- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Честита Баба Марта!![]()
Иначе аз днес бях на олимпиадата по Биология и мисля, че се представих добре, имам реални шансове за втори кръг. Най-сетне ни казаха и резултатите от състезанието по математика. 78 точки и оценката ми е 5,214. Надявах се на повече, но поне минавам на втори кръг.
^ зависи от госпожата. По-добре я питай в понеделник, когато часовете са по-дълги иначе утре ако ти я даде ще бъде само 30мин
Честита Баба Марта!![]()
Днес не ни върна контролните по физика пак..каза,че утре вече ще ги върне.По математика другия вторник или сряда ще правим контролна..През четирите дена ще имам много за учене.![]()
Днес мина добре..
контролната по математика ще я правя понеделник.
Тия дни,почивните,съм решила да решавам задачи..(е,и да уча,естественО)
неделя съм на състезание (с тренировките) и днеска ще ходя на тренировки..и такива работи.![]()
Вашите планове какви са за тези 4 почивни дни(: ?
Сори хора, че тия дни не пиша, ама съм се стегнала.....
По БЕЛ на олимп. се оказа, че имам 5.75![]()
.... В понеделник е втория кръг....
По математика взех да решавам повечко задачи, че така съм се изложилаа...
Неска исках да ме изпитат по Биология, ама тая .... не ме вдигнаа![]()
Охх...след малко съм на очен преглед.... Имам 6 по ЗИПІ Биология...странното е, че редовния час имам само петици, а ЗИП-а само 6-ци![]()
...
Охх...айде ставам да си изтрия спиралата, че може да пречи на прегледа![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Днеска беше ЯКО!![]()
Имам 6 по математика, по чиста случайност, ама не ми се разправя сега...![]()
Махнах се от географията, щото не ми се седеше и отидох на рожден ден с фр в МакДоналдс и след тва боулинг! Баси кефа...![]()
Утре и други ден ваканцийка!![]()
Тежък ден ..![]()
![]()
Имам 3 по биологияя![]()
![]()
тая к***а не ме доизпита , на вс отгоре й казах всичко .. и за бога 3
![]()
![]()
![]()
![]()
... охх не ми се обяснява подробно ... ;хх ...
иначе мина що годе добре .. само дет съм скарана с половината клас и ужас .. получава се кофти де .. ама ...![]()
..
Е , поне хубавото е че ходих до мола да се отпусна малко за развлечениеи си харесах дрешки ии супер
... наближава рожденният ми денн ... нямам търпениее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
странен ден![]()
лелелелеле на контролното по химия от миналия път на оето на всичко бях играла на тото имам 5и после в часа участвах активно и ми писа и една 6
![]()
![]()
по математика беше сложно контролното...не е истина колко искам 5.... 1вата беше фасулска...2та не ми стигна времето..направих само чертежа дадено,търси се и 2 реда от решението.. а 3тата мисля,че ми е цялата вярнаданоооо
тея 4 дена 2 от тях ще излизам...сигурно 4 и 5... утре ще си почивам..цял ден вкъщи ^^ а на 6 ще учаааа... е и ще решавам и заадачи през тва време![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
По физика имам 20 от 21,най-много от целия клас.По английски имам 6 на един проект.От сряда госпожата по математика каза,че ще ни дава много тестове за този последния геометричен дял.Сега изреждам сички неща,които имам да правя през почивните дни
![]()
-да си напиша реша задачите по математика за вторник
-да си напиша за урока по математика в понеделник
-да правя преразказ на Една българка V глава за урока в неделя![]()
-да уча по биология и да си изкарам най-важните неща на един лист за контролната във вторник
-да уча по физика,ако реша да ме изпитва
-да уча по география,ако реша да ме изпитва
-да уча по химия за теста на 17
-да правя допълнително тестове по бел и мат
-да си направя тетрадка с теоремите по математика,госпожата ще ги преглежда
![]()
здрасти на всички ... охх хораа.. по литература теста беше покъртителен ... имаше неща, които въобще не сме казали в клас .. например „кой е кулминационният момент в стих. българският език“ // стихотвотрниее с кулминация .. е тва не го бях чувала а още повече че а урока ми казаха че няма кулминация ... се едно писах че е 4-5-6 строфа .. охх имаше просто ужасни неща .. супер много ми трябва 6 .. адски много ... стискайте палци ... и не ни върнаха по история ии ммного се притеснявам за БЕЛ и ми е некво скапано настроението ; ((
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Имам 6 по математика от изпитване![]()
![]()
преди време дадох едни задачи ама не съм решила една и госпожата каза да я реша и ще ми пише 6 аама по ЗИП
1000 пъти я решавах и всеки път получакам какъв ли не отговор само не и правилния
.. та някой може ли да ми помогне
http://prikachi.com/images/881/3046881d.jpg
а за ваканцията колко домашни имам пак .. особено по математика![]()
theonlyone123 спокойно ще я оправиш 3-ката .. иначе тея от моя клас и те ми късат нервичкитеособено пък сега като дойде тоя новия и всички са влюбени в него
а пък той да е такъв красавец
![]()
![]()
![]()
![]()
kik7 браво за 6-цата ! (:
theonlyone123 ще управиш 3-ката,споко.
Всъщност,кога са изпитите?Знаете ли?
п.п аз тези почивни дни ще се упражнявам в/у задачите за контролната,която ще правя понеделник...казаха ми какви са ми задачите,и ще решавам такива,така че ми трябва 6-ца!ДА!![]()
+ Утре ще си разпределя задачите/домашните/ученето за 4-те дни)
Добро утро
И честит 3ти март!!
Плановете ми за днес:
- сега отивам да закусвам
- после ще решавам задачи по мат (искам да реша около 5-6 задачи от всички видове)
- компчее ;ддд
- ако има с кой сиг ще изляза
Честит 3ти март!!![]()
Тая сутрин забравих да си изключа алармата и звъня в 6..Викам си "Ох,кога стана пак сутрин" и в следващата секунда се сещам,че не сме на училище.
![]()
Днес мисля да си направя тетрадка с теоремите по математика,да си напиша да един лист нещата по биология и може да решавам задачи.
Здрастии и честит празник от мен !! : )) за днес нямам планове .. а всъщност имам : ПЪЛЕН РЕЛАКС и може би излизане ако има с кой .. ама то в тоя студ и сняг навън ... сега тука тормозя брат ми като го правя на момиченце ;дд http://prikachi.com/images/482/3048482B.jpg --> ето го горкото ;дд ии така .. релакс му е майката ;д
Честит празник на всички!
Изпитите са на следните дати:
БЕЛ - 27.05.2011г.
Математика - 30.05.2011г.
За датите на записвания, класирания и подобни: http://www.izpiti.net/grafik-izpiti-...at-gimnazisti/
Надявам се да съм полезна.![]()
Честит празник на всички![]()
До сега си почивах и гл едно мн яко филче![]()
Сега ще си напиша по математика и литература и после ще излезна на кафенце ;d![]()
![]()
![]()
![]()
П.П - Не обръщайте много внимание, ама си обичам емотиконките![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Страшно ти благодаря (:Първоначално написано от sasec
Вие тези 2-та почивни дни ще учите ли по нещо?![]()
Аз мисля малко релакс да си дам.
^Няма защо
Такам...днес мисля да си науча за понеделник и после другите дни смятам да си почивам, да излизам, може да порешавам задачи по математика и така...
охх изпитите са след 3 месеца и аз се стресирам вече ... ;ss
Честит празник и от мен
aras97 мерси много.. днес няма да уча
.. до сега бях с една приятелка на фризьор и по-късно ще ходя у тях че не сме се виждали от 2 месеца
утре сигурно ще уча
сега мисля малко да прогледам анатомията на Грей
![]()
Xii people
Хъх ... са си напраих съчинение-разсъждението ии сега мисля да се къпя .. после ще си превеждам песнички и така :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честит 3 Март!
хайй хорица![]()
цял ден си мързелувам,излизах на пица и така![]()
сега ще си почина,ще се изкъпя и ще си напиша по каквото мога за понеделник![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Днес нищо не съм пипнала, а уж исках да решавам задачи |(((
;d
ааа хораа.... някой преди време беше постнал тези думи като "метафора, анафора, аргумент" и т.н. със определенията им. За жалост не мога да ги намеря ; /// някой може ли да помогне?