.
Отговор в тема
Страница 131 от 293 ПървиПърви ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 251 до 3 275 от общо 7312
    Честита Баба Марта!

Иначе аз днес бях на олимпиадата по Биология и мисля, че се представих добре, имам реални шансове за втори кръг. Най-сетне ни казаха и резултатите от състезанието по математика. 78 точки и оценката ми е 5,214. Надявах се на повече, но поне минавам на втори кръг.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ зависи от госпожата. По-добре я питай в понеделник, когато часовете са по-дълги иначе утре ако ти я даде ще бъде само 30мин

Честита Баба Марта!
    Днес не ни върна контролните по физика пак..каза,че утре вече ще ги върне.По математика другия вторник или сряда ще правим контролна..През четирите дена ще имам много за учене.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Днес мина добре..
    контролната по математика ще я правя понеделник.
    Тия дни,почивните,съм решила да решавам задачи..(е,и да уча,естественО)
    неделя съм на състезание (с тренировките) и днеска ще ходя на тренировки..и такива работи.

Вашите планове какви са за тези 4 почивни дни(: ?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Сори хора, че тия дни не пиша, ама съм се стегнала.....
    По БЕЛ на олимп. се оказа, че имам 5.75 .... В понеделник е втория кръг....
    По математика взех да решавам повечко задачи, че така съм се изложилаа...
    Неска исках да ме изпитат по Биология, ама тая .... не ме вдигнаа
    Охх...след малко съм на очен преглед.... Имам 6 по ЗИПІ Биология...странното е, че редовния час имам само петици, а ЗИП-а само 6-ци ...
    Охх...айде ставам да си изтрия спиралата, че може да пречи на прегледа
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Днеска беше ЯКО!
    Имам 6 по математика, по чиста случайност, ама не ми се разправя сега...
    Махнах се от географията, щото не ми се седеше и отидох на рожден ден с фр в МакДоналдс и след тва боулинг! Баси кефа...
    Утре и други ден ваканцийка!

Град
    София
    Тежък ден ..
    Имам 3 по биологияя тая к***а не ме доизпита , на вс отгоре й казах всичко .. и за бога 3 ... охх не ми се обяснява подробно ... ;хх ...
    иначе мина що годе добре .. само дет съм скарана с половината клас и ужас .. получава се кофти де .. ама ... ..
    Е , поне хубавото е че ходих до мола да се отпусна малко за развлечение и си харесах дрешки ии супер ... наближава рожденният ми денн ... нямам търпениее
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    странен ден
    лелелелеле на контролното по химия от миналия път на оето на всичко бях играла на тото имам 5 и после в часа участвах активно и ми писа и една 6
    по математика беше сложно контролното...не е истина колко искам 5.... 1вата беше фасулска...2та не ми стигна времето..направих само чертежа дадено,търси се и 2 реда от решението.. а 3тата мисля,че ми е цялата вярна даноооо
    тея 4 дена 2 от тях ще излизам...сигурно 4 и 5... утре ще си почивам..цял ден вкъщи ^^ а на 6 ще учаааа... е и ще решавам и заадачи през тва време
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

По физика имам 20 от 21,най-много от целия клас. По английски имам 6 на един проект.От сряда госпожата по математика каза,че ще ни дава много тестове за този последния геометричен дял.Сега изреждам сички неща,които имам да правя през почивните дни
    -да си напиша реша задачите по математика за вторник
    -да си напиша за урока по математика в понеделник
    -да правя преразказ на Една българка V глава за урока в неделя
    -да уча по биология и да си изкарам най-важните неща на един лист за контролната във вторник
    -да уча по физика,ако реша да ме изпитва
    -да уча по география,ако реша да ме изпитва
    -да уча по химия за теста на 17
    -да правя допълнително тестове по бел и мат
    -да си направя тетрадка с теоремите по математика,госпожата ще ги преглежда

здрасти на всички ... охх хораа.. по литература теста беше покъртителен ... имаше неща, които въобще не сме казали в клас .. например „кой е кулминационният момент в стих. българският език“ // стихотвотрниее с кулминация .. е тва не го бях чувала а още повече че а урока ми казаха че няма кулминация ... се едно писах че е 4-5-6 строфа .. охх имаше просто ужасни неща .. супер много ми трябва 6 .. адски много ... стискайте палци ... и не ни върнаха по история ии ммного се притеснявам за БЕЛ и ми е некво скапано настроението ; ((
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Имам 6 по математика от изпитване преди време дадох едни задачи ама не съм решила една и госпожата каза да я реша и ще ми пише 6 аама по ЗИП 1000 пъти я решавах и всеки път получакам какъв ли не отговор само не и правилния .. та някой може ли да ми помогне
    http://prikachi.com/images/881/3046881d.jpg
    а за ваканцията колко домашни имам пак .. особено по математика

theonlyone123 спокойно ще я оправиш 3-ката .. иначе тея от моя клас и те ми късат нервичките особено пък сега като дойде тоя новия и всички са влюбени в него а пък той да е такъв красавец

kik7 браво за 6-цата ! (:
    theonlyone123 ще управиш 3-ката,споко.

Всъщност,кога са изпитите?Знаете ли?

п.п аз тези почивни дни ще се упражнявам в/у задачите за контролната,която ще правя понеделник...казаха ми какви са ми задачите,и ще решавам такива,така че ми трябва 6-ца!ДА!
    + Утре ще си разпределя задачите/домашните/ученето за 4-те дни)

Град
    ..в близката далечина..
    Добро утро

И честит 3ти март!!

Плановете ми за днес:
    - сега отивам да закусвам
    - после ще решавам задачи по мат (искам да реша около 5-6 задачи от всички видове)
    - компчее ;ддд
    - ако има с кой сиг ще изляза

Честит 3ти март!!
    Тая сутрин забравих да си изключа алармата и звъня в 6.. Викам си "Ох,кога стана пак сутрин" и в следващата секунда се сещам,че не сме на училище.
    Днес мисля да си направя тетрадка с теоремите по математика,да си напиша да един лист нещата по биология и може да решавам задачи.

Честит празник!

Здрастии и честит празник от мен !! : )) за днес нямам планове .. а всъщност имам : ПЪЛЕН РЕЛАКС и може би излизане ако има с кой .. ама то в тоя студ и сняг навън ... сега тука тормозя брат ми като го правя на момиченце ;дд http://prikachi.com/images/482/3048482B.jpg --> ето го горкото ;дд ии така .. релакс му е майката ;д

Честит празник на всички!
    Изпитите са на следните дати:
    БЕЛ - 27.05.2011г.
    Математика - 30.05.2011г.
    За датите на записвания, класирания и подобни: http://www.izpiti.net/grafik-izpiti-...at-gimnazisti/
    Надявам се да съм полезна.

Град
    София
    Честит празник на всички
    До сега си почивах и гл едно мн яко филче
    Сега ще си напиша по математика и литература и после ще излезна на кафенце ;d

П.П - Не обръщайте много внимание, ама си обичам емотиконките
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от sasec
    Честит празник на всички!
    Изпитите са на следните дати:
    БЕЛ - 27.05.2011г.
    Математика - 30.05.2011г.
    За датите на записвания, класирания и подобни: http://www.izpiti.net/grafik-izpiti-...at-gimnazisti/
    Надявам се да съм полезна.
    Страшно ти благодаря (:

Вие тези 2-та почивни дни ще учите ли по нещо?
    Аз мисля малко релакс да си дам.

^Няма защо
    Такам...днес мисля да си науча за понеделник и после другите дни смятам да си почивам, да излизам, може да порешавам задачи по математика и така...

охх изпитите са след 3 месеца и аз се стресирам вече ... ;ss

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Честит празник и от мен

aras97 мерси много .. днес няма да уча .. до сега бях с една приятелка на фризьор и по-късно ще ходя у тях че не сме се виждали от 2 месеца утре сигурно ще уча сега мисля малко да прогледам анатомията на Грей

Град
    София
    Xii people
    Хъх ... са си напраих съчинение-разсъждението ии сега мисля да се къпя .. после ще си превеждам песнички и така :P

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Честит 3 Март!

хайй хорица
    цял ден си мързелувам,излизах на пица и така
    сега ще си почина,ще се изкъпя и ще си напиша по каквото мога за понеделник
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    ..в близката далечина..
    Днес нищо не съм пипнала, а уж исках да решавам задачи |(((
    ;d
    ааа хораа.... някой преди време беше постнал тези думи като "метафора, анафора, аргумент" и т.н. със определенията им. За жалост не мога да ги намеря ; /// някой може ли да помогне?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си