- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
^Никога. Аз съм на принципа, че когато няма работа, трябва да се почива, защото не знаш кога чак може да получиш почивка.
А иначе при нас днес беше супер. Имам 6 по литература. За утре имам само по география и да се подготвя за контролното по ЗИП-математика, ама май няма нито по география да науча, нито по ЗИП да пипна нещо. Прекалено ме мързи.![]()
kik7 задачата не ти е вярна.. а и се търси лицето на триъгълника.
ООо.. забравих да се похваля, че имам 6ца по физика![]()
![]()
![]()
Аз от днес имам 6 по математика и химияа иначе беше ужасен ден с тези моите "приятелки"
вече нямам търпение да съм 8 клас и да съм с нови хора...
Ами в интерес на истината-не .. ама да не забравя да кажа , че и на уроци не ходя..въпреки това хода на олимпияда по математика и засега-Първоначално написано от awesomesheepy
.. смятям, че няма смисъл..някой, който не разбирам, бих ги погледала, обаче ей така да седна да си ги пререшавам+ всичките чертежи
.. мм не ..
А..1.Съжалявам, че станаха толкова много коментарии..за задачите, погледнах ги , но нещо не ми се връзват .. опират ми се , ако зависи от мен-мястото за доказателство ще ми е доста недостатъчно
.. пробвайте .. и да използвам момента да се пробвам да обясня за ъглополовящата и медианата, който MegiBoOm не разбира.В общи линии първо ще ти каза това , което може би знаеш .
1.Ъглополовяща - ъглополовящата на ъгъл го разеля на 2 равни части , като това ти служи и при доказването на еднаквостта на определени триъгълници.Ако имаме равнобедрен триъгълник, там ъглополовящата , медианата и височината съвпадат .. => може да бройш,ако ти е дадена ъгл. , Че там има и прав ъгъл (=> от височината) .. ами това е една доста елементарна информация , за която се сетих. 90% съм сигурна , че няма да разбереш нищо от това обяснение , така че-питай ме нещо конкретно
.. аз за медиана .. там.. по-добре да не те обърквам.
..
П.П. Имам 6 по географияяя , но по литература се разминах на косъм от 4 или 5 ,защото г-жата пита няква теория , която още не ние дадена .. нещо такова .. никой не посмя да се обади .. но обикновено изпитване-бележник ... днеска явно ми беше денн
Ааа и още .. ами плановете ми - сега ще си напиша по математика и английски зип , след което , надявам се имам време , ще си помогна по биология , ако ли не - утре .. а утре съми от 12 и нещо на подготовка по биология и цвете трябва да вземам за 8 март .. дълга и широкаа.. и така .. айде от мене лека вечееер и може би до после ..
![]()
NO COMMENT....4 по maths ..... на тъпата геометрия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е истина колко ми треябваше 5......
като изключим тва днеска беше страаааашно забавно![]()
сега ще си уча за теста по биология за утре ии тва е![]()
бтв теста по история мина суперски! почти целия клас ми каза,че не са написали почти нищо на историческия въпрос :// на мен пък даже не ми стигна времето и мястото на листа да напиша всичко което знаех![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
в сряда имам тест по математика на еднакви триъгълници ... ужас .. подготвям се, но ... това е най- гадно от всичко ! .. вие как сте с геометрията ?![]()
ЗЛЕ................... имам 4 на тоя раздел...fck my miserable lifeПървоначално написано от joanittka
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
5 по литература![]()
денят беше тъп .. и аз така с моите „приятелки“ страшно си прекарвам ... тъпачките ми се правиха на много милички до тая година и са некви злоби постоянно зад гърба ми говорят .. и никой не седи с мен .. а миналата година всички ми напираха за приятелството .. ее нищо нека завиждат на красотата ми
ии аз нямам търпение да стана осми клас с нови съученици и наново си изграждат мнение за тебе ии наново почва всичко ... значии ето 19 задача :
а) Samq = Sacq защото имат AQ обща; MQ =CQ; <MAQ = <AQC (AL - ъглополовяща)
б) нз защо е така![]()
в) ^AMQ = ^AQC => AM=AC ; CM - медиана => AM = BM => AC = 2AB
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Аз съм 100 пъти по-добре в геометрията отколкото в алгебрата, за сега на геометрия не съм получавала по-малко от 5 (да чукна на дърво!!) ;д
Здравейте ако сте от Варна и сте запознати с 1ЕГ Варна моля ви пишете skype: kamengeorge
мен ме кефи повече алгебрата,макар че
изкарвам еднакви оценки xD
утре ми е теста вече
много го отложи
и трябва да го направя утре
(в/у уравненията и текстовата)
стискайте палци
1-ви час.математикаааааааа![]()
![]()
знам че ще се справя
ТРЯБВА да се справя..мхм..
хора,имаме вече 225 страници..'баси якото.
миналата година,като ги гледах седмокласниците
нямаха 60 даже. много сме добри,ей.Все така да е![]()
аре нова темаа искам аз да я направя !!съгласни ?
ее айте да чукнем 300 странициили поне 250...
искам аз![]()
![]()
рано е още за нова тема , ако админите не ни се скарат![]()
тази тема ще ми липсва,толкова страници навъртяхме
дайте да закръглим още още още![]()
ами да..да направим 300 и тогаваПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
^+1
Така, както сме тръгнали, мисля, че скоро ще си имаме 300 странички.![]()
според мен си карайте с една тема-да видите колко много ще изпишете
но според мен това че миналич випуск няма и 70 страници показва че те са по сериозни
не ми се сърдете но докато киснете във форума няма да изкарате 6 по мат
и ще си останете с оплакванията
лека нощ
^ ох Боже...
мен ме мързеше да уча по биология..за тва ще уча утре сутринта LOOL
послушайте ме намалете компа този срок и няма да се оплаквате
споко бе човек изливаме си душевните проблеми тука иначе ще луднем до края на годинатаиначе никой ли няма да ме подкрепи ??
ии моля за помощщ .. имам теза на тема „Ниагара - чудото на Новия свят“
подкрепям те
но и аз имах за изливане душевни проблеми
а преди две години нямаше масовии форуми
и си учех и нямаше каде да се оплаквам
но не луднах
учех здраво и влезнах ПМГ Велико Търново
паралелка биология и химия на 1 желание
и то с 32.822 бал което тогава си беше доста добър и да кажа че не бяха тогава лесните ви матури
правете си изводи
В пътеписа си “До Чикаго и назад” авторът Ал. Константинов ни показва начина на живот в другите части на света.Показва ни забележителностите,които пленяват човека.Пример за това е Ниагарския водопад.
Ниагара е едно съвършено творение на природата,а природата е така необятна и величествена,така непринудена и чиста.Нима красотата й не надминава всичко останало,дори и величествените сгради издигнати от човека.Алеко Константинов внушава разликата между величието на Ниагара и цивилизацията.
ето теза надявам се да съм ти помогнала