.
Отговор в тема
Страница 135 от 293 ПървиПърви ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 351 до 3 375 от общо 7312
    ^Никога. Аз съм на принципа, че когато няма работа, трябва да се почива, защото не знаш кога чак може да получиш почивка.
    А иначе при нас днес беше супер. Имам 6 по литература. За утре имам само по география и да се подготвя за контролното по ЗИП-математика, ама май няма нито по география да науча, нито по ЗИП да пипна нещо. Прекалено ме мързи.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    kik7 задачата не ти е вярна.. а и се търси лицето на триъгълника.

Град
    ..в близката далечина..
    ООо.. забравих да се похваля, че имам 6ца по физика

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Аз от днес имам 6 по математика и химия а иначе беше ужасен ден с тези моите "приятелки" вече нямам търпение да съм 8 клас и да съм с нови хора...

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Цитирай Първоначално написано от kik7
    нищо ново при мен да ви питам вие ще купувате ли нещо на класните си за 8-ми март защото ние вече 2-ра година забравяме в 6-ти клас В ГОЛЯМОТО купихме букет тази година пак ( преди час се сетихме за класната )
    , ами да , аз ще взема едно букетче/вече е взето/

Град
    Страната на мечтите...
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Иска ми се да помогна,но математиката не ми е сила ;/ да не ви объркам

Урокът ми мина прекрасно,много съм доволна,и настроението ми е страхотно.

След малко ще напиша задачите,които решихме на урока,а са ми за домашна,и така.
    Нямам по друго.Научих и по биология.И съм готова.

Да ви питам,пререшавате ли си задачите от уроците(по математика),и кога-като се върнете от урока ли?или през уикенда?
    Ами в интерес на истината-не .. ама да не забравя да кажа , че и на уроци не ходя..въпреки това хода на олимпияда по математика и засега- .. смятям, че няма смисъл..някой, който не разбирам, бих ги погледала, обаче ей така да седна да си ги пререшавам+ всичките чертежи .. мм не ..

Град
    Страната на мечтите...
    А..1.Съжалявам, че станаха толкова много коментарии ..за задачите, погледнах ги , но нещо не ми се връзват .. опират ми се , ако зависи от мен-мястото за доказателство ще ми е доста недостатъчно .. пробвайте .. и да използвам момента да се пробвам да обясня за ъглополовящата и медианата, който MegiBoOm не разбира.В общи линии първо ще ти каза това , което може би знаеш .
    1.Ъглополовяща - ъглополовящата на ъгъл го разеля на 2 равни части , като това ти служи и при доказването на еднаквостта на определени триъгълници.Ако имаме равнобедрен триъгълник, там ъглополовящата , медианата и височината съвпадат .. => може да бройш,ако ти е дадена ъгл. , Че там има и прав ъгъл (=> от височината) .. ами това е една доста елементарна информация , за която се сетих . 90% съм сигурна , че няма да разбереш нищо от това обяснение , така че-питай ме нещо конкретно .. аз за медиана .. там.. по-добре да не те обърквам. ..

П.П. Имам 6 по географияяя , но по литература се разминах на косъм от 4 или 5 ,защото г-жата пита няква теория , която още не ние дадена .. нещо такова .. никой не посмя да се обади .. но обикновено изпитване-бележник ... днеска явно ми беше денн

Ааа и още .. ами плановете ми - сега ще си напиша по математика и английски зип , след което , надявам се имам време , ще си помогна по биология , ако ли не - утре .. а утре съми от 12 и нещо на подготовка по биология и цвете трябва да вземам за 8 март .. дълга и широкаа .. и така .. айде от мене лека вечееер и може би до после ..

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    NO COMMENT....4 по maths ..... на тъпата геометрия не е истина колко ми треябваше 5......
    като изключим тва днеска беше страаааашно забавно
    сега ще си уча за теста по биология за утре ии тва е
    бтв теста по история мина суперски! почти целия клас ми каза,че не са написали почти нищо на историческия въпрос :// на мен пък даже не ми стигна времето и мястото на листа да напиша всичко което знаех

two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

в сряда имам тест по математика на еднакви триъгълници ... ужас .. подготвям се, но ... това е най- гадно от всичко ! .. вие как сте с геометрията ?

Цитирай Първоначално написано от joanittka
    в сряда имам тест по математика на еднакви триъгълници ... ужас .. подготвям се, но ... това е най- гадно от всичко ! .. вие как сте с геометрията ?
    ЗЛЕ................... имам 4 на тоя раздел...fck my miserable life
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

5 по литература денят беше тъп .. и аз така с моите „приятелки“ страшно си прекарвам ... тъпачките ми се правиха на много милички до тая година и са некви злоби постоянно зад гърба ми говорят .. и никой не седи с мен .. а миналата година всички ми напираха за приятелството .. ее нищо нека завиждат на красотата ми ии аз нямам търпение да стана осми клас с нови съученици и наново си изграждат мнение за тебе ии наново почва всичко ... значии ето 19 задача :
    а) Samq = Sacq защото имат AQ обща; MQ =CQ; <MAQ = <AQC (AL - ъглополовяща)
    б) нз защо е така
    в) ^AMQ = ^AQC => AM=AC ; CM - медиана => AM = BM => AC = 2AB
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Град
    ..в близката далечина..
    Аз съм 100 пъти по-добре в геометрията отколкото в алгебрата, за сега на геометрия не съм получавала по-малко от 5 (да чукна на дърво!!) ;д

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna

1eg

Здравейте ако сте от Варна и сте запознати с 1ЕГ Варна моля ви пишете skype: kamengeorge

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    мен ме кефи повече алгебрата,макар че
    изкарвам еднакви оценки xD

утре ми е теста вече
    много го отложи
    и трябва да го направя утре
    (в/у уравненията и текстовата)
    стискайте палци
    1-ви час.математикаааааааа
    знам че ще се справя
    ТРЯБВА да се справя..мхм..

хора,имаме вече 225 страници..'баси якото.
    миналата година,като ги гледах седмокласниците
    нямаха 60 даже. много сме добри,ей.Все така да е

аре нова темаа искам аз да я направя !! съгласни ?

ее айте да чукнем 300 страници или поне 250...

искам аз

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    рано е още за нова тема , ако админите не ни се скарат
    тази тема ще ми липсва,толкова страници навъртяхме
    дайте да закръглим още още още

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    рано е още за нова тема , ако админите не ни се скарат
    тази тема ще ми липсва,толкова страници навъртяхме
    дайте да закръглим още още още
    ами да..да направим 300 и тогава

^+1
    Така, както сме тръгнали, мисля, че скоро ще си имаме 300 странички.

според мен си карайте с една тема-да видите колко много ще изпишете
    но според мен това че миналич випуск няма и 70 страници показва че те са по сериозни
    не ми се сърдете но докато киснете във форума няма да изкарате 6 по мат
    и ще си останете с оплакванията
    лека нощ

^ ох Боже...

мен ме мързеше да уча по биология..за тва ще уча утре сутринта LOOL

послушайте ме намалете компа този срок и няма да се оплаквате

споко бе човек изливаме си душевните проблеми тука иначе ще луднем до края на годината иначе никой ли няма да ме подкрепи ?? ии моля за помощщ .. имам теза на тема „Ниагара - чудото на Новия свят“

подкрепям те
    но и аз имах за изливане душевни проблеми
    а преди две години нямаше масовии форуми
    и си учех и нямаше каде да се оплаквам
    но не луднах
    учех здраво и влезнах ПМГ Велико Търново
    паралелка биология и химия на 1 желание
    и то с 32.822 бал което тогава си беше доста добър и да кажа че не бяха тогава лесните ви матури
    правете си изводи

В пътеписа си “До Чикаго и назад” авторът Ал. Константинов ни показва начина на живот в другите части на света.Показва ни забележителностите,които пленяват човека.Пример за това е Ниагарския водопад.
    Ниагара е едно съвършено творение на природата,а природата е така необятна и величествена,така непринудена и чиста.Нима красотата й не надминава всичко останало,дори и величествените сгради издигнати от човека.Алеко Константинов внушава разликата между величието на Ниагара и цивилизацията.

ето теза надявам се да съм ти помогнала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си