.
Отговор в тема
Страница 137 от 293 ПървиПърви ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 401 до 3 425 от общо 7312
    Аз имам, 6 по литература на изпитване на "Българският език". За утре не знам какво имам да пиша Утре ще видя
    Честит 8 март на всички
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

от днес имам една адски незаслужена 6 по физика ии контролното по руски беше лесно (така де, не беше лесно ама преписах всичко от тетрадката ) ии по литература сме със студентка и нали имахме тези и госпожата излезе от часа за 5 мин и точно тогава оная ме вдигна да чета и каза че била много подробна а пък госпожата после като влезна и почна да обяснява кво трябва да има в тезата и то е 1 към 1 с моята теза ии не искаше да ме чуе щото вече бях чела ии остана за утре и ако й го прочета тя ще реши че от нея съм го чула а не че съм си го измъдрила сама ииии съм на театър в петъък ии братчето ми има рожден ден в четвъртък (става на една годинка сладура сладъкк ) ии няма да ходя на даскалоо !! много ме е страх за контролната в понеделник по математика
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

твой си е проблема
    аз имам 6 по биология
    6 по география
    и на 27 и 28 март
    ще ходя на национален кръг на олимпиадата по химияйес

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Неска с тва момиче не сме си казали нито дума тя сигурно си мисли, че скоро ще й простя ама мен ме устройва Иначе неска беше много яко щото последния час на класа момчетата се бяха организирали и ни подариха цветя а ме изпитаха по физика ама нищо не ми писаха

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Аз май ще се класирам за втори кръг по история . Кой знае, ще видим точките скоро . Момичета, как учите формулите по химия? Аз гледам да чатна логиката, обаче каква логика има в Na + O2 => Na2O2 ? Работя с валентностите и пак трябва да се получи различноо?
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от biolojkata95
    твой си е проблема
    тва за мен ли ??

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Аз май ще се класирам за втори кръг по история . Кой знае, ще видим точките скоро . Момичета, как учите формулите по химия? Аз гледам да чатна логиката, обаче каква логика има в Na + O2 => Na2O2 ? Работя с валентностите и пак трябва да се получи различноо?
    загадке
    някои неща просто трябва да се запомнят
    например
    натрият
    калият
    рубидият и цезият образуват пероксиди
    докато литият не образува пероксид
    водорода също образува пероксид-известен в практиката като кислородна вода

при проблеми с химията питайте
    може и на ЛС да ми пишете
    ще се отзова

beachg

beachgirl
    да това се отнася за теб
    вместо да се оплакваш и да губиш време
    си сядай на з******** и учи
    защото и аз съм минала през този период и на мен са ми били трудни тези неща но не съм се оплаквала
    а съм учела сериозно

при проблеми с химията или биологията
    пишете тук или на ЛС

добре ок но спри моля те .. да разбрахме, че и ти си минала през това, разбрахме, че си си скъсала задника от учене и си се справила страхотно ... НО АЗ НЕ МОГА ВЪВ ВСЯКА СЕКУНДА ДА УЧА ... имам си и свободно време, през което седя на компютъра и пиша тук ...иначе много мило, че си предлагаш помощта : ) аа и още нещо .. ти какво правиш в тази тема на СЕДМОКЛАСНИЦИ, при положение, че си девети клас ? (освен че ни даваш акъл де .. )

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    biolojkata95 е съжалявам ама аз смятам,че всичките седмокласници в тая тема само се оплакват..всмисъл тука всички си изливаме... чувствата мислите и така ЛОЛ

мързи ме да уча по руски...пфф може би по-късно ще видим бтв студентката която почна да ни преподава по химия мноооооого ме кефи не стига,че е хубава ами и е мила и преподава добре и пита лесни неща
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

ок спирам с мрънкането
    извинявайте ако съм ви омръзнала

и преди съм писла но и на теб ще отговоря
    знам че е за седмокласници темата
    но ми е приятно да ви чета и да ви помагам
    така ч е ако имате нещо неясно по математика
    химия
    биология
    или лит.
    питайте
    или ми пишете ЛС

Град
    София
    biolojkata95 все пак , не мисля,че за 2 мин да влезнем и да си излеем душата във форума , ни се отразява на ученето , все пак , това са 5 мин , а не цял час ... все едно ..
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

разбирам .. наистина никак не съм злобно настроена ако така изглежда, но искам да ти кажа че не ни помагаш като ни казваш да не пишем ..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    biolojkata95 Определено с нищо не ми помагаш ;} И ти си казваш оценките и ти казваш къде ще ходиш и т.н.

кк
    спирам
    ако искатер да съм ви полезна а не досадна
    питайте което не разбирате да ви помагам

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Недей слуша, като ти казват , че няма логика .. химията е логика .. а ей това , дето не можеш да го схванеш е едно от най-елементарните възможни взаимодействия с натрия/ами я виж с вода и киселини../ .. таа..значи , получава се динатриев оксид , защото кислорода е 2 валентност , сваляме за долен десен индекс на натрия, натрия си е 1 валентност , така че нищо не сваляме и така става .. ако ти е крайно много сложно-не е срамно да отидеш на консултация ..А за мееен , ами днеска мина .. никак- нищо не стана интересно, свързано с оценки , освен че разбрах датата на 2 кръг по биология .. и с приятели - нищо .. имахме последен свободен, пошматкахме се малко за подарък и така .. .. оо , пропуснах и , че утре ни е страшно гадна програматаа .. като препикано мушкато съм/с извинение/ .. нямам сили да си уча по нищо .. до сега седях , защото отпразнувахме малко 8-ми март .. и сега имам по математика-СИП , по литература един куп-ще ме изпитват .. по български , физика , история-преговор

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    flower757 , а защо като и кислорода, и натрия имат двойки, не сложим една отпред и да стане 2NaO ?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ух,утре имам контролно по Бг(в/у вид и наклонение) и по математика(ох,дано най-после,5 дни отлага..да го правя вече,и да ми е спокойно) и тъй.

стискайте палциииииииии
    И успех на вашите контролни/изпитвания.

flower757 , а защо като и кислорода, и натрия имат двойки, не сложим една отпред и да стане 2NaO ?
    не може просто няма такава формула
    натрия е ор първа валентност
    а кислорода о т втора
    единствено може да се получи
    динатриев оксид
    или натриев пероксид

и аз така

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Нито искаме да ви гоним, нито нищо. Но biolojkata95 не може постоянно да ни казва за нейните постижения по-миналата година и че постоянно е учила.. че трябвало ние така да правим, да не си губим времето във форума. Всеки сам си решава к'во да прави, аз например на ден повече от 3 часа не отделям за учене. Просто полудявам .. предполагам и други такива като мене има тук

Ще сме ви много благодарни да ни помагате със задачи и т.н. .

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Aмии не може да стане само 2NaO , защото къде ги слагаш индексите, получени от валентността .. а иначе ме подсети за коефициента , че в предишния коментар забравих да доизравня .. ето:
    4Na + O2 -->2Na2O //->долен десен индекс 2 на натрия, защото кислородът е 2 валентност=> сваляме двойката долу ..//
    ^4 е , защото с коефициента 2 , умножен по 2 атома натрий/долния десен индекс/ , и така при изравняването става 4! не се получава точно .. ще стане по-ясно с индексите едва като кача снимка , ама .. не знам как засега .. ако нещо не ти е ясно, питай пак , защото нещо май не обясних хубаво ..

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    aras97 супер ме зарадва мнението ти,не знам защо

иначе,благодарим че ще ни помагате.Аз по математиката и химия съм зле,ще се радвам

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Всъщност в химията донякъде има логика...просто трябва да знаеш кое с кое може да се свързва, пишеш уравнението и после си е най-елементарна метематика но предполагам, че на мен ми е в кръвта защото баща ми е бил много добър в този предмет като ученик да се оплача днес имам 3 часа български един след друг а иначе вчера вдигах ръка по литература и отговарях на въпроси, не ми писа оценка, но може би е останала с добро впечатление

П.П. Така че химията иска учене, но и разбиране ако не го схващаш, няма и да го научиш....

аз не го схващам и не го уча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си