- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
малее сега решавам задачите дето госпожата ми по математика ми е дала ии се справям ама една задача ми отне 10 минути ... ако на контролното има такива .. тя нашта както дава по 7-8 задачи за един часке умрем ...
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
и на мен химията не ми е сила,изобщо не я разбирам![]()
такова,контролната по БГ мина добре,мислех че е по-сложна,дано имам 6.
Имам да уча по английски(написах); преразказ и физика(урок) и излизам.![]()
Имам 6 по Химияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това някъде трябва да си го запишааа... ;дд
Днесс в наш'то даскало има руска кулинарна изложба-всякакви руски ястия готвим и после се продават и е доста веселооАз направих едни мн сладки бухтички и такаммм...
По-късно съм на урок, а утре и в петък няма да учим наш'то даскалоо-в петък ни е патронния празник, а утре сме на генерална репетиция (тези, които участваме в програмата за тържеството), а останалите са не спортен празникк![]()
Айдее аз отивам да реша една-две задачки (да не се мина с повече .. ;дд) баййй![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Мале какъв спор имаше днеска с "приятелките ми" от класа![]()
![]()
лелле ...
Та ,сега мисля да решавам задачки по математика от уроците и после ще седна на компютъра .. по вс друго съм си написала![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Аз да не повярваш съм готова по всичко, ама по математика в петък имам контролна...пффф....нищо не разбирам![]()
Не знам какво ще правя на външното!![]()
Олее.. стискайте ми палци, утре ще имам тест по математика, физика и география.. ;xx![]()
Just be yourself!
Ще стискаме!
Бтв за утре са ми, а не мога нито една от тях да реша:
http://prikachi.com/images/843/3074843k.jpg
http://prikachi.com/images/844/3074844k.jpg
По математика мина супер.Имаше два теста,за два часа,10 задачи,30 минути час.
Мисля,че нямам нито една грешка.Утре тест по география..след малко ще ги прочета,но не смятам да уча много.
Абе вие до къде сте по биология,физика?
днес беше нормален ден...![]()
по география за понеделник с още 2 момичета имаме за задача да представим културата на Русия...ако някой има някакви идеи мооооля да сподели ^^
за утре си научих по всичко...![]()
В събота мисля да си правя нещата по география а в неделя да изляза малко по магазините :]
оуу и успех на всички контролни! ^^
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
От къде разбра, че си класирана ? Има ли ги вече резултатите ?Първоначално написано от biolojkata95
Добре де, аз ли нещо много уча, или вие твърде малко по другите предметии?? Как е възможно да уча много повече от 8 часа на ден и пак да се чувствам несигурна, а повечето тук да не отделят и 1 час за другите предмети освен български и математика? Вярно е, не излизам, затворила съм се тук да уча някакви червеи за контролното, но все пак възможно ли е за 1-2 часа да се научи по 6-7 неща за следващия ден?![]()
Love is everything!
Хораааа....много ви моляяя!Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
8 часа О.О как не изкукваш... при мен зависи от програмата ..примерно утре имам:
информатика- не уча =D
биология-имахме тест...само ще си прочета плановете за изучения раздел -20 минути
английски- нямам домашно
физика - уча си урока-половин час [тва е разказвателния по който уча най-дълго... по биология и истроия ми стигат 1-2 прочита на урока...по химия пък се уча да правя там формулите ли как се казват... за 1 урок ми отенма около 30 минути също...а по география ъмм уча рядко =Д слушам в часовете... и си разбирам всичко]
математика- нямам сили...не знам от кога не см решавала задачи...имам свобоно време но просто нямам сили,нямам мотивация :/
като се замисля утре ми е най-леката програма... има дни в който уча до последния момент и излизам 15 минути преди началото на часовете...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Днес беше.. добре.
Правихме контролното по математика.. мина г/д добре все пак става дума за математикаа![]()
Нямах нищо за учене за утре, така че днес цял ден съм си почивала :}
Сега гледам забранения плод, след него отивам да се къпя.. после ще гледам шоуто на Слави и след това лягаммммм..![]()
Меги, сега ще се пробвам да ги реша, но нищо не обещавам ;/
math 9-ти клас съм но се явявам на материала за осми
пратили са протокола от софия и г-жата по химия ни съобщи
загадке
не е нормално да се научи по 6-7 сериозни предмета за 1-2 часа
но пък и твойтое прекалено след четвъртия час сериозно учене мозъкът просто блокира
а и не се затваряй у вас
например аз в 7-ми клас учех по 4 часа на ден най много
сега съм 9-ти и нещата са по слжни и отделям най-малко 5 часа
но не си позволявам повече от 6.5 часа на денонощие да уча
и излизам всяка събота
8 часа.. нене аз няма да издържа ;Х
както казвах по-горе най-много уча по 3 часа на ден.. може и повече, но ако е повече си давам и паузи
Излизането.... през седмицата рядко излизам, но събота и неделя почти винаги, поне за 1-2 часа малко да се разходя.
на мен ми се струва,че учиш прекалено много..:С просто мозъка блокира,и дотам.Първоначално написано от SladkaZagadka
няма смисъл от толкова,излишно се натоварваш
по мене си съдя,че аз имам страшно много свободно време през седмицата,по разказвателните уча малко - към 20-25 минути МААКС,по БЕЛ и Математика отделям повечко време за домашни,преговор и такива нещица. След даскало спя към 1 час,да съм отпочинала,и оттам се захващам с ученето.След като науча - > компютър - > телевизия,всичко.. Май май за към час,час и половина,2 най-много съм си научила.
Излизам събота и неделя.
Какви са ви текущите оценки на този етап?
Текущите ми оценки:
Математика- 2,5
АЕ- 5,5
Бел- 5
ФА- 2,6
това са... първо съм се изложила по физика и математика .. ама след здраво учене цял ден изкарах хубави оценки
БЕЛ- 6,6,5
Химия- 5,5,6,6
Математика - 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АЕ- 6,6
РЕ- 6
История <3 - 6
Биология- 6
Физика-6
Музика-6
за сега по всичко съм много доволна..ако продължавам така ще е супер..като изключим математиката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моите:
География-6
История-6
Български-6
Литература-5,6,6
Математика - нямам
Компютри-5,6
Химия-5
Биология-5
по останалите предмети нямам оценка//
MegiBoOm пробвах се да реша задачите ти обаче ии аз не можах.. геометрията хич не ми се отдава!..
Just be yourself!
Моите :
БЕЛ - 6,5 + оценката от теста в/у опълченците на шипка, бълг език и Ниагара
БЕЛ - ЗИП - 5
АЕ - 5,6
Математика - 6,5,6
Математика-ЗИП - 6
ИТ - нямам
История - нямам
География - нямам
Биология - нямам
Физика - 3,6
Химия - 6,6
Музика - 6
ИИ - 6,6
Технологии - 5![]()
![]()
ФВС - 6
аз по разказвателните почти не уча ... оценките са ми :
математика - 5![]()
БЕЛ - 5![]()
НЕ - 6
РЕ - 4,6 ии сега очаквам още една 6
ФА - 6
БИО - 6
ФВС - 6
ИНФО - 6
само за метематиката и литературата се побърквам .. нищо др седмица ще правим и по двете контролни ии е надявам на 6 ...
а за задачите ...кво е тва бе ?!!! това от уроци ли е или от училище ?? щото ако е от училище ти здравата ще ме изплашиш ... тва никога не мога да го реша ... а уж съм добра по метематика ..
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
MegiBoOm т'ва е първата задача:
http://prikachi.com/images/762/3075762N.jpg
Just be yourself!
Просто отделям 4-5 часа максимум за сън , останалото време съм на училище и оттам директно у дома и учене .. и накрая малко заслужена почивка сънн.. Не знам, не смятам, че е твърде много .. Все пак сме седми клас .. по биология и физика, например, ми трябва доста време, защото не са ми интересни , а оттам директно губя повече време и нищо не мога да запомня ... кога ще ми трябва да различавам телесните празнини на прешленестите червеии??
![]()
Love is everything!