.
Отговор в тема
Страница 138 от 293 ПървиПърви ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 426 до 3 450 от общо 7312
    малее сега решавам задачите дето госпожата ми по математика ми е дала ии се справям ама една задача ми отне 10 минути ... ако на контролното има такива .. тя нашта както дава по 7-8 задачи за един час ке умрем ...
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    и на мен химията не ми е сила,изобщо не я разбирам

такова,контролната по БГ мина добре,мислех че е по-сложна,дано имам 6.

Имам да уча по английски(написах); преразказ и физика(урок) и излизам.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Имам 6 по Химияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяя Това някъде трябва да си го запишааа... ;дд
    Днесс в наш'то даскало има руска кулинарна изложба-всякакви руски ястия готвим и после се продават и е доста веселоо Аз направих едни мн сладки бухтички и такаммм...
    По-късно съм на урок, а утре и в петък няма да учим наш'то даскалоо-в петък ни е патронния празник, а утре сме на генерална репетиция (тези, които участваме в програмата за тържеството), а останалите са не спортен празникк
    Айдее аз отивам да реша една-две задачки (да не се мина с повече .. ;дд) баййй
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    София
    Мале какъв спор имаше днеска с "приятелките ми" от класа лелле ...
    Та ,сега мисля да решавам задачки по математика от уроците и после ще седна на компютъра .. по вс друго съм си написала
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз да не повярваш съм готова по всичко, ама по математика в петък имам контролна...пффф....нищо не разбирам
    Не знам какво ще правя на външното!

Супер фен Аватара на magiie
    Олее.. стискайте ми палци, утре ще имам тест по математика, физика и география.. ;xx
    Just be yourself!

Град
    Света На Мечтите
    Ще стискаме!
    Бтв за утре са ми, а не мога нито една от тях да реша:

http://prikachi.com/images/843/3074843k.jpg
    http://prikachi.com/images/844/3074844k.jpg

По математика мина супер. Имаше два теста,за два часа,10 задачи,30 минути час. Мисля,че нямам нито една грешка.Утре тест по география..след малко ще ги прочета,но не смятам да уча много. Абе вие до къде сте по биология,физика?

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    днес беше нормален ден...
    по география за понеделник с още 2 момичета имаме за задача да представим културата на Русия...ако някой има някакви идеи мооооля да сподели ^^
    за утре си научих по всичко...
    В събота мисля да си правя нещата по география а в неделя да изляза малко по магазините :]

оуу и успех на всички контролни! ^^
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от biolojkata95
    твой си е проблема
    аз имам 6 по биология
    6 по география
    и на 27 и 28 март
    ще ходя на национален кръг на олимпиадата по химияйес
    От къде разбра, че си класирана ? Има ли ги вече резултатите ?

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Добре де, аз ли нещо много уча, или вие твърде малко по другите предметии?? Как е възможно да уча много повече от 8 часа на ден и пак да се чувствам несигурна, а повечето тук да не отделят и 1 час за другите предмети освен български и математика? Вярно е, не излизам, затворила съм се тук да уча някакви червеи за контролното, но все пак възможно ли е за 1-2 часа да се научи по 6-7 неща за следващия ден?
    Love is everything!

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Ще стискаме!
    Бтв за утре са ми, а не мога нито една от тях да реша:

http://prikachi.com/images/843/3074843k.jpg
    http://prikachi.com/images/844/3074844k.jpg
    Хораааа....много ви моляяя!

8 часа О.О как не изкукваш... при мен зависи от програмата ..примерно утре имам:
    информатика- не уча =D
    биология-имахме тест...само ще си прочета плановете за изучения раздел -20 минути
    английски- нямам домашно
    физика - уча си урока-половин час [тва е разказвателния по който уча най-дълго... по биология и истроия ми стигат 1-2 прочита на урока...по химия пък се уча да правя там формулите ли как се казват... за 1 урок ми отенма около 30 минути също...а по география ъмм уча рядко =Д слушам в часовете... и си разбирам всичко]
    математика- нямам сили...не знам от кога не см решавала задачи...имам свобоно време но просто нямам сили,нямам мотивация :/
    като се замисля утре ми е най-леката програма... има дни в който уча до последния момент и излизам 15 минути преди началото на часовете...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Днес беше.. добре.

Правихме контролното по математика.. мина г/д добре все пак става дума за математикаа

Нямах нищо за учене за утре, така че днес цял ден съм си почивала :}

Сега гледам забранения плод, след него отивам да се къпя.. после ще гледам шоуто на Слави и след това лягаммммм..

Меги, сега ще се пробвам да ги реша, но нищо не обещавам ;/

math 9-ти клас съм но се явявам на материала за осми
    пратили са протокола от софия и г-жата по химия ни съобщи
    загадке
    не е нормално да се научи по 6-7 сериозни предмета за 1-2 часа
    но пък и твойтое прекалено след четвъртия час сериозно учене мозъкът просто блокира
    а и не се затваряй у вас
    например аз в 7-ми клас учех по 4 часа на ден най много
    сега съм 9-ти и нещата са по слжни и отделям най-малко 5 часа
    но не си позволявам повече от 6.5 часа на денонощие да уча
    и излизам всяка събота

Град
    ..в близката далечина..
    8 часа .. нене аз няма да издържа ;Х
    както казвах по-горе най-много уча по 3 часа на ден.. може и повече, но ако е повече си давам и паузи

Излизането.... през седмицата рядко излизам, но събота и неделя почти винаги, поне за 1-2 часа малко да се разходя.

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Добре де, аз ли нещо много уча, или вие твърде малко по другите предметии?? Как е възможно да уча много повече от 8 часа на ден и пак да се чувствам несигурна, а повечето тук да не отделят и 1 час за другите предмети освен български и математика? Вярно е, не излизам, затворила съм се тук да уча някакви червеи за контролното, но все пак възможно ли е за 1-2 часа да се научи по 6-7 неща за следващия ден?
    на мен ми се струва,че учиш прекалено много..:С просто мозъка блокира,и дотам.
    няма смисъл от толкова,излишно се натоварваш
    по мене си съдя,че аз имам страшно много свободно време през седмицата,по разказвателните уча малко - към 20-25 минути МААКС,по БЕЛ и Математика отделям повечко време за домашни,преговор и такива нещица. След даскало спя към 1 час,да съм отпочинала,и оттам се захващам с ученето.След като науча - > компютър - > телевизия,всичко.. Май май за към час,час и половина,2 най-много съм си научила.
    Излизам събота и неделя.

Какви са ви текущите оценки на този етап?

Град
    ..в близката далечина..
    Текущите ми оценки:
    Математика- 2,5
    АЕ- 5,5
    Бел- 5
    ФА- 2,6

това са... първо съм се изложила по физика и математика .. ама след здраво учене цял ден изкарах хубави оценки

БЕЛ- 6,6,5
    Химия- 5,5,6,6
    Математика - 4
    АЕ- 6,6
    РЕ- 6
    История <3 - 6
    Биология- 6
    Физика-6
    Музика-6

за сега по всичко съм много доволна..ако продължавам така ще е супер..като изключим математиката

Моите:
    География-6
    История-6
    Български-6
    Литература-5,6,6
    Математика - нямам
    Компютри-5,6
    Химия-5
    Биология-5

по останалите предмети нямам оценка//

MegiBoOm пробвах се да реша задачите ти обаче ии аз не можах.. геометрията хич не ми се отдава!..
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Моите :
    БЕЛ - 6,5 + оценката от теста в/у опълченците на шипка, бълг език и Ниагара
    БЕЛ - ЗИП - 5
    АЕ - 5,6
    Математика - 6,5,6
    Математика-ЗИП - 6
    ИТ - нямам
    История - нямам
    География - нямам
    Биология - нямам
    Физика - 3,6
    Химия - 6,6
    Музика - 6
    ИИ - 6,6
    Технологии - 5
    ФВС - 6

аз по разказвателните почти не уча ... оценките са ми :
    математика - 5
    БЕЛ - 5
    НЕ - 6
    РЕ - 4,6 ии сега очаквам още една 6
    ФА - 6
    БИО - 6
    ФВС - 6
    ИНФО - 6
    само за метематиката и литературата се побърквам .. нищо др седмица ще правим и по двете контролни ии е надявам на 6 ...
    а за задачите ... кво е тва бе ?!!! това от уроци ли е или от училище ?? щото ако е от училище ти здравата ще ме изплашиш ... тва никога не мога да го реша ... а уж съм добра по метематика ..
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

MegiBoOm т'ва е първата задача:

http://prikachi.com/images/762/3075762N.jpg
    Just be yourself!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Просто отделям 4-5 часа максимум за сън , останалото време съм на училище и оттам директно у дома и учене .. и накрая малко заслужена почивка сънн .. Не знам, не смятам, че е твърде много .. Все пак сме седми клас .. по биология и физика, например, ми трябва доста време, защото не са ми интересни , а оттам директно губя повече време и нищо не мога да запомня ... кога ще ми трябва да различавам телесните празнини на прешленестите червеии??
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си