.
Отговор в тема
Страница 139 от 293 ПървиПърви ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 451 до 3 475 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    физиката и химията са ми ужасни;нищо не им разбирам.

биологията ми е интересна и любима,но за това заслуга има г-жата ми.Урок уча за 20 минути.D:

загадке
    нужни ще са ти ако кандидатстваш биология като мен
    а и на олимпиади по биология
    има такива въпроси и в тестовете за 12-ти клас

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Просто отделям 4-5 часа максимум за сън , останалото време съм на училище и оттам директно у дома и учене .. и накрая малко заслужена почивка сънн .. Не знам, не смятам, че е твърде много .. Все пак сме седми клас .. по биология и физика, например, ми трябва доста време, защото не са ми интересни , а оттам директно губя повече време и нищо не мога да запомня ... кога ще ми трябва да различавам телесните празнини на прешленестите червеии??
    Само 4-5 часа сън??
    Според мен е прекалено..6 часа на училище,после 8 часа учене вкъщи.Излизай,разведрявай се и пак можеш да бъдеш отличничка.Просто съвет,а не че ти се меся.
    Казаха ми,че тестът щял да бъде в петък. Дано да е така,че май никой не е учил.

Просто отделям 4-5 часа максимум за сън ще повторя максимум и пак максимум ии също така 4-5 часа максимум за сън ТИ НЕ СИ ЧОВЕК . на мен 8 часа за сън не ми стигат.... момичее ще се поболееш ...
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

наистина,не си заслужава
    сънят ти е страшно важен
    отразява ти се и на целия ден след това
    така,че по-хубаво към 7-8 часа спи.
    Дори и след даскало по 1 час,пак ще е добре.
    съвет просто.
    както казаха по-горе,можеш да бъдеш отличничка и с нормален сън.(:

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Загадке, предполагам че имаш синини под очите :X
    подкрепям всички преди мен

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Хора, знам го , и се опитвам да го променя, но НЕ МОГА . Не е по силите ми просто .. ;( . Веднъж попаднал човек да си ляга към 12-1, вече няма отърваване, казвам ви .. ;(;(;( . Направих тази грешка веднъж и вече от декември съм така ..
    awesomesheepy , когато се прибера в 3 и легна до четири, после не мога да се разсъня, дори и с ледена вода, още повече ми се доспива .. сигурно, защото организмът трябва да навакса, но не мога . И така откарвам до 5 часа, за следващия ден имам (не е преувеличено) :
    1. Урок по география №1
    2. Урок по география №2
    3. План на урока по география за домашно
    4. Огрооооооомно домашно по английски, поне 40 думи по 3 реда всяка + превод на текст
    5. Урок по физика №1
    6. Урок по физика №2 (малко ни бил един ... )
    7. В учебната тетрадка по физика - да попълня
    8. Да напиша подробен план на урока и да извадя допълнително от един сайт по физика, който физичката ни даде
    9. Да направя отново всички чертежи от двата урока с лазер , линийка и пергел и да проверя, че са верни
    10. Да уча теоремите по геометрия и да си напиша домашното
    11. Да пререша задачите, които миналия път сме решавали на курсовете по математика и да реша новото домашно, което е всеки път 2-5 теста .
    Е кажете ми, как да се справя? Особено по физика, имам да оправям две оценки, единствените ниски, които изкарах тази година .. четворка и петица .. дайте идеи как да ги оправя освен с взимане на участие в час, като започвам да участвам дейно в часовете от следващия път . По-горе дадох плана си за утре, например . Като се прибера съм страшно уморена, а имам всички тези неща, като по всичко ни проверяват домашните ... нас ли ни юркат прекалено много или наистина доста уча?

beachgirl , има период, в който почти не хапвах, просто нямах апетит никакъв и много рязко свалих кг от неспане и постояно ходене някъде и будуване .. и в крайна сметка и сега съм леко болна.. но просто нямам избор ..
    RY , но нали все пак сме 7. клас . Това трябва да правим, да учим , защото накрая на годината имам стремежи и наистина искам да осъществя плановете си

zlatit0o , не съм сигурна какво имаш предвид . Моля те, дай снимка .
    Love is everything!

страшно ти е натоварен плана,наистина
    нещо много ви тормозят;/

а колкото до това,че след даскало не можеш да легнеш за 1 час,а още ти се спи - можеш да си направиш кафе,да пиеш кола за разсънване,помага.И аз съм така.
    но наистина,отделяй повече време за спане.

Град
    ..в близката далечина..

нещо подобно на това, но може би по-леко.. Аз имам подобно на това, защото просто не се храня нормално и не спазвам режим.. както и да е..

Просто очите са едни такива..... изморении

Ааа и бтв,.. виждам, че ти е доста натоварена програмата, та да те попитам, случайно да учиш в някаква математическа паралелка ?

А и относно кафето и колата, аз пия почти всеки ден 3в1 особено ако ходя и на уроции.. там страшно много ми се приспива

Мозъкът има нужда от почивка! Вредно е да учиш толкова много време. И аз преди не си давах почивка, но, повярвай ми, недей така. По едно време и учителите започнаха да ми повтарят да не уча толкова. Не е важно КОЛКО време учиш, а КАК. Може да отделяш само по 1, 2 часа, но да си напълно концентрирана в това, което правиш. И отделяй повече време за сън !

Град
    ..в близката далечина..
    Което ме навежда на мисълта, че трябва да лягам.. лека нощ

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Ще стискаме!
    Бтв за утре са ми, а не мога нито една от тях да реша:

http://prikachi.com/images/843/3074843k.jpg
    http://prikachi.com/images/844/3074844k.jpg
    Хораааа....много ви моляяя!
    Една идея за втора задача.

Мисля, че на 2ра задача ъгълът е 90. Ако АМ пресича СD в точка О и излезнат еднакви триъгълниците ADO и CDB (засега има страна и 90-градусов ъгъл), оттам с малко други доказателства излиза, че търсеният ъгъл е 90. Все пак е само предположение, но двата триъгълника имат предпоставки да са еднакви,пък и онзи ъгъл изглежда доста прав.

Ако разбереш решението, ще го пуснеш ли във форума?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ехеееее колко домашни ви дават о.о става въпрос за SladkaZagadka
    аз бях така цяяял февруари..нямах време да спя от учене...сега март леко си давам почивка...но не много... целта ми до средата на април да съм навъртяла добри оценки ии да си дам 15 дена почивка до май месец и да си излизам и така...тъкмо времето тогава ще е хубаво..вече май само за изпитите ще мисля а от 1 до 15 юни...няма да отворя учебник вече
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на Chacho
    Мхм, решението важи. Мерси, щях да я сънувам тая задача. Отивам да повтарям 7 клас :>
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Олеле, учите доста. Аз рядко откарвам 3 часа учене. Една приятелка от класа също учи по 7-8 часа, винаги е на нокти за изпитвания, контролни, почти не излиза, всяка свободна минута прекарва в учене, решаване на задачи и т.н. Начинът, по който живее сега, никак не е хубав. Ще се повторя с останалите, но наистина трябва да си почивате. Всеки път, когато усетите, че вече не можете да учите, спирайте замалко. Направете малко гимнастика, ала-бала, и продължете. Недейте обаче да сядате на компа, че ще стане все едно изобщо не сте си почивали. А, и всички сега казвате: "Оу, седми клас, трябва да учим, всичко друго остава на заден план и т.н."
    Май само аз не съм съгласна с това. Да, това е важна година, но пък си помислете: има къде-къде по-важни неща от това да влезеш в някоя гимназия. А ако сега си пропилеелете здравето, заради тази мисъл по-горе, после няма да има значение къде учите.

ПП: Не говоря за всички, а просто така го написах в множествено число.
    ПП2: Не си мислете, че ви карам да спрете да учите. Изобщо не е така. Просто ви споделям гледната си точка.

да
    съгласна съм с теб
    но какво печелиш ако си добре със здравето а влезнеш в някоя смотана гимназия-наппример хранително-вкусова
    както стана с приятелката ми
    и ря си викаше до изпитите има много врееме и си излизаше 4-5 пъти на седмица и изкара много нисък бал апък искаше да влиза при мен!!!
    учете нормали и всичко ще е 6

Вярно е това за гимназията, но и и двете крайности не са хубави. Не мога да кажа, че не уча, ако си си помислила нещо такова. Даже, колкото и нескромно да звучи, съм си пълна отличничка. Всеки си решава за себе си. По-горе си казах мнението по въпроса с ученето.

ok
    ходи ли на някои олимпиади

Да. Ходих по математика, БЕЛ и биология. По БЕЛ и математика се класирах, а по биология все още не са казали резултати. Бях и на състезанията по БЕЛ и математика. Там също се класирах. Не вярвах, че по математика ще успея, но май съм се справила.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    здравейте хораа Сега се връщам от репетиция за утре, отивам да ям и да гледам филм. После може да уча и такамм
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от biolojkata95
    ok
    ходи ли на някои олимпиади
    Да, и аз ходих. Класирах се за областния кръг на състезаните по математика и олимпиадите по математика, биология, физика, история и химия. По химия вече мина и сега очаквам резултатите.
    Много жалко, че по биология и физика са в един и същи ден, по едно и също време и няма да мога да отида по един от предметите.

Оооооо,контролното ми по математика НАЙ-ПОСЛЕ МИНА!ЙЕЕССС
    И добре мина,трябва да имам 5 или 6.
    Събра ми преразказа,супер.Направих го добре,надявам се на 6-ца.
    По ЗИП писахме тези,и там трябва да имам 6.
    Доволна съм от днес,наистина..надявам се резултатите да са ми добри:Д
    Отмениха ни теста по литература,дето щеше да бъде утре. *хепи хепи *
    Сега имам да уча по Английски(в тетрадката да пиша и думи да науча) + История(урок) и толкова.Ще почивам после.
    Sasec много добре се изказа.Подкрепям.

Град
    София
    Имам 5 по литература
    Охх , за утре нямам домашни и сега лягам да поспя и после ще ходя на танци ;дд (охх а колко отдавна не съм ходила,сигурно треньорката ще ми се кара ;д)
    А иначе - какъв е смисъла да учиш по 7-8 часа ? Не мисля ,че е нужно да учиш чак толкова много време . SladkaZagadka мисля,че трябва да се концентрираш и да гледаш да научиш хем качествено,хем бързо .. на мен са ми нужни 20-30 мин за урок по разказвателни .. Давай си по 5 мин почивка след всеки предмет , защото просто накрая ще преджаскаш :Д и най-вероятно на изпита от толкова учене ще вземеш да забравиш всичко Не се впрягай толкова много . Учи си , изкарвай шестици , но не си отнемай от съня .
    Ии междудругото мисля ,че това ще бъде полезно за някои ---> майка ми каза,че е говорила с някаква докторка или нещо подобно и са й казали ,че ако през деня учиш , вечер като легнеш е добре да си прочетеш по веднъж уроците , защото точно преди да заспиш се запаметявало най-добре Аз първоначално не повярвах,но наистина действа
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    ..в близката далечина..
    Днес беше добре!! Правихме тест по БЕЛ, справих се.. надявам се на 5, 6 И по география имам 3 нови оценки- 3,6,6

Във вторник е областното по волей... ааааааа СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ!! да се класираме и по-нагоре

за утре имам само урок по биология и 2-3 задачи по математика, които ще реша малко по-късно

theonlyone123 На мен пък някой ми казваше, че сутрин на бистър ум, най-много се запомняло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си