- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
ами аз ще пооправя вкъщи че след 1 час едни момичета ще идват да се оправяме за рождения ден .. след тва на рожден ден чак до утре![]()
![]()
смис ще спя там
![]()
Охх .. ето ме отново .. промянав плана-преместиха по БеЛ състезанието днесйа от 13 часа .. и така- от 8 бях по математика на олимпиада - 3 мъъчителни задачи /областно ниво/ .. 1-вата от движение не я реших .. пък и нямах време , защото в 1 бях на състезаниръо по БеЛ .. та така , сега съм нещо повече от капналаа ... и какви са ми плановете ли?!? ..
1.Почивкааа;
2.Почивкааа;
3.Почивкааа;
здрастиии
днес станах към 9 и в 10 почнах да уча .. реших към 30-40 задачи по математика ии излязох ... 4-5 часа в парка на прекрасното време та даже май тен хванах ;дд утре цял ден учене ... ; ( ..... това за 'приятелите' и аз съм го преживяла .. да ви кажа успокоявам се като гледам че и вие сте минали през това .. иначе си мислих 'ееегати загубенячката съмм .. всички си имат приятелии, с които да си споделят а аз ?? ..'
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Йейй![]()
![]()
![]()
![]()
никой от класа ми всъщност не ме мрази
само едно момиче , което казва на гаджето си от класа да не ми говори и т.н ... но успях да поговоря с гаджето й и той ми каза , че нали всъщност не ме мразят , но понеже той й е гадже трябвало да я "слуша" :д .. та както и да е ;дД ... охх сега ще се оправям ,защото ще ходя да спя у братовчедка ми ;дД
айде чао ви
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
ееееееебаси якия денкупих си дънки
харесах си и маратонки ама не ми стигнаха парите...утре ще ходя да си ги взема
цял ден съм се мотала навън...
сега цяла вечер- релакс... утре отивам за маратонките и с една приятелка ще си учим в нас... и така![]()
м/у и аз съм го имала този момент с приятелките...беше в 6 клас...те с бяха намерили 'нови' приятелки и ме бяха оставили на заден план...беше ми ужасно... всичко премина но все пак спомена остава :/
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Така... Вчера бях на състезанието по БЕЛ, но не отидох на олимпиадата по математика. Мисля, че имам шансове за трети кръг. Стийскайте палци
Сега смятам да си науча по Физика и География и после да изляза.
sasec стискам ти палци![]()
Иначе аз сега съм в братовчедка мии по-късно ще се прибирам да "уча"
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
може ли помощ с тези задачи за симетрала,че хич не ги разбирам :/
1) Намерете най-големия ъгъл на триъгълник,ако симетралите на 2 от страните му се пресичат върху 3тата страна
2) Симетралата на бедрото BC на равнобедрения триъгълник ABC пресича другото бедро AC в точка P.Намерете:
а) ъглите на триъгълник АВС,ако ъгъл АВР = 60 градуса
в) P abc,ако АВ=5 см,и P abp=13 sm
преди малко се прибрах .. супер си изкарахме .. седяхме до 7 сутринтаспала съм мах 1 час
и тряя да уча сега
![]()
Силв, заповядай втората (ама не съм сигурна)
а) http://prikachi.com/images/121/3089121W.jpg
б) http://prikachi.com/images/122/3089122m.jpg
Хора,вие водите ли си дневник ? Защото аз принципно до сега все започвах и все не го довършвах , но съм решила пак да си направя и да се опитам да пиша възможно най-често в него :д ..
awesomesheepy, точно преди няколко часа, решавах тези задачи във форума по математика math10 ето линк: http://www.math10.com/f/viewtopic.php?f=35&t=5396
мм, Мони, четеш ми мислите ;дд и аз днес си мислих как си започвам дневниците (по 1 страница пиша) ии ги зарязвам .. смятам да почна редовно да си пиша в някой новичъкк : )) иначее днеска скука ... цял ден съм решавала задачи, защото имам утре контролно по математика ... поне 200 задачи съм решила, не мога да я гледам тая математика вече ....
Мони,аз си водя,но пиша само най-най-най важните неща вътре.Не пиша всеки ден.А сигурно 2 пъти на месецИначе,имам и-нет блог,в когото си пиша всеки ден,всичко което ми тежи на сърцето,което се случва,което ми е направило впечатление,снимки,картинк и,музика и прочие.(: Пробвай.Страхотно е.
beachgirl Успех на контролното,дано имаш 6.
п.п тази седмица трябва/сигурно/може да ми върнат контролните по:
биология,математика,литера тура-преразказа,една контролна-литература,контролна-бг,контролна бел ЗИП ; ..лол
Преди имах дневник,но ми стана тъпо...Много съм непостоянна и ми писва,а и ме мързи да пиша.![]()
Утре трябва да ни върнат контролните по биология и история.По литература имам 6 на преразказ.По математика две шестици на двата теста.В четвъртък тест по химия и трябва много да уча.
Айде успех утре.
До 6 бях на курсове...после малко решаване на задачи...после се сплетох на плитки...сега слушам някакви веселяшки песни, които много ми напомнят за миналото лято.![]()
The Vampire Diaries...
Преди имах някакво жалко подобие на дневник, в което, доколкото виждам, съм писала на периоди .. най-интересната част е , ако сега си имаш дневник и си изливаш чувствата, когато пораснеш , да ги четеш .. наистина е..интересно
П.П. ..Стискам палци на sasec , както и на тези . които имат нужда .. Стискайте ми и на мене палци и на олимпиадата по математика , и на състезанието по БеЛ ....пфф . кво правих-кво струвах,е на-сега, в 11 часа вечерта ми остава да уча по география , литерарура и контролко на цял раздел по истОрияя
.. ужас .. всъщност , по математика и с палци , и без палци-от 3 задачи дната гадна за движение просто не я реших и нямах време =>шанса да се класирам е 1:999 .. да се надяваме всички , който са ходили по БеЛ, да се видим на националното !!
..Лека нощ от мен за вас .. че за мене не знам дали ще е лека и дали изобщо ще усетя нощтааа
![]()
ех цял ден не съм писалаи дес беше супер яко времето..излизах с една приятелка,после си правхме гривни-станаха много яки
ии учх си там квото имам и съм чистила в къщи 2 часа...ама апартамента светна!!
утре сутринта ако не ме мързи ще реша няоя задача по мат.
![]()
иначе аз си водя дневник от началото на 2011 и всеки ден си пиша ако е станало нещо интересно..а ако не естанало просто пропускам![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Мерси на всички за палците.
А иначе аз вчура учих, излизах и после пак учих. И май накрая нищо не научих по география, ама ще видим, днес може и да седна. Четох, че за трети кръг по БЕЛ се класират само първите 50, но не поясняват от област или от цялата страна. Аз се надявам да е от област, защото все пак навсякъде задачите са различни, но може би това не е он голямо значение. Който си има идея, да казва.
не искам да те разочаровам но е от цялата старана
и щом е областно не може да са различни
еднаКВО Е ВЪВ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
смятай ако беше 50 от област а българия има 28 области
щеще да стане лудница
стискам палци
и вие ми стискайте за химията
колко точки имаш по бел и мат на първия кръг sasec
На състезанията ли?
БЕЛ - 97/100
Математика - 78/100 (очаквах повече, ама така се случи)
А иначе стискам палци и за теб.
Все още имам надежда, ама не е голям шансът, защото това са 1-2 от област, а то сигурно ще има области, от които никой няма да се класира.
Аз в събота си научих, днес може само да си преговоря урока по географияСега смятам да гледам "Дневниците на вампира"
![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
мм мерси, че стискате палци, и аз стискам ;дд иначее кво да ви кажа за днес програмата ми е учене по математика и училище (първи час математика ..) ии толкова задачи изрешх вчера, че сънувах триъгълници ии разни симетрали (съвсем сериозна съм) ии шашава работа.. кво да се прави ... решила съм обаче тоя път на 100 % да имам 6 !! ..
НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА
кога ще ви кажат резултатите
на нас в утре или в сряда най-късно
Казаха до 15 дни след втория кръг. Тоест до 27ми. Умирам от нетърпение, не мога да спра да си мисля за състезанието....