- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
хомофония - едногласиеПървоначално написано от magiie
полифония - многогласие![]()
Мерси много.. :P
Утре ще правя тест по музика (не мога да повярвам!) ии трябва да ги знам.. ;DD
Just be yourself!
Исках да те питам,по колко часа учеше?Първоначално написано от iiordanova
Много ли време отделяше на разказвателните?
Пререшаваше ли задачите от уроците ти,и какви ти бяха оценките по математика?
Как се справяше с математиката?(тва ми е най-интересно,че на мен ми е доста зле:Д)![]()
Аз също ще ти отговоря, макар да съм 9 клас, вече ако авторката има различни неща, нека да каже, че те нали са по по-нова програма.Първоначално написано от awesomesheepy
1.Учиш по колкото ти е необходимо. Тя вероятно също е влязла в гимназия като мен и въобще не е имала разказвателни, а повече часове за чужд език.
2. Ако пререшаваш задачите, особено по математика доста си помагаш в изкарването на висока оценка на контролните.
3.Мен математиката ми е кофти тръпка от 5 клас още. Не е нищо сложно, но трябва да сте сигурни в знанията си от 7 клас. В тази наука всичко е навързано. Нещата изобщо не са сложни, но трябва да се учат редовно, а не наведнъж.
Ако нещо друго ви интересува, при желание можете да питате и мен, верно, не съм 8 клас ама то не е далеч времето когато бях.![]()
Fiction7577, според мен не ставаше въпрос в 8 клас дали отделяш време за разказвателните ии там всичко друго, което питаха, ами в 7
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
между другото днес е последният зимен дентази нощ настъпва пролетта !! хайде честито от мен, че утре ще забравя ... : ))
Аз утре ще правя тест на Геометрията:Д
1ви,2ри,3ти признак за еднаквост и симетрала.
'баси![]()
сега цяла вечер ще решавам/преглеждам :о
и така.Стискайте палци.
Утре няма да имам урок,мания.
научих си по руски,биология,решавах задачи по математика ии тея неравенства са елеемнатрни!на контролното което предстои ще изкарам 6!!!!!!!!!!
сега си пиша по география план за индийския океан и така
тая седмица ми беше няква много тъпа...обаче имам предчувствие,че тази ще е супер поради много причини
1.след 2 часа имам b-day йей![]()
2.вече официално пролетта настъъпва
3.в събота ще празнувам рождения![]()
4.вторник имам 2 теста- БЕЛ и АЕ и двата се очертава да са елементарни![]()
5.2 кръг на олимпиада по история- ще ги размажа![]()
![]()
6.идва априлската ваканция![]()
7.стават доста хубави неща напоследък...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ох.. утре![]()
Няма да е гаден ден, надявам се![]()
От утре съм си поставила бойна задача - да науча работите по математика, които не знам. Знам, че няма да стане, но заслужава да опитамАко трябва ще изям учебника с кориците, само и само да си науча. Твърдо решена съм да си взема матурата /поне с 5/ и да вляза, където искам.
![]()
![]()
Edit: Ех.. мечти.
Аз лично бях МНОООГООО зле по математика но благодарение на съседа ми който ми обяснява всичко си научих най-трудните работии все още когато запецна на нещо отивам у тях,а на тези гадни триъгълници стоях 5 часа докато си науча всичко, но добре че по български език и литература съм си много добра. Повече разчитам на преразказа защото за 10 минути мога да напиша 3 страници
не знам от къде ми извират думите, а по останалите предмети отварям учебника само ако ще правим тест
и все пак се надявам много да успея да вляза там където искам да кандидатствам
![]()
Мислех и аз да почвам уроци, но индивидуално, че да не се излагам пред другите..Ще видим... трябва да се стягам! Като си помисля, че има само месец и половина.. даже месец.. ОТКАЧАМ!
![]()
![]()
![]()
Трябва да уча. Само това ми е в главата.
И - искам ваканцияама лятна
![]()
Естествено, че ще искаш нали ще я прекараш с мени да се стягаш момиче ако искаш и аз мога да ти обяснявам нещо, а ти ще ми обясниш интервалите, че ме побъркват
![]()
LaChupacabra честит рожден денпожелавам ти много здраве,щастие,любов,късмет , да влезнеш там където поискаш и нека всяка твоя мечта бъде реалност
![]()
иначе .. сега се оправям за дск .. още един тежък ден ;хх
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
честит рожден ден на LaChupacabra!
Желая ти,да влезеш там,където искаш.
Да завършиш отлично.
Както и много усмивки,любов и щастие![]()
ПП днеска ми е контролната,гадост
стискайте ми палци
LaChupacabra, миличка, честит рожден ден !! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, и още повече любов !! Нека дните ти са изпълнени с весели моменти, споделени с добри приятели ! Никога не спирай да се усмихваш, защото какво е човекът без усмивката ?? Приятно прекарване на празника ! : ))
благодаря ви много на всичкии![]()
![]()
![]()
Силв дано имаш отлична оценка на т'ва по математика :]]]]
сега си написах по география,че снощи ме мързеше... :/
и така сега ще си почивам,след малко почвам да се оправям ии ще изляза маалко по рано ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
LaChupacabra честит рожден ден !! Много здраве, щастие, любов и весели моменти !!![]()
Имам 5 по технологии отновоако завърша с 5 по технологии не знам просто
и по литература имам 5 от един тест .. 1 точка ме дели от 4-та .. ама то си е нормално - не бях учила .. но най-важното е че имам 6 по математика
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на теста само 1 единствена малка грешка .. умирам от кеф
![]()
![]()
![]()
![]()
Утре ще правим трансформиращ преразказ - мразя ги тея преразкази
имам да уча по:
- математика
- биология
Имам 5 по история(адски се кефя,брао на мен:Д)
Имам 5.25 по Литература в/у Неразделни,нормално-теста беше ужасен;/ще я управя.
Утре ще ни изпитва за наизуст на ''Неразделни''
Имам контролно по Английски,т.е тр уча.
Имам по биология урок.
По математика утре ще ни е контролното,отложиха я,и мерси на рожденничката (: дано.
И така..
Днес нямам урок,йеах.
LaChupacabra, ЧРД !!!![]()
![]()
Всичко най-най ти пожелавам !
![]()
![]()
По темата- Днес ни върнаха бележниците (класната ги беше събрала да ни попълни оценките). Имам 10 шестици и 3 петици....
Уж щеше неска да ме изпитват по Биология, ама правихме преговор и аз мн участвах в час и тя каза, че след контролното (което е в сряда... ;хх) ще ни оцени за участие в час (надявам се на 6!!!)
На 4,5,6 април сме на екскурзия в Костенец![]()
Нямам търпениеее!! Усещам, че ще е адската лигня....
Сега отивам да решавам задачки за урока днес и така...![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Здравейте ((:
LaChupacabra Честит рожден, желая ти здраве, щастие, късмет и много успехи в живота както и много сбъднати мечтиии приятно прекарване в събота
![]()
Днес има 4 по биология damnnn! пак съм доволна защото правихме тест на точно тея уроци на които бях отсъствала .......
утре ще ме изпитват по историякефя се щото сме в началото на "Тракия" и ще ме изпитва само на два урока
:P дано да изкарам хубава оценка ^^
Странното е, че по математика (алгебра) изобщо не ми върви!! но сега на тези неравенства!! е*аси леснитена тях пък ще правим контролно в сряда, както ни във сряда ще поправям една двойка по мат
![]()
ааа и днеска избягахме с още две момичета от последния час (бг)
за утре имам:
10 задачи от "Неравенства, свеждащи се до линейни"
2 урока по ИЦ
1 упражнение по л-ра
..и тва е
Уф .. уморителен ден .. правих писмено по география .. надявам се на 5
Сега ще си напиша по литература и математика ;]]
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Честит рожден ден на рожденичката!Най-важното-здраве и да влезеш там,където поискаш.
Неска ме изпита писмено по история с още едно момиче!!!![]()
Не бях учила въобще...само един прочит на урока набързо...........ЩЕ ИМАМ СИГУРНО 3 ИЛИ 4.
![]()
![]()
![]()
![]()
Писах 3 страници за 10 въпроса..почти всичко ми е вярно,но имам и много изпуснати неща..Стискайте палци да е поне 4,а ако е 5 или 6===>
![]()
Аз съм много добра по история..ама като не учих..
Отивам да пиша по математика.
ПС:![]()
ЧРД, LaChupacabra! Да си жива, здрава, много успехи и дано успееш да влезеш там, където желаеш!
А иначе аз съм много щастлива. Минавам на трети кръг на състезанието по БЕЛ.Чак не мога да повярвам.
LaChupacabra честит рожден ден, да си жива, здрава, много усмивки и много хубави моменти в живота.![]()
Някой ще ми помогне ли за тези задачи:
http://math-bg.com/wp-content/upload...RAD-MODUL2.pdf
Иначе за утре имам да уча по математика, биология и химия..![]()
Just be yourself!
LaChupacabra честит рожден дееееееееен![]()
![]()
Да си ни жива и здрава, много успехи и истински приятели!
Такаам.....днеска ми беше повече от УНИКАЛЕН ДЕН! Имам 6 по история, 5 и 6 по БЕЛ и 6 по химия.....![]()
![]()
![]()
![]()
ЕБАСИ КЕФАААААА!
За утре имам по:
-математика
-география
-бел-зип