.
Отговор в тема
Страница 146 от 293 ПървиПърви ... 4696136142143144145146147148149150156196246 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 626 до 3 650 от общо 7312
    Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Може ли някой да ми обясни по какво се различават "хомофония" и "полифония" ?
    хомофония - едногласие
    полифония - многогласие

Супер фен Аватара на magiie
    Мерси много.. :P
    Утре ще правя тест по музика (не мога да повярвам! ) ии трябва да ги знам.. ;DD
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Аз съм осми клас , но все пак да ви напиша един коментар.
    Учете много по математика , в осми клас нещата са свързани. Сега нещата , които ги уча по математика , ако не знаех тези от седми клас , нямаше да мога да ги решавам. Имам съученици , които не знаят почти нищо от седми клас по математика и сега им е адски трудно.
    И не се спичайте толкова много! Излизайте , релаксирайте. Не мислете само за изпитите.
    Миналата година не си давах толкова много зор и все пак влязох в най-елитното училище за града ми.
    Ако имате въпроси , ще се радвам да ви бъда полезна.
    Исках да те питам,по колко часа учеше?
    Много ли време отделяше на разказвателните?
    Пререшаваше ли задачите от уроците ти,и какви ти бяха оценките по математика?
    Как се справяше с математиката?(тва ми е най-интересно,че на мен ми е доста зле:Д)

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Аз съм осми клас , но все пак да ви напиша един коментар.
    Учете много по математика , в осми клас нещата са свързани. Сега нещата , които ги уча по математика , ако не знаех тези от седми клас , нямаше да мога да ги решавам. Имам съученици , които не знаят почти нищо от седми клас по математика и сега им е адски трудно.
    И не се спичайте толкова много! Излизайте , релаксирайте. Не мислете само за изпитите.
    Миналата година не си давах толкова много зор и все пак влязох в най-елитното училище за града ми.
    Ако имате въпроси , ще се радвам да ви бъда полезна.
    Исках да те питам,по колко часа учеше?
    Много ли време отделяше на разказвателните?
    Пререшаваше ли задачите от уроците ти,и какви ти бяха оценките по математика?
    Как се справяше с математиката?(тва ми е най-интересно,че на мен ми е доста зле:Д)
    Аз също ще ти отговоря, макар да съм 9 клас, вече ако авторката има различни неща, нека да каже, че те нали са по по-нова програма.

1.Учиш по колкото ти е необходимо. Тя вероятно също е влязла в гимназия като мен и въобще не е имала разказвателни, а повече часове за чужд език.
    2. Ако пререшаваш задачите, особено по математика доста си помагаш в изкарването на висока оценка на контролните.
    3.Мен математиката ми е кофти тръпка от 5 клас още. Не е нищо сложно, но трябва да сте сигурни в знанията си от 7 клас. В тази наука всичко е навързано. Нещата изобщо не са сложни, но трябва да се учат редовно, а не наведнъж.

Ако нещо друго ви интересува, при желание можете да питате и мен, верно, не съм 8 клас ама то не е далеч времето когато бях.

Fiction7577, според мен не ставаше въпрос в 8 клас дали отделяш време за разказвателните ии там всичко друго, което питаха, ами в 7
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

между другото днес е последният зимен ден тази нощ настъпва пролетта !! хайде честито от мен, че утре ще забравя ... : ))

Аз утре ще правя тест на Геометрията:Д
    1ви,2ри,3ти признак за еднаквост и симетрала.
    'баси
    сега цяла вечер ще решавам/преглеждам :о
    и така.Стискайте палци.
    Утре няма да имам урок,мания.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    научих си по руски,биология,решавах задачи по математика ии тея неравенства са елеемнатрни! на контролното което предстои ще изкарам 6!!!!!!!!!! сега си пиша по география план за индийския океан и така тая седмица ми беше няква много тъпа...обаче имам предчувствие,че тази ще е супер поради много причини
    1.след 2 часа имам b-day йей
    2.вече официално пролетта настъъпва
    3.в събота ще празнувам рождения
    4.вторник имам 2 теста- БЕЛ и АЕ и двата се очертава да са елементарни
    5.2 кръг на олимпиада по история- ще ги размажа
    6.идва априлската ваканция
    7.стават доста хубави неща напоследък...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Ох.. утре

Няма да е гаден ден, надявам се
    От утре съм си поставила бойна задача - да науча работите по математика, които не знам. Знам, че няма да стане, но заслужава да опитам Ако трябва ще изям учебника с кориците, само и само да си науча. Твърдо решена съм да си взема матурата /поне с 5/ и да вляза, където искам.

Edit: Ех.. мечти.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Аз лично бях МНОООГООО зле по математика но благодарение на съседа ми който ми обяснява всичко си научих най-трудните работи и все още когато запецна на нещо отивам у тях,а на тези гадни триъгълници стоях 5 часа докато си науча всичко, но добре че по български език и литература съм си много добра. Повече разчитам на преразказа защото за 10 минути мога да напиша 3 страници не знам от къде ми извират думите, а по останалите предмети отварям учебника само ако ще правим тест и все пак се надявам много да успея да вляза там където искам да кандидатствам

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Мислех и аз да почвам уроци, но индивидуално, че да не се излагам пред другите.. Ще видим... трябва да се стягам! Като си помисля, че има само месец и половина.. даже месец.. ОТКАЧАМ!

Трябва да уча. Само това ми е в главата.

И - искам ваканция ама лятна

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Естествено, че ще искаш нали ще я прекараш с мен и да се стягаш момиче ако искаш и аз мога да ти обяснявам нещо, а ти ще ми обясниш интервалите, че ме побъркват

Град
    София
    LaChupacabra честит рожден ден пожелавам ти много здраве,щастие,любов,късмет , да влезнеш там където поискаш и нека всяка твоя мечта бъде реалност

иначе .. сега се оправям за дск .. още един тежък ден ;хх
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

честит рожден ден на LaChupacabra!
    Желая ти,да влезеш там,където искаш.
    Да завършиш отлично.
    Както и много усмивки,любов и щастие

ПП днеска ми е контролната,гадост
    стискайте ми палци

LaChupacabra, миличка, честит рожден ден !! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, и още повече любов !! Нека дните ти са изпълнени с весели моменти, споделени с добри приятели ! Никога не спирай да се усмихваш, защото какво е човекът без усмивката ?? Приятно прекарване на празника ! : ))

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    благодаря ви много на всичкии

Силв дано имаш отлична оценка на т'ва по математика :]]]]

сега си написах по география,че снощи ме мързеше... :/

и така сега ще си почивам,след малко почвам да се оправям ии ще изляза маалко по рано ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    LaChupacabra честит рожден ден !! Много здраве, щастие, любов и весели моменти !!

Имам 5 по технологии отново ако завърша с 5 по технологии не знам просто и по литература имам 5 от един тест .. 1 точка ме дели от 4-та .. ама то си е нормално - не бях учила .. но най-важното е че имам 6 по математика на теста само 1 единствена малка грешка .. умирам от кеф

Утре ще правим трансформиращ преразказ - мразя ги тея преразкази
    имам да уча по:
    - математика
    - биология

Имам 5 по история(адски се кефя,брао на мен:Д)
    Имам 5.25 по Литература в/у Неразделни,нормално-теста беше ужасен;/ще я управя.

Утре ще ни изпитва за наизуст на ''Неразделни''
    Имам контролно по Английски,т.е тр уча.
    Имам по биология урок.
    По математика утре ще ни е контролното,отложиха я,и мерси на рожденничката (: дано.
    И така..
    Днес нямам урок,йеах.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    LaChupacabra, ЧРД !!! Всичко най-най ти пожелавам !
    По темата- Днес ни върнаха бележниците (класната ги беше събрала да ни попълни оценките). Имам 10 шестици и 3 петици....
    Уж щеше неска да ме изпитват по Биология, ама правихме преговор и аз мн участвах в час и тя каза, че след контролното (което е в сряда... ;хх) ще ни оцени за участие в час (надявам се на 6!!!)
    На 4,5,6 април сме на екскурзия в Костенец Нямам търпениеее!! Усещам, че ще е адската лигня....
    Сега отивам да решавам задачки за урока днес и така...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Здравейте ((:

LaChupacabra Честит рожден, желая ти здраве, щастие, късмет и много успехи в живота както и много сбъднати мечти ии приятно прекарване в събота

Днес има 4 по биология damnnn! пак съм доволна защото правихме тест на точно тея уроци на които бях отсъствала .......
    утре ще ме изпитват по история кефя се щото сме в началото на "Тракия" и ще ме изпитва само на два урока :P дано да изкарам хубава оценка ^^

Странното е, че по математика (алгебра) изобщо не ми върви!! но сега на тези неравенства!! е*аси лесните на тях пък ще правим контролно в сряда, както ни във сряда ще поправям една двойка по мат

ааа и днеска избягахме с още две момичета от последния час (бг)
    за утре имам:
    10 задачи от "Неравенства, свеждащи се до линейни"
    2 урока по ИЦ
    1 упражнение по л-ра
    ..и тва е

Град
    София
    Уф .. уморителен ден .. правих писмено по география .. надявам се на 5
    Сега ще си напиша по литература и математика ;]]
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Честит рожден ден на рожденичката! Най-важното-здраве и да влезеш там,където поискаш.
    Неска ме изпита писмено по история с още едно момиче!!! Не бях учила въобще...само един прочит на урока набързо...........ЩЕ ИМАМ СИГУРНО 3 ИЛИ 4. Писах 3 страници за 10 въпроса..почти всичко ми е вярно,но имам и много изпуснати неща..Стискайте палци да е поне 4,а ако е 5 или 6===> Аз съм много добра по история..ама като не учих..
    Отивам да пиша по математика.
    ПС:

ЧРД, LaChupacabra! Да си жива, здрава, много успехи и дано успееш да влезеш там, където желаеш!
    А иначе аз съм много щастлива. Минавам на трети кръг на състезанието по БЕЛ. Чак не мога да повярвам.

Супер фен Аватара на magiie
    LaChupacabra честит рожден ден, да си жива, здрава, много усмивки и много хубави моменти в живота.

Някой ще ми помогне ли за тези задачи:
    http://math-bg.com/wp-content/upload...RAD-MODUL2.pdf

Иначе за утре имам да уча по математика, биология и химия..
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    LaChupacabra честит рожден дееееееееен Да си ни жива и здрава, много успехи и истински приятели!

Такаам.....днеска ми беше повече от УНИКАЛЕН ДЕН! Имам 6 по история, 5 и 6 по БЕЛ и 6 по химия..... ЕБАСИ КЕФАААААА! За утре имам по:
    -математика
    -география
    -бел-зип

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си