- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Божичкодокато съм си писала по мат. и съм заспала
![]()
![]()
![]()
Сега ще почакам вечерята и след това ще продължа с математиката и после историяя![]()
Имам 6 по математикаа!![]()
![]()
По литература утре ни връщат, та дано имам 6!
Сега имам да преведа поне 2 глави и да си науча думите (става въпрос за инглиш) Утре по история няма да правим контролно и съм много щастлива(не, че не знам нещо). После си оправям стаята и прочитам половин глава без превод, а пък каквото разбера, разбера. Утре ще ни искат есе на тема " Нашата въображаема, перфектна (за нас) планета". И нз какво да пиша... Вероятно ще го напиша в час по Музика...
LaChupacabra честит рожден ден, да си жива, здрава, много усмивки и много хубави моменти в живота.
Неска нямам нови оценки, и утре ще уча![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
ебаааааааааси якия ден...днес всичко беше сууупер : )
6 по ИИ иии 6 по географияяяя![]()
утре елементарен тест по АЕ,тест по БЕЛ,който се надявам да е лесен... ии урок по биология ^^
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Хора, трябва ми спешно помощта ви:
Някой да знае къде мога да намеря преразказ на "По жицата" от името на Моканина/неутрален?
Малееее хораааа ... нали ви казах, че имам две петици по математика ?? ее аз още не бях сигурна за едната, щото не ми бяха върнали контролните, ама почти 100 % мислех, че ще е пет... АМА НЕ Е !! шестица е, шестица е, шестица е !!!![]()
суууупер много се кефя ... ии нали в петъка й показах там всичките задачи от урока, които реших точно за 10 мин .. (бяха 5 май) там с числова ос и интервали ии ми писа некви плюсове ... ии днес ми написа 6 !! yesss
ии сега съм с две шестици и една петицаа ... мм .. блаженство ... аа литературата е пълно мазало ... начии на тоя тест дето се надявах на шестица .. 4.60 !!!
![]()
уууужасс.... и са 5 и 5 по БеЛ ...
ама днес имахме родителска ии госпожата е казала, че тия тестове са по-трудни и от изпита .. аа некво бате половината клас четворки ... малейй ... лоша работа .. днеска имахме благотворителен базар и събирахме пари за ремонт на тоалетните в училище като продавахме пролетни картички (нарисувани от учениците в дск ..) и нали там продавахме аз, още едно момиче и 2 момчета ии събрахме 207 лева и 20 стотинки !!! утре пак ще продаваме и няма да ходим на немскии .. яко ..както и да е .. за утре имам по биология урок ии по литература да уча за един автор дето му забравих името ;дд ии така .. сега ще се наспинкам хубавкоо ... ммм ....
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Ох,на мен всяква паника вече ми идва в повече.
Особено тази седмица,4 контролни,попринцип и преди съм имала така,обаче сега нещо почвам да си се депресирам подир това даскало:Д
Появява ли ви се страха от даскало?Че няма да се справите,че ще объркате нещо,че успеха пада?Че няма време?;/
И такива неща.
Изобщо тия мисли не трябва да ми влизат отсега в главата,че накрая не знам какво ще правя.
Но вече,изобщо нямам никво желание за учене -.-
баси сбърканата работа.
awesomesheepy .... all the same ....
+Първоначално написано от beachgirl
ии....адски мн съм се отпуснала тоя срок, просто щото вече съм изнервена и изморена от всички уроци и на места ми идва в повече!![]()
ъ... и аз ... имам урок в понеделник,вторник,сряда и петък ... не мога да дишам вече ... охх само да дойде лятотоо ....
LaChupacabra, честит рожден дееннн![]()
да си жива, здрава и да си вземеш изпитаа.. да влезеш където искаш
![]()
Неска май е бил як ден за сички![]()
Петица по математика, шестици по литература, български ии немски![]()
.. опа! бележника не го намирам нещо.. ще видя после да не се е наврял между учебниците..
Днес ме извикаха на СИП-Художествено слово, че щяла да ни пита нещо госпожата /която ми е и класна/.. тая година даскалото става на 30, ще има концерт и иска да рецитирамеМен ми се падна едно гадно стихотворение.. ама кво да се праи
![]()
Утрее... май по нищо нямам тест.. ама в четвъртък по литература ще правим.. нищоии в сряда по истерия
![]()
Такамм.. математикаУчебника вече е изяден до втори раздел
То първи беше преговор.. ама си заслужаваше да порешавам - от пети и шести клас почти нищо не знам :P![]()
Мислех си да гледам някой филм, ама зяпах Дома от Стъкло и не остана време.. сегя ще поям малко учебника и после лягам![]()
![]()
Дано се справя![]()
/на изпита по мат./
Сестра ми си блокира телефонадобре, че съм записала кода и ще й го разблокирам
![]()
Исках да ви питам, вие с какво ходите на училище /чанта, раница, найлонка../Че аз сега съм с чанта и си нося само тетрадките.. учбници рядко се случва да се намерят в чантата ми
![]()
Айде лека ви нощ и честита Първа Пролет![]()
Послепис: Сетих се, че по английски имаме тест.. писмено де.. нищо, там съм добра![]()
![]()
уииии аз да се порадвам малко.Изкарах пълно 6 на теста за еднаквите по математика.правихме днес тест по история за елада.написах цял роман от мини буквички
.реших си всички задачи от домашното от урока по математика.почнаме неравенствата.засега са лесни,но не бива да се отпускаме.защото моята училтелка такива задачи ми дава че главата ми се замайва.друго...в понделник ще имаме екскурзия на някакъв манастир.нещо като спортен празник.абе ще целим дядо поп с медицинска топка
![]()
![]()
та така..да видим дано успея пролетната ваканция да ида на село при баба и дядо да решавам задачи и да ги видя разбира се![]()
Djenka,аз ходя с раница на даскало.Най-удобно ми е,и винаги ми е било.
Мисля и другата година също да съм така.![]()
ПП браво за оценките на всички.
и аз съм така =D и на всичкото отгоре мойта е една черна на места тъмно синя ии на всевъзможни места съм си драскала всякакви глупости..Първоначално написано от awesomesheepy
може да се каже,че прилича на момчешка раница ама мен си ме кефи много ..щото си е...моя <3
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз съм с чанта през рамо.От 6ти клас ми е. Утре смятам да си купувам нова..Не за училище,а така като дамска,но не точно.Ще ми трябва за горското (зелено както вие му казвате
),за да си слагам най-важните неща.
ПС:Само за мен май неска е бил гаден ден.![]()
абе споко всеки има гадни дни...на мен например миналата седмица цялата ми беше мноооого гадна =Д сега тая нещата вървят в много по добра насока ;Д
П.П много се дразня,че има голяма вероятност на 26 март да е 2 кръг по история...а аз много исках да си празнувам РД-то тогава...ох пред дилема съм...мноооого искам а и да и на олимпиадата ама... не мога да си празнувам рождения от 5 вечерта например.... :/
Здравей! Да, на 26 март е втори кръг по история, мисля, че в първо училище за София . Ами .. аз лично бих предпочела РД-то, не знам защо , но просто това би било моят ден и на него да съм на състезание или олимпиадаПървоначално написано от LaChupacabra
. И все пак помисли добре, това е много важен ден, все пак веднъж човек става на определена възраст, а пък олимпиади има всяка година .. така мисля аз
![]()
Love is everything!
Мирела ... защо пък да не си празнуваш рождения ден от 5 ?? аз всяка година си го правя от 18 и е до 22-23супер ми е така... според мен е хубаво да отидеш ..особено ако си се насочила към гимназия със засилено обучение на история ... пък ии според мен Дори не е права, защото, да наистина ставаш само веднъж на определена възраст, но ти така или иначе вече си станала ... смисъл рождения ти ден е минал .. абе както решиш .. но аз бих отишла ..
сега ще чета в уикипедия за Пенчо Славейков ии моооже би ще си науча по биология урока .. после от 12 имам СИП БеЛ ии после даскало .. както казах вече, пропускам немския ... йесс ... 5 часаа :P емии .. може би няма да мога да пиша утре и в четвъртък, че ще зубкам яко .. по история ще имаме контролно утре (ама само на 3 урока, които не съм учила ама ще се справя .. надявам се
) ии в четвъртък по биология (там по съм ги учила ама все пак .. миналия път имахме контролно на 10 урока, които не знаех, ама за една сутрин всичките ги научих и изкарах 6 !! :P ) емии това е .. хайде приятен денн : ))
ima li nqkoj w grupata ot weliko tyrnowo
Отговарям със закъснение.Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
1. Учех през седмицата не повече от 2 часа. Всяка събота ходих на курсове по математика , които бяха около 2 - 3 часа. По български се подготвях сама.
2. Не , напротив. Най-малко отделях за тях. Учех , когато щяха да ме изпитват. И все пак завърших със страхотни оценки по всички разказвателни.
3. Пререшавах ги. Оценките ми бяха разнообразни. Математиката никога не ми е била лесна , нито ми е вървяла. Винаги съм изкарвала оценките с много задачи. Оценките ми бяха около петиците. И мога да кажа , че само по математика съм учила най-много. Българския винаги ми е бил лесен. Там реших няколко теста за цяла година и това беше. А изкарах висока оценка на изпита.
Питай , ако имаш и други въпроси.
aras97 мерси много!!..
Неска беше мн як ден.. ии имам 5 по химия![]()
![]()
Другата седмица във вторник ще правим тест на Неравенства ( най-накрая ще изкарам хубава оценка)
За утре имам да уча по литература (трансформиращ преразказ на "Бай Ганьо у Иречека" и да извадя от текста фразеологичните словосъчетания), по физика и по английски..![]()
Just be yourself!
ох преди малко се прибрах .. бяхме на театър и после в градската на люлките![]()
утре имам тест по АЕ
и ще по физика ще ни връща писменото :S а да уча имам по
- математика ( няколко зад. ама тея неравенства са лесни за тва да кажем 10 минути)
- АЕ - тест.. нищо не знам ще си направя един пищов![]()
- литература ( всъщност не съм сигурна че имам нещо )
- история ( ако не ме домързи )
- физика ( урок + зад от уч. тетрадка)
При мен няма нови оценки, ама утре имаме открит урок по химия и ще се спека и нищо няма да направя сиг. .....![]()
![]()
Иначе госпожата по АЕ днес мен и още три момичета ни изгони![]()
Макар, че не ни беше особенно приятно още с излизането избухнахме в един смях.....
(то не много хубаво де, амаа.... хд )
Щях да се напикая през целия час, напраооо кви глупости си говорехме и то мн ясно - как няма да ни изгониЕ то да бяхме само ниее, половината клас беше вън!
![]()
Хъх .. много забавен,хубав,свеж денн![]()
![]()
![]()
Нямам нови оценки ...
Днес , в часа на класа , си написах по математика [и разбира се , всички преписаха от мен хД ] И , няма по какво да уча ... може само да си преговоря уроците по биология.. и после ще си почина и ще излезна някъде на свеж въздух , че имам нужда от това ..
![]()
![]()
![]()
![]()
И докато си преговарям по биология ще![]()
;дд
П.П- Хорицаа , самоо 8 дена доо рдтоо ми![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Аз имах по география(климатограма да чертая) и Литература(конспект).
Написах и сега излизам.
Отмениха ми урока по БЕЛ за петък.^_^