- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Имам да уча по биология, ужасно много.Ще правим контролно на всичко, което сме взели досега. Просто........
![]()
![]()
контролно по химия .... хмм ... лошо седларов, лошо . ее ама не ми пука особено ... иначе за понеделник имам да уча по математика, защото ще правим контролно иии по литература, защото ще изпитва .. едно момче я ядоса, защото спореше с нея ии тая жена ни намрази .... аз мисля да го накарам да й купи едно цвете и да отиде да й се извини, защото ни е важно да не ни мрази ... особено, когато ни трябват шестици ;дд иначе днес мина добре .... ммммммммммммммммммммммммм мммм ... АПРИЛСКАТА ИДВА !! блаженство ...![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
иначе за рождения си ден аз искам дрехи (тениски предимно, защото трудно ще бъде да ми купят гадна тениска ;дд), чанти, козметика, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ плюшени играчки, бижута .. и найй-вече професионален фотоапарат (ама тва от наште де, които няма да ми купят сигурно ..) ии темм подобни .. дано съм помогнала : ))
Доста интересни задачи,може ли да попитам как се казва този сборник и кои са му авторите,защото ми трябва такъвПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Първата ти е вярна:
<A=180-a
<C=a-50
<C=180-(180-a+a-50)=50°
2. Също ти е вярна!
на отиване S=v.t=3x
на връщане S=v.t=(x-30).4
3x=4(x-30)
3x=4x-120
x=120 km/h
x-30=90km/h
3.Вярна. <ACP=a => <ABC=3a
<BCP=70-a
<BPC=180-<APC=180-100=80
tr. BPC
70°-a+3a+80°=180°
2a=30
a=15°
<ABC=3.15°=45°
4. Вярна!
3х-3y-x
ъъ.. много са гадни 3,4,5,6 ;дд само първите 2 реших ... ето :
1) А - алфа ; А - външен => ъгъл С + ъгъл В = А; ъгъл С = А - 50 => ъгъл В = 50
2) от А към В -- > S = x; V = x/3; t = 3h
от В към А -- > S = x; V = x/3 - 30; t = 4h
V = S/t => x/3 -30 = x/4 HOK = 12 => 4x - 360 = 3x 4x-3x = 360 x= 360 km (S)
V = S/t= 360/4 = 90 km/h
това е ... надявам се да съм помогнала : )))
Обратното на степенуването.Първоначално написано от MegiBoOm
На булвест 2000 един син сборник с тестови задачи за седми клас - подготовка за външно оценяване и приемен изпит! Много са хубави!Първоначално написано от kamen971
![]()
Добро утро!![]()
След малко ще ходя да гледам България Танцува =D>, а след това съм на рожден ден..![]()
Just be yourself!
Добро утро!
Сега гледах едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=j2s_ObX0RpE и много ме изкефи(без една гадна картинка)
По-късно и аз съм на рд!
Някой ако може да помогне за понеделник -"За кога заточениците са атентатори и за кого патриоти?А защо стават атентатори?" Въпросът е за стихотворението "Заточеници" на Пейо Яворов
Добро..........
Малко се успахслед малко с magiie на Бг танцува
![]()
как сте
след 9 дни имам рд
напишете си рд-тата
Ох, аз след малко отивам на курс по бг! Буквално ми иде да се гръмна, отколкото да се завра в тая дупка на тва хубаво време![]()
![]()
![]()
Моят е на 28 октомври![]()
Моят на 17 юни.
Сега ще си правя списък за горското,а по-късно ще решавам задачи и ще излизам.![]()
Това ли е сборникът http://bulvest.com/продукт/Математик...клас-n-531Първоначално написано от MegiBoOm
Дам, той е
Лелееее хораааа, досега четох за Баташкото клане в Уикипедия. НАПРАВО ТРЪПКИ МЕ ПОБИБАХА!Били сме еб"ти смелата нация! А тия говеда как са ни избивали, направооо жал ми стана - горкита хора!
![]()
лалал от вчера имам 6 по АЕ ;Д
днес станах в 6:30 за олимпиадата по история ;@@
първата тестова част беше елементарна ;Д
втората с отворените отговори ... направо ми прилоша като ги видях...имаше 1-2 лесни неща и другите...имаше за владетелите на месопотамия е аз там съм гола вода...имаше и за някакъв си Хиподам..не го знах не го написах :/
историческия въпрос беше елементареназ толкова изписах...надявам се да съм се справила добре пон с него ;Д
и така сега оправям в къщи...след малко почвам и аз да се оправям ии дано си прекараме добре ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Първоначално написано от MegiBoOm
ох и аз го четох на скоро тва...нямам коментар просто... : (
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
и аз днес бях на история! лелеее изпи ми мозъка половината неща не сме ги взимали просто се олях
Аз днеска на олимпиада по БЕЛ..
току-що се прибирам ;/
имам към 3-4 грешки..ама преразказа и тезата ми са добри,мисля.
Имам рожден ден на 20 май.=)
Днес е баси жегата,ще излизам.
И може да поуча малко..:С![]()
Охх ... ужасни бяха тия въпроси на олимпиадатаПървоначално написано от LaChupacabra
![]()
Love is everything!
моя рожден ден е на 24 април,което тази година е Великден хихи
Гледайте само за какво говорим:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...B0%D0%BD%D0%B5
![]()