.
Отговор в тема
Страница 153 от 293 ПървиПърви ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 801 до 3 825 от общо 7312
    Голям фен Аватара на LaChupacabra
    оу и бтв дори и да направим 300 страници не мисля,че е нужна нова тема о.о пишем в тая от началото на годината...не спряхме като направихме 50,100,150,200,250...за кво да правим нова 2 месеца преди края на годината :д да видим колко ще направим в една тема ;ДД

ох ще ми липсва тоя 7 клас бее
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

хелооу;някой от Варна

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    оу и бтв дори и да направим 300 страници не мисля,че е нужна нова тема о.о пишем в тая от началото на годината...не спряхме като направихме 50,100,150,200,250...за кво да правим нова 2 месеца преди края на годината :д да видим колко ще направим в една тема ;ДД

ох ще ми липсва тоя 7 клас бее
    И аз мисля така.Няма смисъл от нова.Все пак всичко ни е тук (:
    Ох да..този 7 клас..няма да се забрави,определено.:Д

Здравейтее седмокласниции Да.. найстинаа си е голям зор ии голямо приитеснение,мина ужасноо бързоо ии няма да се забрави найстина Искам да питам от другитее градове провеждате лии пробни изпити по Български език и литература и Математика ? Доста помагат за подготовката
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Цитирай Първоначално написано от BrownEyes
    Здравейтее седмокласниции Да.. найстинаа си е голям зор ии голямо приитеснение,мина ужасноо бързоо ии няма да се забрави найстина Искам да питам от другитее градове провеждате лии пробни изпити по Български език и литература и Математика ? Доста помагат за подготовката
    Абе,искам да те питам за пробните изпити..няма значение от кой град си } къде трябва да отидеш;и плаща ли се?

Ами никъде не трябва да ходиш,поне при нас де Всмисъл учителката по математика ни казва кога ще се проведе пробен изпит ии който има желание и възможност дава 8лв,отива и се пробва к'во може и к'во неможе
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Супер фен Аватара на magiie
    Ами ние го правихме безплатно.. ;d
    Just be yourself!

Тц,тц сигурно в различните градове е по различен начин ..

Ох,края наближава.
    Исках да ви питам,
    през оставащото време има-няма 2 месеца
    ще се стегнете ли?
    и как? ^_^
    (повече задачи ли ще решавате,преразкази ли ще пишете,по разказвателни ли ще дигате оценки) и т.н

Аз смятам да решавам задачи,доста задачи.
    Както и да поуча някои важни уроци по разказвателните,че хич не ги знам.

Повечко тестови задачкии по математика и БЕЛ.Примерни тестове за кандидатстване върху нещо такова работя сега

awesomesheepy аз съм се стегнала.. за сега по БГ изкарвам само 6-ци аа по математика 4 или 5 (няма на къде повече да се стегна ) иначе другите предмети изобщо не ме интересуват.. изкарвам си там някви 5-ци ии тва ми стига ;d
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    И на мен последните няколко седмици взе да ми върви доста. Взех да изкарвам по-високи оценки
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

охх на мен българския не ми върви .. само 5тици .. една скапана 6тица нямам тоя срок .... ; ((
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Мен българския като предмет ми върви много повече,математиката я докарвам до към 4,5,докато при БЕЛ-а ии 6 се намира

Ох,до сега спах 30 минути,
    имам да уча-стихотворение,по математика да пиша,английски.
    На курс съм след половин час(МАТЕМАТИКА) и сигурно ще е към 2 часа,2 часа и нещо.гадосттт ;/

Ох утре да минава,и ваканция.:Д

Ще ми помогнете ли с едно упражнение по английски?

Complete with the present passive form of the verb in brackets.

A lot of soap operas(make).............in Australia.For example,Baywatch and Hearbreak HIGH(film)........there.Heartbreak High(base)........on life at a secondary school.Many of today's stars first became famous when they appeared in soaps-Kylie Minogue (often/see)........in old episodes of a soap called Neightbours.Popular shows(sell).......to many different countries and they(show)......again and again.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Ох,края наближава.
    Исках да ви питам,
    през оставащото време има-няма 2 месеца
    ще се стегнете ли?
    и как? ^_^
    (повече задачи ли ще решавате,преразкази ли ще пишете,по разказвателни ли ще дигате оценки) и т.н

Аз смятам да решавам задачи,доста задачи.
    Както и да поуча някои важни уроци по разказвателните,че хич не ги знам.

ами аз мисля за правя преразкази защото изобщо не ме бива ..

имам 6 по технологии ( най-накрая )
    за утре имам по:
    - математика ( няколко задачи)
    - литература ( малко за четене )

по математика за ваканцията пак ще имаме поне 100 задачи

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз пък съм болна |(((( разбрах, че имам 4,45 по мат ужас!! толкова малко до 5 :X се тая..

Абе хора от сряда ли започва ваканцията, смисъл в сряда не сме на у-ще нали??

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    в сряда не сме на училище .. утре последно

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    На мен най-много ми върви по чуждите предмети. Радвам се поне, че ме бива в нещо :/
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от kik7
    в сряда не сме на училище .. утре последно
    Е ТВА Е !

Град
    София
    Хора , имам 5 по география на писмено
    По всичко си написах и така .. сега най-вероятно ще излезна навънка ;]]]
    Мн як денн
    В сряда ми е рдтоо ии ще го празнувам .. всичко е организираноо .. нямам търпение
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Супер

Неска ни казаха оценките по история.. имам 5.40 т'ва е само заради едно момче, как ме обърка само.. ако си го бях направила сама щях да имам 5.50 ;дд ама няма нищо ии на 5 се радвам
    За утре имам да уча само по математика (ще правим ТЕСТ) и ще разбера каква ми е оценката по биология (дано да е 6)
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Ще ми помогнете ли с едно упражнение по английски?

Complete with the present passive form of the verb in brackets.

A lot of soap operas(make).............in Australia.For example,Baywatch and Hearbreak HIGH(film)........there.Heartbreak High(base)........on life at a secondary school.Many of today's stars first became famous when they appeared in soaps-Kylie Minogue (often/see)........in old episodes of a soap called Neightbours.Popular shows(sell).......to many different countries and they(show)......again and again.
    A lot ot soap operas are made in Australia.For example,Baywatch and Heartbreak HIGH are filmed there.Heartbreak High is based on life at a secondary school.Many of today's stars first became famous when they appeared in soaps-Kylie Minogue is often seen in old episodes of a soap called Neighbours.Popular shows are sold to many different countries and they are shown again and again.

Tva e uprajnenieto po ae

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си