- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Злати ... верно ли ?? ... се съм имала 4.40, 5.40, ама 4.45 .... миличкото .... тая госпожа не можа ли да ти даде 5 стотни да му се не види ... ейй чак аз се ядосах ...
иначе днеска беше супер .. правихме теста по математика ии май всичко ми е вярно ... утре намалени ли са ви часовете ?? на нас са ни по 30 минути ... ии първи час - контролно по руски ... пф... нищичко не знам ... утре ще се учи яко ... ооо и ще ни върнат по биология ... мелелейй ... страх ме е ... иииии нямам НИКАКВО търпение да дойде утре и да минеии нищо, че съм на урок по БеЛ в сряда от 13часа ии че ще правим някакъв пробен изпит ... все пак ще е ваканция вече ... иии ваканция, ваканция, то колко толкова де е ваканция, като всеки ден ще уча ?? аа вие какво мислите да правите (смисс да зареете всичко и да се отдадете на отдих или да учите) ? абее като се замислите, че сега се до 10.04 във ваканция, после по Великден - пак ваканция, също така и май като дойдат Гергьовден и 24 май, то се събира към месец ваканция ии реално погледнато изпитите са след 1 плътен учебен месец ... 1 месец
... не се ли плашите ?? аз се познавам отлично и знам, че пак ще допусна някакви тъпи грешки, а с трудното ще се справя .. и после ще умра от яд ... винаги така става ... ааз чак днеска осъзнах, че балът се оформя от двете годишни оценки + два пъти по оценките от изпитите, а не обратното ... ууууужастт .... ее то така бала много спада ... а в училището, където аз искам миналата година балът е бил 33 ... пфф... тръпки ме побиват ... ами ако не вляза там ?? какво ще правя ?????? аз друго толкова добро училище не знам ... нямам никаква представа какво да пиша като второ желание ... оххх... не ми се мисли просто ....
сори за дългия пост ...
П.С. : какво значи това -- > the person who has gotten you through the most ?![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Аз ваканцията всеки ден ще съм на курсове по математика.
По математика ни се очертават 4 листа домашни.(задачи,тестове)
Също,по БЕЛ ще преговарям,че след ваканцията ще имам пробен,
също и ще уча повечето уроци по разказвателните,че нищо не знам:Д
също и ще уча,по останалите неща,които ни дадът..
Очертава се една яка ваканция,мхмххмхмхм)) Нека ми е зле:Д
мм ,да..тази ваканция ще е "супер"
уроци по математика,зубрене all the day --математика;български..
just perfect![]()
ама anyway.след априлската идват още много почивни дни..нищо,че са един през друг --99% ;д после идват изпитите
много се надявам да не ги оакам
![]()
ии после юни месец кой ще ти учи - - плажец бейбее
![]()
![]()
![]()
Честно казано не се притеснявам много за изпитите, защото оценката е поредна аа не годишнаа и видях какво направих на пробния изпит.. така че не се притеснявам ;D
П.П. Стискайте палци за утре... ще правя тест по математика!!![]()
Just be yourself!
стискам ти палци ;рр ..какво направи на пробния?Първоначално написано от magiie
![]()
Добре. Един от моя клас имаше точно 2.99 за срока по Математика ... ръката си слагам на х*я ,че не лъжа !Първоначално написано от beachgirl
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Цвети, тя ме мразиняма шанс ......
Първоначално написано от beachgirl
Да , и аз съм по абсолютно същия начин .. страхх ме е .. винаги се справям на по-трудните , но по-лесните не мога // нз защо ... може би защотоо си мисля,че има някаква уловка ии ги оплесквам..
Иначе the person who has gotten u throught the most .. мисля,че значи - човекът,който те познава най-добре / или който ти познаваш най-добре ... не съм мн сиг
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
мерсии ^^ верно как мина изпита ??
Ами изложих се.. по БГ-65 аа по МАТ-68Първоначално написано от wonderfulife
![]()
![]()
Just be yourself!
ох,лелее...дано да изкараш по висок резултат на изпитите .. поне над 80/85 точки! Ще се моля за теб,за мен и за всички седмокласници :PПървоначално написано от magiie
![]()
МОЛИ СЕ ЯКО !! ;дд и аз ще се моля ... главно за себе си, но и за вас де ;дд
То ако ставаше с молене.. всички да бяха изкарали само 6-ци![]()
Just be yourself!
^^ Мхм.
Като наближат изпитите ще видим какви ще ги мислим:Д да се радваме сега.
таковата,това''заточеници'' ужасно за наизуст,боже.
до сега го учих,'бляк.
Ние неска взехме "Неразделни"..някво тъпо е,Заточениците сигурно ще са още повече.![]()
Не ми върна по история.Утре трябва да връщат по математика и английски.Дано часовете да са намалени.![]()
За ваканцията ще решавам МНОГО тестове..Още от утре ще започна.
уеуеее.. учени дечицамного 7класници има тука бе.. кво става
![]()
обаче забелязвам, че доста често в коментарите ви присъстват изпитите след 7 клас >.< какво сте се спекли бе.. няма нищо страшно![]()
емии ... ние си се плашим![]()
[quote="magiie"]Ами изложих се.. по БГ-65 аа по МАТ-68Първоначално написано от wonderfulife
![]()
[/quote
Здравейте !!! Аз съм от Варна на пробния изпит по бел имах 82 т. а по мат се изложих имам 65.т![]()
![]()
охх нямам много време вече да пиша... :/
вчера цял ден сме решавали кръстословици хД
нямам оцнки и така...за днес имах някво домашно по РЕ ии преди малко го написах... ;Д
абе защо се оплаквате за около 60-70 т. на пробния по математика ...ако не греша тва е някъде за 5....аз какво да кажа като имах 18 О.О....
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Еми не знам къде ще влизаш и от къде си, но тук във Варна за 1ЕГ с немски ми трябва бал около 32,250.Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
Хораразбрахте ли за земетресението ?!?! в БГ
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=835407
сори за спама
пт: Днес отново не съм на у-ще, спах до късноо![]()
наспах се най-сетнее!
![]()
Относно изпитите.. не се притеснявам кой знае колко, каквото ми е писано това ще е ;ь
Ами,честита ни АПРИЛСКА.
За мен няма да е ваканция лично.
Имам сумати задачи по математика,английски,уроци по разказвателни,и такива неща.Всеки ден съм на курс по МАтематика по 4 часа,и животЕ:Д
Днеска имам:
6 Литература
6 Музика
4 Физика
ТЪПА ФИЗИКА![]()
Ами неска си направих теста по мат, всичко си написах ии очаквам добра оценка (може и отлична ;д). За ваканцията имам да решавам тестове по мат (много т*па учителка- мразя я!)И също съм много щастлива, че няма да ставам толкова рано за училище
![]()
Just be yourself!