.
Отговор в тема
Страница 154 от 293 ПървиПърви ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 826 до 3 850 от общо 7312
    Злати ... верно ли ?? ... се съм имала 4.40, 5.40, ама 4.45 .... миличкото .... тая госпожа не можа ли да ти даде 5 стотни да му се не види ... ейй чак аз се ядосах ...
    иначе днеска беше супер .. правихме теста по математика ии май всичко ми е вярно ... утре намалени ли са ви часовете ?? на нас са ни по 30 минути ... ии първи час - контролно по руски ... пф... нищичко не знам ... утре ще се учи яко ... ооо и ще ни върнат по биология ... мелелейй ... страх ме е ... иииии нямам НИКАКВО търпение да дойде утре и да мине ии нищо, че съм на урок по БеЛ в сряда от 13часа ии че ще правим някакъв пробен изпит ... все пак ще е ваканция вече ... иии ваканция, ваканция, то колко толкова де е ваканция, като всеки ден ще уча ?? аа вие какво мислите да правите (смисс да зареете всичко и да се отдадете на отдих или да учите) ? абее като се замислите, че сега се до 10.04 във ваканция, после по Великден - пак ваканция, също така и май като дойдат Гергьовден и 24 май, то се събира към месец ваканция ии реално погледнато изпитите са след 1 плътен учебен месец ... 1 месец ... не се ли плашите ?? аз се познавам отлично и знам, че пак ще допусна някакви тъпи грешки, а с трудното ще се справя .. и после ще умра от яд ... винаги така става ... ааз чак днеска осъзнах, че балът се оформя от двете годишни оценки + два пъти по оценките от изпитите, а не обратното ... ууууужастт .... ее то така бала много спада ... а в училището, където аз искам миналата година балът е бил 33 ... пфф... тръпки ме побиват ... ами ако не вляза там ?? какво ще правя ?????? аз друго толкова добро училище не знам ... нямам никаква представа какво да пиша като второ желание ... оххх... не ми се мисли просто ....
    сори за дългия пост ...
    П.С. : какво значи това -- > the person who has gotten you through the most ?
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз ваканцията всеки ден ще съм на курсове по математика.
    По математика ни се очертават 4 листа домашни.(задачи,тестове)
    Също,по БЕЛ ще преговарям,че след ваканцията ще имам пробен,
    също и ще уча повечето уроци по разказвателните,че нищо не знам:Д
    също и ще уча,по останалите неща,които ни дадът..
    Очертава се една яка ваканция,мхмххмхмхм)) Нека ми е зле:Д

мм ,да..тази ваканция ще е "супер"
    уроци по математика,зубрене all the day --математика;български..
    just perfect ама anyway.след априлската идват още много почивни дни..нищо,че са един през друг --99% ;д после идват изпитите много се надявам да не ги оакам ии после юни месец кой ще ти учи - - плажец бейбее

Супер фен Аватара на magiie
    Честно казано не се притеснявам много за изпитите, защото оценката е поредна аа не годишна а и видях какво направих на пробния изпит.. така че не се притеснявам ;D

П.П. Стискайте палци за утре... ще правя тест по математика!!
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от magiie
    Честно казано не се притеснявам много за изпитите, защото оценката е поредна аа не годишна а и видях какво направих на пробния изпит.. така че не се притеснявам ;D

стискам ти палци ;рр ..какво направи на пробния?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от beachgirl
    Злати ... верно ли ?? ... се съм имала 4.40, 5.40, ама 4.45 .... миличкото ....
    Добре. Един от моя клас имаше точно 2.99 за срока по Математика ... ръката си слагам на х*я ,че не лъжа !
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цвети, тя ме мрази няма шанс ......

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beachgirl
    не се ли плашите ?? аз се познавам отлично и знам, че пак ще допусна някакви тъпи грешки, а с трудното ще се справя .. и после ще умра от яд ... винаги така става ... ааз чак днеска осъзнах, че балът се оформя от двете годишни оценки + два пъти по оценките от изпитите, а не обратното ... ууууужастт .... ее то така бала много спада ... а в училището, където аз искам миналата година балът е бил 33 ... пфф... тръпки ме побиват ... ами ако не вляза там ?? какво ще правя ?????? аз друго толкова добро училище не знам ... нямам никаква представа какво да пиша като второ желание ... оххх... не ми се мисли просто ....
    сори за дългия пост ...
    П.С. : какво значи това -- > the person who has gotten you through the most ?

Да , и аз съм по абсолютно същия начин .. страхх ме е .. винаги се справям на по-трудните , но по-лесните не мога // нз защо ... може би защотоо си мисля,че има някаква уловка ии ги оплесквам ..
    Иначе the person who has gotten u throught the most .. мисля,че значи - човекът,който те познава най-добре / или който ти познаваш най-добре ... не съм мн сиг
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

мерсии ^^ верно как мина изпита ??

Цитирай Първоначално написано от wonderfulife

Ами изложих се.. по БГ-65 аа по МАТ-68
    Just be yourself!

Ами изложих се.. по БГ-65 аа по МАТ-68
    ох,лелее...дано да изкараш по висок резултат на изпитите .. поне над 80/85 точки! Ще се моля за теб,за мен и за всички седмокласници :P

МОЛИ СЕ ЯКО !! ;дд и аз ще се моля ... главно за себе си, но и за вас де ;дд

То ако ставаше с молене.. всички да бяха изкарали само 6-ци
    Just be yourself!

ние тука сме редки изключения

^^ Мхм.
    Като наближат изпитите ще видим какви ще ги мислим:Д да се радваме сега.

таковата,това''заточеници'' ужасно за наизуст,боже.
    до сега го учих,'бляк.

Ние неска взехме "Неразделни"..някво тъпо е,Заточениците сигурно ще са още повече.
    Не ми върна по история.Утре трябва да връщат по математика и английски.Дано часовете да са намалени.
    За ваканцията ще решавам МНОГО тестове..Още от утре ще започна.

Айде лека нощ от мене до утре..
    Just be yourself!

уеуеее.. учени дечица много 7класници има тука бе.. кво става

обаче забелязвам, че доста често в коментарите ви присъстват изпитите след 7 клас >.< какво сте се спекли бе.. няма нищо страшно

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

емии ... ние си се плашим

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna

1ег

[quote="magiie"]

Ами изложих се.. по БГ-65 аа по МАТ-68 [/quote

Здравейте !!! Аз съм от Варна на пробния изпит по бел имах 82 т. а по мат се изложих имам 65.т

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    охх нямам много време вече да пиша... :/
    вчера цял ден сме решавали кръстословици хД
    нямам оцнки и така...за днес имах някво домашно по РЕ ии преди малко го написах... ;Д

абе защо се оплаквате за около 60-70 т. на пробния по математика ...ако не греша тва е някъде за 5....аз какво да кажа като имах 18 О.О....
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna

1EG

Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    охх нямам много време вече да пиша... :/
    вчера цял ден сме решавали кръстословици хД
    нямам оцнки и така...за днес имах някво домашно по РЕ ии преди малко го написах... ;Д

абе защо се оплаквате за около 60-70 т. на пробния по математика ...ако не греша тва е някъде за 5....аз какво да кажа като имах 18 О.О....
    Еми не знам къде ще влизаш и от къде си, но тук във Варна за 1ЕГ с немски ми трябва бал около 32,250.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Хора разбрахте ли за земетресението ?!?! в БГ
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=835407

сори за спама

пт: Днес отново не съм на у-ще, спах до късноо наспах се най-сетнее!

Относно изпитите.. не се притеснявам кой знае колко, каквото ми е писано това ще е ;ь

Ами,честита ни АПРИЛСКА.
    За мен няма да е ваканция лично.
    Имам сумати задачи по математика,английски,уроци по разказвателни,и такива неща.Всеки ден съм на курс по МАтематика по 4 часа,и животЕ:Д

Днеска имам:
    6 Литература
    6 Музика
    4 Физика

ТЪПА ФИЗИКА

Ами неска си направих теста по мат, всичко си написах ии очаквам добра оценка (може и отлична ;д). За ваканцията имам да решавам тестове по мат (много т*па учителка- мразя я!) И също съм много щастлива, че няма да ставам толкова рано за училище
    Just be yourself!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си