- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
е да..ако бях и без него....![]()
![]()
аз съм Мими btw :] добре дошла в темата хД
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
мерсиот кое село си
![]()
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)
едно близо до Габрово... ;Д идвам тука при прабаба си...иначе си живея и уча в София ;д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
в кое училище си ии имали нещо интересно из Моlla, че скоро ще идвам и мисля яко да напазарувам // говоря за София =D //![]()
Магии каква ти е роклята ?!?!![]()
Ами ще разбереш на другарската..;дд
Just be yourself!
Само аз знам каква е роклята![]()
![]()
![]()
олее колко си гаднаа![]()
![]()
иначе по темата: имате ли домашни за през ваканцията ии какви ?![]()
Само по АЕ. И да ви питам: Някой има ли списък с всички класирани на нац. кръг на състезанието по БЕЛ? Имаше в сайта на РИО, но после ми казаха, че не бил окончателен, пък и той беше само за Варна и областта.
Списъкът трябва да излезе в сайта на МОН, но още не е готов явно. Аз също го чакам, дано да е по-скоро...![]()
Ще има изпити и по история,география,биология ии другите подобни предмети,нали? ;дд![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Oлее..ужас![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Ами да гадно е, но поне по биология,химия и физика ще са в един тест аа не по отделно![]()
Just be yourself!
Да наистина това е добреПървоначално написано от magiie
, ама аз само като си помисля за изпитите и ми се доревава
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Кое е добре?? Ако е само тест по биология и като кажеш на някого "8ми въпрс" и той ще ти каже "б" , а сега ще се получи объркване защото са 3 теста и той няма да знае за какво става въпрос ..Първоначално написано от Pamaa
Love is everything!
Абе виж сега.. теста ще е така:
(Пример) 1-8 въпрос са само с биология
9-15 са с физика
16-25 са химия!!
Just be yourself!
На мен тия дни до сега ми бяха г/д като почивни.
От утре се хващам сериозно.
Направих си програмка/график кой ден по какво да уча и т.н
Утре ще ходя на урок по БЕЛ сутринта.
Ще пропусна урока по Математиката,ама ще си реша темата вкъщи. ^_^
Следобяд ще излизам.
Аз това,че ще са в един тест за първи път го чувам.А историята и географията? Английския отделно ли ще е?
Утре ще ходя на мола с майка ми сигурно за дънки и маратонки.![]()
Маги утре ще ти отговоря на лс-то,че сега лягам.![]()
![]()
![]()
Маги, мила, може ли да не казваш неща и да объркваш всички тук като въобще не си сигурна и говориш глупости??Първоначално написано от magiie
![]()
По физика, химия и биология - един общ тест . По всеки от тези три предмета има 15 въпроса, като тестът за всеки 1 предмет се оценява ИНДИВИДУАЛНО и се вписва като текуща оценка в дневника и ученическата книжка .
Love is everything!
Ами тя не е казала че се оценява общо... просто каза че ще е един общ тест, мила .![]()
именно!Първоначално написано от zlatit0o
Just be yourself!
Малеее само 2 точки надолу от максималното и 5География и физика пюке.
![]()
Малко е извън темата амаа.. вие ще ходите ли на 9 април да чистите..??![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥