- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ами възможно е ;dd
Иначе на 18 няма да сме на учлищеИмаме патронен.. и цялото даскало ще ходим в Сопот ;d
Just be yourself!
Ще сте наблизо, аз съм от Карлово :P . А по Химия, Биология и Физика ще има ли да се пишат някакви теми?Първоначално написано от magiie
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от zlatit0o
Не знам защо, много ми харесва като някой ми каже "миличка " или "мила " .. мм супер ме радва, няк`во супер миличко ее
.. Да, аз просто подчертах индивидуално, не защото тя е казала друго, де .
Love is everything!
Миличкаааааа, ти казваш, че тя обърква всички нали така?
Ае лека нощ![]()
Офф, знайш ли к'во няма да се занимавам, не ми се спори..
Гледай си кефа и т'ва е..![]()
П.П. никой не съм объркала!
Just be yourself!
Какво ми се заяждате?
Злати, всъщност схемата за оценяване на Маги, която предостави, не е вярна и човек може да се обърка . От това:
Аз разбирам, че ще има 8 въпроса по биология, 6 по физика и 9 по химия и те ще са обединени от един общ тест, който е 25 въпроса . Всъщност тестовете са 3, прикрепени с кламер / защипани и ще има заглавие "Физика и астрономия", след което следват 15 въпроса по предмета ; следва ново заглавие - "Химия и ООС" - 15 въпроса ; трето заглавие - "Биология и ЗО" - 15 въпроса . Скалата за оценяване я предоставих по-горе и тя е актуална от миналата годинаАбе виж сега.. теста ще е така:
(Пример) 1-8 въпрос са само с биология
9-15 са с физика
16-25 са химия!!и е важала за сегашните осмокласници .
Мила, лека нощ![]()
Маги, кефа май не мога много да си го гледам, защото съм затрупана със задължения и задачи , но мерси за пожеланието :P , ще се постарая .
Love is everything!
Ок. Тя не е казала с точност по колко ама ае....
btw.. С какво си толкова затрупана, ако не е тайна? (Не го разбирай така, сякаш се заяждам! Просто питам)
Не е тайнаПървоначално написано от zlatit0o
. Учителите ми смятат, че техният предмет е "най" от " по- по -най" и по география, български, математика, английски, химия , физика ще правим контролни веднага след ваканцията .
- Почти всеки ден имам уроци през ваканцията и съответно домашни за тях .
- За курсовете ми, които се провеждат след училище имам по математика 10 теста , а по български - преразказ + голяяяяяям тест - домашно, което направих .
- По български език за след ваканцията трябва да знаем перфектно отпред назад, отзад напред, по двата диагонала и на кръст даже, една таблица на 151 страница от учебника![]()
- По математика имам 24 теста по 20 задачи всеки тест + домашни от учебника
Така де, имам курсове по математика и български, уроци по математика и български и урок по английски в 1 седмица и то всяка седмица .
- По биология са ни дали 11 урока + попълване на учебна тетрадка
- По физика да правим 2 проекта [ проект при нея значи да си отделил 2 седмици на изработка] и 3 урока + задачите след тях + 3те урока в учебната тетрадка и да оправям едни оценки
- По химия имам 3 урока и контролно след ваканцията
- По английски език да зубрим едни глаголи в трите им форми и есе от хиляди думи ...
И още много ... някои неща съм ги свършила, но има още наистина много ... някой спомена ли ваканция? Защото аз не виждам кое по-точно му е ваканцията ..![]()
Моля ви за идеи : някой спомена прощална вечер . Да, но ние не сме от 1 квартал, за да се съберем на място, удобно за всички . Проблемът е, че има по 3-4 деца от класа ми като следва : няколко от Младост, Люлин, Модерно предградие, Слатина, Овча Купел, Красно село, Бъкстон, Зона Б-5, Лъвов мост и центъра . Как да го направим така, че всички да могат да дойдат и да е удобно ?
Love is everything!
А ти само на преписване ли чакаш?Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Всички,по едно и също време,ще правим един и същ тест.
Имаме определено време за теста по биология,като свърши дават физиката,като свърши времето за физиката-дават химията.
А относно критериите..аз по физиката,ако я хвана тройката ще се пукна от кеф![]()
![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
И аз такаПървоначално написано от wonderfulife
. Най-странното е, че учителката идва на деня, на който е олимпиадата и там извика ни няколко човека и ни казва "Айде днес в 1.30 ще дейдете на олимпиадата и ако изкарате 10 точки ще ви пиша 6." и ние нали нищо не сме учили, ама решихме, че още една шестица ще ни е от полза. Ние отиваме и тя ни дава задачите, за 40 мин. ги реших и си тръгнах. Следващата седмица имаме час при нея и тя ппочва да обеснява как никой не слушал и всеки си правел, каквото си иска и накрая: "Обаче във вашия клас има трима човека, които явно си учат и бла. . блааа.. и минаха на областен кръг, и то с 26/27 точки от 30.". Но беше супер прецакано, че олимпиадите по Биология, Физика и Георафия бяха в един ден и аз можаш да отида само по Биология
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Здравейтее!![]()
Сега закусвахи ще започна да преписвам един анализ на произведението "Българският език" и такам....
biolojkata95 ако случайно видиш това съобщение моля те пиши, защото трябва да те питам нещо!
И аз на това се зачудих, защото си спомням преди като писахме кой по колко часа учи и тя казваше 8ч.Първоначално написано от wonderfulife
както и да е.. и така де, би трябвало всичко да си знае ..
btw.. SladkaZagadka Случайно да учиш в няква специализирана паралелка?! Е*аси многото задачи![]()
![]()
станах рано....правих си тъпите контурни карти....от 5 ми остана само една....+ 4 климатограми -.- довечера ще ги правя...сега си почивам...след малко задачи -.- а вечерта смятам да покарам колело :]
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
И аз вчера си изкарах колелото и отидох да му напомпят гумите и май само това беше, защото моята седалка е извънредно неудобна и в момента ме боли г...Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
![]()
аааамерси,че ми напомни
забравих,че трябва да ходя да ми ги напомпат ;/ е сегеа ме мързи ще ходя после ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз вчера сама реших да си ги помня и то каквато съм саката откъм такъв вид работа и я сътворих една, че като отидох на вулканизатора да ми я оправят момчето ми вика "Абе някой ти е правил мръсно. Напълнили са ти с пясък.. / онова нещо, през което се помпи / "Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
![]()
![]()
Днес си взех пролетно яке и маратонки.Якето на фишбон,маратонките на ботичели.Решавах задачи,после пак.
В четвъртък съм на рожден ден на братовчед ми,става на 4.![]()
![]()
Аз в петък съм на рожден ден на братовчедка ми, става на 11![]()
![]()
Just be yourself!
Аз тази година пак забравих рождения ден на чичо ми--вчера![]()
Ама вие не им ли ходите на гости? Смисъл не го ли празнува със семейството? :д
Ами той е брат на баща ми,а майка ми и баща ми са разведени..Татко ми не е в България сега,а чичо не общува много с майка ми..и така ;хх
Ау,какво ти е якето ^_^Първоначално написано от RY
Аз като ходих,не видях пролетни якета,или явно не съм се оглеждала.
Кви кинти? И имаше ли черни : )))
Иначе,днес решавах една тема тестове математика,после - 4 задачи за домашната и излязох.Пропуснах един урок по Математика,ама бях на урок по БЕЛ..пфффф:Д
ееее ! човек 1 седмица не пише и БАМ 15 страниципри мен нищо интересно ..
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
wonderfulife , очаквам както аз помагам на всички всяка година по история на ВО, така и някой да помогне на мен ако имам нужда по биология тази година .Първоначално написано от zlatit0o
zlatit0o , най-нормална паралелка, но класната ни е и нашата учителка по математика и учим математика във всеки час на класа и всеки свободен час, който имаме - тя идва винаги и почваме ... няма спиране![]()
Love is everything!