.
Отговор в тема
Страница 163 от 293 ПървиПърви ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 051 до 4 075 от общо 7312
    Математика - 6,6,4,6
    БЕЛ - не знам колко 6ци и една 5ца,
    ама не съм толкова умна

Ъм,хора,да ви питам..Може ли да ми дадете линк към сайт,в който пише как точките {от изпита} се преобразуват в оценка {ако има такъв сайт де} ? Оох,надявам се да ме разбрахте какво имам в предвид
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...a_mat-2007.pdf
    това намерих аз, но е за 2007 . . Също открих и това, което беше постнато по назад в страниците / за чуждите езици, физиката, биологията и химията /, но нищо друго .

До преди малко решавах задачи по математика, реших 2 теста , и сега малко релакст . Тъкмо си изтеглих първи сезон на PLL и да го видим, какъв е, защото много ми го хвалят, но аз се бях пробвала да го гледам и нещо ми беше много скучен и го изтрих, но сега съм решена . Аз днес сигуно няма да излизам, защото времето е отврат, пък и съм малко болна .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Момичета, помагайте.. моляя
    http://prikachi.com/images/909/3186909O.jpg
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    RainbowGirl , аз стигнах донякъде със задачата и зациклих. Ще се опитам пак и ако се получи нещо ще пиша
    По темата : днес се връщам от екскурзията.. Мина задоволително, с малко изключения. Ще постна снимки като ги кача.. Сега нещо ме мързи да пиша, затва ще ви разкажа по-после
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Еми.. и аз така. Стигнах до едно място и не мога нататък..

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Бреййй,яки оценки имате по математика,бе.
    Как го постигате?
    По колко задачи решавате на ден (през седмицата,учебно време)?

не е честнО ;с

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Някой да помогне: Какъв е видът на подчиненото изречение?
    Като каза това, Серафим се усмихна.

awesomesheepy решавам само преди тестове, контролни и изпитвания, като междувременно си попълвам УТ по математика! Това е!

ПС. Какво по вид е изречението?
    Който влизаше, се спираше стъписан.

мисля, че първото е обстоятелствено, а второто - подложно ... ама не съм сигурна ...
    днес всичко мина по план ... почти всичко ;дд
    къпах се и учих, ама между двете имаше един 2часов мързел и ядене
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Цитирай Първоначално написано от beachgirl
    мисля, че първото е обстоятелствено, а второто - подложно
    така са..

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna

1eg

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm

awesomesheepy решавам само преди тестове, контролни и изпитвания, като междувременно си попълвам УТ по математика! Това е!

Първото е обстоятелство ,кога се усмихна Серафим ,като влизаше.Ако нямаше Серафим щеше да е подложно,но сега мисля ,че е обстоятелство .Второто е подложно . Дано да съм бил полезен и аз съм 7 клас и мисля,че ги разбирам много добре! :P

Няма как да е определително или допълнително. За мен е обстоятелствено.Второ подложно.
    ПС:Аа видях,че го поправи.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Момичета, помагайте.. моляя
    http://prikachi.com/images/909/3186909O.jpg
    Аз съм момче,но .. Относно задачата,значи първото ти е формула ,която трябва да направиш,това е формулата за тричлен на 3-та,а после трябва числата,които съдържат Х от едната страна ,а тези които нямат от другата.Получава ти се уравнението в ,което трябва да прецениш кои числа са подходящи ,че сборът на корените да изпълнява условието.Аз така бих я решил .

Град
    Varna

1ег

Цитирай Първоначално написано от RY
    Няма как да е определително или допълнително. За мен е обстоятелствено.Второ подложно.
    ПС:Аа видях,че го поправи.
    Да заблудих се просто .

Град
    Varna

1eg

Вярно е 100% и аз като се разреших във вкъщи получих това

Град
    Карлово <33

kamen971, не можеш да задаваш правилно въпросите !
    Това е подчинено обстоятелствено за НАЧИН!! КАК се усмихна Серафим?
    Ако беше както ти задаваш въпроса думата сигнал се променя - вместо 'Като каза . .' трябва да е 'Когато каза . .' .
    В 1 пост 2 грешки, по-добре внимавай или въобще не "помагай" .

И аз правя като MegiBoOm за математиката и НЕ ходя на частни, а само на СИП и в момента решавам тестове от сборници, които съм си купувала. След ваканцията ще взема да преснимам 2 сборника от 1 съученик, защото тези, които той ги има вече не се издават, а ми харесват, защото са на принцип на старите изпити .
    Да ви се похваля, днес следобяд реших тест и половина и преди малко още 2
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Карлово <33

Re: 1eg

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm

Първото е обстоятелство ,кога се усмихна Серафим ,като влизаше.Ако нямаше Серафим щеше да е подложно,но сега мисля ,че е обстоятелство .Второто е подложно . Дано да съм бил полезен и аз съм 7 клас и мисля,че ги разбирам много добре! :P
    wtf?? Съжалявам за офтопика, амаа! Айде да не ми се убиждаш, но пак си в грешка . И без 'Серафим' подлога се подразбира: Като каза това, /той/ се усмихна.
    Жалко само, че имаш такова самочувсвие .

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ох, Pamaa поне ти нещо си решила днес. Аз като седнах да решавам задачи и изведнъж ме запраска главата и цял ден така... :X
    Сега като чели съм по-добре ама хич не ми е до задачи

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Ох, Pamaa поне ти нещо си решила днес. Аз като седнах да решавам задачи и изведнъж ме запраска главата и цял ден така... :X
    Сега като чели съм по-добре ама хич не ми е до задачи
    Така е много гадно .
    Аз в понеделник сядам да решавам задачи, ама едно елементарно неравенство не мога да реша . Вечерта, като се прибрах, пак сядам да решавам, ама същото и направо ги оставих, но вчера и днес си наваксах и то доста , за 3 дена съм решила 11 теста и вече ги сънувам тия задачи . За последния тест по геометрия / еднакви триъгълници / последните 3 дена, преди контролното, бях се скъсала от учена и точно и последната вечер не можах да спя, само се будех и си гледах часовника дали не съм се успала и само за някакви визочини, ъглополовъщя, симетрали и ъгли мислех, ама пък изкарах 6.00 .

Мн. пъти се повтаря 'последен', ам не мога по различно да го измисля .

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох днеска нито една задача не съм решила... мнооого ме мързеше ;[ и времето беше ужасно и не можах да покарам колело
    поне си довърших контурните карти... всичко ми е готово ^^
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Момичета, искам да ви питам нещо .
    Като правихме контролно по история и предварително си бях купила книжки, от които да се упражнявам като решавам и сред авторите на едната книжка беше учителката, която ми преподава . И точно тая книжка я занесох в училище, та да порешавам малко преди теста . И я изреших . И на теста имаше въпроси и от там, а аз понеже съм ги решавала, се сетих за отговора и го отбелязах .И накрая като предадох последна я извадих да погледна какво съм писала, а аз навсякъде съм писала и май госпожата видя , че гледам тая книжка и писаното от мене в нея . И какво ще си помисли? Защото може да си помисли, че съм предварително знаела отговорите, но все пак тая книжка е свободна за купуване и това, че съм решавала означава, че се упражнявам допълнително и аз не съм виновна , че тя дава оттам . Е?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Спокойно,никво право няма да ти каже нещо ^_^
    Купила си я по собствен избор,и не си предполагала че оттам ще дава тестове.
    Споко.

Днеска ще решавам задачи,нямам уроци..йеееей! : ))
    И после ще излизам,времето е 'баси якото.

Град
    ..в близката далечина..
    SladkaZagadka Не би трябвало да ти направи проблем, все пак всеки може да си я купила от книжарницата, както ти каза. Споко.

Аз тъкмо закусих и след малко разсънване на компа днес ще решавам тестове по математика Възможно е и да излезна.

Град
    Varna

1eg

Може ли да ми препоръчате някакъв сборник по математика с хубави задачи,спешно ми трябва ,защото по БЕЛ. имам 3-4 сборника ,а по мат 2-ва само .

Град
    ..в близката далечина..
    Какви са ти сборниците?
    Защото аз имам само книга за ученика, другото са ми тестове....

Град
    Varna

1eg

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Какви са ти сборниците?
    Защото аз имам само книга за ученика, другото са ми тестове....
    По Мат. е един червен- Книга за ученика на Архимед и един зелен на Коала пресс.По БЕЛ. Тестове и тестови задачи по Б.език и литература Скорпио,Български език и литература Булвест Първи сборник-тестови задачи,Задачи и Тестове/Модул 1,Модул 2 - Анубис. Трябва ми по Математика,иска ми се в него задачите да са по външното оценяване.Само да не е на ВЕДИ ,защото от уроците ни дават тестове от него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си