- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Математика - 6,6,4,6![]()
БЕЛ - не знам колко 6ци и една 5ца,
ама не съм толкова умна![]()
Ъм,хора,да ви питам..Може ли да ми дадете линк към сайт,в който пише как точките {от изпита} се преобразуват в оценка {ако има такъв сайт де} ? Оох,надявам се да ме разбрахте какво имам в предвид![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...a_mat-2007.pdf
това намерих аз, но е за 2007. . Също открих и това, което беше постнато по назад в страниците / за чуждите езици, физиката, биологията и химията /, но нищо друго
.
До преди малко решавах задачи по математика, реших 2 теста, и сега малко релакст
. Тъкмо си изтеглих първи сезон на PLL и да го видим, какъв е, защото много ми го хвалят, но аз се бях пробвала да го гледам и нещо ми беше много скучен и го изтрих, но сега съм решена
![]()
. Аз днес сигуно няма да излизам, защото времето е отврат, пък и съм малко болна
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Момичета, помагайте.. моляя![]()
![]()
http://prikachi.com/images/909/3186909O.jpg
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
RainbowGirl , аз стигнах донякъде със задачата и зациклих. Ще се опитам пак и ако се получи нещо ще пиша![]()
По темата : днес се връщам от екскурзията.. Мина задоволително, с малко изключения. Ще постна снимки като ги кача.. Сега нещо ме мързи да пиша, затва ще ви разкажа по-после![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Еми.. и аз така. Стигнах до едно място и не мога нататък..![]()
Тери.. <33 ♥
Бреййй,яки оценки имате по математика,бе.
Как го постигате?
По колко задачи решавате на ден (през седмицата,учебно време)?
![]()
не е честнО ;с
Някой да помогне: Какъв е видът на подчиненото изречение?
Като каза това, Серафим се усмихна.
awesomesheepy решавам само преди тестове, контролни и изпитвания, като междувременно си попълвам УТ по математика! Това е!
ПС. Какво по вид е изречението?
Който влизаше, се спираше стъписан.
мисля, че първото е обстоятелствено, а второто - подложно ... ама не съм сигурна ...
днес всичко мина по план ... почти всичко ;дд
къпах се и учих, ама между двете имаше един 2часов мързел и ядене![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
така са..Първоначално написано от beachgirl
![]()
Тери.. <33 ♥
Първото е обстоятелство ,кога се усмихна Серафим ,като влизаше.Ако нямаше Серафим щеше да е подложно,но сега мисля ,че е обстоятелство .Второто е подложно .Първоначално написано от MegiBoOm
Дано да съм бил полезен и аз съм 7 клас и мисля,че ги разбирам много добре!
:P
Няма как да е определително или допълнително.За мен е обстоятелствено.Второ подложно.
ПС:Аа видях,че го поправи.![]()
Аз съм момче,но ..Първоначално написано от RainbowGirl
Относно задачата,значи първото ти е формула ,която трябва да направиш,това е формулата за тричлен на 3-та,а после трябва числата,които съдържат Х от едната страна ,а тези които нямат от другата.Получава ти се уравнението в ,което трябва да прецениш кои числа са подходящи ,че сборът на корените да изпълнява условието.Аз така бих я решил .
![]()
Да заблудих се просто .Първоначално написано от RY
![]()
Вярно е 100% и аз като се разреших във вкъщи получих това![]()
![]()
![]()
kamen971, не можеш да задаваш правилно въпросите!
Това е подчинено обстоятелствено за НАЧИН!! КАК се усмихна Серафим?
Ако беше както ти задаваш въпроса думата сигнал се променя - вместо 'Като каза . .' трябва да е 'Когато каза . .'.
В 1 пост 2 грешки, по-добре внимавай или въобще не "помагай"![]()
.
И аз правя като MegiBoOm за математиката и НЕ ходя на частни, а само на СИП и в момента решавам тестове от сборници, които съм си купувала. След ваканцията ще взема да преснимам 2 сборника от 1 съученик, защото тези, които той ги има вече не се издават, а ми харесват, защото са на принцип на старите изпити![]()
.
Да ви се похваля, днес следобяд реших тест и половина и преди малко още 2![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
wtf?? Съжалявам за офтопика, амаа! Айде да не ми се убиждаш, но пак си в грешкаПървоначално написано от kamen971
![]()
. И без 'Серафим' подлога се подразбира: Като каза това, /той/ се усмихна.
Жалко само, че имаш такова самочувсвие.
Ох, Pamaa поне ти нещо си решила днес. Аз като седнах да решавам задачи и изведнъж ме запраска главата и цял ден така... :X
Сега като чели съм по-добре ама хич не ми е до задачи![]()
Така е много гадноПървоначално написано от zlatit0o
.
Аз в понеделник сядам да решавам задачи, ама едно елементарно неравенство не мога да реша. Вечерта, като се прибрах, пак сядам да решавам, ама същото и направо ги оставих, но вчера и днес си наваксах и то доста
, за 3 дена съм решила 11 теста и вече ги сънувам тия задачи
. За последния тест по геометрия / еднакви триъгълници / последните 3 дена, преди контролното, бях се скъсала от учена и точно и последната вечер не можах да спя, само се будех и си гледах часовника дали не съм се успала и само за някакви визочини, ъглополовъщя, симетрали и ъгли мислех, ама пък изкарах 6.00
.
Мн. пъти се повтаря 'последен', ам не мога по различно да го измисля.
ох днеска нито една задача не съм решила... мнооого ме мързеше ;[ и времето беше ужасно и не можах да покарам колело![]()
поне си довърших контурните карти... всичко ми е готово ^^
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Момичета, искам да ви питам нещо .
Като правихме контролно по история и предварително си бях купила книжки, от които да се упражнявам като решавам и сред авторите на едната книжка беше учителката, която ми преподава . И точно тая книжка я занесох в училище, та да порешавам малко преди теста . И я изреших . И на теста имаше въпроси и от там, а аз понеже съм ги решавала, се сетих за отговора и го отбелязах .И накрая като предадох последна я извадих да погледна какво съм писала, а аз навсякъде съм писала и май госпожата видя , че гледам тая книжка и писаното от мене в нея . И какво ще си помисли? Защото може да си помисли, че съм предварително знаела отговорите, но все пак тая книжка е свободна за купуване и това, че съм решавала означава, че се упражнявам допълнително и аз не съм виновна , че тя дава оттам . Е?![]()
Love is everything!
Спокойно,никво право няма да ти каже нещо ^_^
Купила си я по собствен избор,и не си предполагала че оттам ще дава тестове.
Споко.
Днеска ще решавам задачи,нямам уроци..йеееей! : ))
И после ще излизам,времето е 'баси якото.
SladkaZagadka Не би трябвало да ти направи проблем, все пак всеки може да си я купила от книжарницата, както ти каза. Споко.
Аз тъкмо закусих и след малко разсънване на компа днес ще решавам тестове по математикаВъзможно е и да излезна.
Може ли да ми препоръчате някакъв сборник по математика с хубави задачи,спешно ми трябва ,защото по БЕЛ. имам 3-4 сборника ,а по мат 2-ва само .![]()
![]()
Какви са ти сборниците?
Защото аз имам само книга за ученика, другото са ми тестове....
По Мат. е един червен- Книга за ученика на Архимед и един зелен на Коала пресс.По БЕЛ. Тестове и тестови задачи по Б.език и литература Скорпио,Български език и литература Булвест Първи сборник-тестови задачи,Задачи и Тестове/Модул 1,Модул 2 - Анубис. Трябва ми по Математика,иска ми се в него задачите да са по външното оценяване.Само да не е на ВЕДИ ,защото от уроците ни дават тестове от него.Първоначално написано от zlatit0o
![]()