- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Мони,аз да ти честитя,че ще забравя-честито гадже,гледах ви снимките-отивате си,много да се обичате ^_^Първоначално написано от theonlyone123
Уф,и аз утре ще решавам задачи,гадостттттттт.
Да ви питам-владеете ли положението с притеснението?Малко ни остава,ей!
Eмм .. аз се бях отпуснала .. ии до са само навънка скитах ии траа се стегна ;дд![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Мони,аз да ти честитя,че ще забравя-честито гадже,гледах ви снимките-отивате си,много да се обичате ^_^
Уф,и аз утре ще решавам задачи,гадостттттттт.
Да ви питам-владеете ли положението с притеснението?Малко ни остава,ей![/quote]
Meрси![]()
Да .. оправям се някакси .. не се притеснявай,няма смисъл![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Честито, Мони, много любов ви пожелавам![]()
Just be yourself!
Ако може малко помощ с тези задачи, че вече ме заболя главата ;дд :
http://prikachi.com/images/333/3193333f.jpg
Just be yourself!
И моята глава вече ми натежава от тези задачи![]()
Абе хора ще ви дам една задача тука... нещо не мога да я схвана
Иво намислил число, увеличил го с 2 и полученото число намалил 6 пъти.Получил 10. Кое число е намислил Иво?
Забравих да допълня, че отговора е 58. Ще съм много благодарна на този, който я реши![]()
Оххх съжелявам много!!! вместо 6 съм писала 2 : ((
сега го поправих
82т. са малко за БЕЛ.,защото този предмет не изисква логика ,а е малко зубрашки.По е трудно по математика на първия пробен изпит изкарах 54 т.
![]()
,което е много зле.Трябва да се стремим да изкараме от 60-70 т.На последните 2-ве задачи,които трябва да се обясняват писах много и имах само по 4 т. на задача.
![]()
![]()
Здравейте![]()
Аз по математика изкарах 68![]()
![]()
Сега се обличам и в 11:30 тръгвам за рождения ден на братовчедка миПосле като се прибера ще си довърша домашната..
Just be yourself!
Много добър резултат! И аз трябва да изкарам толкова ,защото не ме задоволяват 54т. :PПървоначално написано от magiie
Аз имах на пробния 40 точки по Математика.
По БЕЛ 84*доволно*
Ох,днеска имам доста да уча.
Почнах от 9:30.
ииии,в 16:00 излизам ^_^
![]()
От 1.00 съм на урок по математика,ще си реша нерешените задачи.После смятам да си решавам тестове по бел,че тия дни само по математика..ако пак ми се решават по математика ще решавам.И ще си приготвям багажа за понеделник.
![]()
*Добро утро![]()
** Плановете ми за днес :
да решавам задачи по математика
навънка
на урок по математика
навънка
решавам задачи по математика
чета книга
*** Та , главно математика днеска ;дд
**** Адски много ми се спии![]()
как ще решавам задачи цялл ден нз.. надявам се да не заспя над сборника
![]()
![]()
![]()
Аз днеска станах към 9, закусвах мотах се... сега ще ставам да решавам тестове по мат. няма да излизам днеска.
ЗдрастииПрез нощта си сънувах нещо ии изведнъж в съня ми се появява едно момиче от класа ми (не е от най-красивите ;дд ) и ми стресна само като го видях и се събудих ;дд и гледам часовника и си викам „аа то 6 часа, хайде да ставам“
ии така не можах повече да заспя ;дд ии бях на зъболекар ии сега ще правя проект по немски език ...
на миналогодишния изпит (правих го на уроците при госпожата ми) имам 84 точки, ама некви малоумни грешки съм допуснала ... смис аз за 15 мин го направих и не го проверих и затова така .. нищо ...
по математика пробен не съм правила (май са сега в края на април), обаче на олимпиадата, дето беше формат като изпита, имам 55 и се кефя ;д
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Ще ми помогнете ли с една задача?
Един от ъглите на правоъгълен триъгълник е 28 градуса.От върха на правия ъгъл са построени височина,медиана и ъглополовяща.Намерете ъгъла м/у:
-медиана и ъглополовяща
-медиана и височина
Сигурен съм ,че не е така ,но мисля ,че е 21Първоначално написано от awesomesheepy
или 34 и 17
Може ли да ми напишеш решението?Първоначално написано от kamen971
много ще съм ти благодарна ;3
Така ли е ? , защото аз съм си направил чертеж и си драскам по него нямам решение ако тази задача изисква няма проблем да направя ?Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
Да,отговора е 34 и 17 ^_^
*мн си добър,ей..признавам те.
Напиши ми решението,става ли : )
Първоначално написано от awesomesheepy
Много ясно най-после някой да го каже ,защото тук само се заяждат с мене .
:P
Не съм много добър в обясненията ,но...Първоначално написано от awesomesheepy
http://prikachi.com/images/977/3194977G.jpg ,сега пак някои ще кажат ,че нещо не е така .
![]()