- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Само да кажа TheBee ми е братовчедка ;DD
Just be yourself!
Добре дошла, Рая.. ^_^ .. Добавих те във фб.. аз съм Деница Джекова..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
охх досега писах тъпия преразказ „Вида“ от миналата година .. горките бивши седмокласници .. преразказът е ужасен ...
изпих една огроомна чаша 3в1 и още не мога да се събудя .. въобще не се наспивам, защото вечер ми се спи, ама като си легна и спира да ми се спи ии до 1 часа си откарвам ... ии после сутрин като стана в седем ии ..... очите ми се затварят ...
днеска ще правим контролно по история, а не си знам уроците .. просто не мога да и запомня ... ей така мога да си чета един урок 15 пъти и после пак нищо да не знам .. просто не обичам зубрашките предмети .. сигурно затова не ми върви и българският език... но пък биологията ми харесва.. абе шашава работа ... айде аз отивам на урок .. приятен ден : ))
На мен пък "Вида" не ми беше труден.Ама аз съм свикнала с по-трудните текстове, тъй като г-жата от уроците ми дава доооста гадни текстове и вече не ми прави впечатление. Днес мина добре, не са ме изпитвали по нищо. За утре имам да уча по биология, литература, математика и АЕ. Ако остане време ще направя един тест по математика. Реших да се вземам в ръце и на ден да почна поне по един тест да правя. Надявам се да успея да съчетая плуването с уроците и допълнителните задачи. Айде аз отивам да уча.![]()
Днес мина супер![]()
Освободиха мен и още едно момче от 7-я час, за да репетираме стихотворенията си, които ще рпедставяме в понеделник в Сопот (заради това гoспожата по БГ ще ни пише 6-ци ;дд)
Иначе днес нямам нови оценки ии за утре имам да уча по математика и история..
П.С. скоро правим 300 страници![]()
Just be yourself!
Междо другото добре, че ми припомни. Въобще не бях забелязала, че сме толкова напред. До 2-3 дни ще си имаме 300 странички.![]()
Току виж още днес да ги направим![]()
Иначе днеска беше нормално, нямам нови оценки, само два плюса по английски (при три плюса се пише 6-ца)
Сега отивам да гледам телевизия, после ще си науча новите теореми по математика..
Оф, много ми се спи.. може и да поспя.
Само аз от моя клас имам 6 по География на теста !!!!!!!!!!![]()
Благодаря и на останалите,които са ме приветствали.![]()
Амии..днес-ужас..Цели 8 часа (астрономически) в училищеТам си карах урока и тъкмо се прибирам..Сега пак имам куп задачи,но ще се оправя някак си..
Иначе имахме контролна по английски и там се оправих.![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Апф, сега направих миналогодишния изпит по математика и имам 71 точки, което за мен е малко. kamen971, в кое училище учиш и по кой учебник сте по математика?
Ако си решила повече задачи на 2-рия модул, може оценката да ти е по-висока.Първоначално написано от sasec
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
71 не са малко.Миналогодишният изпит по математика е много лесен,дано и тази година да е такъв аз реших 26,27,28 само без 29 и 30.Аз съм от ОУ,,Добри Чинтулов,, и сме по Архимед .Първоначално написано от sasec
![]()
Сори за тъпия въпрос, ама как се пускаше презентацията на голям екран?
Вие до кой урок сте по математика?? ;dd
Just be yourself!
92Първоначално написано от magiie
F5 натисни : )Първоначално написано от zlatit0o
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
^Благодаря : )
Днес взехме "Неравенства на триъгълника"![]()
Тоест днес бяхме на 92 ,а утре сме на 93Първоначално написано от magiie
Ама ние днес взехме 93, а утре ще вземем обобщителния урок, защото този за построението няма смисъл..Първоначално написано от kamen971
Just be yourself!
Става въпрос за учебниците на Архимед нали?
Yes.. ;DПървоначално написано от zlatit0o
Just be yourself!
Лелее хораа, утре имам класноо по БЕЛ![]()
... Досега правих тестове и се надявам на 6....Искам в понеделник да ми изпитат по Биология и дано стане
.. Имам да пиша преразказ, затова байй
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ooo yes baby![]()
Днес имам 5{контролното} и 6{устно изпитване} по биология![]()
![]()
И 6 по литература.Научих "Заточеници" и ме пита няколко въпроса ;дд
Само във Варна ли гърми и присвятка ? ;дд
once they see you doing better without them,that is when they want you back !