- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Да тука яко гърми ,но аз няма да изключа компютъра ,нашите кабели за противоудърни .Първоначално написано от wonderfulife
![]()
^ Аз не знам нашите какви са ;дд
Утре ще връщат контролните по история - 101% ще имам 6![]()
![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Аз по история на контролното и 5 да имам пак съм си за 6 ,а по Химия правих презентация,защото само по химия ми се оформяше 5 и съм пълен отличник.Препоръчвам ви да решавате от книгата за ученика на Архимед задачите са много добри.Първоначално написано от wonderfulife
![]()
Леле, тук само има МНОООГО силен вятър![]()
^ Аз само по химия и по физика сигурно ще имам 4.По другите предмети 6.Ама рисуване тая може да ми остави 5 ;||
Прав/а си, пропуснах да зачета едната задача от втория модул. 76 саПървоначално написано от IWannaBeSedated
. И все пак не ме устройва много. Аз съм готова за утре. Оле...откога не съм си почивала така от страх от изпитване...Сега ме е страх само за пробния изпит по математика и истинския.
А иначе късмет на всички, които утре имат изпитване, класно, контролно и т.н.
![]()
Защо те е страх за пробния изпит ? Той е ,,пробен,, все пак ,помага ни за истинският и да ти кажа ,че на Вектор изпитите са 5Х по-трудни от реалния изпит .Първоначално написано от sasec
Хайде, честити ни 300 страници![]()
![]()
Ако примерно от 35 точки на 2-рия модул имаш 30, то оценката може да ти бъде по-висока от тази на 1-вия модул. При мен лично тази за кандидатстване беше по-ниска от външното оценяванеПървоначално написано от sasec
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Първоначално написано от IWannaBeSedated
Честно ли ? Оценката от 2-ри модул максимално е 35,а от 1-ри 65.Значи имаш под 35 т. на първи модул ли не мога да те разбера....Каква ти беше оценката ?
Честити 300 страници! шалалла ^^
ами днес беше нормален ден...утре сутринта ще излизам преди даскало...петък сутринта също...а урока по математика мисля да си го преместя за събота...за утре има да извадя информация за един карнавал по АЕ...урок по физика и в петък контролноии заачи по математика...а и за петък имам да правя проект по руски за нестинарството ;@
направо изкукуригвам вече...не правя нищо особенно но като ми се натрупат така няколко малки неща и става нещо гигантско...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз може би не се изразих както трябва. Имах 71 точки.Първоначално написано от kamen971
Оценката от външното ми е 5.729, а за изпита беше 5,036. А и аз почти не бях решила задачи от втория модул.
Къде влезе ?Първоначално написано от IWannaBeSedated
В езикова гимназия в не особено голям град. Беше ми достатъчно, а и по БЕЛ оценката ми беше висока.Първоначално написано от kamen971
Важното е ,че е в езикова гимназия.Аз се боря за 1ЕГ(first language school) или така наречената първа английска във Варна и ми трябва бал минимум 32,300 .
![]()
Успех!Първоначално написано от kamen971
![]()
Моето лично мнение е, че тази година изпитите ще бъдат мааако по-трудни в сравнение с миналата. Ама мисля, че успееш да изкараш високи оценки. Годишните по БЕЛ и математика също са важни.
Честити ни 300 страници!* супер яко:Д много сме добри и редовни хехех.
Аз имам да пиша една теза по БГ ЗИП и да преговоря по английски,и съм готова ^_^
Не беше ли 31.9 минималният? Или това е за миналата година? И още нещо...В книжката на "Вектор" за училищата има ли минималния бал, с който приемат в дадена гимназия?Първоначално написано от kamen971
Днес по новините по БНТ казаха, че кандидатсващите тази година седмокласници били с 5000 по-малко отколкото миналата година, което май е добре. Освен това пък местата в някои гимназии май се увеличават.
Честити 300 страници![]()
Днес по математика взехме втория урок за успоредник. Тази седмица като че ли е по-спокойна от миналата. Само в понеделник имахме 2 контролни и до петък нямаме никакви, но за сметка на това другата седмица се очертават 4. Ужас направо....![]()
![]()
Изпитите наближават и все повече се притеснявам... вие вълнувате ли се вече?![]()
А тия пробните изпити качват ли ги някъде? ;д
Мале ХОРА ЧЕСТИТ СНЯГ НА СОФИЯНЦИТЕ ;ДД
ИИ ЧЕСТИТИ НИ 300 СТР![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
леле сняг през април![]()
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Те бяха казали в края на март,че през април месец ще вали сняг и,че ще има високи температури.![]()
А при вас времето как е ?? смисъл и аз съм от софия и 'баси тъпото .. сняг на 14 АПРИЛ .. както и да е мразя студа ...
вчера се записах за пробния по математика, който е другия четвъртък в нашето училище ... да питам нещо софиянците : ако искам да отида на пробен изпит в СМГ примерно какво трябва да направя ? ;дд смисъл как да се запиша или там квото се прави ?? знам, че въпросът ми е тъп, ама ...
–––––––––––––––– ––––––––––
вчера мина супер : )) днеска съм 1, 2, 3 час на благотворителния базар в училище ии няма да влизам в биология, физика и единия немски ии после ми остават само немски и музика .. 'баси кефа !!! а утре пак съм там и сиг няма да ходя на химия (може и да отида), немски, ФВС, география ... хахахахахаа 'баси якото![]()
![]()