- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Аз тази седмица ще ходя да се записвам за пробен изпит по математика в МГ-то,този който е на 30.04..
Някой друг ще ходи ли ?и by the way,къде в МГ-то трябва да отида и какво трябва да направя?
![]()
![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Ох пробния ми мина добре.
Доволна съм.
Открих си една тъпа грешка,ама айде.
Преразказа беше ужасен,гадост.Дано съм се справила..
![]()
Сега имам да уча по биология,да чертая по география,да правя презентация по компютри.
^_^
И така.
Ооо днеска си изкарах прекрасно !! ама цял ден не съм учила и ми остана един преразказ и няколко задачи за утре, ама утре съм на урок и излизам в 10 и се прибирам в 12.15-20 и нямам никакво време, така че преди урока ще трябва да ги правя тези домашниоххх.. може би утре ще върне класните тази по български и наказателните сигурно ще ни ги върне ... стискайте палци .. трябват ми шестици !!!!!!! може би и по география дето ги правихме преди 6 седмици ще ни ги върне утре .. в петък беше готова само с едната група /и то не моята/ .. тая жена ме убива .... ии това е май .. айде аз ще ставам, че да се наспя днеска хубаво, че утре ще ставам рано ... приятна вечер : ))
Еми предполагам, че трябва да отидеш в канцеларията и там да се запишеш. А може ли да ми кажеш таксата за пробния?Първоначално написано от wonderfulife
Мисля,че е към 10лв.
Хорааа стискайте палци за утре да не се иложа пред цялото даскало с т'ва стихотворение ;дд
Айде лека от мен![]()
Just be yourself!
Успех, Маги!
Аз пък преди малко взех, че изпих една чаша 3в1 и сега не ми се спи![]()
ооооооох цял ден решавам задачи...изкрейзих >.< ама поне разбах всички задачи шалалал ^^ утре ще се справя!сега почивка и към 1-2 лягам![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Здравейте хораа! ^^
Днес мина скучно (както винаги де)....Сутринта едвам станах,а ма това е друг въпрос!![]()
Нямах изпитвания....обаче! На 9 май ми е класното по БЕЛ и тая крава иска да го направи като истинския изпит! Не, че ми е проблем, защото аз от курсовете ми много често правя такива изпити и винаги се справям много добре, ама просто никога досега не ни е давала такова....винаги е някво съчинение разсъждение!![]()
![]()
Както и да е....след 30 мин. влизам да се къпя, след което ще реша едни 10 задачки за утре, а след това яко учене по биология и така!![]()
![]()
Оф,имам пак 4 по математика..
Ще се гръмна,бе!
![]()
не знам просто..не знам ;с
'баси нервачката съм,'баси сложното е и..;/гр.
да си имам и проблемите,гадост.
по биология контролната беше ужасна,'баси
и там,дано имам хубава оценка,мамка му!
абе,зле е днеска деня..''мъжки полов орган''за мен!
имам за утре да уча по история,математика,едно есе по литература,да пиша тестове по бел за урока..пф.
И сега отивам на урок след малко,мдам.
Хейй![]()
Хубав ден беше .. ;дд![]()
Нямам търпение до екскурзията , която предстои (за жалост е чак на 5-6-7 юни) , но тоя май месец бързо ще мине (да се надяваме) ;дд![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
awesomesheepy ще оправиш скапаната 4 спокойно!Сигурна съм, че ще успееш....
За контралната ти по био, ти нали каза, че ти е лесна (смисъл самия предмет)?
Аз принципно обожавах биология и заради учителката ми я намразих....не я понасям, като чуя този предмет цял живот ще се сещам за тази даскалка... ;/ Няма такова чудовище!
Иначе сега пиша задачките и след малко мисля преди гадната и тъпа биология на направя нещо за курса по бг, а ако нещо ме затрудни ще помагате!![]()
Разбирам я.Лесна ми е.Но самия тест беше ужасен,и..;/Първоначално написано от MegiBoOm
Математиката..ще видим какво ще я правя :с
нямах и урок на всичкото отгоре..
просто днеска ми е най-ужасния ден,случващ се.![]()
Днес правихме контролно по математика и по биология и на двете г/д..
По български последния час нещо много изнервихме госпожата, щото тя такава цял час говореше за Пейо Яворов апък ние само си говорихме и изобщо не и обръщахме внимание, и ся сигурно в сряда ще изпитва :[
О, и във сряда имаме родителска// ужас
До сега си гледах тв, мързелувах
Нямам никакви домашни, само един урок по история, който най-вероятно няма да уча щото ми е едно такова.. супер изморено![]()
Абе, хора то вече не остана даскало... е ся април, май, юни иии лятна{sun}
Днес мина мноого добре!Върнаха ни контролните по математика върху неравенства, като включваха и неравенства в триъгълника - чисто 6, без грешка. Много се радвам
По биология имам 6 - няколко часа подред ме изпитва частично, по български език и литература ни върнаха преразказите - 31точки, пак шестица. Предният път бях с 35 точки, но този път текста беше ужасен. По химия не са ни проверени контролните работи, но нищо. Утре ще имаме огромни контролно по история, върху целия раздел, но тази година не съм учила почти. Толкова ми е безинтересен материала - като изключим всичко свързано с Рим и Италия
Просто обожавам всичко италианско!.. Така де, ще пада учене тази вечер. Айде, после може пак да се включа
![]()
Утре ще правим по биология на членестоноги,насекоми и мекотели.Написала съм си всичко на един лист само трябва да го науча.Имам да препиша още 25 задачи по математика и към 9-9 и нещо ще уча по биология за час-два.
Тая седмица може да ни даде контролна на неравенствата в триъгълник,ама те са лесни.На 30 има пробен по математика.На 28 ни е класната по литература..преразказ.Та такааа
1 ЗАДАЧА
Ъглополовящата AL (L лежи на BC) на ъгъл А на успоредника ABCD има дължина 10 см и разделя страната BC на две равни части. Намерете периметъра на триъгълника ABL, aко периметъра на ABCD e 42 см.
МОЛЯ ВИ,МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!
Ако успея да я реша () и да я предам на госпожата може и да имам 6 ииииииии много ви моля да ми помогнете!
meriLinka Ние още не сме взели успоредник ..
meriLinka, тази задача Кънчева ли я даде? Мм, сега ще се опитам да я реша.![]()
офффффффффффффффффффф.еба и тъпия тест...адски сложните задачи...имаше за движение,за триъгълници...а уж беше само за неравенства >.< имаше само 2-3 лесни задачи...АААААА няма начин да имам 5/6!ще се гръмна просто...![]()
![]()
![]()
искам да умра >.<МРАЗЯ МАТЕМАТИКАТААА ! ^^
като цяло деня тръгна направо прекрасно...и после всичко се сгромоляся с гръм и трясък...направо нищо не ми се прави...за нищо не ми се мисли...
утре преди часовете ще чистим околко училището -.- 1 и 2 час-контролно по БЕЛ аааааа ще пукна... часовете ще са намалени 'щото има родителска после хД
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Първоначално написано от LaChupacabra
ЛОЛ чак да мразиш математика недей,колкото и да имаш на контролното ще си я оправиш .
Важното е да се подготвиш добре за изпита и да си го направиш.
Аз съм същата!Разбирам ги уж неравенствата..амаа на теста няквиии 25 задачи 10 бяха за неравенства в триъгърник а аз не ги схващам нещоПървоначално написано от LaChupacabra
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Амииии днеска мина много добре![]()
казах си стихотворението, после бяхме в мола в Стара Загора ;дд
За утре имам да уча само по математика
(ще правим тест на Неравенства в триъгълник)
Just be yourself!
Някой ще ходи ли на пробния изпит по математика,в МГ на 30ти ?![]()
Днес мина нормално,
ммм
и прайхме неочаквана контролна по история,гадост
дано хвана 5..даноооооо ;/
взехме неравенствата,имам много домашна
отмениха ми урока,яко пак.:Д
Утре имам класно по БЕЛ..
![]()