- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Извинявай, но трябва да изразиш химичните реакциите чрез уравнения, а не само да напишеш с какво взаимодейства дадено вещество, за да се получи друго.![]()
ии само малка поправка: на 2) е АgNO3 (сребърен нитрат)Първоначално написано от math
на 6) същото
на 9) хипохлористата киселина се разлага на солна кисленина и атомен кислород
10) не е възможна, защото бромът е по-малко активен от хлора и не може да го измести в негово съединение
Хич не ги разбирам задачите със симетрали. Някой ако може да помогне, но не отговора, защото го имам, а решението ... и също така : ако две от страните на един триъгълник са равни и ъгълът срещу едната страна е 30 градуса, то този срещу другата страна също е 30, нали ?
http://dox.bg/files/dw?a=2d7e0b3355 и
http://dox.bg/files/dw?a=df79deb468
съжалявам, че са в този сайт, но апаратът ми ги прави по 5 мб и после няма как да ги кача в прикачи или др . сайт ..
Love is everything!
Ами качи ги някъде другаде, че аз не мога да ги отворя от този сайт.
Just be yourself!
http://www.host10mb.com/z0rJdt иПървоначално написано от magiie
http://www.host10mb.com/6c8aph
Love is everything!
На втората отговора Б) ли е?
оххххххххххх НЕНЕНЕНЕНЕ!имам 4 по математика ааааааще полудея.... оценките ми станаха 4,5,4 и направооо
без коментар....
по БГ теста ми се стори лесен и се надявам на 6 ;Д
по руски се очертава да мам 6 на думи![]()
и така...като цяло деня беше суперски ^^ като изключим тъпата математика....
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
може ли помощ с една задача : ABCD - usporednik; AE - uglopol.
EF - simetrala na BC ; AE i EF se presichat v tochka E i <AFB = 60
<ADC = ? отговорът е 140 , ама квото и да правя ми се получава, че <BAD = -60 ии не знам как трябва да стане .. от 10.30 съм на урок ии така ...
P.S. : хорааа ... 27 април е .. точно след един месец ни е изпитаа ...
аз питах госпожата по математика, как е скалата за превръщането на точките в оценка и тя каза, че са й казали, че е 1/28(к + 70) , а не 1/28(к + 68 ) , което всъщност е все едно, защото на всички така ще им е малко по-висок балът ии на гимназиите също ще са по-високи баловете ...
Аз направо останах в несвяст.
Като си смятам сега бала, спрямо точките, които съм изкарала на състезанията (за които грам не бях учила и ме е срам да си кажа резултатите, защото наистина са ниски) ми излиза, че ще имам бал 31,142. Предполагам, че оценките от изпита ще са ми много по-високи, защото в момента наистина уча сериозно.
Аз ще си оставам в гимназията, в която съм в момента. Ще кандидатсвам в природо-математически профил, за който няма многоо желаещи, защото се изучава химия, пък за госпожата всеки мисли, че е ужасна, защото изисквала много учене, ама то просто няма как.
По математика вчера ни върнаха тестовете в/у темите Неравенства и Неравенства в триъгълник и има 6.00 :P . Това ми е петата шестица за този срок.
По физика неска направо побърках Ботьето () и затова ми даде листче и трябваше да чертая няк'ви глупости
, ама хич не беше честно, защото мацката до мен не спираше да се лигави, а не й дадоха да пише
.
Утре пол БЕЛ ще ни връщат преразказите и направо ще пишем други. Мисля, че ще имам 6 и направо си умирам от кеф
.
В следващата седмица ще правим пробен по МАТ, а по-следващата по БЕЛ ( и двата модула ), а иначе ние вече това ще е трета седмица поред, в която правим пробен преразказ, а през другите часове по БЕ си попълвамее примерен първи модул. Във вторник свършихме с подробния анализ на "По жътва" и сега ни остава да правим анализ само върху мненията на критиците и т.н..
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Неска мина добре.. нямам нови оценки ;дд
За утре имам да уча по:
- математика
- география (ще изпитват на всичко което сме взели през годината)
- история ще връщат тестовете надявам се да имам 6 !!![]()
Just be yourself!
Нашата 'учителка' по география е някаква супер смотан.
Откакто има география повярвайте ми не съм учила. Тоова е трета година и никой от целия клас си няма поне малко хал хабер от тоя предмет.
Така, обаче е по-добре, защото втория срок имаме 2 часа в седмицата и се явят като свободни, тъй като ние не взимаме нищо
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хей![]()
Мнн як ден![]()
Имам да пиша само по литература и после излизам
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Вие чак излизате ли ?Аз от две седмици не съм спирал да уча и не излизам много,даже изобщо.Сега си научих и решавам тестове за отмора,аз така си почивам.
![]()
И аз не си позволявам да излизам много... Днесс имам 6 по ЗИП Биология.. Довечера ще има някъв хубав концерт, ама няма да ходя, че до изпитите има само 1 месец и... В събота съм на РД на една фр, която винаги прави яки купони-много искам да ходя и мисля да пожертвам една вечер от ученето си в нейна чест
Утрее имам класно по математика
Нескаа си зех притурката за училищата в София (върви заедно със справочника) и такам.. Тряя да ставам, че имам да решавам адски мн задачи..аре
![]()
П.С. Pamaa, страшен подпис![]()
(The Vampire Diaries
.. Pretty Little Liars
) ;dd
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Айде стига бе! Ще си прееба личния живот заради тъпите изпити!
Естествено уча, ама кво е тва...да не сме роботи...се пак.. ;/
Сега пиша по математика, а след това ще си науча урока по биология и физика.Вечерта ще чертая един чертеж по физика и това е!![]()
Това да питаш все едно "Вие чак вода ли пиете?Първоначално написано от kamen971
" Аз си излизам,не да хайманосвам по цял ден,за половин-1 час ей така да се разведря..От толкова учене ще изпуша вече.
Утре имам класна по литература на преразказ и изпитване по география на два урока.Имам и 10 задачи,взехме правоъгълник.
Днес в една книжарница видях сборници на архимед,но не книгата за учена,а само с тестове и решени задачи.Някой има ли я? Защото не знам дали да си я купувам.Сега се сетих,че утре съм на урок по български. На пробния на 30 май няма да ходя,а на 5ти училището организира пробен по математика и тогава повечето ще ходим.
Я някой да помогне ? плс...
http://prikachi.com/images/50/3273050S.jpg
http://prikachi.com/images/51/3273051H.jpg
Един допълнителен въпрос - как г/д ще завършите годината ?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
По всичко с 6, освен по биология...грр....
На първата задача : ъгъл B=120;C=60;D=120;A=60 градуса .Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Е,ти пък..чак да не излизаме?Стига глупости..
поне по 2 часа..и по-малко дори;
Ще ни гръмнат главите,човек.:Х
Ама всеки както прецени за добре,наистина.
Не става само с учене,
![]()
Днеска ще стягам багажа и утре тръгвам на екскурзия ^_^ Най-после..Много се радвам,уууу!
И оттам нататък,месец май-жестоко се стягам,и излизането ще ми е само уикенда и толкова.Изпити ни чакат..гррррррр
Камен,имам чувството,че училището е живота тиНо няма значение,ти си знаеш
![]()
Амии сега ще пиша по математика и после по български,география,истори яУжас..
Отброявам дните до края..
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
На втората задача: ъгъл О=30;О1=30; М=120 градуса .![]()
Искаш ли описание ?![]()
Камен, много ясно че излизаме. Естествено не по цял ден, но все пак..
Днеска имахме патронен, яко! Но свърши![]()
За утре по математика си написах, остана ми само по история да уча :[