.
Отговор в тема
Страница 191 от 293 ПървиПърви ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 751 до 4 775 от общо 7312
    Извинявай, но трябва да изразиш химичните реакциите чрез уравнения, а не само да напишеш с какво взаимодейства дадено вещество, за да се получи друго.

Цитирай Първоначално написано от math
    Извинявай, но трябва да изразиш химичните реакциите чрез уравнения, а не само да напишеш с какво взаимодейства дадено вещество, за да се получи друго.
    ии само малка поправка: на 2) е АgNO3 (сребърен нитрат)
    на 6) същото
    на 9) хипохлористата киселина се разлага на солна кисленина и атомен кислород
    10) не е възможна, защото бромът е по-малко активен от хлора и не може да го измести в негово съединение

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Хич не ги разбирам задачите със симетрали . Някой ако може да помогне, но не отговора, защото го имам, а решението ... и също така : ако две от страните на един триъгълник са равни и ъгълът срещу едната страна е 30 градуса, то този срещу другата страна също е 30, нали ?

http://dox.bg/files/dw?a=2d7e0b3355 и

http://dox.bg/files/dw?a=df79deb468

съжалявам, че са в този сайт, но апаратът ми ги прави по 5 мб и после няма как да ги кача в прикачи или др . сайт ..
    Love is everything!

Супер фен Аватара на magiie
    Ами качи ги някъде другаде, че аз не мога да ги отворя от този сайт.
    Just be yourself!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Ами качи ги някъде другаде, че аз не мога да ги отворя от този сайт.
    http://www.host10mb.com/z0rJdt и
    http://www.host10mb.com/6c8aph
    Love is everything!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    На втората отговора Б) ли е?

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    оххххххххххх НЕНЕНЕНЕНЕ!имам 4 по математика аааааа ще полудея.... оценките ми станаха 4,5,4 и направооо без коментар....
    по БГ теста ми се стори лесен и се надявам на 6 ;Д
    по руски се очертава да мам 6 на думи
    и така...като цяло деня беше суперски ^^ като изключим тъпата математика....
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

може ли помощ с една задача : ABCD - usporednik; AE - uglopol.
    EF - simetrala na BC ; AE i EF se presichat v tochka E i <AFB = 60
    <ADC = ? отговорът е 140 , ама квото и да правя ми се получава, че <BAD = -60 ии не знам как трябва да стане .. от 10.30 съм на урок ии така ...
    P.S. : хорааа ... 27 април е .. точно след един месец ни е изпитаа ...
    аз питах госпожата по математика, как е скалата за превръщането на точките в оценка и тя каза, че са й казали, че е 1/28(к + 70) , а не 1/28(к + 68 ) , което всъщност е все едно, защото на всички така ще им е малко по-висок балът ии на гимназиите също ще са по-високи баловете ...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аз направо останах в несвяст .
    Като си смятам сега бала, спрямо точките, които съм изкарала на състезанията (за които грам не бях учила и ме е срам да си кажа резултатите, защото наистина са ниски) ми излиза, че ще имам бал 31,142 . Предполагам, че оценките от изпита ще са ми много по-високи, защото в момента наистина уча сериозно.
    Аз ще си оставам в гимназията, в която съм в момента. Ще кандидатсвам в природо-математически профил, за който няма многоо желаещи, защото се изучава химия, пък за госпожата всеки мисли, че е ужасна, защото изисквала много учене, ама то просто няма как.
    По математика вчера ни върнаха тестовете в/у темите Неравенства и Неравенства в триъгълник и има 6.00 :P . Това ми е петата шестица за този срок.
    По физика неска направо побърках Ботьето ( ) и затова ми даде листче и трябваше да чертая няк'ви глупости , ама хич не беше честно, защото мацката до мен не спираше да се лигави, а не й дадоха да пише .
    Утре пол БЕЛ ще ни връщат преразказите и направо ще пишем други . Мисля, че ще имам 6 и направо си умирам от кеф .
    В следващата седмица ще правим пробен по МАТ, а по-следващата по БЕЛ ( и двата модула ), а иначе ние вече това ще е трета седмица поред, в която правим пробен преразказ, а през другите часове по БЕ си попълвамее примерен първи модул. Във вторник свършихме с подробния анализ на "По жътва" и сега ни остава да правим анализ само върху мненията на критиците и т.н. .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на magiie
    Неска мина добре.. нямам нови оценки ;дд

За утре имам да уча по:
    - математика
    - география (ще изпитват на всичко което сме взели през годината)
    - история ще връщат тестовете надявам се да имам 6 !!
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Нашата 'учителка' по география е някаква супер смотан .
    Откакто има география повярвайте ми не съм учила. Тоова е трета година и никой от целия клас си няма поне малко хал хабер от тоя предмет .
    Така, обаче е по-добре , защото втория срок имаме 2 часа в седмицата и се явят като свободни, тъй като ние не взимаме нищо .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    София
    Хей
    Мнн як ден Имам да пиша само по литература и после излизам
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Вие чак излизате ли ? Аз от две седмици не съм спирал да уча и не излизам много,даже изобщо.Сега си научих и решавам тестове за отмора,аз така си почивам.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    И аз не си позволявам да излизам много... Днесс имам 6 по ЗИП Биология .. Довечера ще има някъв хубав концерт, ама няма да ходя, че до изпитите има само 1 месец и... В събота съм на РД на една фр, която винаги прави яки купони-много искам да ходя и мисля да пожертвам една вечер от ученето си в нейна чест Утрее имам класно по математика Нескаа си зех притурката за училищата в София (върви заедно със справочника) и такам.. Тряя да ставам, че имам да решавам адски мн задачи..аре
    П.С. Pamaa, страшен подпис (The Vampire Diaries .. Pretty Little Liars ) ;dd
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Айде стига бе! Ще си прееба личния живот заради тъпите изпити!
    Естествено уча, ама кво е тва...да не сме роботи...се пак.. ;/
    Сега пиша по математика, а след това ще си науча урока по биология и физика.Вечерта ще чертая един чертеж по физика и това е!

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Вие чак излизате ли ? Аз от две седмици не съм спирал да уча и не излизам много,даже изобщо.Сега си научих и решавам тестове за отмора,аз така си почивам.
    Това да питаш все едно "Вие чак вода ли пиете? " Аз си излизам,не да хайманосвам по цял ден,за половин-1 час ей така да се разведря..От толкова учене ще изпуша вече.
    Утре имам класна по литература на преразказ и изпитване по география на два урока.Имам и 10 задачи,взехме правоъгълник.
    Днес в една книжарница видях сборници на архимед,но не книгата за учена,а само с тестове и решени задачи.Някой има ли я? Защото не знам дали да си я купувам.Сега се сетих,че утре съм на урок по български. На пробния на 30 май няма да ходя,а на 5ти училището организира пробен по математика и тогава повечето ще ходим.

Град
    Света На Мечтите

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Един допълнителен въпрос - как г/д ще завършите годината ?
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    Света На Мечтите
    По всичко с 6, освен по биология...грр....

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    На първата задача : ъгъл B=120;C=60;D=120;A=60 градуса .

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Е,ти пък..чак да не излизаме?Стига глупости..
    поне по 2 часа..и по-малко дори;
    Ще ни гръмнат главите,човек.:Х
    Ама всеки както прецени за добре,наистина.
    Не става само с учене,

Днеска ще стягам багажа и утре тръгвам на екскурзия ^_^ Най-после..Много се радвам,уууу!
    И оттам нататък,месец май-жестоко се стягам,и излизането ще ми е само уикенда и толкова.Изпити ни чакат..гррррррр

Град
    Димитровград
    Камен,имам чувството,че училището е живота ти Но няма значение,ти си знаеш
    Амии сега ще пиша по математика и после по български,география,истори я Ужас..
    Отброявам дните до края..
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Град
    Varna
    На втората задача: ъгъл О=30;О1=30; М=120 градуса .

Град
    Varna
    Искаш ли описание ?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Камен, много ясно че излизаме. Естествено не по цял ден, но все пак..
    Днеска имахме патронен, яко! Но свърши
    За утре по математика си написах, остана ми само по история да уча :[

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си