- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ние още не сме стигнали до там :sПървоначално написано от MegiBoOm
Трябва да видя св. на правоъгълника и може да се пробвам да ги реша, ама не обещавам, защото има 12 задачи от успоредник за ЗИП мат. и нз дали ще ми остане време, защото ще решавам и тестове по БГ.
А някой ще каже ли кой е сайта, в който три проверяват тестовете?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Неска мина супер.. имам 6 по история![]()
госпожата по математика ни каза, че класната ще е върху неравенства (без неравенства в триъгълник ;дд) и успоредник![]()
А по български класната ще е след изпита ?!
странно ;дд и ще е съчинение-разсъждение.. ужасс!!
За утре имам да уча по:
- физика
- математика (поправка на теста, на който не знам колко имам)
Just be yourself!
съчинение-разсъждение?!
супер тъпо е това!
ние ще правим на 18 по математика, а по БЕЛ не знам кога ще е, но ще бъде на подробен трансформиращ преразказ.
Днес ни върнаха преразказите и имам 6. Текста, в/у който правихме днес преразказ беше отвратителен! Много ще се радвам, ако не е за оценка.
Утре ще правим тест 1-ви модул, за оценка, по БЕЛ, предполагам, че ще ми е супер лесно, защото аз всеки ден решавам тестове на тоя принцип :P
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
предполагам, че това ще ни е класното на нас, въпреки, че :
1. Хич не ми се иска!
2. Има задача, в която се пита кое не е вярно, а нашата госпожа не им е фен на тези.
Пак имам 4 по историяЗащо?!Интересен ми е предмета,но..
![]()
Относно класните-мнението на magiie обобщава(от един клас сме,не за друго..)
Утре съм на урок от 3 и пак няма да имам никакво време за странични неща .![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
TheBee, ти ли си на аватара или това е картинка?
очаквах, че ти ще отговоришПървоначално написано от magiie
![]()
супер яка снимка.
[b]Pamaa Знаеш ли отговорите на този тест за да си го проверя,защото сега го решавам?Първоначално написано от Pamaa
Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Как сте зайчета.Като си изкарате изпитите искам подробна информация,кой къде е влезнал,щото може да има някой от мойто даскало![]()
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ами не, защото това е от книгата за учитела на Архимед.
Аз съм решила всичко, освен задачите за трапец и ромб, защото все още не сме ги взели.
Като цяло е лесен.
Ако искаш може да ти пусна и примерните тестове за класна работа за първия срок.
Добре !Първоначално написано от Pamaa
И аз такива отговори получих сАмо на 1зад. съм писал ,че е А.Първоначално написано от aras97
![]()
Ето това е сайта с тестовете,които веднага ти се проверяват- http://www.bgtest.eu/ ..има само по 1-2 на предмет,но и това е нещо.
Ще ходя на урок по български чак на 10ти май.![]()
Пама,ще реша това,което си пуснала и ако имаш някакви други,може ли и тях да пуснеш?
Сега ще пиша по математика и после тестове.
ПП;На класната по литература се падна "Сиромашна радост",правила съм го още първия срок и беше лесно.![]()
Малеее![]()
![]()
![]()
Аз съм решил задачата и само получил х<4 ,но съм писал отговор а) механично .
![]()
Супер беше днеска! Правих контролно по зип-мат. мисля, че се справих добре.. Правихме контролно и по География, всичко преписах!![]()
За утре имам да уча по:
-математика (написах си)
-имам да правя рисунка по изобр. (направих я)
-малко да преговоря по биология, щото сигурно ще ме изпитва.. имам само 2 оценки :/
Видях, че повечето се оплаквате от биологията.. на мене пък това ми е най-лесния предмет, може би заради госпожата, щото мн хубаво преподава :] Един път заместваше химичката и запомних още в часа урока, а иначе химичката дето ни води попринцип е няква супер замаена, постоянно се бърка.. обърква и нас
![]()
Този сайт,който предоставихте с тестовете не е наред,защото половината въпроси за замазани.
Никой ли не можа да се справи със задачките???![]()
^ Ние още не сме взели четириъгълник![]()
това са примерни класни, но за първия срок, отново от книгата за учителя.
Това ни беше класното миналия срок и аз бях научила всички задачи и естествено имах 6.00![]()
.
Попринцип си преснимам тестове или си купувам и затова нямам на компютъра, така, че това е от мен.
3. AP:PC=1:3 => AP=x, PC=3xПървоначално написано от MegiBoOm
AC=AP+PC=x+3x=4x
ABCD е правоъгълник => диагоналите се разполовяват от пресечената си точка => AO=CO=AC:2=2x и DA=DO
AO=AP+PO
2x=x+PO => PO=x
=> AP=PO => DP освен височина е медиана => ADO е равнобедрен и DA=DO, но АО=DО => DA=DO=AO=6 => AC=BC=2.6=12 sm
2.
<BMP=x
<MBP=y
=> <MPO=x+y (като външен за тр.MBP)
OM=OP=> OMP е равнобедрен => <OMP=<OPM=x+y
<OMB=<OMP+<PMB=x+y+x=2x+y
<AMO=180-<OMB=180-2x-2y
AO=BO => AOB равнобедрен => <OAB=<OBA=y
В тр. AOM <OAM=y, <OMA=180-2x-y => <AOM=180-(y+180-2x-y)=2x
<BMP=x
<AOM=2x
=> <AOM=2.<BMP
Олелеле изпитът наближава!!! Нервни ли сте?? Аз лично съм пред изперкване![]()
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)