- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Хора,на тая задача са посочени 4 отговора,а аз получавам само 2.![]()
||2x-1|-5|=3
Чак пък изперкванеПървоначално написано от kotetyyyy
.Да притеснявам се ,но си уча и за това няма за какво да се притеснявам толкова.По Мат. се стремя към 5 ,а по Бел. към 5,50 и повече.....Надявам се да ги изкарам ,правя всичко възможно,а през май ще уча много повече за да си направя изпита.
![]()
[quote=RY]Хора,на тая задача са посочени 4 отговора,а аз получавам само 2.![]()
||2x-1|-5|=3
Мене ми е хипер спокойно пък! Нито съм нервна, нито нищо - каквото направя това ще да е! (: Нарочно гледам да избягвам напрягването и "изперкването" ! И такам...., иначе благодаря ви за задачките!![]()
Сега получавам
|2x-1|-5=2
|2x-1|-5=-2
2x-1=-3
2x=-2
x=-1 eto go tretiq koren
|2x-1|-5=2
2x-1=7
2x=8
x=4 но този вече съм го получила,трябва да получа 2![]()
Вече изперках и допускам глупави грешки.![]()
хорицаааа здрастиии : ))) нещо ми е веселко ;дд имам 6 по математика, защото се сетих за решението на една задача, която госпожата обясняваше с допълнителни постройки ;дд .. аз я реших без тия допълнителните (поради простата причина, че не знам как с допълнителни ;дд) ии имам 6ии по история имам 6 на проектаа ; ))) абе хора вие кога решавате тестове допълнителни ?? смисъл аз съм втора смяна и нямам никакво време !! само събота и неделя .. сутрин ставам в 7 (за моите съученици и 8 е рано) до към 7.30 съм закусила и почвам да уча ии всеки божи делничен ден имам урок ии никакво време за допълнителна подготовка нямам .. само домашните.. (а аз по история, география, химия и физика не уча, а по биология само за контролните уча) ии никакво време просто ,,, не знам вече ...
Утре ще погледна задачата по-обстойно ако някои не я пусне преди мен.Първоначално написано от RY
![]()
![]()
яя дайте някакво предизвикателство (задача) ама на лично че тука ще я решат 100 човека докато вляза пак ;дд мерси предварително и лека нощ от мен че ще ставам в 7 ...![]()
Втория случай го разглеждаш като първия - там ти е грешката. На 1) сл. =2, а на 2) сл =-2Първоначално написано от RY
1)
|2x-1|-5=2
|2a-1|=7
2a-1=7, 2a-1=-7
2a=8, 2a=-6
a=4, a=-3
2)
|2x-1|-5=-2
|2x-1|=3
2x-1=3 , 2x-1=-3
2x=4, 2a=-2
x=2, x=-1
:P Благодаря много!
Сега гледах балове как се смятат.Аз искам попринцип в търговска и за икономическата паралелка там се смята :
3*математика+български+исто рия и география=БАЛ
Дано всички да влезе където искаме.![]()
добро утро ! аз съм на линия от два часа насам и след 45 минути ще ходя да пазарувам и после на урок по математика . .. math тъкмо точно сега сме на правоъгълник, така че задачата е перфектна, мерси много : ))
харааа днес ще правим прощапулник на братчето ми и ми е много веселодовечера ще ви пиша да ви кажа какво е хванал ;дд днеска ми е скапана програмата .. имам химия, руски и география ... тия предмети са ми просто любими.... както и де е приятен ден
![]()
Току що се прибрах.. пуснаха ни с един час по-рано.![]()
Много съм доволна от днес.. имам три шестици: бел, биология и рисуване.. и една петица по география на контролното..![]()
![]()
След малко ще почвам да уча, защото в 3 имам урок по български.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
И аз имам 5 по география на изпитване,но поне първия срок и втория имам само шестици.![]()
От 5 часа в училище ще има някакво шоу за таланти и ще ходим да гледаме.![]()
После ще решавам тестове по математика. Днес в часа по зип решавахме първия модул от миналата година,много е лесен имам само една грешка.Дано и тая да е такъв.
Да много е лесен и аз съм го решавал .Първоначално написано от RY
![]()
Офф .. странен ден...
1. Тая дърта бабичка по география ни даде неочаквано контролно и то за 10 мин !!!! Първо беше за 15, ама ние сме си ги изгубили, за да се разправяме и алабала...Трябваше да пишем всичко за Австралия и в кои неща Азия е на първо място и само за 10 мин вс това !!!!!
![]()
2. Хубавото е ,че на класното по математика имам 6- !!![]()
![]()
3. По ЗИП Биология ни идваха на проверка от министерството - толкова спокоен час не сме имали никога![]()
4. Имам да правя преразказ за утре...
5. Един човек си получи най-сетне заслуженото
Иии .. туй тоарии
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Амии неска мина добре.. нямам нови оценки и НЕ правих тест по мат, а се бях подготвила![]()
Сега ще гледам тв и така.. ;дд
Just be yourself!
И ние днес това правихме по ЗИППървоначално написано от RY
.
Аз не го довърших, защото много се лигавихме и стигнах само до 22 задача, но и това е нещо![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Супер беше днеска!
Имам 3 шестици по изобразително, по-биология ако бях по-уверена можех да изкарам 6 на устно изпитване ама..
Имахме днеска едно такова.. с пожарникарисмисъл умишлено направиха пожар и идваше пожарната и беше мн яко
Другo нищо интересно..
Сега отивам да гледам тв ;д
Днес имам 6 по История на устен .Няма да имам петици за края на годината.Мислех си да ви попитам през свободното си време ,решавате ли тестове.Аз си решавам така за отмора тестовете като начин за разтоварване са ми ,а не като задължение.
![]()
Брей, ти си един от хората, които явно математиката наистина ги влече!
Бтв 45 точки от първия модул по математика малко ли са?
Това от пробен изпит ли е ?Първоначално написано от MegiBoOm
Супер ден . Имам 5 на класното по бел , доволна съм,въпреки че можеше и повече![]()
![]()
![]()
И такам ..
Иначе ... да , решавам тестове през св. ми време![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
мда, но как мислиш, малко ли са?Първоначално написано от kamen971
,а на втория модул колко имаш?
Напълно съм съгласен,защото съм решавал изпита от миналата година и ходя на пробни изпити ,които са много по-трудни.Това е хубаво,защото на пробния изпит са по-трудни задачите и ако ни дадат на изпита по-лесни да си ги реша.Познавам много хора ,които сега са в едни от най-елитните училища във Варна,но в никакъв случай не са учили повече от мен и имат всички 6 на първия модул от 2010 изпита.Изпита от 2010 няма нищо общо с пробния изпит ,който аз правих.Тези хора за, които говорих са имали на пробния едни оценки,а на реалния изпит с 0,5-0,6 повече.![]()