.
Отговор в тема
Страница 195 от 293 ПървиПърви ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 851 до 4 875 от общо 7312
    Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Точно такъв беше пробният изпит .

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Точно такъв беше пробният изпит .
    Точно този ли имаш предвид или просто , че сложността му беше като на този? Как успя за 2 минути да прецениш :P

ПП На този си пазя и решенията, така че може да питате за конкретни отговори.
    Сложността му беше такава.Разгледах го задачите бяха подобни.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    aras97 Дали ще е възможно да ми пратиш отново само пробните по математика, че ги търсех къде ли не и явно съм изтрила папката. Съжалявам за неудобството...

И междъдругото, аз имам 45 точки, защото тези неща, които още не съм взела ги научквах и така...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    aras97 Дали ще е възможно да ми пратиш отново само пробните по математика, че ги търсех къде ли не и явно съм изтрила папката. Съжалявам за неудобството...

И междъдругото, аз имам 45 точки, защото тези неща, които още не съм взела ги научквах и така...
    Щом казваш ,че е имало работи ,които не си ги учила значи не си ходила на пробен изпит,а 45 точки с втори модул ли общо ?

Град
    Света На Мечтите
    опаааа, разбрал си ме погрешно
    аз вкъщи прсто седнах да решавам само теста от първи модул по-скоро, за да видя дали ще ми стигне времето и се оказа, че имам КЪМ 45 точко, смисъл май са повечко...
    ама те колко са общо?

Град
    Varna
    Е то във вкъщи има огромна разлика да си правиш задачите. Аз като правих последно във вкъщи задачи от 1-рви модул имах 58 т. ,но е много различно във вкъщи.

Град
    Света На Мечтите
    Защо пък да е много различно?
    Мен си ми беше ...ъъ ддз - нормално!
    До пробния изпит по математика остава един месец и дотогава ще съм решила цял сборник със задачи дет са на тестове от по 50 задачки, тоест като старите матури! (:

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    опаааа, разбрал си ме погрешно
    аз вкъщи прсто седнах да решавам само теста от първи модул по-скоро, за да видя дали ще ми стигне времето и се оказа, че имам КЪМ 45 точко, смисъл май са повечко...
    ама те колко са общо?
    Първи модул носи 65 точки . Ако имаш КЪМ , тоест точно 45 точки от първи и втори модул общо, това се равнява на 4.036
    Love is everything!

Град
    София
    http://prikachi.com/images.php?files/1596680V.jpg
    Може ли обяснение на 27ма ?
    Love is everything!

Град
    София
    aras97, много благодаря! Ами ако е дадена дължината на моста, а не на влака, просто x ще бъде другото, нали?

Благодаря много и на Pamaa, която ми помогна малко по-назад в темата
    Love is everything!

Град
    Света На Мечтите
    сладказагадка имам само от пърчи модул 45 точки, ако сметнем, че от втори ще имам ОКОЛО 20 точки....?

Град
    Varna
    Да ,но във втори модул може да си провериш 26,27,28 ,а 29,30 се точкуват от учител.Относно задачата с моста.Ако знаем колко е дължината на моста ,а на влака не знаем уравнението става: ,,В,, е дължината на влака ,а ,,М,, е на моста и става М-В= 54.48/3600 .

oo fuck . имам 4,930 на пробния по мат хора аз нещо се бях шашнала .. смисъл такъв, че аз се чувствах нормално, ама като излязохх от стаята цялата треперих като лист и се сетих за решенията .. точно като излязох от стаята ... ако се прецакам така и на истинския изпит ще се гръмна .
    имам да пиша есе за домашно по литература на тема „носталгията по родината днес“ helpp ...
    между другото има ОГРОМНА разлика дали ще си правиш теста вкъщи или на пробен изпит (или на истинския де) ... аз вкъщи изкарвам 5,50 , а като се шашна - 4,93 .... не не не не не, ако се прецакам така на истинския наистина ще се гръмна
    П.С. : брат ми хвана лупата, която я бяхме нарочили за „изследовател“

Град
    Varna
    Може ли да ми разясните следната задача:Моторист изминал половината от пътя между два града за 2ч.30м. , а след това като увеличил скоростта си с 2км/ч и изминал втората половина от пътя за 10мин. по-малко.Намерете разстоянието между двата града. ( от тези във втория модил единствено ме затрудняват тези/задачата за влака я реших ,но тази нещо не ми се получава)

мога да ти я реша ама хайде утре, че сега ми е късно за мислене ;дддд

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Добро утро
    Тъкмо закусих и след малко ще почна да решавам един тест по математика.. може би по късно ще излизам, но не се знае ..

какви са вашите планове?

Град
    Varna
    Ми сега съм на урок по БЕЛ. до 5 часа ,а после ще си решавам тестове и задачи.

Град
    София
    Мм аз сега ще реша адски много тестове , защото утре имам пробен изпит по математика и по-късно може и да излезна

Моля да отг : Вие как се подготвяте за пробните ??
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ще ми помогнете ли с тази задача?(неравенства в триъгълник)

В триъг.АВС с ъгъл С по-малък от 90 градуса,точка М е от страната на АС,а точка Р е от страната на АВ.Докажете,че МР<ВМ<АВ.

Днес станах в 11.
    Екскурзията мина прекрасно,и се наспах сега.
    Днес съм на урок по БЕЛ от 16:00 до 19:00.И толкова..
    Няма да излизам.
    Ще пиша по математика,ще уча по история и биология.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аз в пнеделник имам пробен, но госпожата каза да прегледаме материала до края на учебника, защото има задачи ромб, трапец и т.н., които все още не сме взели .
    Аз ще пореша някоя друга задача и така.
    След малко майка ми ще ми прочете един текст, за да мога да го преразкажа ( дано да ми остане време поне за още 1 ), след това ще звънна на някоя приятелка, за да видя дали ще излизам. Ако не намеря никой сиг ще си решавам задачи .
    Камен, и аз си решавам тестове за разпускане. Вечер сядам в 8 часа, решавам и гледам 'Стъклен дом','Забранения плод', 'Столичани в повече' и т.н. Така го откарвам до 11 и след това си лягам. Събота и неделя пък правя преразкази . Определено решавам тестове, когато ми се решава, защото, ако ме мързи не мога да реша една елемтерна зада от първи модул! За 5 дена от пролетната реших една цяла книга с тестове, първи и втори модул :P и наистина от тогава просто виждам голяма промяна, като щете и в начина на мислене, и в подхода към задачите .
    Днес ще ни идват на гости братовчедите ми от София . Много се радвам, защото тия сладурчовци от има 8-9 месеца не съм ги виждала .
    В петък половината клас се изви по биология и сега, в сряда, ще правим писмено ! Трябва яко да уча, защото сега доста съм се отпуснала и може да ми излезе през носа .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на magiie
    Аз тамън станах и ще ходя да ям след малко и после започвам да се оправям, че в 17:00 съм на сватба ;дд
    Just be yourself!

Град
    София
    Моля ви някой да ми каже .. кога спускахме перпендикуляри към страните в триъгълника, като имаме ъглополовяща? За да докажем, че е ъглополовяща или за доказване на правоъгълен триъгълник? В смисъл, нали има едно свойство, че разстоянията от точка на ъглополовящата до страните на триъгълника са равни и като пуснем два перпендикуляра се получава един равнобедрен триъгълник и ... ?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ще ми помогнете ли с тази задача?(неравенства в триъгълник)

В триъг.АВС с ъгъл С по-малък от 90 градуса,точка М е от страната на АС,а точка Р е от страната на АВ.Докажете,че МР<ВМ<АВ.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох божеее....вчера вечерта и днес сутринта не съм спряла да решавам задачи...ох нищо не мога да направя от задачите от 2 модул.........
    след 1 час излизам за около 2-3 часа,че главата ми изпуши от толкова задачи....
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Повече от фен
    Здравейте хора Отдавна не съм писала,но все пак от сега ще продължавам .. Днес цял ден решавам задачи (защото по мат съм най-зле ) и исках някой да ми обясни как става тва нещо

-|-1/4|

Забравила съм .. исках да питам не се разкрива модула нали? А става накрая -1/4 ?? Защото всеки модул е положително число ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си