- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Точно такъв беше пробният изпит .![]()
Сложността му беше такава.Разгледах го задачите бяха подобни.Първоначално написано от aras97
aras97 Дали ще е възможно да ми пратиш отново само пробните по математика, че ги търсех къде ли не и явно съм изтрила папката. Съжалявам за неудобството...
И междъдругото, аз имам 45 точки, защото тези неща, които още не съм взела ги научквах и така...
Щом казваш ,че е имало работи ,които не си ги учила значи не си ходила на пробен изпит,а 45 точки с втори модул ли общо ?Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
опаааа, разбрал си ме погрешно![]()
аз вкъщи прсто седнах да решавам само теста от първи модул по-скоро, за да видя дали ще ми стигне времето и се оказа, че имам КЪМ 45 точко, смисъл май са повечко...
ама те колко са общо?
Е то във вкъщи има огромна разлика да си правиш задачите.Аз като правих последно във вкъщи задачи от 1-рви модул имах 58 т. ,но е много различно във вкъщи.
![]()
Защо пък да е много различно?
Мен си ми беше ...ъъ ддз - нормално!![]()
До пробния изпит по математика остава един месец и дотогава ще съм решила цял сборник със задачи дет са на тестове от по 50 задачки, тоест като старите матури! (:
Първи модул носи 65 точки . Ако имаш КЪМ , тоест точно 45 точки от първи и втори модул общо, това се равнява на 4.036Първоначално написано от MegiBoOm
Love is everything!
http://prikachi.com/images.php?files/1596680V.jpg
Може ли обяснение на 27ма ?
Love is everything!
aras97, много благодаря! Ами ако е дадена дължината на моста, а не на влака, просто x ще бъде другото, нали?
Благодаря много и на Pamaa, която ми помогна малко по-назад в темата![]()
Love is everything!
сладказагадка имам само от пърчи модул 45 точки, ако сметнем, че от втори ще имам ОКОЛО 20 точки....?
Да ,но във втори модул може да си провериш 26,27,28 ,а 29,30 се точкуват от учител.Относно задачата с моста.Ако знаем колко е дължината на моста ,а на влака не знаем уравнението става: ,,В,, е дължината на влака ,а ,,М,, е на моста и става М-В= 54.48/3600 .![]()
oo fuck . имам 4,930 на пробния по матхора аз нещо се бях шашнала .. смисъл такъв, че аз се чувствах нормално, ама като излязохх от стаята цялата треперих като лист и се сетих за решенията .. точно като излязох от стаята ... ако се прецакам така и на истинския изпит ще се гръмна .
имам да пиша есе за домашно по литература на тема „носталгията по родината днес“ helpp ...
между другото има ОГРОМНА разлика дали ще си правиш теста вкъщи или на пробен изпит (или на истинския де) ... аз вкъщи изкарвам 5,50 , а като се шашна - 4,93 .... не не не не не, ако се прецакам така на истинския наистина ще се гръмна![]()
П.С. : брат ми хвана лупата, която я бяхме нарочили за „изследовател“
Може ли да ми разясните следната задача:Моторист изминал половината от пътя между два града за 2ч.30м. , а след това като увеличил скоростта си с 2км/ч и изминал втората половина от пътя за 10мин. по-малко.Намерете разстоянието между двата града. ( от тези във втория модил единствено ме затрудняват тези/задачата за влака я реших ,но тази нещо не ми се получава)![]()
мога да ти я реша ама хайде утре, че сега ми е късно за мислене ;дддд
Добро утро![]()
Тъкмо закусих и след малко ще почна да решавам един тест по математика.. може би по късно ще излизам, но не се знае ..
какви са вашите планове?
Ми сега съм на урок по БЕЛ. до 5 часа ,а после ще си решавам тестове и задачи.![]()
Мм аз сега ще реша адски много тестове , защото утре имам пробен изпит по математикаи по-късно може и да излезна
Моля да отг : Вие как се подготвяте за пробните ??
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ще ми помогнете ли с тази задача?(неравенства в триъгълник)
В триъг.АВС с ъгъл С по-малък от 90 градуса,точка М е от страната на АС,а точка Р е от страната на АВ.Докажете,че МР<ВМ<АВ.
Днес станах в 11.
Екскурзията мина прекрасно,и се наспах сега.
Днес съм на урок по БЕЛ от 16:00 до 19:00.И толкова..
Няма да излизам.
Ще пиша по математика,ще уча по история и биология.
Аз в пнеделник имам пробен, но госпожата каза да прегледаме материала до края на учебника, защото има задачи ромб, трапец и т.н., които все още не сме взели.
Аз ще пореша някоя друга задача и така.
След малко майка ми ще ми прочете един текст, за да мога да го преразкажа ( дано да ми остане време поне за още 1 ), след това ще звънна на някоя приятелка, за да видя дали ще излизам. Ако не намеря никой сиг ще си решавам задачи.
Камен, и аз си решавам тестове за разпускане. Вечер сядам в 8 часа, решавам и гледам 'Стъклен дом','Забранения плод', 'Столичани в повече' и т.н. Така го откарвам до 11 и след това си лягам. Събота и неделя пък правя преразкази. Определено решавам тестове, когато ми се решава, защото, ако ме мързи не мога да реша една елемтерна зада от първи модул! За 5 дена от пролетната реших една цяла книга с тестове, първи и втори модул :P и наистина от тогава просто виждам голяма промяна, като щете и в начина на мислене, и в подхода към задачите
.
Днес ще ни идват на гости братовчедите ми от София. Много се радвам, защото тия сладурчовци от има 8-9 месеца не съм ги виждала
.
В петък половината клас се изви по биология и сега, в сряда, ще правим писмено! Трябва яко да уча, защото сега доста съм се отпуснала и може да ми излезе през носа
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз тамън станах и ще ходя да ям след малко и после започвам да се оправям, че в 17:00 съм на сватба ;дд
Just be yourself!
Моля ви някой да ми каже .. кога спускахме перпендикуляри към страните в триъгълника, като имаме ъглополовяща? За да докажем, че е ъглополовяща или за доказване на правоъгълен триъгълник? В смисъл, нали има едно свойство, че разстоянията от точка на ъглополовящата до страните на триъгълника са равни и като пуснем два перпендикуляра се получава един равнобедрен триъгълник и ... ?
Love is everything!
Ще ми помогнете ли с тази задача?(неравенства в триъгълник)
В триъг.АВС с ъгъл С по-малък от 90 градуса,точка М е от страната на АС,а точка Р е от страната на АВ.Докажете,че МР<ВМ<АВ.
ох божеее....вчера вечерта и днес сутринта не съм спряла да решавам задачи...ох нищо не мога да направя от задачите от 2 модул.........![]()
![]()
![]()
![]()
след 1 час излизам за около 2-3 часа,че главата ми изпуши от толкова задачи....
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Здравейте хораОтдавна не съм писала,но все пак от сега ще продължавам .. Днес цял ден решавам задачи (защото по мат съм най-зле ) и исках някой да ми обясни как става тва нещо
-|-1/4|
Забравила съм .. исках да питам не се разкрива модула нали? А става накрая -1/4 ?? Защото всеки модул е положително число ?
![]()
![]()