- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
___mimity___ да,мисля,че е така ... получава се -1/4![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
A как ще стане това:
ах+ау-х-у= ????
това е от урокаа разлагане чрез групиранеMeрси предварително!
![]()
Привет и от мен!
Чета Ви от няколко дни исега реших да се включа.
Някой има ли тест от пробни изпити по математика
Не е вярно !Първоначално написано от SPP
Получава се ах+ау-х-у= a(x+y) -1(x+y) = (a-1)(x+y)![]()
Love is everything!
Да имам много тестове и сборници .Първоначално написано от klara45
![]()
браво на мен...
нищо няма да направя със задачите от втори модул
Защо ?Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
щото са ми хипер трудни, хем ми ги обясняват, показват и т.н. - е ен мога братче да ги схвана и тва си е .... напраоооо мн ме е яд...никъде няя влезна ;//
а като седна сама да се помъча нещо да напрая - никъв шанс... я ги мерни тея:
http://prikachi.com/images/906/3285906N.jpg
http://prikachi.com/images/907/3285907O.jpg
ниииииииииииииииито една не успях да реша - аз съм чиста Н-У-Л-А
от кой тест решаваш втори модул?Първоначално написано от MegiBoOm
Аз търся задачи от пробения изпит по математика от днес.Видях,че в някои гимназии се провежда днес.
Може би трябваше и аз да отида на пробен, но...
написах на миналата страница, моля погледнете ми - хем вие ще се упражните (естествено, защото можете да ги решите за разлика от мен), хем и аз ще видя начина ви на разсъждаване...
На 27зад. колко е отговора ?
Благодаря! Видях.Вероятно си ги изпратила докато съм писала.Първоначално написано от MegiBoOm
Моля вииииии!ПОмогнете с тази задача.
В триъг.АВС с ъгъл С по-малък от 90 градуса,точка М е от страната на АС,а точка Р е от страната на АВ.Докажете,че МР<ВМ<АВ.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Днеска почти цял ден си почивах ;d преди малко свърших с един тест по мат. и след малко лягам..
Утре ще уча по физика и история ;(
Добро утро!
Аз сега отивам на урок по математика до към 11:30-12:00
После имам да уча по история,биология и география.
Както и ще пиша преразказ.
И така=)
После ще излизам.
![]()
Хaй (:
До сега бях на пробен по математика .. мина що годе добреама задачите бяха адски труднии
![]()
![]()
Сега ще си почина малко и после ще си науча по биология ;д![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
И моят пробен изпит беше с адски трудни задачи.Първоначално написано от theonlyone123
![]()
Ооофф...вчера бях на РД и беше веселичко![]()
![]()
Кофтито е, че днес брат ми си тръгва за Германия и няма да го видя 3-4 месецаа![]()
Дотогава ще ми минат изпитите и всс.. Много ми е мъчно и направо съм страшно ядосана-всички супер много ме дразнят-в нас не се търпи
![]()
Баща ми тия дни ме подлудява, преди малко се скарах с леля ми ( в случая тя си беше виновна-и аз си имам лично пространство.. ;@@ ), а пък дядо ми и баба ми направооо... !!!
![]()
Сигурно отстрани изглеждам като шибан пубертет, ама малкото време до изпитите ме подлудява ии само избухвам
![]()
![]()
Днес съм на урок от 4 ч. , затва ще ставам сега да решавам задачи и такаа..![]()
Цялата друга седмица сме втора смяна на даскало, заради матурите на малките (мамка му, ще се наспя !!![]()
)
ии така..
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хора..
Имаме 26 дни!
Почвам с депресията.
Колега си миПървоначално написано от awesomesheepy
...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
След като се върна от уроците към 5 часа ,мисля да се позабавлявам с тези задачи.Първоначално написано от aras97
:P
Ох и аз съм така.Първоначално написано от polssa
Майка и татко ми викат споко ще те приемат и че много съм се шашкала, ама не са на моето място да видят под какво напрежение съм
![]()
![]()
Ох, дано всички ни приемат където искаме!!!
![]()
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Хора,може ли помощ с една лесна задача..Такива съм решавала 82378 пъти,но сега нищо не се сещам.
В АБС (ъгъл С=90 градуса) и ъгъ; ВАС=2.ъгълАВС.Ъглополовящат а AL пресича височината CD в точка О.Ако AL=12sm,то дължината на OD в сантиметри е:
а)6 б)3 в)4 г)2
И може ли някой да ми каже какви бяха свойствата на височината в правоъгълен триъгълник?
Задачите,които са пуснати по-горе ще си ги реша.