.
Отговор в тема
Страница 197 от 293 ПървиПърви ... 97147187193194195196197198199200201207247 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 901 до 4 925 от общо 7312
    Знам,че трябва да решавам задачи,но ме е хванал мързела.

Цитирай Първоначално написано от aras97
    БЛАГОДАРЯ за неделното забавление!!!

между другото, задачите ми се видяха лесни за СМГ, очаквах нещо по-така.. но както и да е, важното е, че се позабавлявах..

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от math
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    БЛАГОДАРЯ за неделното забавление!!!

между другото, задачите ми се видяха лесни за СМГ, очаквах нещо по-така.. но както и да е, важното е, че се позабавлявах..
    Тоя тест съм го правила в СМГ Често ни дават такива там
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от kotetyyyy
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Хора..
    Имаме 26 дни!

Почвам с депресията.
    Колега си ми ...
    Ох и аз съм така. Майка и татко ми викат споко ще те приемат и че много съм се шашкала, ама не са на моето място да видят под какво напрежение съм Ох, дано всички ни приемат където искаме!!!
    Айде и аз да се наредя сред вас..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Споко бе хора! Учете си и без да се притеснявате.. Накрая притеснението да не ви излезе през носа

Иначе аз по всичко си научих вече и сега почвам да правя презентация по биология, която е за другата седмица.

На мен ще ми е адски гадно, ако не успея да влезна в училището, в което искам, защото нашите са ми обещали куче, ако влезна в едно от петте училища, които ми кажат. Хубавото е, че са ми казали и руското, а за него балът не е много висок..

Тери.. <33 ♥

Всъщност те уважават моето мнение и са ми казали училища, в които аз искам да уча. Така че съм напълно доволна от това, че те ценят мнението ми и знаят какво искам. А иначе.. да, кучето за мен е важно, защото откакто се помня го искам. Родителите ми именно така ме стимулираха. Само остава да си направя изпитите добре и ще бъда най-щастливия човек на света, защото хем ще уча, където искам, хем ще си имам кученце (ако ме приемат, където искам, де)..

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    На мен ми трябва бал от 32,300-32,700 в този диапазон.По БЕЛ съм добър и мога да изкарам 5,5 ,а по математика се надявам да изкарам 4,80 поне минимум и бала ми ще стане 32,6 ,и ще ме приемат в най-елитното училище във Варна.Според вас трудно ли ще ги изкарам,защото това ми е главната цел.През 2010 изпита е бил лесен и всички са изкарали големи балове ,а тази година не знам какъв ще дадат и това ме притеснява главно.Пробните изпити ,които правя не могат изобщо да се сравнят с изпита от 2010 -много са по-трудни от него. Може ли да ме посъветвате в кое училище е по-добре да вляза в МГ''Петър Берон '' или ''Първа езикова гимназия''.Ако живеех в София щях да вляза в СМГ,защото това училище много ми допада.Единственото ми притеснение е това ,че за МГ балът по математика се утроява и балът ми сигурно ще е по нисък.Не знам ,а пък в 1ЕГ имам много приятели и обожавам да уча езици ,и ще го правя с удоволствие.Според вас къде ще получа по-добро образование? (преди време ми бяхте казали ,че това е нещо като дневник и това ме провокира да ви споделя това)

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    На мен ми трябва бал от 32,300-32,700 в този диапазон.По БЕЛ съм добър и мога да изкарам 5,5 ,а по математика се надявам да изкарам 4,80 поне минимум и бала ми ще стане 32,6 ,и ще ме приемат в най-елитното училище във Варна.Според вас трудно ли ще ги изкарам,защото това ми е главната цел.През 2010 изпита е бил лесен и всички са изкарали големи балове ,а тази година не знам какъв ще дадат и това ме притеснява главно.Пробните изпити ,които правя не могат изобщо да се сравнят с изпита от 2010 -много са по-трудни от него. Може ли да ме посъветвате в кое училище е по-добре да вляза в МГ''Петър Берон '' или ''Първа езикова гимназия''.Ако живеех в София щях да вляза в СМГ,защото това училище много ми допада.Единственото ми притеснение е това ,че за МГ балът по математика се утроява и балът ми сигурно ще е по нисък.Не знам ,а пък в 1ЕГ имам много приятели и обожавам да уча езици ,и ще го правя с удоволствие.Според вас къде ще получа по-добро образование? (преди време ми бяхте казали ,че това е нещо като дневник и това ме провокира да ви споделя това)
    Според мен влез 1ЕГ. Ти сам каза, че те влекат езиците. И двете гимназии са елитни, но ти се замисли-какво ще ти е по-приятно да учиш. Език или математика. Като цяло кое от двете по те влече и по кое ти е по приятно да учиш. Според коментарите ти и задачите, които решаваш във форума ми се струваш много умен и според мен и на двете места ще те приемат. Но най-добре ти знаеш къде искаш да влезеш. И двете гимназии са много хубави, но най-важното е ти какво искаш да учиш колко... 5 години май. Обаче в математическите гимназии май се учи повече и по-сериозно. Не знам при вас как е аз съм от Бургас и в нашето ПМГ много ги карат да учат. Предполагам и във всички други математически ще е така. Ох, май много дълго стана спирам! Успех
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Супер фен Аватара на magiie
    Амии научих си по математика и сега започвам да уча "Заточeници" на изуст Ужас..
    Just be yourself!

Град
    Varna
    Да има много ниски оценки.Има само един пълен отличник с 36 бал,а в София сигурно има поне 100 ,но да не забравяме ,че в София учениците са сигурно 2-3 пъти повече от колкото във Варна.Имах предвид ,че изпитът от 2009 е много по-труден от 2010 и оценките бяха по високи през 2010.В София бала за 91НЕГ е 34 сигурно на 7 класниците в София им се налага а учат много повече.

Град
    Varna
    Ми малко ли е 34,57 Все пак София какво ще ми сравняваш с провинцията -естествено ,че в София ще има по добри резултати.Искаш да ми докажеш нещо ,което всички го знаем.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз се боря за над 5,50 по БЕЛ
    И по Математика над 4,50.. (не знам как ще стане,но)
    За гимназията,в която искам бал 31-32 е предостатъчен.
    Дано..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

аз се боря за над 5 по математика и над 5.50 по бел (способна съм на това, обаче се шашкам ии ...) както и да е сега си мъдря есето по бел ... давайте идеи, че е за утре „носталгията по родината днес“

Цитирай Първоначално написано от vannes
    аз се боря за над 5 по математика и над 5.50 по бел (способна съм на това, обаче се шашкам ии ...)
    При мен е абсолютно същото. Знам, че мога да постигна много добри резултати, обаче напрежението ми идва в повече и това ги намаля.

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Аз пък се боря за 6.00 по мат и 6.00 по български . Трябва да сте максималисти, за да постигате нещата - не казвам, че по математика няма да сияя от щастие на 5.200 + , но все пак се целим всички нависоко, нали ?
    Love is everything!

Град
    Varna
    Вижте на какво се натъкнах в Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Mgr9Q...tailpage#t=51s ,,ЕЛИТА,, 91 НЕГ в София

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Има ли някой от София? (домързя ме да чета всичките 324 стр.)
    Мислите ли, че баловете за елитните училища тази година ще са околко 32.500. Уж нашият випуск е от малките, но учителите казват, че всички се готвят по-усилено от миналата година.
    Каква смятате, че ще е трудността на изпита? Миналата година преразказът е бил отвратителен, а тестът - лесен; по математика - средна работа.
    Има ли някой за 91 НЕГ? Баловете за там май ще са от 33.000 нагоре
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от justasmile
    Има ли някой от София? (домързя ме да чета всичките 324 стр.)
    Мислите ли, че баловете за елитните училища тази година ще са околко 32.500. Уж нашият випуск е от малките, но учителите казват, че всички се готвят по-усилено от миналата година.
    Каква смятате, че ще е трудността на изпита? Миналата година преразказът е бил отвратителен, а тестът - лесен; по математика - средна работа.
    Има ли някой за 91 НЕГ? Баловете за там май ще са от 33.000 нагоре
    Аз съм от Варна ,но мисля ,че баловете малко ще паднат,защото 97 сме по-малко.Относно това с готвенето е много относително,някои хора като нас се готвят усилено ,а други не.Преразказа ,,Вида,, не е нищо особено,не мога да разбера преразказ като преразказ гледаш си го за 15 и ти го четат 1 път,и го преразказваш.

Аз съм от София..
    Ще пиша и 91 НЕГ, но едва ли ще ми стигне балът за там..

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте днеска бях цял ден навънка

Иначе аз по математика със сигурност на изпита искам над 4,80 а по БЕЛ се надявам,че ще имам над 5,50!
    Някой да ли ще каже дали ако това са ми оценките от изпитите и в даскало имам 6 и по двата предмета колко ми става бала?
    Аз попринцип изобщо не се притеснявам за изпитите - само малко за тоя по математика, ама по дяволите няя излизам извън нерви заради него! Майната му на всичко - квот напрая тва ще е ! Важното е да ида уверена и въобще да не ми пука кво ще стане! Е тва е!

Град
    София
    ЗА ТЕЗИ,КОИТО ГИ ИНТЕРЕСУВА :
    Вчера си взех справочник .. със всички балове и паралелки , инфо и тн
    Забелязвам,че баловете много са се качили - за испанската например ти трябва 34,000 бал за да влезнеш
    По тази логика --> изпита би трябвало да е много по-лесен
    Ако някой иска да пита за балове за гимназии веднага ще му ги кажа
    За софиянците , де ;дд
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Чувам слухове,че във втория модул ще дадат задача от работа.
    Аз искам в търговска..баловете за момче май са горе-долу 29-30 поне миналата година..за момичета не знам.
    Ние сега по математика цял месец ще решаваме тестове..Остана ни да направим класната и да вземем трапеца.
    А в София има ли търговска? Сори не съм запозната и ако може да кажеш какъв е балът.

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Здравейте днеска бях цял ден навънка

Иначе аз по математика със сигурност на изпита искам над 4,80 а по БЕЛ се надявам,че ще имам над 5,50!
    Някой да ли ще каже дали ако това са ми оценките от изпитите и в даскало имам 6 и по двата предмета колко ми става бала?
    Тогава балът ти става 32.600 .. Ако искаш в езикова, де.

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    ЗА ТЕЗИ,КОИТО ГИ ИНТЕРЕСУВА :
    Вчера си взех справочник .. със всички балове и паралелки , инфо и тн
    Забелязвам,че баловете много са се качили - за испанската например ти трябва 34,000 бал за да влезнеш
    По тази логика --> изпита би трябвало да е много по-лесен
    Ако някой иска да пита за балове за гимназии веднага ще му ги кажа
    За софиянците , де ;дд
    как 34?! ебаси! миналат агодина е бил 32-33 ...е значи никога няма да вляза..кеф
    по БЕЛ се стремя към 5,70 но 5,80 е просто перфектно...мен ме е страх повече от теста от колкото от преразказа...да не се прехвалвам но на нито един прерзказ било то трансформиращ или не не съм имала по-малко от 5 и половина
    а по математика ако имам над 5.00 ще умра от кеф...5.30 би било супер но за такъв резултат не мога и да мечтая
    ще имам 6 по БЕЛ за годината на 100 % а по математика...искрено се надявам да имам над 5 на класното ...в такъв случай ще имам 5 за годината и просто ще съм на 7мото небе...
    иначе аз мисля да пиша на 1 място Испанската ИЕ+АЕ;на 2ро Немската НЕ+АЕ и на 3то моето си училище ;D и не мисля да пиша повече училища..не ми трябват просто
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си