- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Знам,че трябва да решавам задачи,но ме е хванал мързела.
БЛАГОДАРЯ за неделното забавление!!!Първоначално написано от aras97
![]()
между другото, задачите ми се видяха лесни за СМГ, очаквах нещо по-така.. но както и да е, важното е, че се позабавлявах..![]()
Тоя тест съм го правила в СМГПървоначално написано от math
Често ни дават такива там
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Айде и аз да се наредя сред вас..Първоначално написано от kotetyyyy
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Споко бе хора! Учете си и без да се притеснявате.. Накрая притеснението да не ви излезе през носа![]()
Иначе аз по всичко си научих вече и сега почвам да правя презентация по биология, която е за другата седмица.
На мен ще ми е адски гадно, ако не успея да влезна в училището, в което искам, защото нашите са ми обещали куче, ако влезна в едно от петте училища, които ми кажат. Хубавото е, че са ми казали и руското, а за него балът не е много висок..![]()
Тери.. <33 ♥
Всъщност те уважават моето мнение и са ми казали училища, в които аз искам да уча. Така че съм напълно доволна от това, че те ценят мнението ми и знаят какво искам. А иначе.. да, кучето за мен е важно, защото откакто се помня го искам. Родителите ми именно така ме стимулираха. Само остава да си направя изпитите добре и ще бъда най-щастливия човек на света, защото хем ще уча, където искам, хем ще си имам кученце (ако ме приемат, където искам, де)..![]()
Тери.. <33 ♥
На мен ми трябва бал от 32,300-32,700 в този диапазон.По БЕЛ съм добър и мога да изкарам 5,5 ,а по математика се надявам да изкарам 4,80 поне минимум и бала ми ще стане 32,6 ,и ще ме приемат в най-елитното училище във Варна.Според вас трудно ли ще ги изкарам,защото това ми е главната цел.През 2010 изпита е бил лесен и всички са изкарали големи балове ,а тази година не знам какъв ще дадат и това ме притеснява главно.Пробните изпити ,които правя не могат изобщо да се сравнят с изпита от 2010 -много са по-трудни от него.Може ли да ме посъветвате в кое училище е по-добре да вляза в МГ''Петър Берон '' или ''Първа езикова гимназия''.Ако живеех в София щях да вляза в СМГ,защото това училище много ми допада.Единственото ми притеснение е това ,че за МГ балът по математика се утроява и балът ми сигурно ще е по нисък.Не знам ,а пък в 1ЕГ имам много приятели и обожавам да уча езици ,и ще го правя с удоволствие.Според вас къде ще получа по-добро образование?
(преди време ми бяхте казали ,че това е нещо като дневник и това ме провокира да ви споделя това)
Според мен влез 1ЕГ. Ти сам каза, че те влекат езиците. И двете гимназии са елитни, но ти се замисли-какво ще ти е по-приятно да учиш. Език или математика. Като цяло кое от двете по те влече и по кое ти е по приятно да учиш. Според коментарите ти и задачите, които решаваш във форума ми се струваш много умен и според мен и на двете места ще те приемат. Но най-добре ти знаеш къде искаш да влезеш. И двете гимназии са много хубави, но най-важното е ти какво искаш да учиш колко... 5 години май. Обаче в математическите гимназии май се учи повече и по-сериозно. Не знам при вас как е аз съм от Бургас и в нашето ПМГ много ги карат да учат. Предполагам и във всички други математически ще е така. Ох, май много дълго стана спирам! УспехПървоначално написано от kamen971
![]()
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Амии научих си по математика и сега започвам да уча "Заточeници" на изуст![]()
Ужас..
Just be yourself!
Да има много ниски оценки.Има само един пълен отличник с 36 бал,а в София сигурно има поне 100 ,но да не забравяме ,че в София учениците са сигурно 2-3 пъти повече от колкото във Варна.Имах предвид ,че изпитът от 2009 е много по-труден от 2010 и оценките бяха по високи през 2010.В София бала за 91НЕГ е 34 сигурно на 7 класниците в София им се налага а учат много повече.
Ми малко ли е 34,57Все пак София какво ще ми сравняваш с провинцията -естествено ,че в София ще има по добри резултати.Искаш да ми докажеш нещо ,което всички го знаем.
![]()
Аз се боря за над 5,50 по БЕЛ
И по Математика над 4,50.. (не знам как ще стане,но)
За гимназията,в която искам бал 31-32 е предостатъчен.
Дано..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
аз се боря за над 5 по математика и над 5.50 по бел (способна съм на това, обаче се шашкам ии ...) както и да е сега си мъдря есето по бел ... давайте идеи, че е за утре „носталгията по родината днес“
При мен е абсолютно същото. Знам, че мога да постигна много добри резултати, обаче напрежението ми идва в повече и това ги намаля.Първоначално написано от vannes
![]()
Тери.. <33 ♥
Аз пък се боря за 6.00 по мат и 6.00 по български. Трябва да сте максималисти, за да постигате нещата - не казвам, че по математика няма да сияя от щастие на 5.200 + , но все пак се целим всички нависоко, нали ?
Love is everything!
Вижте на какво се натъкнах в Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Mgr9Q...tailpage#t=51s ,,ЕЛИТА,,![]()
![]()
![]()
91 НЕГ в София
Има ли някой от София? (домързя ме да чета всичките 324 стр.)
Мислите ли, че баловете за елитните училища тази година ще са околко 32.500. Уж нашият випуск е от малките, но учителите казват, че всички се готвят по-усилено от миналата година.
Каква смятате, че ще е трудността на изпита? Миналата година преразказът е бил отвратителен, а тестът - лесен; по математика - средна работа.
Има ли някой за 91 НЕГ? Баловете за там май ще са от 33.000 нагоре![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Аз съм от Варна ,но мисля ,че баловете малко ще паднат,защото 97 сме по-малко.Относно това с готвенето е много относително,някои хора като нас се готвят усилено ,а други не.Преразказа ,,Вида,, не е нищо особено,не мога да разбера преразказ като преразказ гледаш си го за 15 и ти го четат 1 път,и го преразказваш.Първоначално написано от justasmile
![]()
Аз съм от София..
Ще пиша и 91 НЕГ, но едва ли ще ми стигне балът за там..![]()
Тери.. <33 ♥
Здравейте днеска бях цял ден навънка![]()
Иначе аз по математика със сигурност на изпита искам над 4,80 а по БЕЛ се надявам,че ще имам над 5,50!
Някой да ли ще каже дали ако това са ми оценките от изпитите и в даскало имам 6 и по двата предмета колко ми става бала?
Аз попринцип изобщо не се притеснявам за изпитите - само малко за тоя по математика, ама по дяволите няя излизам извън нерви заради него! Майната му на всичко - квот напрая тва ще е ! Важното е да ида уверена и въобще да не ми пука кво ще стане! Е тва е!![]()
ЗА ТЕЗИ,КОИТО ГИ ИНТЕРЕСУВА :
Вчера си взех справочник .. със всички балове и паралелки , инфо и тн
Забелязвам,че баловете много са се качили - за испанската например ти трябва 34,000 бал за да влезнеш![]()
По тази логика --> изпита би трябвало да е много по-лесен![]()
![]()
Ако някой иска да пита за балове за гимназии веднага ще му ги кажа![]()
За софиянците , де ;дд![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Чувам слухове,че във втория модул ще дадат задача от работа.![]()
Аз искам в търговска..баловете за момче май са горе-долу 29-30 поне миналата година..за момичета не знам.
Ние сега по математика цял месец ще решаваме тестове..Остана ни да направим класната и да вземем трапеца.
А в София има ли търговска?Сори не съм запозната и ако може да кажеш какъв е балът.
![]()
Тогава балът ти става 32.600 ..Първоначално написано от MegiBoOm
Ако искаш в езикова, де.
Тери.. <33 ♥
как 34?! ебаси! миналат агодина е бил 32-33 ...е значи никога няма да вляза..кефПървоначално написано от theonlyone123
![]()
по БЕЛ се стремя към 5,70 но 5,80 е просто перфектно...мен ме е страх повече от теста от колкото от преразказа...да не се прехвалвам но на нито един прерзказ било то трансформиращ или не не съм имала по-малко от 5 и половина![]()
а по математика ако имам над 5.00 ще умра от кеф...5.30 би било супер но за такъв резултат не мога и да мечтая
ще имам 6 по БЕЛ за годината на 100 % а по математика...искрено се надявам да имам над 5 на класното ...в такъв случай ще имам 5 за годината и просто ще съм на 7мото небе...
иначе аз мисля да пиша на 1 място Испанската ИЕ+АЕ;на 2ро Немската НЕ+АЕ и на 3то моето си училище ;D и не мисля да пиша повече училища..не ми трябват просто![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]