- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Първоначално написано от RY
![]()
Мхм. . Не мога да повярвам как минаха седем години
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
СладкаЗагадка като те гледам в безизходица си, ще ги помъча малко ;дд
еми първата са ти я написали, аналогично е за втората. ВС = 8; ВМ = х;
тр. АМО ~= тр. ОМС => АМ = МС = 8-х
Р = 8 - х + х + 2 = 10 см
Напротив.Аз имам Nikon.Прекрасен е.И е Nikon L100..ама не е такъв,няма червено..та,както и да е.Първоначално написано от kamen971
Nikon и Canon са най-добрите в това отношение.
Мацка,изкарай си добри оценки на изпитите,и 100 про ще ти го купят =)
П.П и аз на 26-ти мисля да не ходя на даскало..;////
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Охх.. Дано утре времето да е хубаво, че да мога малко да се попека на двора, за жалост го дават, че ще превалява
.
Айде лека от мен.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
твоя този черничкия ли е http://www.pcceni.bg/review/p3-3503-0.html ? ии ако да, може ли да видя снимка (не,не,не, аз не съм нахална ;дд) ?
http://vbox7.com/play:b5b5d814![]()
много е сладкоооооооо <3
![]()
DesireToFire , vannes , страшно много благодаряя![]()
![]()
Нямам търпение да свършва годината и да се махна от този скапан класс![]()
Love is everything!
http://www.digital-photography-schoo...olpix-l100.jpgПървоначално написано от vannes
Това е моя.А за снимки/снимка-фейсбук ако ме имаш в приятели =)
Иначе утре плановете ми са:
-спане до към 10
-учене
-тестове
-урок до 6 по бел(последеееееееееееееее н :3)
-и оттам нататък не знам..
![]()
Общо 11 души са дошли и са си отишли от него, никой не иска да стои там . Аз самата съм дете, но тези от класа ми са по-недорасли и от някой четвъртокласници . На всичкото отгоре нивото им на агресия е толкова голямо, когато има проблем не го изясняват с разговор, дипломатично и спокойно, а веднага налитат на бой и заплахи, да казват кой е баща им и как ще прати мутри да го пребият. Целят стената с джанки и сливи - стана на нищо . Чупят прозорци, хвърлят гъбата за дъска и маркерите през прозореца . Въобще не сме задружни, когато се опитах да се разбирам с всички започнаха да говорят, че съм двуличница . Когато някой помоли някого да не говори много силно в час, например, реакцията на втория е да полее първия с вода. Освен това непрекъснато идват някакви селянски с манталитет и аз не знам на какво, прости, прости .. Половината момичета се имат за нещо повече защото хич не учат, говорят на "бате", "де*ба", груби са, с много тъмен грим и пушат, пият, бягат . Просто средата наистина не е подходяща за мен, аз искам да вървя напред и да правя това, което ми харесва, а за хората там когато изкарвам само петици и шестици съм зубър. Мне, въобще не ми допада толкова ограничено мислене. Всички казват, че са задружни, но не е така. Като стане дума за лична изгода, всеки гледа само себе си без значение какво е направил другият за него, моментно забравя всичко сторено и се насочва срещу него за своето благо. Аз какво съм им виновна, че имам цели в този живот? И че съм честна, без преструвки и лъжливи очички, казвам истината в очите, боли, да, и какво? Всички момичета се лъжат, заговорничат една срещу друга, само чакат първата да се обърне и говорят за нея с втората. Използват се за материални вещи, няма нищо духовно в тези "приятелства" ..Първоначално написано от zlatit0o
Love is everything!
И в моя клас има две момичета и едно момче, които пушат, но пък са сууУпер свестни и са ми приятели. Естествено, че има хора, които не мога да понасям, но се старая да не го показвам.
Има едни две патки, обличат се ужасно и имат някакви мнооОго дълги коси (нон-стоп са на вафлички), и тези двечките само се правят на много интересни. С моите приятелки се закачаме с момчетата и ест. пискаме, а те ни правят забележка! Апфф. . случвало ми се е 3-4 пъти, само втория срок, и всеки път ги правя да си барат ушите, ама те не се усещат да спрат. Постоянно говорят в час, хилят се и са прости катоо.. Въпреки, че ме дразнят много (не само те) се правя, че не ми прави впечатление и само им гледам сеира. По-емозионална съм и от по-бурни реакции съм си патила, затова сега се сдържам.
В нашия клас момичетата сме много задружни, може би се разделяме на две групички, но въпреки това и двете групички се разбираме идеално! Момчетата не ги знам.. и те се разбират помежду си.. естествено не може без някоя караница от време на време.
Сякаш има някаква конкуренция м/у момичетата и момчетата понякога .. ама това е рядкост.. абе много е задружен класа. Дори госпожите казват, че........ абе ще дам пример..
Едно момче от нашия клас спечели 7място по билогия в цяла българия (7мо място ама се състезаваше срещу деветокласници, дванайсетокласници, които вече са взимали материала на изпита, а нашия е само 7 клас) и госпожата вика "Аплодисменти" и ние такива пляскаме и тя вика "Много ви се радвам, такъв задружен клас сте.. Ако някой от другите класове спечели някаква награда другите от класа направо ще го изядат"
Наистина е така, била съм в 3 класа за тея 3 години.. така, чезнам много ;д
Като каза пляскане. .![]()
![]()
В нашия клас някой като си прочете домашна и започват едни аплодисменти и едни свиркания![]()
![]()
![]()
^Да.. и това се е случвало в тоя класкато някой дето не учи изкара 6-5ца най-често
![]()
същото![]()
![]()
Охх. . след малко ще ходя да решавам задачи, а така ме мързи![]()
Аз след малко излизам да си търся обувки за другарската..като се прибера ще решавам един втори модул.
Аз сега ще решавам по математика домашната..и ще уча по география.. от 4 съм на урок;////////
Здравейте хора! Днес станах в 8![]()
След това направих един кекс![]()
спортувах
сега седя малко на компа
после ще излизам
довечера ще правя три пробни изпита по БЕЛ, но без преразказите,че нямам време ;/
Иначе нашият клас сие е ЕДИНСТВЕН! Колкото и някой да ме е издразнил,то аз много си ги обичам и чак сега осъзнавам колко много ще ми липсват!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А пък при нас всеки ден е веселба,е дни шеги,ръчкания,викания,гоне ия, малко като в лудница, но пък затова си изкарваме повече от добре!Много ще ми мъчно на 15, затова за всеки случай е съм с водоустойчива спирала....се пак не искам да изплаша някой!
![]()
Хмм..нашият клас е задружен, ама само понякога... Честно да ви кажа, ще ми е мъчно, но и малко ще се радвам-тоест 7 години съм с тоя клас, искам нещо ново![]()
Станах в 9.30, гледах ТВ малко, после се къпах, малко разкрасителни процедурки![]()
ии сядам да си напиша по математика за частните.. ИМАМЕ САМО 10 ДНИИ !! (Не искам да ви стресирам, ама аз ще мина на валерианчета...на бъзик де.. ;д) Ооофф.. кво ли им е сега на 12 клас...? Пожелавам им успех !! Айде, ставам да решавам задачи, че от 3 съм на урок..
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
awesomesheepy, не знам дали ти имам фейсбука ... кажи ме и ще проверя.. може ли да ми кажеш за колко си го взе ??
иначе аз станах в 10, около един час лежах на спалнята на наште и си играх с брат ми и ядох там ;дд сега седнах на компютъра и смятам колко пари трябва да събера, за да си къпя апарата сама, защото родителите ми знаят, че ще се справя добре на изпитите и затова не ми обещават нищо ;дддд
иначе ние с моя клас си бяхме суууупер задружни ... до миналата година . изведнъж в 7 клас всичко се промени ... миналата година се разделих с най-добрата ми приятелка от 2ри клас насам .. смис края на 6ти клас/началото на лятото .. някъде там беше .. и оттогава .. постоянно нещо не е както трябва.. вв пети клас примерно ние двете с БФФ-то бяхме в групичката на момчетата .. и тогава разбрах колко по-добре е да имаш приятели момчета, които не са злобни и завистливи кучки, на които можеш да кажеш всичко без да те е страх, че точно след 3 секунди ще са те обсъдили с някой друг ... от 1ви клас до сега най-хубаво ми беше в 5ти клас .. ии ще ми е супер мъчно за всички, независимо от караниците ...
Аз пък толкова много искам да се махна от тоя клас....![]()
Изобщоо няма да ми е мъчно за него! ;дд
Иначе сега се оправям и в 13:00 отивам на козметик и след това може малко навън ;д И после ще решавам 3 теста по мат., които са за петък![]()
Just be yourself!
magiie, дай аз ще ти ги реша ;дд