.
Отговор в тема
Страница 210 от 293 ПървиПърви ... 110160200206207208209210211212213214220260 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 226 до 5 250 от общо 7312
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Дааа,аз искам лятна тема. Ще пишем как изкарваме лятото,макар и по-рядко.И другата година задължително темааа.
    Мхм. . Не мога да повярвам как минаха седем години
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

СладкаЗагадка като те гледам в безизходица си, ще ги помъча малко ;дд

еми първата са ти я написали, аналогично е за втората. ВС = 8; ВМ = х;
    тр. АМО ~= тр. ОМС => АМ = МС = 8-х
    Р = 8 - х + х + 2 = 10 см

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Цитирай Първоначално написано от vannes
    http://www.digital.bg/hardware/nikon-coolpix-l110-hardware1150.html хорааа .. искам го ... как да накарам наште да ми го купят ? ;ддддд
    Никкон Не вярвам много в тази марка.Принципно Канон и Сони са най-добрите марки за апарати.До колкото видях този фото апарат е от висок клас ,но не знам ти си решаваш .
    Напротив.Аз имам Nikon.Прекрасен е.И е Nikon L100..ама не е такъв,няма червено..та,както и да е.
    Nikon и Canon са най-добрите в това отношение.
    Мацка,изкарай си добри оценки на изпитите,и 100 про ще ти го купят =)

П.П и аз на 26-ти мисля да не ходя на даскало..;////
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Карлово <33
    Охх.. Дано утре времето да е хубаво, че да мога малко да се попека на двора , за жалост го дават, че ще превалява .
    Айде лека от мен .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

твоя този черничкия ли е http://www.pcceni.bg/review/p3-3503-0.html ? ии ако да, може ли да видя снимка (не,не,не, аз не съм нахална ;дд) ?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    http://vbox7.com/play:b5b5d814 много е сладкоооооооо <3

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    DesireToFire , vannes , страшно много благодаряя

Нямам търпение да свършва годината и да се махна от този скапан класс
    Love is everything!

Град
    ..в близката далечина..
    ^Защо да е скапан?

Цитирай Първоначално написано от vannes
    твоя този черничкия ли е http://www.pcceni.bg/review/p3-3503-0.html ? ии ако да, може ли да видя снимка (не,не,не, аз не съм нахална ;дд) ?
    http://www.digital-photography-schoo...olpix-l100.jpg
    Това е моя.А за снимки/снимка-фейсбук ако ме имаш в приятели =)

Иначе утре плановете ми са:
    -спане до към 10
    -учене
    -тестове
    -урок до 6 по бел(последеееееееееееееее н :3)
    -и оттам нататък не знам..

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    ^Защо да е скапан?
    Общо 11 души са дошли и са си отишли от него, никой не иска да стои там . Аз самата съм дете, но тези от класа ми са по-недорасли и от някой четвъртокласници . На всичкото отгоре нивото им на агресия е толкова голямо, когато има проблем не го изясняват с разговор, дипломатично и спокойно, а веднага налитат на бой и заплахи, да казват кой е баща им и как ще прати мутри да го пребият. Целят стената с джанки и сливи - стана на нищо . Чупят прозорци, хвърлят гъбата за дъска и маркерите през прозореца . Въобще не сме задружни, когато се опитах да се разбирам с всички започнаха да говорят, че съм двуличница . Когато някой помоли някого да не говори много силно в час, например, реакцията на втория е да полее първия с вода. Освен това непрекъснато идват някакви селянски с манталитет и аз не знам на какво, прости, прости .. Половината момичета се имат за нещо повече защото хич не учат, говорят на "бате", "де*ба", груби са, с много тъмен грим и пушат, пият, бягат . Просто средата наистина не е подходяща за мен, аз искам да вървя напред и да правя това, което ми харесва, а за хората там когато изкарвам само петици и шестици съм зубър. Мне, въобще не ми допада толкова ограничено мислене. Всички казват, че са задружни, но не е така. Като стане дума за лична изгода, всеки гледа само себе си без значение какво е направил другият за него, моментно забравя всичко сторено и се насочва срещу него за своето благо. Аз какво съм им виновна, че имам цели в този живот? И че съм честна, без преструвки и лъжливи очички, казвам истината в очите, боли, да, и какво? Всички момичета се лъжат, заговорничат една срещу друга, само чакат първата да се обърне и говорят за нея с втората. Използват се за материални вещи, няма нищо духовно в тези "приятелства" ..
    Love is everything!

Град
    Карлово <33
    И в моя клас има две момичета и едно момче, които пушат, но пък са сууУпер свестни и са ми приятели. Естествено, че има хора, които не мога да понасям, но се старая да не го показвам.
    Има едни две патки, обличат се ужасно и имат някакви мнооОго дълги коси (нон-стоп са на вафлички), и тези двечките само се правят на много интересни. С моите приятелки се закачаме с момчетата и ест. пискаме, а те ни правят забележка! Апфф. . случвало ми се е 3-4 пъти, само втория срок, и всеки път ги правя да си барат ушите, ама те не се усещат да спрат. Постоянно говорят в час, хилят се и са прости катоо.. Въпреки, че ме дразнят много (не само те) се правя, че не ми прави впечатление и само им гледам сеира. По-емозионална съм и от по-бурни реакции съм си патила, затова сега се сдържам .

Град
    ..в близката далечина..
    В нашия клас момичетата сме много задружни, може би се разделяме на две групички, но въпреки това и двете групички се разбираме идеално! Момчетата не ги знам.. и те се разбират помежду си.. естествено не може без някоя караница от време на време.
    Сякаш има някаква конкуренция м/у момичетата и момчетата понякога .. ама това е рядкост.. абе много е задружен класа. Дори госпожите казват, че........ абе ще дам пример..
    Едно момче от нашия клас спечели 7място по билогия в цяла българия (7мо място ама се състезаваше срещу деветокласници, дванайсетокласници, които вече са взимали материала на изпита, а нашия е само 7 клас) и госпожата вика "Аплодисменти" и ние такива пляскаме и тя вика "Много ви се радвам, такъв задружен клас сте.. Ако някой от другите класове спечели някаква награда другите от класа направо ще го изядат"

Наистина е така, била съм в 3 класа за тея 3 години.. така, че знам много ;д

Град
    Карлово <33
    Като каза пляскане. .
    В нашия клас някой като си прочете домашна и започват едни аплодисменти и едни свиркания

Град
    ..в близката далечина..
    ^Да.. и това се е случвало в тоя клас като някой дето не учи изкара 6-5ца най-често

Град
    Карлово <33
    същото

Охх. . след малко ще ходя да решавам задачи, а така ме мързи

Град
    ..в близката далечина..
    Аз след малко излизам да си търся обувки за другарската.. като се прибера ще решавам един втори модул.

Аз сега ще решавам по математика домашната..и ще уча по география.. от 4 съм на урок;////////

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте хора! Днес станах в 8
    След това направих един кекс
    спортувах
    сега седя малко на компа
    после ще излизам
    довечера ще правя три пробни изпита по БЕЛ, но без преразказите,че нямам време ;/
    Иначе нашият клас сие е ЕДИНСТВЕН! Колкото и някой да ме е издразнил,то аз много си ги обичам и чак сега осъзнавам колко много ще ми липсват!
    А пък при нас всеки ден е веселба,е дни шеги,ръчкания,викания,гоне ия, малко като в лудница, но пък затова си изкарваме повече от добре! Много ще ми мъчно на 15, затова за всеки случай е съм с водоустойчива спирала....се пак не искам да изплаша някой!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Хмм..нашият клас е задружен, ама само понякога... Честно да ви кажа, ще ми е мъчно, но и малко ще се радвам-тоест 7 години съм с тоя клас, искам нещо ново
    Станах в 9.30, гледах ТВ малко, после се къпах, малко разкрасителни процедурки ии сядам да си напиша по математика за частните.. ИМАМЕ САМО 10 ДНИИ !! (Не искам да ви стресирам, ама аз ще мина на валерианчета...на бъзик де.. ;д) Ооофф.. кво ли им е сега на 12 клас...? Пожелавам им успех !! Айде, ставам да решавам задачи, че от 3 съм на урок..
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

awesomesheepy, не знам дали ти имам фейсбука ... кажи ме и ще проверя.. може ли да ми кажеш за колко си го взе ??
    иначе аз станах в 10, около един час лежах на спалнята на наште и си играх с брат ми и ядох там ;дд сега седнах на компютъра и смятам колко пари трябва да събера, за да си къпя апарата сама, защото родителите ми знаят, че ще се справя добре на изпитите и затова не ми обещават нищо ;дддд
    иначе ние с моя клас си бяхме суууупер задружни ... до миналата година . изведнъж в 7 клас всичко се промени ... миналата година се разделих с най-добрата ми приятелка от 2ри клас насам .. смис края на 6ти клас/началото на лятото .. някъде там беше .. и оттогава .. постоянно нещо не е както трябва.. вв пети клас примерно ние двете с БФФ-то бяхме в групичката на момчетата .. и тогава разбрах колко по-добре е да имаш приятели момчета, които не са злобни и завистливи кучки, на които можеш да кажеш всичко без да те е страх, че точно след 3 секунди ще са те обсъдили с някой друг ... от 1ви клас до сега най-хубаво ми беше в 5ти клас .. ии ще ми е супер мъчно за всички, независимо от караниците ...

Супер фен Аватара на magiie
    Аз пък толкова много искам да се махна от тоя клас.... Изобщоо няма да ми е мъчно за него! ;дд

Иначе сега се оправям и в 13:00 отивам на козметик и след това може малко навън ;д И после ще решавам 3 теста по мат., които са за петък
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    От къде си смисъл аз съм от Варна и имам 5,71 и съм на 15 място,а ти си на 2-ро място с 5,60.
    От Русе

magiie, дай аз ще ти ги реша ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си