- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ще ми вика, че седми клас не трябвало да си правим косата нищо. Аз не мога да си позволя да изляза от нас, ако не съм си я изправила или най-малкото вързала, пък тая ще ми развива теории, че съм детенце
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
Да, така е, интересно ама всеки като стане 7 клас и думата "детенце" му идва "детинска" или чак обидна за него, всички се мислят за много големи...
Може би нейните години и позволяват да те нарича така?![]()
абе не знам зависи от самата прическа и грим...според мен за 7 клас да кажем спирала,гланц и такива дребни неща не са проблем ;D обаче ако става въпрос за сенки,руж,мацаници с фон дьо тен и такива глупости поне за мен е абсурдно....
ъъ за косите тупираните ми изглеждат адски смешномоята коса си е на някакви къси етажи ии винаги е чорлава,начупена отвсякъде...абе най-точно казано като гнездо е
ама си ме радва ;D в живота си съм се изправяа 2-3 пъти и просто ми стои ужасно!
![]()
![]()
стана малко offtopic пост ама...![]()
иначе днес решавах само тестове по БЕЛ,напрвих 2 тр.преразказа и така ;D утре сутрнта ще решавам пак тестове по БЕЛ а следобяс-задачи ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз вече съм готова за прощалната,или поне имам идея как ще бъда.
Утре до следобяд ще решавам тестове и ще преговарям по Литература и ще правя тестове..Мдам..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Здравейте! Аз днеска съм до 14,30 на курс по математика, след което ще преговарям по БЕЛ! и такаа..![]()
На мен за другарската ми остана само чантичка и някакво бижу, там обици, пръстен, гердан ;D
А вашата другарска на коя дата е?
после ще качваме снимки
Днеска ще чистя вкъщи, ще реша няколко втори модула и после може да излизам.
Ооо.. аз още не съм решила как ще съм.. мисля сутринта на 15и да ходя на фризьор да ме подстриже, че краищата ми цъФтят и направо да дръпне и една четка и сешоар (хем правичка, хем бухналичка) Грим ще сложа нормално: спирала, малко молив и гланц
За дрехите още не съм мислила..сигурно след изпитите ще нападна моловете
![]()
По темата: Днес ще решавам задачи, от 4 съм на урок по математика, а вечерта почвам преговор по БЕЛ - произведенията най-много и малко граматика (нея почти съм я преговорила от 5 клас . ;дд) ии такамм... Айде
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ами аз за другарската всичко съм си взела: рокля, обувки.. само някакво бижу ми трябва ;д Между другото нашата ще е на 16 юни..
Днес ще затъпявам във facebook и от утре започвам да пиша преразкази, че хич ме няма![]()
Just be yourself!
За въпросната другарска нищо не съм си купила, по простата причина, че класът ми е толкова смотан, че никога нищо не организираме . Предложих им, но те категорично отказаха, "`щото ще бъде тъпо" . Иначе ще се събираме класа у едно момиче ии въобще за 15ти ще си купя рокля след изпитите
Love is everything!
Аз ощe нищо не съм си взела за 15ти , ама след изпитите ще го мисля .![]()
Днеска съм се побъркала 3 трансформиращи преразказа съм направила и няколко теста по математика , от 5 съм на урок по БЕЛ и такаа.. ;d![]()
Pamaa Като ти гледах снимките във фейсбук ми заприлича на едно момиче от kefche.com ама вече забравих как се пишеше май беше нещо с girl и 97![]()
Здарвейте! Тооооооооооооооооооооооол кова съм изморена от днешния курс,че нямам желание за нищо!напраоо, тия ми разказаха играта....
И все пак, дайте някъв сайт или нещо, откъдето мога да търся тестове по БЕЛ!
И аз съм страшно изморена. Мисля в 5 да решавам задачи,но може би ще правя един преразказ и тест по бел.
За сайт не знам,но аз имам поне 6-7 теста по бел на компютъра (а по математика сигурно са 20 и ги решавам малко по малко) Та ако някой иска да му ги пратя или да ги постна в темата нещо а-у,доко-доко.
![]()
![]()
Меги,аз решавам ето от тук http://www.regalia6.com/ucRegalia/re.../test_7kl.html
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
оох не мога да повярвам! цяла сутрин само тестове решавам...направих 3 транформиращи преразказа [и 3те общо за 2 часа ]и 4 теста по бел със по 50 въпроса...в мозъка ми сега е пълна каша...сега си почивам и след малко почвам и математикатаааа
за четвъртък по абсолтно нищо няма да уча! само сутринта набързо ще си хвърля нещата в раницата и тва е... ден преди матурата ще уча по билогия например хах да бе ...
ъъ за другарската нашата на 99% ще е на 15още не се знае къде ще ходим...ако решат да ходят на чалготека пък аз си се прибирам в къщи....
ъъ и още нищо не съм си избрала...нито дрехи нито нищо...най-вероятно и аз след матурите ще почна да обикалям
а за косата мисля просто да я пострижа малко за да стане още по бухнала,чуплива и така
и бтв вие откъде си намирате рокли бе хора?! [става въпрос за София] аз нааскро разгледах 2 мола...и не стига че си харесах само 2 рокли ами и цените бяха надути до небето! без коментар...
*ох сега видях тестовете които RY е постнала...абе и тях мисля да ги реша...за тренировка XD
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
ъм хора може ли един адски малоумен въпрос...много се ядосвам че не се сещам...как се решаваха параметричните уравнения? не мога да повярвам че не си спомням....![]()
Изследваш два случая
1) Коефициентът е различен от 0
2) Коефициентът е равен на 0
![]()
ето ти малко по-подробно
Параметричните уравнения са много лесни![]()
Значи всяко едно уравнение има два случая например:
ax=a+1-х
първо се подреждат Х-овете от едната страна
ах+х=а+1
след това се разлага изнасяйки х пред скоби
х(а+1)=а+1
след което се разглеждат два случая
-Първият множителят в скобите не трябва да е равен на 0 => а не е равно на -1 => х=а+1/а+1
-Вторият а=-1 и се замества => 0х=0 и всяко х е решение![]()
Иии такаа много е лесно)
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Дам, лесни са
А при неравенствата пък случая, при който коефициентът е различен от 0 се разделя на два - по-малък или по-голям от 0
Видях едни страхотни рокли като се разхождах надолу по Славейков в посока пазара, цени - 25-30 лв беше най-скъпата.Първоначално написано от LaChupacabra
Love is everything!
Там има едно много хубаво магазинче с готини неща, не бяха и скъпи ..Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
По темата: Сега почвам един пробен изпит, после ще преговарям по БЕЛ и после пак математика...САМО ОЩЕ 3 ДНИ !! (Не съм се панирала още..странно ;дд )
П.С. Честит празник ! Дано влезете, където искате (+ аз ;дд )
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз днеска съм станал в 9ч и съм изрешавал 3 теста по бел и един преразказ написах и сега още преразкази и следобед математика,че те ги изпитите дойдоха.
ПС: Някой може ли да ми прати някакви материали за пунктуация на сложното изречение,че от запетайки хаааабер си нямамм![]()
ПС*: Честит празник и от мен на всички![]()
![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
zlatit0o, Purple_princess ми е профила в кефче. Охх хубави времена бяха
. Сега е страшна тъпотия там, един приятел не ми остана
, всички се оказаха двуличници!
Аз днес ходих до училище, но не ходих да гледам програмата, защото като всяка година е страшна скука.
След малко ще реша 3 теста по БЕЛ и към 4 без 15 ще излизам с приятелки. По-точно ще ходим на Rotary в един хотел и ще ядем един гооОлям ананас с мнооОго плодове.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33