.
Отговор в тема
Страница 217 от 293 ПървиПърви ... 117167207213214215216217218219220221227267 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 401 до 5 425 от общо 7312
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ще ми вика, че седми клас не трябвало да си правим косата нищо . Аз не мога да си позволя да изляза от нас, ако не съм си я изправила или най-малкото вързала, пък тая ще ми развива теории, че съм детенце
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Ще ми вика, че седми клас не трябвало да си правим косата нищо . Аз не мога да си позволя да изляза от нас, ако не съм си я изправила или най-малкото вързала, пък тая ще ми развива теории, че съм детенце

Да, така е, интересно ама всеки като стане 7 клас и думата "детенце" му идва "детинска" или чак обидна за него, всички се мислят за много големи...

Може би нейните години и позволяват да те нарича така?

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    абе не знам зависи от самата прическа и грим...според мен за 7 клас да кажем спирала,гланц и такива дребни неща не са проблем ;D обаче ако става въпрос за сенки,руж,мацаници с фон дьо тен и такива глупости поне за мен е абсурдно....
    ъъ за косите тупираните ми изглеждат адски смешно моята коса си е на някакви къси етажи ии винаги е чорлава,начупена отвсякъде...абе най-точно казано като гнездо е ама си ме радва ;D в живота си съм се изправяа 2-3 пъти и просто ми стои ужасно!

стана малко offtopic пост ама...

иначе днес решавах само тестове по БЕЛ,напрвих 2 тр.преразказа и така ;D утре сутрнта ще решавам пак тестове по БЕЛ а следобяс-задачи ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз вече съм готова за прощалната,или поне имам идея как ще бъда.

Утре до следобяд ще решавам тестове и ще преговарям по Литература и ще правя тестове..Мдам..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте! Аз днеска съм до 14,30 на курс по математика, след което ще преговарям по БЕЛ! и такаа..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    На мен за другарската ми остана само чантичка и някакво бижу, там обици, пръстен, гердан ;D
    А вашата другарска на коя дата е?
    после ще качваме снимки

Днеска ще чистя вкъщи, ще реша няколко втори модула и после може да излизам.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Ооо.. аз още не съм решила как ще съм.. мисля сутринта на 15и да ходя на фризьор да ме подстриже, че краищата ми цъФтят и направо да дръпне и една четка и сешоар (хем правичка, хем бухналичка ) Грим ще сложа нормално: спирала, малко молив и гланц За дрехите още не съм мислила..сигурно след изпитите ще нападна моловете
    По темата: Днес ще решавам задачи, от 4 съм на урок по математика, а вечерта почвам преговор по БЕЛ - произведенията най-много и малко граматика (нея почти съм я преговорила от 5 клас . ;дд ) ии такамм... Айде
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на magiie
    Ами аз за другарската всичко съм си взела: рокля, обувки.. само някакво бижу ми трябва ;д Между другото нашата ще е на 16 юни..

Днес ще затъпявам във facebook и от утре започвам да пиша преразкази, че хич ме няма
    Just be yourself!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    За въпросната другарска нищо не съм си купила, по простата причина, че класът ми е толкова смотан, че никога нищо не организираме . Предложих им, но те категорично отказаха, "`щото ще бъде тъпо" . Иначе ще се събираме класа у едно момиче ии въобще за 15ти ще си купя рокля след изпитите
    Love is everything!

Аз ощe нищо не съм си взела за 15ти , ама след изпитите ще го мисля .

Днеска съм се побъркала 3 трансформиращи преразказа съм направила и няколко теста по математика , от 5 съм на урок по БЕЛ и такаа.. ;d

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Pamaa Като ти гледах снимките във фейсбук ми заприлича на едно момиче от kefche.com ама вече забравих как се пишеше май беше нещо с girl и 97

Град
    Света На Мечтите
    Здарвейте! Тооооооооооооооооооооооол кова съм изморена от днешния курс,че нямам желание за нищо!напраоо, тия ми разказаха играта....

И все пак, дайте някъв сайт или нещо, откъдето мога да търся тестове по БЕЛ!

И аз съм страшно изморена. Мисля в 5 да решавам задачи,но може би ще правя един преразказ и тест по бел.
    За сайт не знам,но аз имам поне 6-7 теста по бел на компютъра (а по математика сигурно са 20 и ги решавам малко по малко ) Та ако някой иска да му ги пратя или да ги постна в темата нещо а-у,доко-доко.

Град
    Света На Мечтите
    Плс, постни тестовете по БЕЛ!

I ♥ machoka Супер фен
    Меги,аз решавам ето от тук http://www.regalia6.com/ucRegalia/re.../test_7kl.html
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

оох не мога да повярвам! цяла сутрин само тестове решавам...направих 3 транформиращи преразказа [и 3те общо за 2 часа ] и 4 теста по бел със по 50 въпроса...в мозъка ми сега е пълна каша...сега си почивам и след малко почвам и математикатаааа за четвъртък по абсолтно нищо няма да уча! само сутринта набързо ще си хвърля нещата в раницата и тва е... ден преди матурата ще уча по билогия например хах да бе ...

ъъ за другарската нашата на 99% ще е на 15 още не се знае къде ще ходим...ако решат да ходят на чалготека пък аз си се прибирам в къщи.... ъъ и още нищо не съм си избрала...нито дрехи нито нищо...най-вероятно и аз след матурите ще почна да обикалям а за косата мисля просто да я пострижа малко за да стане още по бухнала,чуплива и така и бтв вие откъде си намирате рокли бе хора?! [става въпрос за София] аз нааскро разгледах 2 мола...и не стига че си харесах само 2 рокли ами и цените бяха надути до небето! без коментар...

*ох сега видях тестовете които RY е постнала...абе и тях мисля да ги реша...за тренировка XD
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

ъм хора може ли един адски малоумен въпрос...много се ядосвам че не се сещам...как се решаваха параметричните уравнения? не мога да повярвам че не си спомням....

Изследваш два случая
    1) Коефициентът е различен от 0
    2) Коефициентът е равен на 0

ето ти малко по-подробно
    Параметричните уравнения са много лесни
    Значи всяко едно уравнение има два случая например:
    ax=a+1-х
    първо се подреждат Х-овете от едната страна
    ах+х=а+1
    след това се разлага изнасяйки х пред скоби
    х(а+1)=а+1
    след което се разглеждат два случая
    -Първият множителят в скобите не трябва да е равен на 0 => а не е равно на -1 => х=а+1/а+1
    -Вторият а=-1 и се замества => 0х=0 и всяко х е решение
    Иии такаа много е лесно )
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Дам, лесни са
    А при неравенствата пък случая, при който коефициентът е различен от 0 се разделя на два - по-малък или по-голям от 0

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    вие откъде си намирате рокли бе хора?! [става въпрос за София] аз нааскро разгледах 2 мола...и не стига че си харесах само 2 рокли ами и цените бяха надути до небето! без коментар... 8-
    Видях едни страхотни рокли като се разхождах надолу по Славейков в посока пазара, цени - 25-30 лв беше най-скъпата.
    Love is everything!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    вие откъде си намирате рокли бе хора?! [става въпрос за София] аз нааскро разгледах 2 мола...и не стига че си харесах само 2 рокли ами и цените бяха надути до небето! без коментар... 8-
    Видях едни страхотни рокли като се разхождах надолу по Славейков в посока пазара, цени - 25-30 лв беше най-скъпата.
    Там има едно много хубаво магазинче с готини неща, не бяха и скъпи ..
    По темата: Сега почвам един пробен изпит, после ще преговарям по БЕЛ и после пак математика...САМО ОЩЕ 3 ДНИ !! (Не съм се панирала още..странно ;дд )
    П.С. Честит празник ! Дано влезете, където искате (+ аз ;дд )
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Аз днеска съм станал в 9ч и съм изрешавал 3 теста по бел и един преразказ написах и сега още преразкази и следобед математика,че те ги изпитите дойдоха.

ПС: Някой може ли да ми прати някакви материали за пунктуация на сложното изречение,че от запетайки хаааабер си нямамм

ПС*: Честит празник и от мен на всички
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    zlatit0o, Purple_princess ми е профила в кефче . Охх хубави времена бяха . Сега е страшна тъпотия там, един приятел не ми остана , всички се оказаха двуличници!

Аз днес ходих до училище, но не ходих да гледам програмата, защото като всяка година е страшна скука .
    След малко ще реша 3 теста по БЕЛ и към 4 без 15 ще излизам с приятелки. По-точно ще ходим на Rotary в един хотел и ще ядем един гооОлям ананас с мнооОго плодове .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си