- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Камене, благодаря за информацията!![]()
Ох.... и аз не знам вечеедна каша ми е в главатаааа
хора вие на какво точно наблягатев момента и какви точно упражнения, задачи и т.н. практикувате?
на плаж ????????? аааааааааааааа не е честноооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оооооооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И, за да не е спам: Как се чувствате - подготвени, страх ви е...дрън-дрън![]()
Ей зайчета,няма да се плашите.Не е труден изпита-като пробните изпити през годината,нещо подобно,даже по-лесно.Поне така беше миналата година.Айде успех и да пишете после къде сте влезнали![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
И аз мога да ходя на плаж,приятелите ми всичките изпоотидоха вече,бани вече,раоти а-уНо,не съм чак и толкова неиздържала.
Ще изтърпя до 1 юни,и оттам нататък почвам.:Д![]()
Иначе,да..притеснявам се малко,просто минава утре и това е..Каквото било-било,не ми се вярва..или просто не искам да повярвам,че дойде този изпит,за когото се готвихме толкова толкова време..-.- ама ще се наложи XD
Иначе,аз днес и утре няма да излизам,утре и на даскало няма да ходя.Ще уча и преговарям,ще правя тестове.Математиката малко ще я оставя,а след петък ще я почвам сериозно и нея..=)
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Продължение по математика http://mon.bg/opencms/export/sites/m..._2010-2011.pdf - неизтеглен вариант от 2010.
И тука сички се скъсаха да ходят на плаж.![]()
Аз утре ще отида,за да си взема бележката,но хич не ми се стои на някои часове.![]()
Сега ще правя преразказ.От 4 съм на урок,последен пробен по бел..Ще видим колко ще го скопоса госпожата.![]()
После ще решавам задачи,ще реша които не съм решила няколко теста по бел последно. След изпита по бел съм на урок по математика.
За утре естествено нищо нима да уча.
Сега сигурно ще ем намразите, ама на мен ПЪК ми харесва и за това ви поздравявам! http://www.youtube.com/watch?v=KagvE...el_video_title![]()
Офффффффф искам и аз да мога да си ходя когато поискам на мореееее.....тъпа Софияяяяяяяяяяя!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaмене имаш ли отговорите на този тест,че сега го реших и се пак да видя какво съм сътворил ?Първоначално написано от kamen971
![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...2011_1-otg.pdfПървоначално написано от DirtySmile
На Аврил косата в този клип ми изглежда сууУпер мазна![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9haVI0DhKjM![]()
![]()
Аз сега ще решавам тестове по БЕЛ и после ще ходя на Интелект. 2 часа тъпотия, ужасТ!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хора моля ви постнете няколко теста по български,че изрешавах всичко и сега няма откъде![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
оххх и мен ми се ходи на море ААААА...ама като съм от София кво да се прави...![]()
тая сутрин си поспах малко,сега решавам 2ри тест по БЕЛ за тая сутрин и към 2-3 мисля да изляза да си взема една тениска ;D
ъм тая ваканция аз наблегнах мнооого на БЕЛ-а ...всеки ден решавах по към 5-6 теста и по 1 преразказ и съм доволна ;D и днес като се прибера смятам да решавам още тестове.... ех нямам търпение да идва тая по БЕЛ честно казано..в нея съм уверена и мисля че ще се справя! и да наистина дано ни се падне свястен текст че иначе...математката залягам яко над нея в петък следобяд ии мисля цяяяял уикенд да не ставам от дивана а да решавам...като изключим последнияяяяяяяяяяяя ми урок в събота![]()
абе ЩЕ СЕ СПРАВИМ!![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Тамън се връщам и съм супер изморена.. 4 часа решаване на задачи;дд
Сега ще почина малко, ще ям, ще гледам тв и после може да излезна..
Just be yourself!
Не знам защо наричате примерните тестове - неизтеглени! Щом са примерни няма как да бъдат изтеглени. Отдавна ги реших ама сега ме подсещате пак да ги направяПървоначално написано от kamen971
![]()
оф отказах се да излизамутре сутринта преди училище може...аз тогава съм и на зъболекар ама...все някак ще намеря време!
сега цял ден съм на тестове по БЕЛ![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Исках да питам..в колко почва изпита?И в колко трябва да сме в даскало?
Трябва да носим ученическа карта/лична карта,химикали,молив..мммм.. това,нали? (:
Понеже няма да ходя утре.
Иначе,днес почнах тотален преговор по Литература,след като го свърша(всички творби и етц.) ще направя довечера 2 теста.
Утре почвам Българския,цял ден.И още тестове..
И това ще да е. =)
''Каквото сабя покаже!'' Ще се справим,бе!
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Мисля, че изпита почва в 09:00, ама не съм много сигурна.. утре ще ни кажат![]()
Just be yourself!
Ей Софийските седмокласници,някой писал ли е 133-руското в списъка? Ще се радвам,ако някое зайче влезе там и го познавам ^^
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Реших два теста с по 50 задачи + един транс. преразказ и след 1-2 часа почивка ще излизам![]()
Greennight не съм много сигурна, но щях да пиша нещо свързано с твойте цифри и знам,че щях да го пиша,щото се учи руски, така че нищо чудно!![]()
Хораааааааааааааааааааааа ааааааааааааааа ба*тииииииии не е реалнооооо......на последния пробен по БЕЛ имам 95т. и половина, като само от преразказа са ми 34![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заповам да се плаша вече!
![]()
Оффффффффффффф, сега пак решавам тестове по БЕЛ (имам към 15 теста да реша на ВЕДИ) бляяяяяя.....![]()
И така....днеска бях за последен път на курс по БЕЛ, учудващо ми е малко кофти,че няма пак да виждам същите хора и най-вече учителката...много ще ми липсва, чудесна госпожа беше!![]()
Айде, че мн дълго стана![]()
ПС. Силве утре учиш най-много до 12!
yo niggaне съм ви писала от 1000 години (от петъка май ;дд) аз дори не се притеснявам за изпита по бел .. някак си претръпнах вече ... днес съм направила 2 теста по 50 въпроса и един от 25 .. сега ще почвам тия дето сте ги постнали .... през 'ваканцията' решавах по 3-4 теста на ден ии сега каквото-такова ..
П.С. : нали все питате кой към каква оценка се стреми ?? аз се стремя към 5.7 - 6,5 по бел и 5,5 - 6,7 по математика ;ддддддд
Аз пък утре ще ходя на училище. Имам два часа БЕЛ и след това ще си тръгна, защото последен час имам англ.
Аз мисля да си преговоря по БЕЛ днес и утре да направя някое друго тестче.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Искам да ви напомня, че НИКЪДЕ не трябва да си пишете имената (освен на листчето, което се къса и пъха в плика)![]()
мацка, нарочно ли си го написала или си се объркалаПървоначално написано от vannes
?
леле какъв силен дъжд заваля![]()