.
Отговор в тема
Страница 219 от 293 ПървиПърви ... 119169209215216217218219220221222223229269 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 451 до 5 475 от общо 7312
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Камене, благодаря за информацията!
    Ох.... и аз не знам вече една каша ми е в главатаааа хора вие на какво точно наблягатев момента и какви точно упражнения, задачи и т.н. практикувате?

Аз почти не уча,сега ще решавам някакви тестове,послее по математика 2ри модул и ако се навият от класа на плаж.

Град
    Света На Мечтите
    на плаж ????????? аааааааааааааа не е честноооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оооооооооооооо

И, за да не е спам: Как се чувствате - подготвени, страх ви е...дрън-дрън

Град
    София
    Ей зайчета,няма да се плашите.Не е труден изпита-като пробните изпити през годината,нещо подобно,даже по-лесно.Поне така беше миналата година.Айде успех и да пишете после къде сте влезнали
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    И аз мога да ходя на плаж,приятелите ми всичките изпоотидоха вече,бани вече,раоти а-у Но,не съм чак и толкова неиздържала.
    Ще изтърпя до 1 юни,и оттам нататък почвам.:Д

Иначе,да..притеснявам се малко,просто минава утре и това е..Каквото било-било,не ми се вярва..или просто не искам да повярвам,че дойде този изпит,за когото се готвихме толкова толкова време..-.- ама ще се наложи XD

Иначе,аз днес и утре няма да излизам,утре и на даскало няма да ходя.Ще уча и преговарям,ще правя тестове.Математиката малко ще я оставя,а след петък ще я почвам сериозно и нея..=)
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Продължение по математика http://mon.bg/opencms/export/sites/m..._2010-2011.pdf - неизтеглен вариант от 2010.

И тука сички се скъсаха да ходят на плаж.
    Аз утре ще отида,за да си взема бележката,но хич не ми се стои на някои часове.
    Сега ще правя преразказ.От 4 съм на урок,последен пробен по бел..Ще видим колко ще го скопоса госпожата.
    После ще решавам задачи,ще реша които не съм решила няколко теста по бел последно. След изпита по бел съм на урок по математика.
    За утре естествено нищо нима да уча.

Град
    Света На Мечтите
    Сега сигурно ще ем намразите, ама на мен ПЪК ми харесва и за това ви поздравявам! http://www.youtube.com/watch?v=KagvE...el_video_title

Офффффффф искам и аз да мога да си ходя когато поискам на мореееее.....тъпа Софияяяяяяяяяяя!

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Последния път като бях на урок по БЕЛ.,решавахме един тест от 2009.Оказа се ,че от него имаше въпроси,които бяха в изпита 2010.Значи от МОН вземат от неизтеглените варианти въпроси. http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...010_2011_1.pdf това е неизтеглен вариант от миналата година,има голяма вероятност да вземат някои въпроси от тук.
    Kaмене имаш ли отговорите на този тест,че сега го реших и се пак да видя какво съм сътворил ?
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от DirtySmile
    Последния път като бях на урок по БЕЛ.,решавахме един тест от 2009.Оказа се ,че от него имаше въпроси,които бяха в изпита 2010.Значи от МОН вземат от неизтеглените варианти въпроси. http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...010_2011_1.pdf това е неизтеглен вариант от миналата година,има голяма вероятност да вземат някои въпроси от тук.
    Kaмене имаш ли отговорите на този тест,че сега го реших и се пак да видя какво съм сътворил ?
    http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...2011_1-otg.pdf

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    На Аврил косата в този клип ми изглежда сууУпер мазна
    http://www.youtube.com/watch?v=9haVI0DhKjM

Аз сега ще решавам тестове по БЕЛ и после ще ходя на Интелект . 2 часа тъпотия, ужасТ!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Хора моля ви постнете няколко теста по български,че изрешавах всичко и сега няма откъде
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    оххх и мен ми се ходи на море ААААА...ама като съм от София кво да се прави...

тая сутрин си поспах малко,сега решавам 2ри тест по БЕЛ за тая сутрин и към 2-3 мисля да изляза да си взема една тениска ;D

ъм тая ваканция аз наблегнах мнооого на БЕЛ-а ...всеки ден решавах по към 5-6 теста и по 1 преразказ и съм доволна ;D и днес като се прибера смятам да решавам още тестове.... ех нямам търпение да идва тая по БЕЛ честно казано..в нея съм уверена и мисля че ще се справя! и да наистина дано ни се падне свястен текст че иначе...математката залягам яко над нея в петък следобяд ии мисля цяяяял уикенд да не ставам от дивана а да решавам...като изключим последнияяяяяяяяяяяя ми урок в събота

абе ЩЕ СЕ СПРАВИМ!
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на magiie
    Тамън се връщам и съм супер изморена.. 4 часа решаване на задачи ;дд
    Сега ще почина малко, ще ям, ще гледам тв и после може да излезна..
    Just be yourself!

Продължение по математика http://mon.bg/opencms/export/sites/m..._2010-2011.pdf - неизтеглен вариант от 2010.
    Не знам защо наричате примерните тестове - неизтеглени! Щом са примерни няма как да бъдат изтеглени. Отдавна ги реших ама сега ме подсещате пак да ги направя

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    оф отказах се да излизам утре сутринта преди училище може...аз тогава съм и на зъболекар ама...все някак ще намеря време!
    сега цял ден съм на тестове по БЕЛ
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Исках да питам..в колко почва изпита?И в колко трябва да сме в даскало?
    Трябва да носим ученическа карта/лична карта,химикали,молив..мммм.. това,нали? (:

Понеже няма да ходя утре.

Иначе,днес почнах тотален преговор по Литература,след като го свърша(всички творби и етц.) ще направя довечера 2 теста.
    Утре почвам Българския,цял ден.И още тестове..
    И това ще да е. =)
    ''Каквото сабя покаже!'' Ще се справим,бе!
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на magiie
    Мисля, че изпита почва в 09:00, ама не съм много сигурна.. утре ще ни кажат
    Just be yourself!

Град
    София
    Ей Софийските седмокласници,някой писал ли е 133-руското в списъка ? Ще се радвам,ако някое зайче влезе там и го познавам ^^
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Реших два теста с по 50 задачи + един транс. преразказ и след 1-2 часа почивка ще излизам

Град
    Света На Мечтите
    Greennight не съм много сигурна, но щях да пиша нещо свързано с твойте цифри и знам,че щях да го пиша,щото се учи руски, така че нищо чудно!

Хораааааааааааааааааааааа ааааааааааааааа ба*тииииииии не е реалнооооо......на последния пробен по БЕЛ имам 95т. и половина, като само от преразказа са ми 34 Заповам да се плаша вече!

Оффффффффффффф, сега пак решавам тестове по БЕЛ (имам към 15 теста да реша на ВЕДИ) бляяяяяя.....

И така....днеска бях за последен път на курс по БЕЛ, учудващо ми е малко кофти,че няма пак да виждам същите хора и най-вече учителката...много ще ми липсва, чудесна госпожа беше!

Айде, че мн дълго стана

ПС. Силве утре учиш най-много до 12!

yo nigga не съм ви писала от 1000 години (от петъка май ;дд) аз дори не се притеснявам за изпита по бел .. някак си претръпнах вече ... днес съм направила 2 теста по 50 въпроса и един от 25 .. сега ще почвам тия дето сте ги постнали .... през 'ваканцията' решавах по 3-4 теста на ден ии сега каквото-такова ..
    П.С. : нали все питате кой към каква оценка се стреми ?? аз се стремя към 5.7 - 6,5 по бел и 5,5 - 6,7 по математика ;ддддддд

Град
    Карлово <33
    Аз пък утре ще ходя на училище. Имам два часа БЕЛ и след това ще си тръгна, защото последен час имам англ.
    Аз мисля да си преговоря по БЕЛ днес и утре да направя някое друго тестче .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Искам да ви напомня, че НИКЪДЕ не трябва да си пишете имената (освен на листчето, което се къса и пъха в плика)

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от vannes
    П.С. : нали все питате кой към каква оценка се стреми ?? аз се стремя към 5.7 - 6,5 по бел и 5,5 - 6,7 по математика ;ддддддд
    мацка, нарочно ли си го написала или си се объркала ?

леле какъв силен дъжд заваля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си