.
Отговор в тема
Страница 221 от 293 ПървиПърви ... 121171211217218219220221222223224225231271 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 501 до 5 525 от общо 7312
    Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Кулминацията във "По Жицата" е там където Моканина излъгва Нонка,за да не уби надеждата във нейните светнали очи.

Развръзката е когато споменават,че роднините на Гунчо са виделя бяла лястовица.

[b]И аз съм срещал въпроси от това произведение в някои тестове,но това е защото тестовете са от 2008 година и са по старата учебна програма, когато този разказ се е изучавал,а сега не
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Да тогава се е учил ,но сега не.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Мерси, много .

Пуснете каквито и да е тестове, само да са с два модула. Втория модул не ми трябва, но ми се иска да направя още някой тест преди изпита
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Аз в тестовете съм срещала хиляди въпроси за Мамино детенце и Ангелинка.
    Неска правих тест на урока,само 2 грешки,но на преразказа се изложих.Ама на изпита няма да се изложаааа. Вие за 15 минути колко пъти прочитате текста?
    Ей сега ще реша няколко теста по бел и към 9-10 по мат 1-2.

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Ами и 1 и 2 пъти да го прочетеш,важното е внимателно да го прочетеш,за да запомниш съдържанието.Ама това е най-лесното. Средният ми успех е около 30,31 точки. и 60 точки на теста.

Град
    Varna
    Аз на преразказа 31-32 ,а на теста съм имал 65,64,63

BulgaRiN,от Бургас ли си?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз на финалния пробен по бг имах на преразказа 34

100% съм сигурна,че кулминацията е там,където Моканина излъгва /благородна лъжа/ семейството.

Ох блазе ви,че ще толкова добре с преразказите.
    На мен любима ми е задача за поправяне на грешки..Мисля,че миналата година,а и тази сигурно ще дадат 13 грешки за 13 точки.

Град
    Varna
    Към какви оценки се стремите? Аз по БЕЛ. 5,810 ; по МАТ. 5,30 и бала ми става 34,22.Дано да ги изкарам .

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Пф кви са тия изкуствени изчислениа, та чак до стотни...
    Стремя се към възможно най-доброто...Не си поставям ултиматуми! не съм сигурна че така се пише де ;д;д;д;дд

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от RY
    BulgaRiN,от Бургас ли си?
    Да от Бургас съм

иначе аз се стремя по БГ да имам 5,65
    по Мат- 4,70-4,90 (аз и за толкова си мога :Д)
    и с това БАЛ-а ми става 31,7 тва за Бургас е супер,предполагам.

В езикова ли искаш?
    Аз искам в търговска с икономика и мениджмънт АЕ.
    Стремя се към най-добрия възможен резултат.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Пф кви са тия изкуствени изчислениа, та чак до стотни...
    Стремя се към възможно най-доброто...Не си поставям ултиматуми! не съм сигурна че така се пише де ;д;д;д;дд
    Ми защото като си сложих 3 т. повече от пробните изпити толкова ми излезе и повярвай ми това изобщо не са ултиматуми за мен.

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от RY
    В езикова ли искаш?
    Аз искам в търговска с икономика и мениджмънт АЕ.
    Стремя се към най-добрия възможен резултат.
    Да в езикова,ако изкарам такива резултати,сигурно ще успeя да вляза във английска или немска.

Град
    Карлово <33
    По БЕЛ над 5,50 мога да изкарам във всички случаи. На преразказите съм за 32 точки г/д .
    По Мат. ми се иска да изкарам над 5, но ще видим .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Аз за 15 минути си прочитам дидактическата задача,прочитам веднъж,след това започвам да преразказвам като си помагам от текста и накрая се пробвам без да си помагам.След като ми земат текста си пиша мн бързо най-важните неща на някакъв лист и после по тях и по преразказаното в главата ми се водя.Не знам дали някой е разбрал,щото го обясних по най-малоумния начин ...

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Най-често допускам грешки с запетайките,не много но и 1-2 да са пак костват точки.

Град
    Карлово <33
    Ами аз съм се упражнявала само с четене 2 пъти от друг човек. Свикнах така и не мисля, че ще ми се стори по-лесно като мога да си го прочета

Цитирай Първоначално написано от Waterpolo1997
    Аз за 15 минути си прочитам дидактическата задача,прочитам веднъж,след това започвам да преразказвам като си помагам от текста и накрая се пробвам без да си помагам.След като ми земат текста си пиша мн бързо най-важните неща на някакъв лист и после по тях и по преразказаното в главата ми се водя.
    Моят начин е почти същия като твоя.Като ми дадат листа си го прочитам още един път и започвам да го преразказвам от начало.Там където се запъвам си прочитам абзаца един или два пъти и така напред като го мина един път го прочитам пак целия.В последната една минута чета и се опитвам да запомня само имената,които ги пиша веднага след като ми вземат листа
    Имам и един въпрос.В тези 15минути влиза ли четенето от преподавател или не, защото госпожата в училище каза че в 15-те минути е четенето или там пускането на записа
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Град
    Sofia
    Здравейте, от доста време чета тази тема ( и аз съм 7 клас) и забелязвам, че всички правят пробни преразкази ( аз също), обаче за мен остава проблемът с оценяването...... как да оценя собственият си преразказ в домашни условия?! Малко ми е напрегнато като чета вашите коментари ( 4-5 теста от по 60 въпроса на ден ) , но и се подготвям ( около 2 теста на ден тези дни......) Чувствам се сравнително уверен в себе си. Слабото ми място е българския ( за разлика от повечето от вас) . Допускам грешки в преразказа... другото не чак толкова... На пробните тестове имам малко над 80т. по бел и на последния по математика 97т. Вече прехвърлям материала по бел за последен път и така...
    Успех на всички

П.С. Боря се за ИЕГ (София) и ФЕГ (София) на второ място.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Към какви оценки се стремите? Аз по БЕЛ. 5,810 ; по МАТ. 5,30 и бала ми става 34,22.Дано да ги изкарам .
    Аз пък се стремя към най-доброто . Нали знаеш, че като мислиш за оценки ВИНАГИ изкарваш една единица по-малко .. просто е тъпо .. ако си учил за изпита, ще изкараш добра оценка на фона на другите . Ако не си - няма ..
    Love is everything!

Град
    Varna
    Аз съм един от хората ,които учат мн ама мн .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си