- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Така , нямаме право да носим листи. Който иска ще каже на квесторите и те ще го запишат. Не знам защо трябва да записват, ама все едно...
Охх, още един ден до БГ. За него не се притеснявам, ама за математиката много. Дано всички да успеем!![]()
Сега ще си довърша един тест и си лягам![]()
На повечето ученици утре им дават така наречената служебна бележка, без която не можеш да се явиш на изпита!![]()
Хораааа, забравих да ви кажа,че трябва да си носите две ЕДНАКВИ химикалки, защото ако пишете с няква и тя спре и почнете с друга, която примено е тъмна, то ще ви анулират работата!![]()
Аз само заради нея ще се разкарвам утре, много тъпо го измислиха... Защо не ни ги дадоха от по-рано тия бележки?!Първоначално написано от MegiBoOm
Какви са тези бележки за бога?
О_О
Може ли една приятелка да ми я вземе примерно?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Нали! Много зле, взе че стана....
Абее изобщо не ги мислите тея оценки, колкото изкарате, толкова! Давате всичко от себе си и резултата ще е такъв какъвто искате..![]()
Just be yourself!
Събота някакви часове ще се карат ли
Аз съм тогава сутринта на кръжок, следобед - на курс![]()
Та нито на спортния ще мога да отида, нито на даскало ако има часове
Ние събота имаме спортен.Няма да караме часове.
И тогава няма да ходя.
ХОРААААААААААА,УТРЕЕЕ!!ААА АА!ГР!
Здравейте, днес мисля да си препрочета тетрадката по БЕЛ с всичките планове по литература и това да бъде.... Препоръчаха ми каквото правя, да го правя докъм 2-3 следобед и да си легна рано( одавна не ми се е случвало
) , такаче ви го давам и на вас като идея
![]()
ИЗПИТА Е УТРЕЕЕ!!![]()
![]()
![]()
Спокойно по БЕЛ е лесно колкото сме запомнили то и в час се запомня. Аз лично прочетох пак двата учебника и тетрадките, а за по математика не ми се мисли сигурно ще се изложа, но ще ида пак на уроци да се упражня айде пожелавам на всички ни успех и да не се притесняваме че така забравяме сичко което сме научили![]()
Хора вижте това.Може да ви е от полза.Пише за пликовете и за изпита.
http://www.ysandanski.com/apps/7_1.pdf
...НВО означава национално външно оценяване или първия модул с 25-те въпроса
Eй тая гад запетайката е не я мога !
На нас ни дадоха това да си го четем в къщи
DirtySmile на мен лично ми беше от полза,мерси =)
Днеска тестове,тестове..преговор.. инаване на тетрадката 2-3 пъти,и това ще да е.Вечерта пак ще прегледам по-важните неща,и..
''Каквото сабя покаже!''
И честта,майко,юнашка:Д
Значи в средния плик се слага първия модул,тоя пък среден плик се слага в големия плик,преразказа също се слага в големия..Така ли? А в малкия плик какво има?
Неска карахме 4 часа.![]()
И на двата изпита съм в една стая.
Сега ям и почвам да преговарям тетрадката от училище и от уроците.После ще реша изпуснати тестове.
Спокойно,хора,всичко ще мине.![]()
И аз съм така,но не разчитам само на сабята,а разчитам най-вече на себе си !Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
божее като се замисля че след по малко от 24 часа е изпита ще се застрелям направо...нервно ми е признавам...в момента си препрочитам тетрадките и след около половин-едн час ще тръгвам за училищеохх все си повтарям...ще се справя,ще се справя...дано наистина се справя
иначе ако имаспортен празник събота няма да ходя О.О аз цяла събота и неделя ще съм на тръни заради математиката...ъх мен ми е проблема лягането... не мога да заспя по рано от 2 някъде >.< абе да минава всичко...
http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQUлеко ме успокоява XD
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
awesomesheepy, това представлява БЕЛЕЖКАТА С НОМЕРА:
Не може да ти я вземе приятелка, защото се дава с/у подпис!
От нашия клас ги нямаше 2 момичета и трябваше да им звъним, защото госпожата, изришно каза, че ТРЯБВА да имаме такива бележки, защото НЯМА ДА НИ ДОПУСНАТ НА ИЗПИТА!
Най-добре вземи да звъннеш на някоя госпожа, че да не стане така, че да не те допуснат утре.
Утре девет човека от моя клас сме в една стая, а на 30 сме някъде 7-8 пак от нашия клас![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хей, успех на всички ви утре! : )
Вярвайте в себе си и не се панирайте. Щом сте си учили редовно,ще успеете. А пък ако нещо не знаете - мислете логично кое ще е най-вероятното. Миналата година имаше неща, в които не бях сигурна и разсъждавах върху въпросите логически, и ми бяха верни накрая.
Довечера си легнете по-рано,за да сте отпочинали и свежи. И за изпита си вземете вода и шоколад,че ако ви падне кръвното да имате нещо да хапнете.
И отново ви пожелавам - УСПЕХ!
ОхХхХх оставааа мнооого малкоо....;хххх
нз..не съм ходил на никакви уроци, ама госпожата ни, ни подготви много добре , всеки ден тест,модули,преразкази и т.н. ии се надявам да успея утре...ся сядам да учаа и стане ли 10 лягам, че съм спал само 3 часа снощи..(едва ли ще заспя..)
КЪСМЕТ НА ВСИЧКИИИ!!!!!! ЩЕ УСПЕЕМ![]()
Enjoy Life ^_-
Здравейте хораа! Днеска карахме 3 часа, а след това с приятелка се разхождахме из природата!![]()
Мисля като за последно да направя два теста с по 25 въпроса и после една хубава ванаааа....![]()
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!ЩЕ УСПЕЕМ, СИГУРНА СЪМ!ИСКАМ САМО ДА СТЕ СПОКОЙНИ ВИЧКИТЕ!![]()
Хора аз утре се падам с около 7 човека от моя клас и то все някви...смис не най-големите задръстеняци, а мои приятелчета, ама естествено не и с най-добрата ми приятелка!![]()
![]()
По математика се падам с по-малко "нормални" деца, амааа....![]()
![]()
В стаята, в която сме утре няма да има камера, но на 30, за жалост, ще има.
С мен и на двата изпита ще бъде една от най-добрите ми приятелки и там други, които също са ми приятели, но до голяма, да не кажа огромна степен разчитат на мен! За тяхно съжаление още днес им казах, че няма да им помагам!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Главата ми ще гръмне..4 часа математика и 2 часа български,а да и история...
Аз не се притеснявам особено за утре.Ще реша още 1 тест някъде и после пълен релаксУспех на всички!Ще се справите,не е толкова трудно,за да има огромни разочарования
))
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Успех на всички утре!!! :P Пожелавам ви да влезете където искате, да няма анулирани работи и разбира се ще се радвам ако и аз се представя добре.![]()
Здравейте.. И на нас днеска ни дадоха такива служебни бележки, обаче не ни искаха подпис![]()
Утре сме в една стая с половината клас, а по математика съм само с едно момиче от нашия клас (най-умното, което винаги помага)
Не се притеснявам много, aма не съм и много спокойна.. да не взема да одраскам или объркам нещо и да ми анулират работата :/ затова най-много се притеснявам : [
По бел. ще е лесно, но по математика ;( ужас..