.
Отговор в тема
Страница 223 от 293 ПървиПърви ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 551 до 5 575 от общо 7312
    Така , нямаме право да носим листи. Който иска ще каже на квесторите и те ще го запишат. Не знам защо трябва да записват, ама все едно...

Охх, още един ден до БГ. За него не се притеснявам, ама за математиката много. Дано всички да успеем!
    Сега ще си довърша един тест и си лягам

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    На повечето ученици утре им дават така наречената служебна бележка, без която не можеш да се явиш на изпита!

Град
    Света На Мечтите
    Хораааа, забравих да ви кажа,че трябва да си носите две ЕДНАКВИ химикалки, защото ако пишете с няква и тя спре и почнете с друга, която примено е тъмна, то ще ви анулират работата!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    На повечето ученици утре им дават така наречената служебна бележка, без която не можеш да се явиш на изпита!
    Аз само заради нея ще се разкарвам утре, много тъпо го измислиха... Защо не ни ги дадоха от по-рано тия бележки?!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Какви са тези бележки за бога?
    О_О

Може ли една приятелка да ми я вземе примерно?
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Света На Мечтите
    Нали! Много зле, взе че стана....

Супер фен Аватара на magiie
    Абее изобщо не ги мислите тея оценки, колкото изкарате, толкова! Давате всичко от себе си и резултата ще е такъв какъвто искате..
    Just be yourself!

Събота някакви часове ще се карат ли
    Аз съм тогава сутринта на кръжок, следобед - на курс
    Та нито на спортния ще мога да отида, нито на даскало ако има часове

Ние събота имаме спортен.Няма да караме часове.
    И тогава няма да ходя.

ХОРААААААААААА,УТРЕЕЕ!!ААА АА!ГР!

Град
    Sofia
    Здравейте, днес мисля да си препрочета тетрадката по БЕЛ с всичките планове по литература и това да бъде.... Препоръчаха ми каквото правя, да го правя докъм 2-3 следобед и да си легна рано ( одавна не ми се е случвало ) , такаче ви го давам и на вас като идея

ИЗПИТА Е УТРЕЕЕ!!

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Спокойно по БЕЛ е лесно колкото сме запомнили то и в час се запомня. Аз лично прочетох пак двата учебника и тетрадките, а за по математика не ми се мисли сигурно ще се изложа, но ще ида пак на уроци да се упражня айде пожелавам на всички ни успех и да не се притесняваме че така забравяме сичко което сме научили

Хора вижте това.Може да ви е от полза.Пише за пликовете и за изпита.
    http://www.ysandanski.com/apps/7_1.pdf

...НВО означава национално външно оценяване или първия модул с 25-те въпроса
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    На нас ни дадоха това да си го четем в къщи

DirtySmile на мен лично ми беше от полза,мерси =)

Днеска тестове,тестове..преговор.. инаване на тетрадката 2-3 пъти,и това ще да е.Вечерта пак ще прегледам по-важните неща,и..

''Каквото сабя покаже!''
    И честта,майко,юнашка:Д

Значи в средния плик се слага първия модул,тоя пък среден плик се слага в големия плик,преразказа също се слага в големия..Така ли? А в малкия плик какво има?
    Неска карахме 4 часа.
    И на двата изпита съм в една стая.
    Сега ям и почвам да преговарям тетрадката от училище и от уроците.После ще реша изпуснати тестове.
    Спокойно,хора,всичко ще мине.

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    DirtySmile на мен лично ми беше от полза,мерси =)

Днеска тестове,тестове..преговор.. инаване на тетрадката 2-3 пъти,и това ще да е.Вечерта пак ще прегледам по-важните неща,и..

''Каквото сабя покаже!''
    И честта,майко,юнашка:Д
    И аз съм така,но не разчитам само на сабята,а разчитам най-вече на себе си !

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    божее като се замисля че след по малко от 24 часа е изпита ще се застрелям направо...нервно ми е признавам...в момента си препрочитам тетрадките и след около половин-едн час ще тръгвам за училище охх все си повтарям...ще се справя,ще се справя...дано наистина се справя иначе ако имаспортен празник събота няма да ходя О.О аз цяла събота и неделя ще съм на тръни заради математиката...ъх мен ми е проблема лягането... не мога да заспя по рано от 2 някъде >.< абе да минава всичко...

http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU леко ме успокоява XD
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    awesomesheepy, това представлява БЕЛЕЖКАТА С НОМЕРА:
    Не може да ти я вземе приятелка, защото се дава с/у подпис!
    От нашия клас ги нямаше 2 момичета и трябваше да им звъним, защото госпожата, изришно каза, че ТРЯБВА да имаме такива бележки, защото НЯМА ДА НИ ДОПУСНАТ НА ИЗПИТА!

Най-добре вземи да звъннеш на някоя госпожа, че да не стане така, че да не те допуснат утре.

Утре девет човека от моя клас сме в една стая, а на 30 сме някъде 7-8 пак от нашия клас
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хей, успех на всички ви утре! : )
    Вярвайте в себе си и не се панирайте. Щом сте си учили редовно,ще успеете. А пък ако нещо не знаете - мислете логично кое ще е най-вероятното. Миналата година имаше неща, в които не бях сигурна и разсъждавах върху въпросите логически, и ми бяха верни накрая.
    Довечера си легнете по-рано,за да сте отпочинали и свежи. И за изпита си вземете вода и шоколад,че ако ви падне кръвното да имате нещо да хапнете.
    И отново ви пожелавам - УСПЕХ!

ОхХхХх оставааа мнооого малкоо....;хххх
    нз..не съм ходил на никакви уроци, ама госпожата ни, ни подготви много добре , всеки ден тест,модули,преразкази и т.н. ии се надявам да успея утре...ся сядам да учаа и стане ли 10 лягам, че съм спал само 3 часа снощи..(едва ли ще заспя..)

КЪСМЕТ НА ВСИЧКИИИ!!!!!! ЩЕ УСПЕЕМ
    Enjoy Life ^_-

Град
    Света На Мечтите
    Здравейте хораа! Днеска карахме 3 часа, а след това с приятелка се разхождахме из природата!
    Мисля като за последно да направя два теста с по 25 въпроса и после една хубава ванаааа....
    НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!ЩЕ УСПЕЕМ, СИГУРНА СЪМ!ИСКАМ САМО ДА СТЕ СПОКОЙНИ ВИЧКИТЕ!

Хора аз утре се падам с около 7 човека от моя клас и то все някви...смис не най-големите задръстеняци, а мои приятелчета, ама естествено не и с най-добрата ми приятелка!
    По математика се падам с по-малко "нормални" деца, амааа....

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    В стаята, в която сме утре няма да има камера, но на 30, за жалост, ще има .
    С мен и на двата изпита ще бъде една от най-добрите ми приятелки и там други, които също са ми приятели, но до голяма, да не кажа огромна степен разчитат на мен! За тяхно съжаление още днес им казах, че няма да им помагам!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Димитровград
    Главата ми ще гръмне..4 часа математика и 2 часа български,а да и история...
    Аз не се притеснявам особено за утре.Ще реша още 1 тест някъде и после пълен релакс Успех на всички!Ще се справите,не е толкова трудно,за да има огромни разочарования ))
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Град
    Стара Загора
    Успех на всички утре!!! :P Пожелавам ви да влезете където искате, да няма анулирани работи и разбира се ще се радвам ако и аз се представя добре.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Здравейте.. И на нас днеска ни дадоха такива служебни бележки, обаче не ни искаха подпис

Утре сме в една стая с половината клас, а по математика съм само с едно момиче от нашия клас (най-умното, което винаги помага )
    Не се притеснявам много, aма не съм и много спокойна.. да не взема да одраскам или объркам нещо и да ми анулират работата :/ затова най-много се притеснявам : [
    По бел. ще е лесно, но по математика ;( ужас..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си