.
Отговор в тема
Страница 224 от 293 ПървиПърви ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 576 до 5 600 от общо 7312
    Супер фен Аватара на magiie
    Ооо да неска 4 часа мат не карахме география и информационни ;дд
    За тея пликове пак обясняваха, все едно сме малоумни
    Иначе изобщо не се притеснявам по БЕЛ само малко за преразказа, ама по математика взеха да ме побиват тръпки ;дд този 2-ри модул направо не знам какво ще правя.. абе все някак ще се справим!
    Успех на всички утре, да не се притеснявате и да изкарате СТРАХОТНИ оценки..
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ооо. . аз днес НИЩО не съм учила .
    След малко отивам на кафенце с две приятелки .
    Тази вечер свършва Lord of The Chefs , надявам се, че Виталия ще спечели .
    На мен ми е сууУпер спокойно! Направо нямам търпение да идва утре, че да видя какъв ще е теста, а и текста ! Ще е супер лесно, няма смисъл да се притесняваме !

П.П: Има ли някой друг безделец като мен?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И аз днес нищо няма да уча Мързи ме, а и мисля че няма смисъл точно един ден преди изпита..

Оо и аз съм ЗА Виталия Оф и отдавна не съм си гледала забранения плод ;D
    ААААа.. хора позволено е да внасяме храна и нещо за пиене в стаята, нали??

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Аз се паднах със аверите ,които са най-големите лудаци по математика xD два от пробните изкараха по 100 точки.

Все пак ние сме си направили схема за утре,аз съм по-българския,те са по математиката.

Късмет на всички !!! Вярвам ,че можете да се справите !

едит: И аз нищо не съм учил по-простата причина,че до 3 часа ни мотаха от училище за тия бележки. А и ся смятам да си гледам новия епизод на Наруто,после на Блийч,и накрая ще преговоря най-важното.

Супер фен Аватара на magiie
    Въй ама на нас нищо не са ни казали за храна и вода
    Аз ще си взема само вода.. ;дд
    Just be yourself!

Град
    Карлово <33
    magiie, при нас имаше 2 екземпляра:
    -този, който съм постнала.
    -втори, който беше напълно същия, но под подписа и печата на директора пишеше "Ученик:" и там трябваше да се подпишем. Този екземпляр остана при класната .

awesomesheepy, какво стана? Взе ли си бележка?

Аз забравих да ви се похваля ! Имам Отличен на класното по Мат и Мн. добър на изходното, отново по Математика! Не знам каква е причината, но ми беше безразлично и за двете оценки !
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Днес м/у другото,за малко да ме блъсне кола ... пази боже,точно преди изпита. Ама съм жив и здрав.

Град
    ..в близката далечина..
    Аз имам 4.35 по математика ... да га еба в тъпата косматка (госпожата)
    Взела ми е точки, защото не съм била описала нещо, което било на чертежа.. разбирам да не ми даде точки ама да ми взима?!?! пфф..
    По български на теста имам петица, можех и повече.. ама к'во да се прави

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Господ те е спасил!

Хора сега решавам последно няколко въпроса за синтаксис и КРАЙ! После една топла вана, едно хубаво филмче и в леглото!

Град
    Карлово <33
    zlatit0o, най-добре си носи вода и шоколад, че да не вземе да ти падне кръвното. На мен така ми беше станало миналата година по време на класното по БЕЛ (втория срок)! Не бях никак притеснена, но като почнахме да си четем текстовете сами и гледай! Буквите ми се размазваха, изтръпна ми ръката, не се сещах как се пишат буквите и като отидох при госпожата НЕ МОЖЕХ ДА ГОВОРЯ!! Тогава ми преписаха едни хапченца за кръвното и едни за нервите и утре, преди да тръгна, ще пия от тях, защото не искам да се повтаря случилото се .

Град
    ..в близката далечина..
    Ох, и ние в събота имаме спортен пак ще ги разбием другите по волейбол .. да не казвам голяма дума, ама да се надявам, де

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Три часа ли ще се киснеш във ваната ?

Град
    ..в близката далечина..
    Pamaa Аз по принцип не мога да си вдигна кръвното, винаги ми е ниско ще си нося кола и шоколад.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    не 1 , ти кво си мислиш, знаеш ли ква веселба пада

Аааа ужас идва... На мен от уроците ми казаха, че днеска трябва да уча до към 3-4 и после релакс. И това направих- от даскало г-жата даде един тест, до ся преговарях малко описанията и другите по- важни работи и сега ще видим ко ше правя....

УСПЕХ НА ВСИЧКИ ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИМ!!!!

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    От много време не съм писала .. Късмет на всички утре .. ДА ги разбием !! .. охх , дано
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Ох, и ние в събота имаме спортен пак ще ги разбием другите по волейбол .. да не казвам голяма дума, ама да се надявам, де
    И ние, то е спортен празник за цялата страна . Ние сиг ще ходим към водопада и там ще правим нещо, ама нз какво .
    На миналия спортен празник почваме да играем волейбол, аз съм на трета зона (разпределител), мрежата е сууУпер висока. Другия отбор бият начален, майте мацки нещо се омотаха и при мен идва топката за трети удар. Естествено, аз, умникът, решавам да пусна, скачам, БУТАМ топката КЪМ МРЕЖАТА, тя НЕ ПРЕМИНАВА, а аз стъпвам на криво и си разтягам сухожилие! Айде на аларма звъня на баща ми, идва, взима ме и цял ден по болници

Град
    ..в близката далечина..
    Лелееее.. и като си помисля колко е горещо в даскало

Днеска играхме малко волейбол, човеккккккк умрях от жега, накрая си сложих екипа и той нали има къси панталонки и една супер широка тениска, която навих нагоре, родих се жалко само, че нямах ластичка да си вържа косата а иии фибичка за бретона
    Пъчихме с тяло
    ох ей ся като минат изпитите и отивам на басейн

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    5 от класното по БЕЛ .. 1 точка не ми достига
    Пфф.. както и да е утре поне да измъдря нещо

Офф и са страхувам сякаш ше ме колят
    "Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."

Град
    Карлово <33
    Днес пък госпожата щеше да води хората, които не са тичали 300/600 метра, на стадиона, там да ги бягат . Аз и още една приятелка, с която бяхме тичали вече, решихме да ходим с тях да им гледаме сеира, ама к'во?! Заваля накъв порой и вс отиде на...

Голям фен Аватара на Chery
    Да попитам само завръзката в Една българка кога беше?Когато Илийца се среща с бунтовникът ли

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    @Chery .. 2 глава е
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    Карлово <33
    Точно там .
    Айде Bye, аз излизам

Голям фен Аватара на Chery
    Благодаря ви много

Град
    Карлово <33
    Ъммм. . само да питам вас в колко часа ви викат утре? Нас най-късно в 8.15 .

Аз ще стана в 7.00, а вие?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си