- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
45 минути ще има да си приказваме. Аз предполагам, че нас ни викат толкова рано, защото са 100% сигурни, че някой ще закъснее
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
wow.. ние пък най-късно в 7:15 трябва да сме там ..![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
И на нас ни казаха най-късно в 8 и 15 да сме там.. и аз си мисля да стана около 7, не по късно. Ще закусвам задължително.
Днеска съм home aloneнаще намериха кога да ме оставят, точно когато на другия ден имам изпит
ако нямах, цяла вечер нямаше да се прибера вкъщи
![]()
Ние трябва да сме в училище най-късно в 8:00. Мисля да стана към 6:00, да закуся и към 7:00 да тръгна към училище. Не знам защо, но вече изобщо не се притеснявам.Най-важното е да бъдем спокойни и уверени. Нашият клас в събота, заедно с класната ще решаваме задачи по математика. Днес направих тестовете по литература, които са в учебника, 1 тест с 50 въпроса и след малко смятам да направя един преразказ и после РЕЛАКС.
Айде, успех ни желая!
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Ние в 8.00 трябва да сме в даскало..
Нямам си на идея в колко почва,
от нас ще тръгна в 8 без 20,и толкова.=)
Ще съм там за 5 минути..
и..така..
Днес в колко ще си лягате?
Аз мисля да легна към 11..
А сутринта да стана към 7 без 15..![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ЪЪЪЪ нас ни викат в 7:45 а изпита започва в 9...кво ше правим час и 15 XD аз пък се паднах в стая с все непознати от другите класове ;D само 1 момче от моя клас :] ;D днес не бяхме на даскало О.О само аз и най-добрата ми приятелка не бяхме разбрали![]()
![]()
та тая вечер ще се деля на 2...до към 8-9 ще си препрочета 2 тетрадки и 2 учебници и след тва пъъълен релакс...ох притеснено ми е !!! надявам се утре да съм концентрирана,спокойна и така...смятам да стана към 6и 30-6 и 45 и няма да закусвам защото винаги като закусвам след тва ми става лошо Х.Х ще си взема вода ии сигурно шоколад...надявам се глупавия ми нос да не се разкървави защото има навка да кърв в най-неподходящите моменти![]()
ще се справим,ще се справим,ще се справим! трябва само да сме спокойни!![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ами нас ни викат в 08:15 пред училище ;д И си мисля да стана в 07:00 (както обикновено)
Just be yourself!
Оффф![]()
. Силните по математика, те са 3 от класа, ги набутаха в една стая заедно с тези, които винаги преписват и разчитат на тях, иначе не знаят нищо .. леле .. КАКЪВ КЪСМЕТ и случайност
.. ?!! И пак някой, който цяла година не е пипвал по математика ще изкара по-висока оценка от мен и местата за елитните ..
ич няма да ги има за такива като мен .. иначе по БЕЛ не се притеснявам .. въобще не .. не .. не се .. не се .. въобще не .. оххх кого заблуждавам, супер съм притесненаа
![]()
..
цяла година учене за два важни дена ..
Може ли въпросче .. принципно е така:
четири чинА - не са одушевени
четирима ученицИ - защото са одушевени.
Ами когато е
четири, вместо четирима на учениците ? Как става?
четири ученикА или четири учиницИ ?
Love is everything!
Излязох току-що от ваната.....аххх как добре си чух мислите![]()
се тая...
сега ще се оттдам на разкошен релакс...
БТВ на нас ни казаха първо да дойдем най-късно в 7:20, при което след няколко минути дотърча няква от канцеларията с бележка,че трябвало да сме в 8:20 на даскало...ИЗПИТЪТ ЗАПОЧВА В 9 ДА ЗНАЕТЕ! И такам... трябва да си носим син и черен химикал (въпреки,че нямам на идея за кво ми е черния), ама айде нали така са казали, черен молив и гума! (:
ПС. Сладка загадка, каквото и да е пред неодушевени предмети не ти пука...ще им сложиш окончание А, а при одушевени - същата работа , слагаш И
Дори не се надявайте на преписване.Дори да няма камери ви пазят 2ма квестори и сте по 1 на чин.А квесторите от другите училища не ги боли много за вас и ще ви анулират работата за най-малкото...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
На нас ни казаха,да си носим два еднакви химикала,защото ако единият спре,ако почнем да пишем със друг,щели да ни анулират работата,защото ще го сметнат за някакъв знак за подсказване.Шантава работа.
охх.. много ме е страх да не ми анулират работата![]()
Аз повече се притеснявам,тези заспали квестори да не объркат пликовете и да не ми пуснат работата в нечий друг. А да попитам освен във идентификационната карта,името може ли да си го пишем и на преразказа и на бланката където ще записваме отговорите на задачите ?
Оо.. много благодаря .. никак не разбирах тия работиПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Само на идентификационната бланка се записват имената.![]()
Дори и по черновата не се драска, а аз не знам просто как ще се сдържа.Да се надявам, че нищо няма да объркам.
По принцип съм сигурен за утре, ама ми е някакво такова притеснено и...ужасно е. А още по-гадно ми става като си помисля, че след около 15 дена свършва учебната година.![]()
![]()
Служебните бележки не си ги представях такива.Представях си баш бележка като тези лепящите...
![]()
![]()
По български съм с две съученички и един друг от един друг клас..., а с една съученичка съм в едни и същи стаи и по двете.
По математика съм с 2 съученички и един съученик, ако не се лъжа, пък иначе сме разпределени в осем стаи.
![]()
Знам, че днеска по принцип нищо не трябва да се пипа, ама отивам поне да си препрочета биографиите на авторите, че...МНОГО МИ Е ПРИТЕСНЕНО!
Споко беее, я не се шашкайте така! Ако трябва идете потичайте или ддз, ама просто по някъв начин разтоварете това напрежение!![]()
Не не не мен най-много ме притеснява работата с пликовете,да не вземе квестора да ги обърка или нарочно да сложи моите отговори във някой друг плик,ама предполагам,че те пред нас ще ги запечатат точно нали ?
Да. Спри да го мислиш,защото накрая наистина ще вземе да се случи.Бъди спокоен,всичко ще е наред!
Ох,ох,ох,ох.![]()
Неска много роднини ми пожелаха успех.![]()
Преговорих малко..Биографиите на авторите ги мразя,дано да ги няма.
На нас не са ни казвали за черен химикал...само сини.
Утре мисля,че има 5-6 човека от моя клас,а с две момичета съм в една и съща стая и по двете.
Ще закуся сигурно кроасан и на изпита ще си нося само вода.![]()
Хора да ви питам- Кога е написан "Бай Ганьо у Иречек" и кога "По жътва"?
Сега ще направя няколко теста.
Успех на всички,спокойно,ще имаме високи оценки.![]()
От притеснение ще пиша сигурно още 923892 пъти.![]()
Значи Бай Ганьо излиза през 1894 в списание "Мисъл" ,а през 1895 като отделна книга.
А "По Жътва" е от сборника "Разкази" том I от 1904 година
А само да добавя "Бай Ганьо у Иречек" не е отделна книга,а отделна глава или част или както искате го наричайте,цялата книга е "Бай Ганьо.Приключенията на един съвременен българин"Може да го има в теста,за това да го кажа,ако някой го интересува.
Ауу мерсииПървоначално написано от BulgaRiN
![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Аз догодина съм седмоласниик но при мене е проблема че проспах целия 6 клас нш не съм научил оценките ги бива бая ама нш не съм запомнил
Е както и да е късмет на всички
Да се ТуНкВаМе ! Аа?
Споко и аз в 6-ти клас не учех много много,но тази година се стегнах и всичко важно си го знамПървоначално написано от Sloop
![]()