- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Нас в училище винаги ни карат да го пишем, но за изпита не знам. Те ще ни кажат
.
Охх. . аз тъкмо се навечерях.
Ей сега ще изляза на двора и в 8 ще гледам ТВ.
Абее.. хора, нали вчера трябваше журито на Lord of The Chefs да е на гости пр Слави? Аз чаках, чаках, ама те говориха само за Болен Сидеров!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
oх аз до сега си четях тетрадките и мисля че съм готова...няма да се натоварвам повече тая вечер....ще с гледам телевизия,ще слушам музика и ще се опитам да съм спокойна....
btw имам един въпрос нужно ли е да имаме молив за теста? всмисъл знам,че листа на който са отговорите си остава за нас и може да драскаме по него та мисълта ми беше че не е нужно да пиша с молив по него... :/ за преразказа още по-малко ще ми трябва ;D
за милионен път в края на всеки пост: ЩЕ СЕ СПРАВИМ! в тая тема пиша от началото на 1вия срок и съм останала с впечатленията,че всеки един който пише тука наистина се е трудил и учил през годината! => единственото което ни трябва на изпита е концентрация и спокойствие ;D
*ох аз си говоря така...да успокоя четящите и все пак в същото време ми иде да си тегля ножа от напрежение ии притеснение...
**представям си утре от 07:45 до 09:00 каква суматоха ще е пред училището...тревогата ще витае във въздуха :/![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Спокойно бе хора,стига сте се притеснявали,то хората преди избори не се притесняват толкова. Всичко ще мине добре !
айде пак: САМО СПОКО ХОРА! ЩЕ СЕ СПРАВИМ ОБЕЩАВАМ ВИ! ЕДИНСТВЕНОТО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ Е СПОКОЙСТВИЕ И КЪСМЕТ!![]()
Аз сега ще прегледам правените пробни изпити през годината и май това ще е....не искам да се натоварвам излишно, защото всички приятели,учители и роднини казват,че днес даже не е било въобще хубаво да се учи, ама....аз само тея неща![]()
се тая....айде (аз си викам айде от преди няколко часа де, ама...)![]()
Сега отивам да гледам телевизия и ще си правя нещо за ядене![]()
Абе и вашата ще дойде скоро,а ние догодина дай боже ще сме влезли във хубави гимназии и ще ги окуражаваме !
Можем да си заграждаме,подчертаваме,пи шем в тестовия лист(където са ни въпросите,подточките и етц.) нали?
Странно,но не се притеснявам толкова,не го очаквах така..Утре ще е друго,сигурно.![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Първоначално написано от awesomesheepy
ъм да и аз тва се чудех...попринцип листа си остава за нас така че предполагам че можем да 'мажем' по негоНО не съм сигурна...мисля утре все пак да питам квесторите...оох дано ни се падат свестни ии да контролират реда...много ме дразнят хора които преписват или се опитват де на такива важни изпити....
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Все ми казват "легни си рано, легни си рано"...![]()
Вие към колко смятате да си легнете?
Успех на всички. И не преписвайте
![]()
,защото както всички знаем квесторите ще са други и кой знае какви злобари и злобарки може да се паднат по хубаво ако не сме сигурни за нещо да го оградим на късмет
.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Квесторите които ще са от гимназиите,да му мислят,че ако догодина се паднем в техния клас,ще ги подлудим![]()
мм...доста учихх..преговорих почти цялата граматика по Бълг. ез
направих няколко упражнения и припомних нещата по литература..
сега ще си стоя вкъщи и ще си почивам,ще сл музика ..ии 10:30 ,че и по-рано лягам, че снощи само 3 часа спах![]()
КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ УТРЕ!
Enjoy Life ^_-
ъм аз тая вечер мисля да легна към 11-12..ще си лежа в леглото,ще гледам телевизия и дано успея да заспя!![]()
Аз ся хубаво не се притеснявам.. ама утре преди да почнем като почне да ме боли кореми иии ще се паникьосам![]()
![]()
Just be yourself!
Сякаш беше вчера,когато бях 7 клас и със съучениците ми чакахме пред училището,в което беше изпита..Всеки беше малко или много притеснен..
Искам да пожелая на всички успех утре! Дано да ви се паднат лесни въпросчета!! И дано всеки един от вас успее да влезе в училището,в което иска!
Айде утре като се върнете,ще споделяте какво е станало!
Оше веднъж успех!!
Aaaхх .. И аз сигурноо такааааааа ..Аз се притеснявам повече да не объркам нещо по пликовете...
![]()
Ох,значи не само на мен ми е спокойно![]()
Исках да ви питам за помощ по литература..
Кои творби имаха епилог ? ("Една българка","Немили-недраги")..
и кои творби нямат развръзка?
,и само "Опълченците на Шипка" и "На прощаване" са написани преди освобождението,нали ?
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Абе странно,но повече се притеснявам да не стане фал с химикала ми(имам само един),отколкото да не направя нищо на изпита.
![]()
Само "На прощаване" е писано преди Освобождението ..Първоначално написано от wonderfulife
Развръзка нямат тези, при които не се решава основният конфликт (или липсва такъв, без конфликт - няма развръзка )
Love is everything!
+1Първоначално написано от Strength
![]()
SladkaZagadka , "Опълченците на Шипка" е написано през 1877година,а освобождението е 1878,така че ...
Знам какво е развръзкаПитах кои творби нямат развръзка..
По тази логика трябва да са "По жицата" и кои други ? ;д