- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Действието се развива през 1877 година, няма как да е писано тогаваПървоначално написано от wonderfulife
Част е от "Епопея на забравените" - 1881-1884 година![]()
Ден преди изпита не мога да ви пожелая нищо друго, освен успех!
Отивайте спокойни (и отпочинали) и дайте всичко от себе си.
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
ЖЕЛАЯ ВИ ИСКРЕН КЪСМЕТ И УСПЕХ НЕКА ВСИЧКИ ДА ИЗКАРАМЕ НАД 90т. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Аз също пожелавам успех на всички седмокласници.Изпитите ще ги разбием и ще влезем в училищата,които искаме!
Е как бе ,развръзката в По Жицата е когато се споменава,че се е появила бяла лястовица,тоест чрез нея се решава основният конфликт,болестта на хората. В По жътва няма развръзка,защото тям няма конфликт,но преговори си на ново,за да не те объркам.Първоначално написано от wonderfulife
Развръзката в "По жицата" е когато Моканина остава загледан към небето и мисли за лястовицатаПървоначално написано от BulgaRiN
А в "По жътва" развръзката е погребението на Пенка, кулминацията е смъртта й
Аз ще си пускам Supernatural за малко релакс. ^^
Успех на всички ! Без притеснения ! ^^
А конфликта в По жицата какъв е,че нещо не ми е много ясно.
"По жицата" няма развръзка,защото не се разбира болното момиче дали е видяло лястовичката,или не.Тоест дали е оживяло,или починало. ; )
"По жътва" не съм много сигурна..
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
+1Първоначално написано от wonderfulife
Иначе за по жътва си има и това е погребението на Пенка![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
wonderfulife, ако се казваше дали болното момиче е оздравяло или е умряло, то това щеше да бъде ЕПИЛОГ!! Развръзката е, когато Моканина казва "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!".
Може би аз съм единствената тук, която си ляга рано, попринцип. Аз в 10.30/11.00 си лягам и гледам някъде половин-един час ТВ, и така. Само неделя не мога да заспя, до към един, но съм си свикнала
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз мисля да си легна към 10 часа, пък дали ще заспа..
Иначе тази вечер не съм учила, направих само няколко задачки за запаметяване (от едни сборници ''Фитнес за ума'').
Успех на всички и дано да успеем да влезем там, където искаме !!
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Според мен най-простото обяснение на развръзката в "По жицата" е момента, в който Моканина остава сам![]()
Pamaa , и решава ли се някакъв проблем с тези думи на Моканина ? Или пък като остава сам ?![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Айде аз ви пожелавам успех и да не се притеснявате.Аз сега ще си суша косата, после малко на компютъра и лягам.. :P
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Пожелавам ви късмет утре!
На мен вече малко ми отмина притеснението.
Ще видим какво ще направя утре..![]()
И лягайте по-рано, за да сте свежи утре!
Лека нощ!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Техно слушаш, а? :P
Аз не съм писала много често в темата, но ще вляза накрая, за да пожелая всичко най-добро на изпитите. Много успех и вярвам, че ще се справите.![]()
Ако има някой от Русе да пише.![]()
Къде ще кандидатстваш?Първоначално написано от marto12345
Сега чакам да видя кой ще спечели в Lord of The Chefs след това си оправям чантата и лягам |-))))
Математическата определеноПървоначално написано от Mirage3
Аз мисля да лягам (малко е рано, ама....), успех на всички
![]()
Аз мисля да легна към 11.
Сега след малко ще почна да преговоря пак за последно,ще се управям,ще си стягам чантата..и..това е (:
Каквото стане,и без много притеснение..
Всичко трябва да мине както трябва!
Ще се справим,бе! УСПЕХ!!!
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Успех, сладури.
И аз бях *аси притеснената миналата година, но накрая всичко мина добре. Така че най-важното - приемете го просто като контролно. Който е учил няма проблеми.![]()
И да черпите после, като влезете по първо желание. xD
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -