- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Йес, бе.. Сидония спечели в Lord Of The Chefs ;DD
Аз мисля да лягам ии ви пожелавам УСПЕХ на всички, изкарайте точките които искате и да се надяваме всички да влезнем там където искаме!!!![]()
Just be yourself!
Успех утре на всички
Дано да се справим добре![]()
Аз преди малко си преговорих и сега ще лягам и ще си пусна малко музичка..
![]()
Оф, тая Сидония е*аси циганката![]()
Виталия беше по-добра и от Живко и от Сидония ама к'во да се прави.
Аз тъкмо си оправих чантата и вече слагам пижамата и ще лягам.
Хайде лека нощ на всички и успех утре!!!!!!!!![]()
пф..мина деня
взимам един душ и лягам..ако заспа въобще :P
Късмет утре !
Enjoy Life ^_-
Благодаря на всички! (:
Така, аз сега сядам в леглото, преглеждам си грешките от пробните изпити, поглеждам написването на произведенията (датите) и лягаам (и то пък ще бъде едно "спане" днескааа)
ПОЖЕЛАВАМ ВИ, МЕГА ГОЛЯМ УСПЕХ И ВСИЧКИ ДА СЕ СПРАВИМ СУПЕР ДОБРЕ!
ЛЕКА НОЩ!
Хехе..скоро май напускаме темата (:
Пак ви пожелавам успех!
Релакс+голяяям шоколад=хубава оценка![]()
Лека на всички : )))
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Това със Сидония се говореше,че е нагласено.![]()
Аз шоколада си го взех предварително тая вечер,така че утре сутрина няма да ям.![]()
Всичко ще е наред! Лека нощ!![]()
Само да попитам,какво толкова слагате във чантите,че ги оправяте ? Нали трябва да носим само химикали ученическата карта и бележката ?
И УСПЕХ НА ВСИЧКИ УТРЕ !!!![]()
Това, за което ти говоря се нарича КУЛМИНАЦИЯ-РАЗВРЪЗКА. На мен ми напомня за речта на Странджата, идейно-смисловата кулминация на повестта ( май така се казваше ). То е ясно, че Йовков е оставил читателя сам да помисли над проблема, но за мен ТОВА е развръзката.Първоначално написано от wonderfulife
Айде ти ми отговори, защо "По жътва" е разказ, а няма конфликт. Твоя въпрос ми звучи точно така, сигурен си за това, за което говориш, но не можеш да го обясниш.
+Първоначално написано от zlatit0o
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Айде и аз лягам, за утре съм си взел monster energy lo-carb (най-слабия, все пак е изпит, не състезание) и шоколад.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ! Както се казва в една много добра песен - as long as ill sing my song ill be ok - id sing my song.![]()
Няма да я напускаме, и за осми клас тема ще имаме.. Лятна тема също : ))
Иначе къде ще си изливам душата??
О хайде, аз вече наистина лягам!!!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ УТРЕ, ДАНО УСПЕЕМ!!!!
Нямах много време да пиша скоро във форума , но ви пожелавам многоо много успех(е разбира се и на мен :Д)
Айде лека нощ , сладури ! Ще успеем !![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ако някой може на бързо да ми постне жанровете на всички произведения ще му бъда много благодарен!
аз сега си приготвям нещата за утре и смятам да лягам...всмисъл едва ли ще заспя веднага но ще гледам някое детско,ще си се въртя и така....
успех утре на всички! концентрирайте се,бъдете уверени,вярвайте в себе си! всички от тука - над 80-90 точки! ЩЕ СЕ СПРАВИМ! УСПЕХ!
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
На прощаване - стихотворениеПървоначално написано от Requisition
Немили-недраги - Повест
Една българка- Разказ
Опълченците на Шипка- Ода
Българският език - Ода
До Чикаго и назад - Пътепис
Бай Ганьо у Иречек - хумористичен разказ,фейлетон
Неразделни-Балада
По жътва-разказ
По жицата-разказ
Надявам се да помогнах.
![]()
АЙДЕ УСПЕХ,СЛЪНЧИЦА!ЩЕ СЕ СПРАВИМ,И БЕЗ ПАНИКААААА!
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Успех ви пожелавам,бъдещи зайчета!![]()
И "Заточеници" - елегия.
Успех от мене.![]()
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ! КАТО ВИ ДАДАТ ТЕСТА НЕ СА ПАНИКЬОСВАЙТЕ,ХОРАА ! ДИШАЙТЕ & ПОСЛЕ МИСЛЕТЕ ! ;д КЪСМЕТ!КЪСМЕТ!КЪСМЕТ!![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Айде късмет.
Много ще е лесно.
Аз сега тръгвам за училище.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Пишете после как е минал теста !!![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Успех на преразказа. Паднало се е "Череша с алени сърца" на Станислав Стратиев.За разлика от мин.година вашето е лесно.
![]()
Те кога ще публикват теста?
Лесен ли беше теста по български език за 7 клас? Интересувам се защото сега съм 6 за 7.