- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Определено. Миналата година ни видяха сметката с нашия.Първоначално написано от iiordanova
Късмет на всички!)
йупииииииииииии беше супер лесноооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АКО НЯКОЙ НАМЕРИ ТЕСТА С ОТГОВОРИТЕ ДА ПОСТНЕ ВЕДНАГА !
Теста беше супер лесен![]()
![]()
![]()
Всичко си написах ии после като проверявахме съм си напрайла всичко (айде де почти всички ;д) освен 25, нищо не можах да напиша ;дд
Иначе на преразказа беше мн яко![]()
Между другото на нас ни каза заместник-директорката, че трябва да пишем в сег. историческо.. вие в кое време писахте, защото на другата група не им бяха казали и те са писали в минало свършено..
Just be yourself!
аз писах в преизказно .. зам. директорката ми каза, че може и така като мен и в сег. ист.
Аха.. ясно ;д
А знаеш ли кога ще са матурите по английски, биолoгия/физика/химия и география/история?
Just be yourself!
нииииикаква представа ;дд а ти на 21во кво писа?? там тва за определителното изречение
Ами забравих изречението.. само си спомням, че започваше с "че"
нещо за добро и зло или нещо такова.. не знам забрайх ;дд
Just be yourself!
Мина!Най-после.
Абе,имаше толкова неща,които не се паднаха..
Ама,карай де.
Преразказа беше гаден,Вида по-ми-харесваше.Писах го в сег.историческо,все пак е от името на неутрален разказвач..![]()
На 21-во писах глупости и не ми е вярно,вие какво писахте?
25-то го написах,и останалите с отворен отговор-също.
На 4-то (там с текста) г ли писахте? или а?
За 3-4 грешки и 34 точки на преразказа,колко става оценката примерно?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Между другото, нашия май беше малко по-лесен. ЛИНК към теста
Я аз да се набутам в разговора:
мисля, че е определителноточе всяко зло е за добро![]()
Така като питаш само с цифра не мога да се сетя ;дд
иначе аз всичко си написах с отворените отговори, беше лесно![]()
Just be yourself!
на 4то писах А ... и на 21 писах, че е онова „че всяко зло е за добро“
мерси за теста .. а отговори ? ;дддд
ПЪРВИЯ АД МИНА, ЧАКАМЕ ВТОРИЯ!
А аз какъв гаф направих, не е истина! Ако помните (Мисля че беше 21 задача) за редактиране на онзи текст. Е, аз обаче съм им разменила местата с 22 (За кой цитат от коя творба е) и като стана един фал. 'Щот аз бях готова, но онази като каза "ОСТАВАТ ВИ 5 МИНУТИ!", а аз не бях преписала отговорите в листа. И като тръгнах по най-бързия начин, аз се панирах много. И от самата бързина и стреса обърках местата на задачите и онази каза, че може да не ми я отчитат. Направо не знам к'во ще правя. А за разказа, там пък останахме от всички класове само 3 момичета. Всички си тръгнали към 11:45, а ние чак в 12:15. Не ми стигна времето да разкажа, за това, че е намерил петела си. Че и не можах да го проверя за грешки. Само 'дето не се паникьосах!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
на 7мо Г
Мисля, че в МОМН трябва да го пуснат следобяд.. Ама не съм сигурна, защото миналата година беше така, а пък за 7 клас не знам как е.. може въобще да не пуснат ;D
Just be yourself!
Или А) или Г) е. Само че не помня кое беше свършен или несвършен. Ако несвършен вид е да се спрягат с "да", значи е А). Ако е да се спрягат нормално, без "да", значи - Г).Първоначално написано от magiie
И успех с влизането, бъдещи зайчета)
![]()
На 4 писах А).На 7 Г).А на 21 със запетайката ли написахте определителното изречение,защото аз я написах,ама после я задрасках.![]()
На 4 писах А), защото става дума за МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС, а не за националния, както пише в Г)Текстът не ми хареса, но мисля, че се справих. Направих го в сег.исторически, разбира се, и излезе 3 страници и един ред...някой ако намери ключа с верните отговори, да пише
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
ТЪПИ ЧЕРЕШИ! Само това мога да кажа![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
здравейте и аз съм 7-ми клас... сега пиша в темата ... да си сверяваме отг?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аз го написах само така, без запетайки, даже с малка буква написах "че" ;DDПървоначално написано от Strength
Just be yourself!
На 7-мо за вида,е Г
Резултатите трябва да излезнат следобяд,поне миналата година беше така.
Ох,аз на 4-то много се колебах м/у А и Г и писах Г..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Здравейтее! Мина и не беше чааааак толкова гадно.![]()
На теста направих ВСИЧКО и съм 98% сигурен, че ми е вярно!!!
На 25 писах, че макар да са сред хора, хъшовете се чувстват отритнати в чуждата държава и че метафоричният израз "бяха в пустиня" разкрива тежкия начин на живот, който са принудени да водят...дано стига за поне 4 от 6 т.![]()
Преразказът ставаше. Мисля, че ще имам между 25-35, ама искрено се надявам да ми дадат 33-35![]()
Единственото, което не ми хареса в това, което направих, беше, че започнах с това как живее в малка зелена къща, има петел в двора при черешата, говори му, етц. И след това написах, че живее само в една стая, че хората го уважавали, че децата смятали, че трябва да се пробва за цирка.И после писах, че една вечер петелът изчезнал...Някакво разпокъсано такова, натам мисля, че ми е добре. На вас как ви звучи по начина, по който съм го направил...
![]()
На 21 е същото, което vannes е написала. На 4 писах Г, но си го смених на А, което е верният отговор, защото текстът не коментира, а информира, и по-звучи А.![]()
7 е Г.
Първите 3 са Б.