.
Отговор в тема
Страница 236 от 293 ПървиПърви ... 136186226232233234235236237238239240246286 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 876 до 5 900 от общо 7312
    Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    Край прецакан съм сметнах си,че имам 86 точки Живота ми свърши...
    Ти и преразказа ли си провери,признавам те .......
    И то с такава точност!

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Ами то няма какво да му проверявам,аз обикновено си изкарвам във рамките на 28-31 точки и съм сигурен,че ще имам 29 ,ако не и по-малко

Цитирай Първоначално написано от Chery
    http://www.blitz.bg/news/article/109446

Те ще разполагат с 90 минути за работа. Максималният брой точки – 25.

Така излиза,че максималният брой точки е 90 така ли

Явно хората не могат да смятат ХД

Град
    Стара Загора
    86 точки са за 5.50 .

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    В текста "човека" с главна буква ли се пише и членува ли се с пълен член... да не е някакво прозвище
    Аз си го писах с главна буква и членувано...пък и в текста се членува така че...мисля че е така защото не се назовава името абе и аз не знам вече ХД
    Грешка! Човека не на всякъде е с пълен член ,когато е допълнение примерно как ще го пишеш с пълен член ?

Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    В текста "човека" с главна буква ли се пише и членува ли се с пълен член... да не е някакво прозвище
    Аз си го писах с главна буква и членувано...пък и в текста се членува така че...мисля че е така защото не се назовава името абе и аз не знам вече ХД
    Грешка! Човека не на всякъде е с главна буква,когато е допълнение примерно как ще го пишеш с пълен член ?
    Говоря ти, когато става въпрос за Човекът, който не лъже...колкото за членуването естествено, че не винаги е с пълен член зависи от изречението. Но попринцип говоря, че това не е като прякор и се членува и щом е членувано в текста значи и в преразказа трябва да е членувано!

Съжалявам за грешките ама бързам да разпечатам теста и да ходя на курс!

честита ни 400на страницаа

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    честита

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ХОраааааааааааааааааааааа ааа..... въобще не се притесних и направих всичко, сега ще видя колко точки имам и ще пиша...
    текста за преразказа беше възможно най-НЕСМИСЛЕНИЯТ, който можеха да дадат и то от неутрален ама карай - направих си всичкоооо

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз излизам да разпусна,писна ми да се занимавам с тоя изпит.Свърши вече-к'вото било-било..Толкова (:
    Резултати ще си чакаме на 10-ти..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Varna
    Аз имам 2 грешки.Първата е на кавичките-цитата ,тя е с 2 т.Другата грешка е на определението.НА определението се дават 3.т,но вижте.....Тя е задача с отворен отговор и тези 3 т. се разбиват според мен.Примерно аз съм извадил определението,но и малко след него.Би трябвало да ми вземат 1 или 2 т. ,защото съм го извадил,а примерно някои можеше да извади първата част на изречението.Така точките ми стават на първи модул 61-62.
    П.С най-лошият ми преразказ е 27 т.(не ми се вярва сега да ми е толкова лош) и като си сумирам точките ,,минимум,, 89-90 - с най-лошият преразказ,а ако е по-добър ще имам Х>90.

Град
    Sofia
    на 21 съм писал : "но усещането, че всяко зло е за добро" - пфу .... иначе имам още 2 глешки..... към -7т. стават. да кажем, че от редакцията и коментара ми взимат още 3т. = -10т. => 55т.( тест) Да кажем, че на преразказа имам 25-30т ( 27 средно) => 82 - 85т. което е от порядък на 5.50 ( сравнително доволно), ама да видим

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    На теста имам 60 и няколко точки, много зависи от тезата и от тва с грешките, ама пак съм щастливаааа!

Аз имам 2 грешки.Първата е на кавичките-цитата ,тя е с 2 т.Другата грешка е на определението.НА определението се дават 3.т,но вижте.....Тя е задача с отворен отговор и тези 3 т. се разбиват според мен.Примерно аз съм извадил определението,но и малко след него.Би трябвало да ми вземат 1 или 2 т. ,защото съм го извадил,а примерно някои можеше да извади първата част на изречението.Така точките ми стават на първи модул 61-62.
    Ееее добре е! Аз също толкова мисля че ще имам бе максимум 64, а минимум 62

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    йес беееее едната половина мина!!
    теста беше елементареееен...мен ми бяха по лесни въпросте с отворен отговор О.О на 25 си написах добре нещата ии така оу и си прегледах отговорите и т.н. [ http://www.minedu.government.bg/open...-26May2011.pdf ] излизат ми /грубо,защото не помня какво съм отговорила на 1-2 въпроса/ 58-59/65 ако е так аще си умра от кеффф а преразказа първо като чух неутрален разказвач ми идеше да си тегля ножа...като пуснаха записа направо щях да умра...и когато листа ми дойде в ръцете и почнах да чета всичко си разбрах! адски безмислен текст... и все пак се справх изписах 3 страници точно...ох дано имам добра оценка на много....ох много ми е кеееееееееф в същото време ме е яд щото грешките ми са адски тъпиии!
    бтв добре че бяха квесторите...нищо не разбрах за тея пликове
    ох надявам се на около 90точки... ако имам повече от 90 ще си умра направо!!!

ЧЕСТИТА 400 СТРАНИЦААА!

абе като цяло беше лесно...а аз в каква паника бях изпаднала
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Аз излизам да разпусна,писна ми да се занимавам с тоя изпит.Свърши вече-к'вото било-било..Толкова (:
    Резултати ще си чакаме на 10-ти..
    аха точно, айде разпускаме малко и утре пак.... само два дни останаха (разчитам на математиката, там е по-силната ми страна)

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    А математиката какво ще я правим,хора?
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    А математиката какво ще я правим,хора?
    Там вече съвсем ще я объркам
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    Varna
    П.С най-лошият ми преразказ е 27 т.(не ми се вярва сега да ми е толкова лош) и като си сумирам точките ,,минимум,, 89-90 - с най-лошият преразказ,а ако е по-добър ще имам Х>90.

Там сме зле..ще видим какво ще направим поне тук в Пловдив няма толкова много хора и съответно конкуренция ХД

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    На математиката се надявам да искарам около 55-70 точки ,това ми е достатачно за 4.50-4.90

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох и аз имам чувството че ще оплескам математиката...сигурно времето за I-ви модул няма да ми стигне...а на втория нищо няма да направя >.<
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

На математиката се надявам да искарам около 55-70 точки ,това ми е достатачно за 4.50-4.90
    Ми аз също съм горе-долу така...4,80 - 5,00 ще ми е супер, но ако 2 модул е по-лек и към 5,25 ще успея да хвана, защото на първия изкарвам към 60т, а на втория ако искарам 15 ще ми е супер ХД

Нямам НИТО ЕДНА грешка на първия модуллллл
    Остава да се надявам и на 6-те точки от тезата. Писах, че макар да са сред хора, те се чувстват отритнати от обществото. Метафоричният израз "бяха в пустиня" разкрива тежкия начин на живот, който са принудени да водят борците за свобода. Как е?
    На преразказа първо писах за къщата, дървото и петела, пък после пак се върнах на къщата. Ем, то така или иначе е описание, би трябвало да имам избор как да го разпределя, макар че и на мен не ми звучи. Надявам се на 35, най-зле - 30.

Едит: Ауу, ама то тезата е 5 точки! ЙЕС БЕЕЕЕЕ

Цитирай Първоначално написано от Lanconnection
    Нямам НИТО ЕДНА грешка на първия модуллллл
    Остава да се надявам и на 6-те точки от тезата. Писах, че макар да са сред хора, те се чувстват отритнати от обществото. Метафоричният израз "бяха в пустиня" разкрива тежкия начин на живот, който са принудени да водят борците за свобода. Как е?
    На преразказа първо писах за къщата, дървото и петела, пък после пак се върнах на къщата. Ем, то така или иначе е описание, би трябвало да имам избор как да го разпределя, макар че и на мен не ми звучи. Надявам се на 35, най-зле - 30.

Едит: Ауу, ама то тезата е 5 точки! ЙЕС БЕЕЕЕЕ
    Ами тезата...отритнати не е ли жаргон..те май не могат да се използват...оф и аз не знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си