- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Първоначално написано от kamen971
![]()
![]()
![]()
И то с такава точност!
![]()
Ами то няма какво да му проверявам,аз обикновено си изкарвам във рамките на 28-31 точки и съм сигурен,че ще имам 29 ,ако не и по-малкоПървоначално написано от kamen971
Първоначално написано от Chery
Явно хората не могат да смятат ХД
86 точки са за 5.50 .Първоначално написано от kamen971
Грешка! Човека не на всякъде е с пълен член ,когато е допълнение примерно как ще го пишеш с пълен член ?Първоначално написано от Runaway11
![]()
Говоря ти, когато става въпрос за Човекът, който не лъже...колкото за членуването естествено, че не винаги е с пълен член зависи от изречението. Но попринцип говоря, че това не е като прякор и се членува и щом е членувано в текста значи и в преразказа трябва да е членувано!Първоначално написано от kamen971
Съжалявам за грешките ама бързам да разпечатам теста и да ходя на курс!![]()
честита ни 400на страницаа
ХОраааааааааааааааааааааа ааа.....![]()
![]()
въобще не се притесних и направих всичко, сега ще видя колко точки имам и ще пиша...
текста за преразказа беше възможно най-НЕСМИСЛЕНИЯТ, който можеха да дадат и то от неутраленама карай - направих си всичкоооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз излизам да разпусна,писна ми да се занимавам с тоя изпит.Свърши вече-к'вото било-било..Толкова (:
Резултати ще си чакаме на 10-ти..
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз имам 2 грешки.Първата е на кавичките-цитата ,тя е с 2 т.Другата грешка е на определението.НА определението се дават 3.т,но вижте.....Тя е задача с отворен отговор и тези 3 т. се разбиват според мен.Примерно аз съм извадил определението,но и малко след него.Би трябвало да ми вземат 1 или 2 т. ,защото съм го извадил,а примерно някои можеше да извади първата част на изречението.Така точките ми стават на първи модул 61-62.
П.С най-лошият ми преразказ е 27 т.(не ми се вярва сега да ми е толкова лош) и като си сумирам точките ,,минимум,, 89-90 - с най-лошият преразказ,а ако е по-добър ще имам Х>90.
на 21 съм писал : "но усещането, че всяко зло е за добро" - пфу .... иначе имам още 2 глешки..... към -7т. стават. да кажем, че от редакцията и коментара ми взимат още 3т. = -10т. => 55т.( тест)![]()
Да кажем, че на преразказа имам 25-30т ( 27 средно) => 82 - 85т. което е от порядък на 5.50 ( сравнително доволно), ама да видим
На теста имам 60 и няколко точки, много зависи от тезата и от тва с грешките, ама пак съм щастливаааа!![]()
Ееее добре е! Аз също толкова мисля че ще имам бе максимум 64, а минимум 62Първоначално написано от kamen971
![]()
йес беееее едната половина мина!!
теста беше елементареееен...мен ми бяха по лесни въпросте с отворен отговор О.О на 25 си написах добре нещата ии така оу и си прегледах отговорите и т.н. [ http://www.minedu.government.bg/open...-26May2011.pdf ] излизат ми /грубо,защото не помня какво съм отговорила на 1-2 въпроса/ 58-59/65![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако е так аще си умра от кеффф
а преразказа първо като чух неутрален разказвач ми идеше да си тегля ножа...като пуснаха записа направо щях да умра...и когато листа ми дойде в ръцете и почнах да чета всичко си разбрах! адски безмислен текст... и все пак се справх
изписах 3 страници точно...ох дано имам добра оценка на много....ох много ми е кеееееееееф в същото време ме е яд щото грешките ми са адски тъпиии!
бтв добре че бяха квесторите...нищо не разбрах за тея пликове![]()
ох надявам се на около 90точки...ако имам повече от 90 ще си умра направо!!!
ЧЕСТИТА 400 СТРАНИЦААА!![]()
абе като цяло беше лесно...а аз в каква паника бях изпаднала![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
аха точно, айде разпускаме малко и утре пак.... само два дни останахаПървоначално написано от awesomesheepy
(разчитам на математиката, там е по-силната ми страна)
А математиката какво ще я правим,хора?![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Там вече съвсем ще я объркамПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
П.С най-лошият ми преразказ е 27 т.(не ми се вярва сега да ми е толкова лош) и като си сумирам точките ,,минимум,, 89-90 - с най-лошият преразказ,а ако е по-добър ще имам Х>90.
Там сме зле..ще видим какво ще направим поне тук в Пловдив няма толкова много хора и съответно конкуренция ХД
На математиката се надявам да искарам около 55-70 точки ,това ми е достатачно за 4.50-4.90
ох и аз имам чувството че ще оплескам математиката...сигурно времето за I-ви модул няма да ми стигне...а на втория нищо няма да направя >.<
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ми аз също съм горе-долу така...4,80 - 5,00 ще ми е супер, но ако 2 модул е по-лек и към 5,25 ще успея да хвана, защото на първия изкарвам към 60т, а на втория ако искарам 15 ще ми е супер ХДПървоначално написано от BulgaRiN
Нямам НИТО ЕДНА грешка на първия модуллллл![]()
Остава да се надявам и на 6-те точки от тезата. Писах, че макар да са сред хора, те се чувстват отритнати от обществото. Метафоричният израз "бяха в пустиня" разкрива тежкия начин на живот, който са принудени да водят борците за свобода. Как е?![]()
На преразказа първо писах за къщата, дървото и петела, пък после пак се върнах на къщата.Ем, то така или иначе е описание, би трябвало да имам избор как да го разпределя, макар че и на мен не ми звучи. Надявам се на 35, най-зле - 30.
Едит: Ауу, ама то тезата е 5 точки! ЙЕС БЕЕЕЕЕ![]()
Ами тезата...отритнати не е ли жаргон..те май не могат да се използват...оф и аз не знамПървоначално написано от Lanconnection
![]()