.
Отговор в тема
Страница 240 от 293 ПървиПърви ... 140190230236237238239240241242243244250290 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 976 до 6 000 от общо 7312
    Повече от фен Аватара на bbabyy
    На мен тестът ми беше лесен, дори не се усетих кога стигнах до 21 ви въпрос.. ноо ме е яд на елементарните ми грешки .
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от idontknowmyname
    Леле...и аз забравих за тоя Милан...ужас...
    Не ви ли се струва трудничък тоя тест?Аз на курсовете по-малко от 55 точки не съм имал, а тук много грешки...направо не знам, това ми беше надеждата, освен да си разбия главата в някоя стена?
    И аз на БЕЛ разчитах,а 4 грешки..
    Математиката ми е слаба..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от idontknowmyname
    Леле...и аз забравих за тоя Милан...ужас...
    Не ви ли се струва трудничък тоя тест?Аз на курсовете по-малко от 55 точки не съм имал, а тук много грешки...направо не знам, това ми беше надеждата, освен да си разбия главата в някоя стена?
    И аз на БЕЛ разчитах,а 4 грешки..
    Математиката ми е слаба..
    Аз съм по същия начин...и ме е яд как блокирах от тестове вчера, а днешния изпит нямаше почти нищо общо...и аз имам 4 грешки май...

Цитирай Първоначално написано от aras97
    Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    Абе хора споко и да нямате точно 5,50,примерно и 5,45 или 5,40 пак ще ви устройва ако искарате примерно 5 по математика или 4,60 и добри оценки по бг и мат за годината пак ще хванете бал над 30. А тази година конкуренцията е по-малка и е по-голям шанса,миналата година например във Бургас всички със бал над 30 и 30 са влизали във Англиийска Немска Математическа,при положение,че конкуренцията е била повече,така че не се притеснявайте
    Това може да е вярно за Бургас за миналата година, но за София въобще не важи.С бал 30 не можеше да се влезне в нито една от езиковите гимназии..От 33 бал нагоре.
    Не е много вярно защото те ти смятат за различна езикова гимназия оцените и разбират ставаш ли или не примерно 2АЕГ с 30.0143 може да влезеш.Зависи от училището

1 грешка самооооооооооо!!
    Там за Евтимий съм писала само 'Евтимий'..мислех да пиша отец,ама се отказах..Нали ще ми го зачетат? Ще имам най-малко 60,ако на 25 решат да ми взема 2-3.
    Милен,Милуш,Минчо..хора убихте ме. Аз пък съм писала,че петелът СЕДЯЛ на черешата,вместо спал и че се върнал на другия ден,а не на вечерта.
    Квесторката докато ми правеше Z-та на листа ми направи малка дупка с химикала,ама каза че не е проблем.
    Дано от преразказа да имам най-малко 27-28.
    4 часа решавахме задачи с госпожата и внука й.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Днес късметът определено беше на моя страна- на въпроса за авторите.. кое е грешно .. си нямах и понятие.. в залата, къде бях аз, имаше едни като плакати с автори и революционери, и като се обърна леко надясно, и точно на Алеко попаднах и видях, че не е от София и готово.. а там, където беше описанието на Македонски, си нямах и понятие, че е той.. само знаех, че е някой от "Немили-недраги' и стрелях 'на сляпо' ии ме сполучи.. а на въпроса ' къде има грешка при цитирането'
    , си нямах и понятие, просто отвътре ми дойде да отговора а), дори не вникнах много .. и пак познах .
    Иначе, на мен този тест ми е балообразуващ, а не математиката, и силно се надявам на преразказа, че и без т'ва на мене ми е в него силата.
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    И аз съм писала само Евтимий ... много съм се изложила имам само 50 точки на теста .. преразказа е :X .. вместо бай Милан съм писала бай Матей изпуснала съм 1000 неща ... на всичкото отгоре не съм разбрала една част от текста и е една ГОЛЯМА простотия.. а и съм писала в мин. св. вр.

И аз съм от Бургас. Смятам да го подредя така
    1. АЕГ
    2. НЕГ/Испанска(не съм решила)
    3. Мениджмънт с английски в търговска
    Нататъка не съм решила. Имаче аз ако имам петици и по БЕЛ и по математика апък през годината и по двете имама само 6 тъй че ми се очертава да имам за годината шестици и си го сметнах, че ми се получава около 32 точки. Мисля, че са достатъчни аз АЕГ в Бургас, апък миналата година са приели човек с 24 точки
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Някой да знае в Стара Загора в ПМГ-то с информатика колко г/д е балът?

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sunnyreni
    1. АЕГ
    Нататъка не съм решила. Имаче аз ако имам петици и по БЕЛ и по математика апък през годината и по двете имама само 6 тъй че ми се очертава да имам за годината шестици и си го сметнах, че ми се получава около 32 точки. Мисля, че са достатъчни аз АЕГ в Бургас, апък миналата година са приели човек с 24 точки
    С 24 в АЕГ ?? Не няма такова нещо ето провери миналогодишните резултати за Бургас,минималното с което са приели в АЕГ е 31 и нещо си. http://ouaprilov.org/wp-content/uplo...0%BD%D0%B5.pdf

А в НЕГ е било 29.7 или 29.9 едно от двете.

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Много ниски балове бе .

Еее 50 точки са малко,но ако си направил хубав преразказ ще имаш висока оценка,спокойно.
    Хора,колекционирам имената на бай Милан-Милен,Милуш,Минчо,Матей. Аз тръгнах да пиша 'дядо',ама се усетих,че е 'бай'.
    Сега ще звънна на фр-то да я питам колко грешки има.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от kik7
    И аз съм писала само Евтимий ... много съм се изложила имам само 50 точки на теста .. преразказа е :X .. вместо бай Милан съм писала бай Матей изпуснала съм 1000 неща ... на всичкото отгоре не съм разбрала една част от текста и е една ГОЛЯМА простотия.. а и съм писала в мин. св. вр.
    Аз пък всичко освен Евтимий съм написала... И времето също го писах като теб.

Град
    Varna
    С тази песен поздравявам всички ,които са изкарали поне и над 60 т. http://www.youtube.com/watch?v=5_Lxy...eature=related

Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    Цитирай Първоначално написано от sunnyreni
    1. АЕГ
    С 24 в АЕГ ?? Не няма такова нещо ето провери миналогодишните резултати за Бургас,минималното с което са приели в АЕГ е 31 и нещо си. http://ouaprilov.org/wp-content/uplo...0%BD%D0%B5.pdf

А в НЕГ е било 29.7 или 29.9 едно от двете.
    На мен така ми каза госпожата ми по математика, която работи в немската. Апък в немска са приели с малко по висок бал от англииска, т/е. долната граница е била по висока на немска.
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Град
    Varna
    ОМГ какво като си писала само Евтимии Няма никакво значение:Евтимии,отец Евтимии,калугера.Това е един и същ човек.Там няма да ти вземат точки СПОК.

Цитирай Първоначално написано от ThaZone
    Искам да попитам дали ще ми вземат точки на 21 въпрос, където вместо "че всяко зло е за добро", съм написал "Всяко зло е за добро", тоест не съм написал "че".
    Моля ви, отговорете ми. Също така искам и да попитам дали ще ми вземат точки, ако съм написал "отец Евтимии", а не "отец Евтимий".

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Искам да попитам дали ще ми вземат точки на 21 въпрос, където вместо "че всяко зло е за добро", съм написал "Всяко зло е за добро", тоест не съм написал "че".
    Моля ви, отговорете ми. Също така искам и да попитам дали ще ми вземат точки, ако съм написал "отец Евтимии", а не "отец Евтимий".
    Абе хора стига бе,за една буква колко точки да ти вземат,какво като си объркал буквата.

аззз мааалко се поизложих ...... на тоя невероятно лесен тест имамм 5 грешки .... 55 точки .. обаче преразказа ми е добре така че се надявам той да ми вдигне успеха !!!!!!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Абе хора, вие прекалявате вече. Разбирам ви, че се притеснявате, но имам чувството че направо се побърквате с това... какво могат да ти кажат за една буква? Дори и точка не могат да ти отнемат за това, стига глупости вече.... Същото се отнася и за първият ти въпрос. Психясвате вече за най-малката подробност....

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Еее 50 точки са малко,но ако си направил хубав преразказ ще имаш висока оценка,спокойно.
    Хора,колекционирам имената на бай Милан-Милен,Милуш,Минчо,Матей. Аз тръгнах да пиша 'дядо',ама се усетих,че е 'бай'.
    Сега ще звънна на фр-то да я питам колко грешки има.
    една приятелка е писала Манол

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Абе хора, вие прекалявате вече. Разбирам ви, че се притеснявате, но имам чувството че направо се побърквате с това... какво могат да ти кажат за една буква? Дори и точка не могат да ти отнемат за това, стига глупости вече.... Същото се отнася и за първият ти въпрос. Психясвате вече за най-малката подробност....
    Да,спокойно никой няма да ти вземе точки за такова нещо Take it easy man...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Аз написах вместо "бели цветове", "бели плодове"

Хора, на 21 задача съм писала '',но усещането,че всяко зло е за добро'' мислите ли, че ще ми вземат точки?
    Реших да го пиша,щото нали усещането е думата, която пояснява определителното изречение. Ако замисля пак ми е вярно, но не знам..

Град
    Varna
    Даниела-Манол,помните ли ? (Bigbrother

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си