- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
ООООООООО да на първи модул 2 грешки и на втори са ми верни 26,27,28 и на 29 поне 2 т. на 30 поне 4 и те станаха 81 :Д
някой да ми даде решение на 30та ?
1 грешка на 1модул, а от втори моудул не съм решила само 30 правилно, но и от нея очаквам поне 1-2 точки .
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Всички имате по едно кафенце от мене.![]()
33 бал ми излиза и със сигурност съм приет в НТГ Пловдив.
БТВ Някой знае ли като пишем желанията за училищата,самото име ли трябва да напишем на училището,или номера пред специалността,както е в справочника?
Отворих моя наръчник и сметнах така както са били смятани точките в оценки миналата година и ако имаш 6 по мат и бел от даскало, миналата година си влизал/а със сигурност. За тази година в наръчника има една таблица още я разгадавам, но мама каза, че е ясна - по нея пише, че можело да се прецени дали бала тази година е като миналата година и тогава може да се отговори с много голяма доза сигурност дали е така. Иначе ето как се превръщали точките в оценки http://www.nu-impress.com/sledizpitite.htmlПървоначално написано от sound0fsilence
А аз на 29 скоростта за ролерите съм я означила с (x-7), а скоростта на велосипеда с х. Дали ще ми се зачете?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
в края на теста публикуван в сайта на министерството има отговори и пълно решение и как се оценява 29 и 30 задача - http://www.minedu.government.bg/open...-30may2011.pdfПървоначално написано от vannes
На 26 съм писала x=1 вместо само 1 ... ще ми го приемат за вярнор нали? Понеже тука в отговорите пише "Правилен отговор. 1"
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
5 грешкии на 1 модулл ии от втория са ми грешни 28,30 ;дд а 29-та я реших до половината ;дд
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Разбира се,че ще се зачете.Първоначално написано от Pamaa
![]()
Браво бе, отличници! Само добри оценки виждам![]()
Сега ше видите кво е яко лятото след тея грижи. А 8ми клас за учениците в езиковите е рай - 6 предмета на кръст![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Мн бъркаш!!! Оценки над 5.500 не се достатъчни. моя приятелка мин година с 5,56 и 5,72 не я приеха на първо класиране. Точно 1 стотна не и стигна. После влезе на второ ама много трепери.Първоначално написано от zlatit0o
Хора, знам, че попринцип всяка година е различна скалата, в зависимост от двойките. По скалата от 2007 76 точки е за 5,140, но все пак са минали 4 години и би трябвало да я променят. Според вас имам ли шанс точките ми да станат за 5,50??
Не. 76 точки са малко за 5,50.Първоначално написано от JustForFun
Йейй! Тогава имам най-малко 77 точки по моите сметки. Не съм сиг за една задача дали съм писала правилното, но, ако ми е правилна имам 79 точки.
Защо? Защо? Защо поправих 27 задача! Щях да имам над 80т.
Хораа! С най-лошата оценка по БЕЛ, по моите сметки, не ми мърда бал 33.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
60 точки за колко са ?
Just Siseyy Hater's ...
Аууу ии аз така съм го писала, като тебе. Леле.. не може да не го зачетат.Първоначално написано от joannalof
Приблизително 4,60Първоначално написано от SiSi7yYy
Дано !Първоначално написано от BulgaRiN
Just Siseyy Hater's ...
И аз така съм писала, но съм почти сигурна, че ЩЕ го зачетат. Все пак се проверява от учител, а не от компютър и вярвам, че човека ще ни влезе в положението, все пак е вярноПървоначално написано от Anonimen05
![]()
Моля ви отговорете ми. На 26 задача съм писала х=1, а в отговорите е само 1. Ще го приемат нали .. :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes:. Леле ще се побъркам. Попринцип даже по правилен е моя отговор. Нали ще го приемат?. Аз ще имам около 4,28 най много до 4,30. По български се надявам на 5,40-5,50, надявам се не по-малко или най малко 5,30. Дано не падна на 5,20. Толкова се трудих по математика и пак нищо. Тая математика винаги съм я мразила. Браво на децата Ви. Олични резултати. Въпреки, че и аз съм горе-долу доволна. Моожеше и по-зле :
. Ех, ако бях по математика, както по български..
. Майчицее, дано да ми го зачетат.
4.643Първоначално написано от SiSi7yYy
![]()