.
Отговор в тема
Страница 257 от 293 ПървиПърви ... 157207247253254255256257258259260261267 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 401 до 6 425 от общо 7312
    Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    и аз имам 6 грешки :X

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    ООООООООО да на първи модул 2 грешки и на втори са ми верни 26,27,28 и на 29 поне 2 т. на 30 поне 4 и те станаха 81 :Д

Аз си ги сметнах — имам 59, което е перфектно.

някой да ми даде решение на 30та ?

1 грешка на 1модул, а от втори моудул не съм решила само 30 правилно, но и от нея очаквам поне 1-2 точки .
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Всички имате по едно кафенце от мене. 33 бал ми излиза и със сигурност съм приет в НТГ Пловдив. БТВ Някой знае ли като пишем желанията за училищата,самото име ли трябва да напишем на училището,или номера пред специалността,както е в справочника?

Цитирай Първоначално написано от sound0fsilence
    ии искам да питам с 86 точки по мат и 93 по бел ще мога ли да вляза в немската (първа)
    Отворих моя наръчник и сметнах така както са били смятани точките в оценки миналата година и ако имаш 6 по мат и бел от даскало, миналата година си влизал/а със сигурност. За тази година в наръчника има една таблица още я разгадавам, но мама каза, че е ясна - по нея пише, че можело да се прецени дали бала тази година е като миналата година и тогава може да се отговори с много голяма доза сигурност дали е така. Иначе ето как се превръщали точките в оценки http://www.nu-impress.com/sledizpitite.html

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    А аз на 29 скоростта за ролерите съм я означила с (x-7), а скоростта на велосипеда с х. Дали ще ми се зачете?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от vannes
    някой да ми даде решение на 30та ?
    в края на теста публикуван в сайта на министерството има отговори и пълно решение и как се оценява 29 и 30 задача - http://www.minedu.government.bg/open...-30may2011.pdf

Голям фен Аватара на joannalof
    На 26 съм писала x=1 вместо само 1 ... ще ми го приемат за вярнор нали? Понеже тука в отговорите пише "Правилен отговор. 1"
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    София
    5 грешкии на 1 модулл ии от втория са ми грешни 28,30 ;дд а 29-та я реших до половината ;дд
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    А аз на 29 скоростта за ролерите съм я означила с (x-7), а скоростта на велосипеда с х. Дали ще ми се зачете?
    Разбира се,че ще се зачете.

Браво бе, отличници! Само добри оценки виждам
    Сега ше видите кво е яко лятото след тея грижи. А 8ми клас за учениците в езиковите е рай - 6 предмета на кръст
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Цитирай Първоначално написано от kukuchev711
    Цитирай Първоначално написано от sound0fsilence
    ии искам да питам с 86 точки по мат и 93 по бел ще мога ли да вляза в немската (първа)
    Нарочно ли го правите, не знам.
    Имаше една игра в замунда и един пич беше написал:
    Ще ми тръгна ли играта - имам 4 гб рам, 2 гб видео и 3,1 гхз процесор.

Много ясно, че ще те приемат! Т’ва са 2 отлични оценки (над 5,50). К’во повече от това!?!?
    +++++++++++++++++
    Мн бъркаш!!! Оценки над 5.500 не се достатъчни. моя приятелка мин година с 5,56 и 5,72 не я приеха на първо класиране. Точно 1 стотна не и стигна. После влезе на второ ама много трепери.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Хора, знам, че попринцип всяка година е различна скалата, в зависимост от двойките. По скалата от 2007 76 точки е за 5,140, но все пак са минали 4 години и би трябвало да я променят. Според вас имам ли шанс точките ми да станат за 5,50??

Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    Хора, знам, че попринцип всяка година е различна скалата, в зависимост от двойките. По скалата от 2007 76 точки е за 5,140, но все пак са минали 4 години и би трябвало да я променят. Според вас имам ли шанс точките ми да станат за 5,50??
    Не. 76 точки са малко за 5,50.

Град
    Карлово <33
    Йейй! Тогава имам най-малко 77 точки по моите сметки. Не съм сиг за една задача дали съм писала правилното, но, ако ми е правилна имам 79 точки .
    Защо? Защо? Защо поправих 27 задача ! Щях да имам над 80т.

Хораа! С най-лошата оценка по БЕЛ, по моите сметки, не ми мърда бал 33 .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Уцелил съм 3 на 2ри модул о_ОО
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    60 точки за колко са ?
    Just Siseyy Hater's ...

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    На 26 съм писала x=1 вместо само 1 ... ще ми го приемат за вярнор нали? Понеже тука в отговорите пише "Правилен отговор. 1"
    Аууу ии аз така съм го писала, като тебе. Леле.. не може да не го зачетат.

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    60 точки да колко са ?
    Приблизително 4,60

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    60 точки да колко са ?
    Приблизително 4,60
    Дано !
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Anonimen05
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Аууу ии аз така съм го писала, като тебе. Леле.. не може да не го зачетат.
    И аз така съм писала, но съм почти сигурна, че ЩЕ го зачетат. Все пак се проверява от учител, а не от компютър и вярвам, че човека ще ни влезе в положението, все пак е вярно

Моля ви отговорете ми. На 26 задача съм писала х=1, а в отговорите е само 1. Ще го приемат нали .. :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes:. Леле ще се побъркам. Попринцип даже по правилен е моя отговор. Нали ще го приемат? . Аз ще имам около 4,28 най много до 4,30. По български се надявам на 5,40-5,50, надявам се не по-малко или най малко 5,30. Дано не падна на 5,20. Толкова се трудих по математика и пак нищо. Тая математика винаги съм я мразила. Браво на децата Ви. Олични резултати. Въпреки, че и аз съм горе-долу доволна. Моожеше и по-зле : . Ех, ако бях по математика, както по български.. . Майчицее, дано да ми го зачетат.

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    60 точки да колко са ?
    Приблизително 4,60
    Дано !
    4.643

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си