- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
И аз така писах ...
А 45 точки за колко са ?![]()
Just Siseyy Hater's ...
4.107Първоначално написано от SiSi7yYy
Щом толкова много хора са писали така..
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Първоначално написано от Pamaa
Пожелах си 6-ца вчера ама и 5-ца ме устройва ^^^
Just Siseyy Hater's ...
И аз съм писал x=1. Не вярвам, че няма да го приемат за верен отговор.
85-90т. , доста съм доволенЗагубил съм на 26-та 5т. от глупост..
ПРИЯТНО ЛЯТО!!
Охх. . Можете ли да повярвате, че минаха изпитите?
Лелее. . много се радвам! За сефте, от вече 3 месеца, тази вечер няма да решавам задачи по математика.
Толкова се притеснявах, а сега чак се чудя как бях толкова спокойна.
Аз за външните не се притеснявам, само за География и Физика, защото по тези предмети НЕ уча, но ще се справя (ще препиша). Значи, на мен много осмокласници ми казваха, че няма да може да се преписва на изпитите, но аз на толкова много хора подсказвах
. Преди си мислех, че по-големите само ни успокояват, като ни казва, че е лесно, но вече се убедих
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
+ Какъвто и тест да съм решавала до сега, все така бяха написани отговорите, сега какво им е щукналоПървоначално написано от kukuchev711
.
Ако ми вземат 5 точки за един тъп X ще се самоубия!!!
FK YEAH!!!!!!!!!!Първоначално написано от Pamaa
Точно толкова имам
![]()
Enjoy Life ^_-
Изложих се![]()
![]()
по Математика да имам наааай-много 50 точки.. това за колко е горе долу? Говоря ви за целия изпит.. На първи модул не знам дали и 40 точки ще хвана..Моля ви кажете ми..
По Български сигурно петица ще изкарам..
С бал около 27 дали ще ме приемат в гимназия с икономика..?
Как можах да се издъня толкова зверски!! 200 лв платихме за уроци.. Ама и аз трябваше да се напъна малко..
Вие ще се спокойни сега, а аз само ще тръпна да излязат резултатите..
А те кога ще излязат.. ??![]()
Аз също така написах. Ще го зачетат, спокойно![]()
Ох, много съм тъпа - имам 4 грешки на 1 модул и то на ужасно лесни въпроси![]()
![]()
А аз ще ги убияПървоначално написано от kukuchev711
![]()
.
Аз след малко излизам с две приятелки, ще ходим на стадиона да тичаме.
Е,супер сте се справили.
Долу-горе на първия модул тази година и миналата година са равнопоставени. Но във втория модул тази година задачите са по-лесни.Дано всички изкарате каквото сте си пожелали!
![]()
Хора формулата е (К+70)/28 където К е брой точки.А бтв аз имам някъде към 90т и не съм хипер доволен.Са ще кажете гледайте го тоя с 90т и не се кефи ама имам супер малоумни грешки на 21 и 25 въпрос но все пак съм добре![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
на място ще ти кажат. по принцип и номера трябва.Първоначално написано от Strength
Хора 70 точки за колко са ?
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Да, задачите във втория модул не бяха чак толкова трудни — 26,27,28 бяха средно трудни.Първоначално написано от iiordanova
Успех на всички!
Не може да е к+70/28Първоначално написано от DirtySmile
Защото при 100 точки се получава 170/28 излиза 6,07
ОООООООООООООООООО ДА! Минималният ми бал е 33![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми не знам,но миналата година е било така +70
Аз държа да отбележа, че НЕ съм ходила на уроци. Само по БЕЛ ме е много яд, защото ако не бях блеяла и над 95 точки можеше да имам.
Друго: държа да разбера, дали Камен е отишал на обяд у баба му![]()
А аз какво да кажа като получих -1 на задачата и тъпия минус ми пречи да взема още 5 точки ?![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
4,96Първоначално написано от theonlyone123
![]()
Ми не знам ,но миналата година е било така +70
Точно такава е формулата просто е в полза на ученикаПървоначално написано от BulgaRiN
![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !