- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
И аз !! ;дддПървоначално написано от Pamaa
Just Siseyy Hater's ...
5.00Първоначално написано от theonlyone123
Толкова имах на един пробен
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
От миналата година е с +70Първоначално написано от BulgaRiN
, в полза на ученика! Но то е все едно и също, защото и бала, с който можем да влезем също се вдига
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Знам,че вече ти отговориха ама не можа ли да погледнеш 2 мнения над теб или нямаш калкулатор или пък просто са кво пък дай да си спамя какво ще смятам ;дПървоначално написано от theonlyone123
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Утре ще ни снимат за албумаа![]()
![]()
изложиш се с гръм и трясък![]()
![]()
толкова злееее
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Мноооооого съм щастлива, че изпитите свършиха! Имам 2 грешки на първия модул, на втория само 30та не ми е напълно решена. Пресметнах си, че ще имам горе долу 87-88 точки. Много се радвам, че вече всичко свърши, сега ще чакаме вече резултатите.![]()
За външното по АЕ изобщо не ми се учи, но един път ще си преговоря.
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Аз може и да хвана 4,50..
Надявам се![]()
И към това се стремях,де..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Да ви попитам..как се смята бала от изпитите?
Сега по мат. имам 2 грешки и сигурно ще имам 80 т.,а по бел поне 5,5 да имам и бала ми става 33,7 .Супер резултат,дано толкова да имам.![]()
толкова се радвам..... 97 точки ги сметнахсамо 1 грешка имам на 25 задача....а втори модул всичко ми е вярно...а неее няма такъв кеф
![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Браво на всички ви!!!Ще успеете, не се притеснявайте!
Може лии само някой да ми каже колко места е имало за НЕГ-а миналата година, защото тази нали са ги увеличили на 98...
Колко точно точки са за 4,50?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Само на мен ли от толкова много решаване на задачи,теста ми беше лесен ? Защото от моето училище много хора,които са на добро ниво са се провалили.
Хора, според мен на 13 отговорът е В! няма как нещо по нула да е равно на 5, хубаво то може да е по-малко от 5 във всички случаи, но не и да е равно!![]()
Иначе си сметнах нещата и имам 84 точки, ако съм смятала като хората де.! Много съм щастливааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
Грешиш. Достатъчно е само едното условие да е изпълнено. Ако и двете условия трябваше да бъдат изпълнени, то тогава нямаше да има нужда от двата знака, защото нямаше да могат да се приложат никъде.Първоначално написано от MegiBoOm
Не вярвах, че ще има толкова слабо представили се на този лесен тест.Първоначално написано от Djuff
Не вярвах, че ще има толкова слабо представили се на този лесен тест.Първоначално написано от Djuff
камене, и на мен не ми бяха кой знае колко трудни с изключение на 30
смятам си 92 точки !!! дано дано дано дано да съм сметнала правилно !
балът се смята така (за езиковите гимназии) : 2 по (оценка бг изпит + оценка мат изпит) + годишна БеЛ + годишна мат
малее ако скалата е като миналогодишната и имам 90 точки по бел (там зависи от преразказа и тезата всичко... на теста съм -1) балът ми се получава 34,98 .. ама не искам да се радвам предварително, ще изчакам 10ти, че ще вземе да излезе различно и тогава ще ми е много гадно ...
Интернета ми нещо се бъгна, изтрийте тези постове.
----
27 точки - 3,46
голяма прецаквация е 27 точки.. само 4тири стотни до 4!! :Х