.
Отговор в тема
Страница 261 от 293 ПървиПърви ... 161211251257258259260261262263264265271 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 501 до 6 525 от общо 7312
    Голям фен Аватара на LaChupacabra
    http://195.34.104.130/7klas/

проверяват се тук
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мерси за отговорите

Добре, доволна съм. Резултатът ми е около 85 точки. Никога не съм си мислела, че ще изкарам толкова. Досега максимумът ми беше 80. Трийста се оказа, че не била толкова трудна, ама се панирах тогава и от нея само 3 точки, но пък от теста 25 ми е грешна. Всичко друго си е ок, с изключение на 28. Яд ме е за нея. Обаче има нещо, което ме притеснява. На трийста задача направих чертеж, но го обърках целия и затова питах квесторите как да го задраскам или изобщо как да покажа, че е грешен. Те ми дадоха вариант да направя стрелкичка и да напиша, че е сгрешен, ама на мен този вариант не ми хареса. Тогава ми казаха, че е по-добре да го оставя и да направя нов отдолу, като те смятат, че няма нищо нередно. И аз така направих. Надявам се само да не се счете за знак, колкото и тъпо да звучи.

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    http://195.34.104.130/7klas/

проверяват се тук
    Ох. Още могат да се проверяват резултатите от миналата година Другата година по това време как ще ви липсва кандидатстването, ако знаете

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ей зайци... само да ви кажа... че този минимален бал, който гледате, е от миналата година и е на тези, които са влезли на ТРЕТО класиране.

Така че ако искате още на първо класиране да влезете, трябва да се постараете повечко от това, което е дадено за най-ниско ниво.

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Ей зайци... само да ви кажа... че този минимален бал, който гледате, е от миналата година и е на тези, които са влезли на ТРЕТО класиране.

Така че ако искате още на първо класиране да влезете, трябва да се постараете повечко от това, което е дадено за най-ниско ниво.
    А и според мен тази година ще има по-високи резултати от миналата.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Сега по мат. имам 2 грешки и сигурно ще имам 80 т.,а по бел поне 5,5 да имам и бала ми става 33,7 .Супер резултат,дано толкова да имам.
    съжалявам, не се стърпях ..

леле Камене Ти, който всичко разбираше и казваше, че всички задачи, които на мен са ми трудни, за теб са "страшно лесни" и едва ли не бебешки, имаш 80 точки .. Не може да бъде! Великият Хари Худини оплетен в мрежите на собствената си лъжа ..

По темата : Първи модул ми беше лесен, имам една грешка, като съм получила верен отговор, но не съм го отбелязала като такъв . Реших всичко от втори модул, а 30та - донякъде . Очаквам към 90 точки :P
    Love is everything!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    SladkaZagadka Най-сетне някой го каза (bow)))

И аз се зачудих точно на това. Да има само 80,а пък математиката му беше на нечувано ниво..Ама както и да е.
    Тая вечер ще легна без притеснение.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RY
    И аз се зачудих точно на това. Да има само 80,а пък математиката му беше на нечувано ниво..Ама както и да е.
    Тая вечер ще легна без притеснение.

И аз .. първата вечер от много време насам, без да мисля за изпита . Не съм учила за утре, но предполагам, че няма да бъде трудно.

zlatit0o , лъвче съм
    Love is everything!

Супер фен Аватара на magiie
    SladkaZagadka какво ще рече "лъвче съм" да не говориш за зодията ;дд .. нещо не можах да схвана.
    Just be yourself!

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Здравейте. може ли линк към отговорите от днескашното външно оценяване?
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Сега по мат. имам 2 грешки и сигурно ще имам 80 т.,а по бел поне 5,5 да имам и бала ми става 33,7 .Супер резултат,дано толкова да имам.
    съжалявам, не се стърпях ..

леле Камене Ти, който всичко разбираше и казваше, че всички задачи, които на мен са ми трудни, за теб са "страшно лесни" и едва ли не бебешки, имаш 80 точки .. Не може да бъде! Великият Хари Худини оплетен в мрежите на собствената си лъжа ..

По темата : Първи модул ми беше лесен, имам една грешка, като съм получила верен отговор, но не съм го отбелязала като такъв . Реших всичко от втори модул, а 30та - донякъде . Очаквам към 90 точки :P
    Поклон!!!
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Град
    Пловдив :)))))
    бахти тъпотията
    имах смелостта да проверя първите 10 задачи
    само 2 мои отговора бяха правилни
    и се притесних

и сега не ми се мисли за това
    ще го мисля на 10ти юни

А до тогаавааааа...ЖИВОТ

Цитирай Първоначално написано от galet0
    бахти тъпотията
    и се притесних

ще го мисля на 10ти юни

А до тогаавааааа...ЖИВОТ
    На мен пулсът ми беше около 150 удара/мин докато проверявах отговорите си. И като проверих целия първи модул и се осъзнах, че само 20 ми е грешна, щях да се насера от кеф.

Град
    София
    magiie , да, за зодията .. може би затова предпочитам всичко да си кажа успех!

TheBee, успех !

Сега остава да медитираме .. аммммммммм ..
    Love is everything!

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от maxidimov
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    бахти тъпотията
    и се притесних

ще го мисля на 10ти юни

А до тогаавааааа...ЖИВОТ
    На мен пулсът ми беше около 150 удара/мин докато проверявах отговорите си. И като проверих целия първи модул и се осъзнах, че само 20 ми е грешна, щях да се насера от кеф.
    гаднярчее

Супер фен Аватара на magiie
    SladkaZagadka ии на теб успех :]
    Just be yourself!

Как ще изтрая до 10ти не знам. А аз мисля,че ще можем някъде на 8ми-9ти в сайта да си ги проверим,а на 10ти служебните бележки официално с оценките.

Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    magiie , да, за зодията .. може би затова предпочитам всичко да си кажа успех!

TheBee, успех !

Сега остава да медитираме .. аммммммммм ..
    И на теб!
    И на другите също! (:
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    А служебната бележка няма ли да ни я дадат на 15 юни?!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    А служебната бележка няма ли да ни я дадат на 15 юни?!
    На 10 юни излизат резултатите в сайта на МОН и в училището ни, а на 15 юни ни дават служебната

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Здравейте , някой беше дал линк към скалата от миналата година.. ако може пак да го дадете..
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Дали ще ми направят проблем, защото на едно място във втория модул на беловата задрасках леко едно цифра. Не можах да я изтрия. Леле, притеснявам се. Нали няма да ми анолират. Аз и по български на преразказа бях сложила три скоби. Открих си грешки в последтвие. Вие как мислите? Има ли шанс резултатите да са готови преди 10ти юни? Късвет на всички деца утре по английски език.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^Оф, спрете да се панирате за глупости *лелее сложих точка, дали ще ми анулират работата*

Се тая...аз съм много доволна и от двата изпита. ЗА утре не съм учила, а няма и да. Единствено за матурата по приодните науки малко ще науча и такам,че тая по биологияя

Айде Успех Утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си