- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
4,60Първоначално написано от SiSi7yYy
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
В училище казаха, че е за 4,40Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
А 52 точки .. ?? ;дд
Just Siseyy Hater's ...
Никой не знае още колко точки за колко са..Може само да се гадае.
Имам 2 грешни на 30та и 35..доволноооо![]()
Без грешка по английски![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Хехе без грешка и свърших на 15 минута. Едва ме пуснаха щото нали е разрешено след 30 минути.. Ама аз ги убедих ;Д Беше тоооооооооооооооолкова лесноо![]()
по анг нямам грешки![]()
![]()
![]()
И ние почти всички си тръгнахме на 15-тата минута .. Квесторите бяха поразени![]()
[/code]
GreenDay
Хайде де, как имате по 6-7 грешки, тооолкова ли ви затрудни? Смсл.. не знам, беше адски лесното.![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
За точно 7 минути завърших теста по английски. Аз по принцип съм перфектен по английски и мога да решавам тестове от 12 клас, камо ли пък да не мога да реша лесен тест от 7 клас.
Аз имам 3 грешки по АЕ, но не е зле, при положение, че тази година по АЕ нищо не сме взимали, защото новата ни госпожа е супер залюхана и сама си учех уроците, дано догодина в езиковата ми се падне свястна госпожа.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
малее .. по немски беше супер гадно . хора аз 90 на 100 от думите не ги знаех ;дд нашата госпожа много ни разпусна, тази година нищо не сме правили .. а впрочем някой може ли да ми го даде теста по немски ?
какво ще правя по история, география, химия и физика ? тази година ВЪОБЩЕ не съм учила по тези предмети ... историята и 3 часа да я чета пак нищо няма да запомня, по география просто никой никога не е учил в нашия клас, а химията и физиката за мен са по-сложни и от китайския.... миналата година на външните поне момчетата от другата група ни пращаха отговорите, а сега ни събират телефоните ;ххх
^ Ако си слушала в часовете може да хванеш 3ка.. То и повече не ти трябва за кандидатстването![]()
Да, повярвах ти!Първоначално написано от ThaZone
![]()
![]()
Външните оценявания по тези предмети взимат ли се за кандидатстването?Аз искам да вляза в езикова гимназия и знам,че не ми трябват,но все пак да не съм се объркала...
Трябват ти оценките по БЕЛ и математика от изпита, и някои годишни от свидетелството за завършен 7. клас (зависи къде ще кандидатстваш)Първоначално написано от Clotho
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
И аз съм така.. ужас.Първоначално написано от vannes
Не знам какво ще правя.. добре, че поне съм в една стая с някои хора от математическата, защото те си учат по всичко.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Нямам нито една грешка по АЕ![]()
. Някой може ли да ми обясни защо не може да се кандидатства с оценката от БЕЛ и АЕ в езикови гимназии, ами БЕЛ и математика
. Все пак е ЕЗИКОВА бе мама му стара
![]()
, а не проклета МАТЕМАТИЧЕСКА!!!!
Badabumbaaa
Просто така се оформя балът. Математиката участва навсякъде, приемете го. И ще ти обясня защо е така - просто политика на училищата.Първоначално написано от robertdowney
Това, че отиваш в езикова, не значи, че ще забравиш за математиката. Много се лъжеш ако мислиш, че ще е така.
Аз знам, че ще уча математика, но тя няма да е на първо място, а езиците. Ако исках математикатаа да ми е на първо място щях да ида в математическа (което никога няма да стане!!!)Първоначално написано от Fiction7577
Badabumbaaa
Ми 3 часа седмично, ще ги изтърпиш. Не се притеснявай. Математиката е част от политиката на езиковите.Първоначално написано от robertdowney
Говорил съм с американци и те ми казаха, че може да отида в САЩ и да ме помислят за американец. Решавал съм тестове в Помагало преди да ги махнат. Така че не се обаждай преди да знаеш.Първоначално написано от Fiction7577
Първоначално написано от Djuff
![]()
Love is everything!