.
Отговор в тема
Страница 263 от 293 ПървиПърви ... 163213253259260261262263264265266267273 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 551 до 6 575 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    Имам 9 грешки по АЕ ... абе 60 точки по математика за 4,40 или 4,60 са ??
    4,60
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    Имам 9 грешки по АЕ ... абе 60 точки по математика за 4,40 или 4,60 са ??
    4,60
    В училище казаха, че е за 4,40
    Just Siseyy Hater's ...

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    А 52 точки .. ?? ;дд
    Just Siseyy Hater's ...

Никой не знае още колко точки за колко са..Може само да се гадае.
    Имам 2 грешни на 30та и 35..доволноооо

Град
    Димитровград
    Без грешка по английски
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Хехе без грешка и свърших на 15 минута. Едва ме пуснаха щото нали е разрешено след 30 минути.. Ама аз ги убедих ;Д Беше тоооооооооооооооолкова лесноо

Град
    Ин йор харт ;дд
    по анг нямам грешки
    И ние почти всички си тръгнахме на 15-тата минута .. Квесторите бяха поразени [/code]
    GreenDay

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    8 грешки по АЕ ....

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Хайде де, как имате по 6-7 грешки, тооолкова ли ви затрудни? Смсл.. не знам, беше адски лесното.

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

За точно 7 минути завърших теста по английски. Аз по принцип съм перфектен по английски и мога да решавам тестове от 12 клас, камо ли пък да не мога да реша лесен тест от 7 клас.

Аз имам 3 грешки по АЕ, но не е зле, при положение, че тази година по АЕ нищо не сме взимали, защото новата ни госпожа е супер залюхана и сама си учех уроците, дано догодина в езиковата ми се падне свястна госпожа.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Град
    ..в близката далечина..
    Всеки колкото може

малее .. по немски беше супер гадно . хора аз 90 на 100 от думите не ги знаех ;дд нашата госпожа много ни разпусна, тази година нищо не сме правили .. а впрочем някой може ли да ми го даде теста по немски ?

какво ще правя по история, география, химия и физика ? тази година ВЪОБЩЕ не съм учила по тези предмети ... историята и 3 часа да я чета пак нищо няма да запомня, по география просто никой никога не е учил в нашия клас, а химията и физиката за мен са по-сложни и от китайския.... миналата година на външните поне момчетата от другата група ни пращаха отговорите, а сега ни събират телефоните ;ххх

Град
    ..в близката далечина..
    ^ Ако си слушала в часовете може да хванеш 3ка.. То и повече не ти трябва за кандидатстването

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от ThaZone
    За точно 7 минути завърших теста по английски. Аз по принцип съм перфектен по английски и мога да решавам тестове от 12 клас, камо ли пък да не мога да реша лесен тест от 7 клас.
    Да, повярвах ти!

Външните оценявания по тези предмети взимат ли се за кандидатстването?Аз искам да вляза в езикова гимназия и знам,че не ми трябват,но все пак да не съм се объркала...

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от Clotho
    Външните оценявания по тези предмети взимат ли се за кандидатстването?Аз искам да вляза в езикова гимназия и знам,че не ми трябват,но все пак да не съм се объркала...
    Трябват ти оценките по БЕЛ и математика от изпита, и някои годишни от свидетелството за завършен 7. клас (зависи къде ще кандидатстваш)

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от vannes
    какво ще правя по история, география, химия и физика ? тази година ВЪОБЩЕ не съм учила по тези предмети ... историята и 3 часа да я чета пак нищо няма да запомня, по география просто никой никога не е учил в нашия клас, а химията и физиката за мен са по-сложни и от китайския....
    И аз съм така.. ужас. Не знам какво ще правя.. добре, че поне съм в една стая с някои хора от математическата, защото те си учат по всичко.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Нямам нито една грешка по АЕ . Някой може ли да ми обясни защо не може да се кандидатства с оценката от БЕЛ и АЕ в езикови гимназии, ами БЕЛ и математика . Все пак е ЕЗИКОВА бе мама му стара , а не проклета МАТЕМАТИЧЕСКА!!!!
    Badabumbaaa

Супер фен Аватара на Djuff
    аз имам 4 грешки това за 5 ли е?

Цитирай Първоначално написано от robertdowney
    Нямам нито една грешка по АЕ . Някой може ли да ми обясни защо не може да се кандидатства с оценката от БЕЛ и АЕ в езикови гимназии, ами БЕЛ и математика . Все пак е ЕЗИКОВА бе мама му стара , а не проклета МАТЕМАТИЧЕСКА!!!!
    Просто така се оформя балът. Математиката участва навсякъде, приемете го. И ще ти обясня защо е така - просто политика на училищата.

Това, че отиваш в езикова, не значи, че ще забравиш за математиката. Много се лъжеш ако мислиш, че ще е така.

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Просто така се оформя балът. Математиката участва навсякъде, приемете го. И ще ти обясня защо е така - просто политика на училищата.

Това, че отиваш в езикова, не значи, че ще забравиш за математиката. Много се лъжеш ако мислиш, че ще е така.
    Аз знам, че ще уча математика, но тя няма да е на първо място, а езиците. Ако исках математикатаа да ми е на първо място щях да ида в математическа (което никога няма да стане!!!)
    Badabumbaaa

Аз знам, че ще уча математика, но тя няма да е на първо място, а езиците. Ако исках математикатаа да ми е на първо място щях да ида в математическа (което никога няма да стане!!!)
    Ми 3 часа седмично, ще ги изтърпиш. Не се притеснявай. Математиката е част от политиката на езиковите.

Цитирай Първоначално написано от ThaZone
    Да, повярвах ти!
    Говорил съм с американци и те ми казаха, че може да отида в САЩ и да ме помислят за американец. Решавал съм тестове в Помагало преди да ги махнат. Така че не се обаждай преди да знаеш.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    аз имам 4 грешки това за 5 ли е?
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си