.
Отговор в тема
Страница 264 от 293 ПървиПърви ... 164214254260261262263264265266267268274 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 576 до 6 600 от общо 7312
    Цитирай Първоначално написано от ThaZone
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    За точно 7 минути завърших теста по английски. Аз по принцип съм перфектен по английски и мога да решавам тестове от 12 клас, камо ли пък да не мога да реша лесен тест от 7 клас.
    Да, повярвах ти!
    Говорил съм с американци и те ми казаха, че може да отида в САЩ и да ме помислят за американец. Решавал съм тестове в Помагало преди да ги махнат. Така че не се обаждай преди да знаеш.

Защо пък да не е възможно? И аз ходя на уроци от предучилищна, и знам английски на много по-високо ниво от това в училище. А това което учим в седми клас е безууумно лесно

Град
    Димитровград
    Каквото започнахте да се перите..Ами за вас е било елементарно,за други не,защо трябва да се натяква?!
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Никой не се "пери". Просто ми става тъпо, като някой оспорва, че може да знае повече от него и т.н

3 грешки, не е зле
    И 3те са на последната част

Супер ми е писнало от даскало вече! Направо не издържам..
    По математика съм решила трудните задачи /без цялата 30/, а от първи модул 5-6 грешни Срам! На пробми имам по 1 грешка, на истинския 5! Добре, че българския ми е добре.. Абе, по математика 5,20-5,30, български 5,50-5,70 и ще ми се получи бала около 32-33, което си мисля,че е добре. 10000000% мога и повече, но нищо. Да се свършва и това е! По английски имам 2 грешки, което за мен е слабо- попринцип се справям доста добре по английски, а догодина се надявам да започна да уча немски, но във математическа гимназия, за да мога освен езика да си уча и другите неща добре.
    Притесняват ме тези външните по разказвателните, защото дават някакви супер заблудени задачи с някви картинки. Ще видим, те не са важни.
    Доста дълго стана, ама аз пиша тук от дъжд на вятър.

О боже, по заблян човек от мен няма . По английски имам 2 грешки, защото просто тези 2 задачи не съм ги видяла. Сега си проверявам отговорите и си мисля ''Ама аз на това не съм отговаряла'' .

И на мен двете грешки са ми на последното. То в самия текст имаше супер гадни думи.Ама аз съм доволна,цял година не съм отваряла учебник и не съм учила и една дума.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    На мен ми идват грешките от текстовете, четеше ни ги една госпожа с ужасно "Р"

Всичко друго ми е вярно.

Град
    Ин йор харт ;дд
    ох нещо ми е мн странно като нямам никакви грижи и не трябвада решавам задачи .. беше ми станало като навик
    GreenDay

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Това беше най-лесната матура..!! Имам две грешки - 33 точки.

Жалко, че оценката не влиза в бала

По математика се осрах и сега ще имам бал около 28

Пожелайте ми късмет.. Дано ми дадат още някоя-друга точка по математика..

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Djenka , какво е станало по мат?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    За точно 7 минути завърших теста по английски. Аз по принцип съм перфектен по английски и мога да решавам тестове от 12 клас, камо ли пък да не мога да реша лесен тест от 7 клас.
    Да, повярвах ти!
    Говорил съм с американци и те ми казаха, че може да отида в САЩ и да ме помислят за американец. Решавал съм тестове в Помагало преди да ги махнат. Така че не се обаждай преди да знаеш.
    Минала съм 7 клас отдавна и съм наясно с това което учите там. Разбирам, че придобиваш голям усет към езика тогава, както и че можеш да си го говориш свободно, да изговаряш без проблеми и т.н., но специално изпит за 12 клас, повярвай ми няма да можеш да го вземеш. Разликата е твърде голяма, въпреки това поздравления, че ставаш за американец.

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Много лесен изпит беше този по английски,имам 35 точки.

Град
    Ин йор харт ;дд
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Това беше най-лесната матура..!! Имам две грешки - 33 точки.

Жалко, че оценката не влиза в бала

По математика се осрах и сега ще имам бал около 28

Пожелайте ми късмет.. Дано ми дадат още някоя-друга точка по математика..
    Успех , дано ти дадат ...
    GreenDay

Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    Супер ми е писнало от даскало вече! Направо не издържам..
    По математика съм решила трудните задачи /без цялата 30/, а от първи модул 5-6 грешни Срам! На пробми имам по 1 грешка, на истинския 5! Добре, че българския ми е добре.. Абе, по математика 5,20-5,30, български 5,50-5,70 и ще ми се получи бала около 32-33, което си мисля,че е добре. 10000000% мога и повече, но нищо. Да се свършва и това е! По английски имам 2 грешки, което за мен е слабо- попринцип се справям доста добре по английски, а догодина се надявам да започна да уча немски, но във математическа гимназия, за да мога освен езика да си уча и другите неща добре.
    Притесняват ме тези външните по разказвателните, защото дават някакви супер заблудени задачи с някви картинки. Ще видим, те не са важни.
    Доста дълго стана, ама аз пиша тук от дъжд на вятър.
    Много точно! И аз се чувствам така.Да се свършва вече.Не мога да повярвам,че вчера ми е бил изпита по математика - имам чувството,че съм го правила преди месец.Все за нещо се притеснявам.Писна ми ...
    Резултатите да идват по-бързо.Ще се побъркам.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Утре дали ще намалят часовете?
    Празник имаме,бе!

Иначе..и аз не издържам да си науча резултатите :/ Но ще чакаме до 10-ти..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Плевен
    Нещо не ми се иска да си проверя резултатите, особено по математика. По английски днес яко си подсказвахме. Най-ниския резултат на някой от класа е най-малко 5, сигурна съм. Само аз и едно момче си направихме сами теста, другите преписваха от нас /Даже и зубарите на класа/. Квесторите само изведнъж се обадиха: "По-тихо си подсказвайте"
    Мноу са печени Дано да бъдат те и на другите xD

Град
    София
    На нас ни казаха,че има шанс резултатите да излезнат преди 10 юни .. ухх дано ,че дотогава няма да издържа
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

^^ госпожата ми по български в училище каза, че в понеделник вечерта са ѝ се обадили да ѝ кажат, че по български всичко е проверено, но са казали, че ще чакат да проверят и по математика и тогава чак ще ги публикуват. това сигурно ще е след 4-5 дена, предполагам .....

охх НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ВЪНШНИ ОЦЕНЯВАНИЯ, ИЗПИТВАНИЯ И УЧЕНЕ ! НЕ, НЕ, НЕ !!!
    не мога да се съсредоточа въобще ... по немски имам разни тъпи грешки ... а по история този срок имам само шестици (три шестици .. толкова добър резултат досега не съм имала...) и пак нищо няма да мога да направя, защото ме мързи да мисля вече ... защо изобщо още ни карат да ходим да училище, като ВАЖНОТО (изпитите) мина ...

Цитирай Първоначално написано от Chappi
    Нещо не ми се иска да си проверя резултатите, особено по математика. По английски днес яко си подсказвахме. Най-ниския резултат на някой от класа е най-малко 5, сигурна съм. Само аз и едно момче си направихме сами теста, другите преписваха от нас /Даже и зубарите на класа/. Квесторите само изведнъж се обадиха: "По-тихо си подсказвайте"
    Мноу са печени Дано да бъдат те и на другите xD
    На нас ни бяха лоши квесторите. Една думичка и ти анолират работата.

Нали в четвъртък е външното оценяване по химия, биология и физика, а в петък по география и история. Честит празник!

Честит празник !
    Да, утре е това по география и история /много лошо /, а в петък по химия, биология и физика /по-добре /

Мега фен
    Честит празни на всички!
    Аз на матурата по английски имам 34 точки, само последната задача ми е грешна.. Жалко, че оценката не влиза в бала

Тука много деца...
    По АЕ- 35 точки... се ми е една

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Monnie
    Честит празни на всички!
    Аз на матурата по английски имам 34 точки, само последната задача ми е грешна.. Жалко, че оценката не влиза в бала
    И аз съм така .

Имам шест на класното по Биология и само една грешка на теста, който правихме днес и 33 точки на класното по БЕЛ .
    Трябва да правя макет на Слънцето по Физика , ама чак за вторник
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си