- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Честит празник и от мен,слънчица! ^_^![]()
Oх,днеска ще отворя учебниците по история и география,че нищичко не знам.. :///
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Честито на всички!![]()
Неска правихме първи и втори модул по математика,ама тя за оценка ще гледа само първи..Втория бях много разсеяна и трите задачи са ми грешни.![]()
Чудя се дали да уча по география или история..По история първата половина от учебника я знам горе-долу,но последните два дяла нищооо.По география нито един урок.![]()
Честит празник ! .. Искам да се махна от тва глупаво училище... момчетата от класа ми са баси простаците--тресе ги пубертета и тва си е..![]()
По Руски имам 32 точкиПри положение, че не бях пипнала, съм доволна
Трябва да уча по География, затова айде..
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
А вие като учите втори език от тази година, само ли си избирате по какво да правите външно?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Няма.Първоначално написано от theonlyone123
![]()
Аз пък искам да минават тези външни оценявания, защото ми писна!
Аз си мислех, че след изпита съм шапка на тояга, амаа. . пак се притеснявам.
По География направих миналогодишния тест и имам 13т. ( за 5 ). Не можах да повярвам! Само един път отворих учебника тази година, а го направих за 13т.! Утре като препиша може и максимума да изкрам
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
същата историяПървоначално написано от Pamaa
![]()
Не ми си мисли за петък.
Тази Физика я разбирам, но само, ако имам формулите и т.н. Не знам, но не мога да се сетя за принципа, по който се решават задачите. Тъпото е, че съм от най-добрите в класа ( представете си какво ни е нивото ) и почти всички разчитат на мен
. Историята (тази година), Химията и Биологията са ми силата, но по Физика и География съм много зле, а всъщност се водя 'знаеща'. Това се дължи само и единствено на учителите. Няма дисциплина в часа, не могат да преподават и, когато учиш, всичките ти усилия остават недооценени!
Първоначално написано от Pamaa
точно..
GreenDay
Уф, при мен физика, история и биологията са ми силни, а пък химия и географияя...Първоначално написано от Pamaa
А за дисциплината си е точно така и при нас, никакъв контрол от страна на учителите => никой не го е*е какво става в часа.
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Някой знае ли кога ще трябва да даваме/връщаме учебниците?
То вече другата седмица,и толкова..Много бързо свърши този 7 клас,бе!![]()
И аз се чудех..Първоначално написано от awesomesheepy
И наистина,докато се усетя дойдоха изпитите,с които ни плашеха цяла година..
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
на мен от разказвателните НИКОЙ и НИКОГА не ми е бил сила, но тази година съм добра по биология ...
Пък ако знаете колко ще ви липсва старото даскало и старият клас....![]()
охх, хайде да излизат тъпите резултати бе мамка му ...
Беше супер лесно и по дветеееее!!Без никакво учене знаех всичко,с колебания на 2-3 въпроса общо.
Казах на цялата стая по история нещата.По география прочетох,че се иска животно в Австралия и дадох щраус..Това май ми е единствената грешка.
Камила,да.![]()
Иначе,не беше зле..
По английски имам 33 от 35 точки,и съм доволна.^_^
Айде,да минава и утрешната ПОСЛЕДНА малка матура,и! (sun)![]()
Да,камила е.На мен не ми беше особено лесноПървоначално написано от Chery
![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
И аз писах камила ;дд С братчедката (TheBee) имаме информационниИзпита мина СУПЕР.. подсказвахме си супер мн ии 100% съм сигурна, че всички ще имаме 6-ци ;дд
Айде чао за сега![]()
(като излезнат отговорите да ги публикувате ;д)
Just be yourself!
Като излязат,ги пуснете плс,че не мога да влизам в мон.
След малко ще уча по химия.Разбрахме се с едно момиче тя да учи по физика,аз по химия.![]()
Охоооо.....
Матурата лелееее....какъв смях станааа![]()
![]()
![]()
![]()
Беше едно подсказване, подсвиркване,кикотене...абе въобще...колективна работа! Даже и госпожите се включиха в нея
Беше ебаси кефа! ;д Само дано и утре да е така и тая по био каза,че ще ми пише 6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я вижте дали тука ги има отговорите - http://smirnenski.com/default.aspx ..Адобе рийдъра нещо ми се е скапал. ;((( Плс постнете теста и отговорите.
http://smirnenski.com/Documents/ONGOR_2-June-2011.pdf
Отговори ще чакаме в сайта на МОМН.
ВЪПРОС:
14. В каква последователност са възникнали формите на държавно управление в
древния Рим?
А) царство, империя, република
Б) република, царство, империя
В) империя, царство, република
Г) царство, република, империя
???
Love is everything!
RY май ги няма още
Хахах днеска кфесторите бяха 2ма една гадна мърша и един супер печен господин таз излезе за 2-3 минути и тоя печения вика "айде бързо преписваите докато не доиде тая "
SladkaZagadka аз В писах