- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Мисля че е г..Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
![]()
![]()
![]()
Йесс на 14 е Г)
Първо е царски период (царство) - 753 - 509 г.пр.Хр.
След това е република ( 509 г.пр.Хр. - 1 в.сл.Хр.)
И от 1 в.сл.Хр. е империя, там се разделя на източна ( която съществува до 1453 г. и е Византия) и западна ( съществува до 476г.)
![]()
Love is everything!
Даа , аз пък се сетих, по това, че в учебника имаше един урок от република към империя или нещоо таковаПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Охх..Историята-добре, ама Географията .. преписах само 2 въпроса и само те са ми грешни (засега де.. ) сиг ще имам към 30 точки, ако не и 29 , ама аз не бях учила изобщо..вече зарязах училище след ГОЛЕМИТЕ изпити (БЕЛ и мат...) , та затва съм доволна.. Само Химията и Биологията ще ги погледна за утре и тва е![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Госпожата ми по английски ми каза, че нивото ми на английски е B2.Първоначално написано от Fiction7577
Нивата са А1, А2, В1, В2, С1, С2. В 7 клас нивото на учене на английски е А2, самата ми госпожа има ниво С1. С2 имат само американците, англичаните, ирландците и т.н. Между другото, никога не съм ходил на уроци по английски, защото съм толкова добър по английски, че аз самия мога да предавам уроци.
^ Да знам, и аз съм така. Буквално на един дъх направих теста и нямам нито една грешка. Да не говорим, че никога не съм ходила на уроци, а пък от тестовете на фарос изкарвам по 97-100 точки. Просто си го знам от малка без никакво учене - гледах постоянно детски на англииски и го научих.
И аз на 14 съм писала Г) ;дд
Сега само чакам да излезнат отговорите да си ги проверя..
Абее на 9 (история) к'во писахте?? Аз писах А)..
Just be yourself!
А) писах и май наистина е това.Първоначално написано от magiie
Love is everything!
и аз писах А, ама на 14то писах пак А ... по география за животните писах Г, а по история за Аполония писах Несебър .. много съм злее ... това специално за Аполония го знаех .. не знам защо го обърках ... абе само тва да е ще е добре .... трябват ми петици задължително (или шестици, ама тва не е възможно, така че петици ме устройват)
П.С. : да се похваля - сам самичка си направих тестовете, ама нищо не знаех ... ;дд
ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ
Ключ с верните отговори
Всеки верен отговор се оценява с 1 точка.
ВЪПРОС № ОТГОВОР
1. Б
2. В
3. Г
4. В
5. А
6. В
7. В
8. Б
9. А
10. Г
11. В
12. Б
13. В
14. Г
15. В
16. А
17. В
18. Б
ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА
Ключ с верните отговори
Всеки верен отговор се оценява с 1 точка.
Въпрос
№
Верен
отговор
1. В
2. Б
3. Г
4. В
5. В
6. Г
7. Г
8. А
9. Г
10. Б
11. Б
12. В
13. В
14. А
15. А
16. В
17. А
18. А
топлички-топлички от МОН
Love is everything!
По география нито една грешкаама по история имам 3 ;дд
няма нищо тва са 33т. от 36т. ..
Just be yourself!
йесссс !! 12 точки по история, което е 5 !!(като за неотварян учебник цяла година и самостоятелна работа е суперр) и 10 точки по география
![]()
Отделно се оценяват, а скалата я пуснах преди няколко странички, оранжева е![]()
Love is everything!
йес беее... ^^ на тва по география съм сбъркала само животното (писала съм,че е щраус, а знаех,че не е)![]()
а на тва по история имам 2 грешки!НЕ СЪМ ОТВОРИЛА И ВЕДНЪЖ УЧЕБНИКА, ЗАЩОТО ИСТОРИЯТА МИ Е МНОГО СКУЧАН, А КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ДОКАРАХ
![]()
![]()
Не беше много трудно. По география съм сбъркала животното, а по история нямам грешки![]()
![]()
По английски също имам една грешка, защото съм писала the sharks, а то било sharks
![]()
По география-2 грешки.
По история-1 грешка.
Много съм доволна,не съм отваряла учебник цяла година..Подсказвахме си малко де![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Теста беше супер лесен
По география имам 2 грешки, а от 5ти клас не съм отваряла учебника
По ист. имам 4 грешки
по география- 6
по история- 5
супер (sun))))
айде още един ден и кефффффффффффф![]()
![]()
По география нямам грешка,но по история имам 2![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
хораа.. правя тестовете от миналата година по химия и боилогия (по физика го почнах, ама се отказах ;дд) и по биология имам 3 грешки, а по химия имам 9 грешкиоо не, това не е истина просто ;дд нищо не знам по химия, просто не я разбирам ...
По история имам 11т.(което е за 4)
По география 15т.(а това е за 5)
Цяла година не съм отваряла учебниците. Аз съм си доволна.А ако бях преписала сигурно щях да имам по високи резултати. Ама и двете квесторки стояха и зяпаха през цялото време.. за 1 секунда не се обърнаха нанякъде..
![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Имам 4 грешки по география. (5)![]()
![]()
![]()
По история 1 грешка (6).![]()
За цялата година само по история учих,но не много.
Ама то ми трябваше шестица по история..Дано по география да ми остави 6.