- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Същата работа и тук. Нашите квестори обаче бяха готини и ни пуснаха да си подсказваме.Първоначално написано от TheBee
По история нямам грешки.
По география имам 3 грешки
Разочарован съм по география,допуснал съм много тъпи грешки.
BTW Не знам,защо целия клас си мисли,че съм зубър по история,вярно няма грешки,но въобще не съм учил,просто запомням всичко,защото ми е интересна историята,но Българската история която учихме миналата година ми беше много по-интересна и знам повече неща за нея.
aаа супер як квестор имахме <3
видя че си подсказвахме и не каза нищо.ама всички на висок глас и тя чуваше и каза че няма нищо против само да не се чува извън стаята
))))
Имам три грешки по География.По История нямам никакви.Много ме е яд,че пак ни питаха за разни течения.Хич не мога да ги запомня.![]()
Преговаряте ли за утре?
На мен нищо не ми влиза в главата.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
По история имам 6 грешки, 3 от тях са адски глупави, а по география имам само 2. За какви оценки се очертава ако мога да ви попитам?
и по двете петици ...
аз правя миналогодишния тест по биология, химия и физика ии преговарях по физика, ама нищо не запомних ;дд
Хора, сигурни ли сте, че 2 грешки е за 5?
Защото госпожата ни по география каза други и всичките ми съученици твърдят, че е 6 и не знам..
Може ли да дадеш линк към сайта на МОН да изтегля това по история,че не помня къде кво писахПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
...еми напиши в гугъл МОН .... 'басии![]()
Аз реших днеска да не уча, както и направих преди миналите НВО-ния, така чее....![]()
![]()
По география имам 1 грешка - само въпроса с животното съм объркала.![]()
По история - 3 грешки. За утре изобщо нямам намерение да уча.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
писах,изтеглих някъв материял ама се оказа,че е от миналата годинаПървоначално написано от MegiBoOm
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Скалата е била такава миналата година, сигурна съм. Кажи на госпожата ти да си обнови информацията.Първоначално написано от meriLinka
neeDaBosS![]()
http://www.minedu.government.bg/open...-2june2011.pdf
Гледайте ве, хора .. за какво ви пускам нещата по 7 пъти при положение, че са под носа ви![]()
Love is everything!
АЕ-то беше елементарнояд ме е че имам 2 грешки
![]()
ъм днес на географията се затрудних на 16,17 ии онова с теченията иначе всичко беше доста лесноисторята я реших на 1 дъх... и в нашата стая си подсказваха яко ама аз си бях неутрална
![]()
за утре ще си преговоря само тока от физиката ии тва е![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ами просто й покажи тази скала. Тя е официалната от миналата година. Въпросите са същия брой и с еднаква трудност . Външно оценяване е, значи не се мени скалата както например се мени на изпитите въз основа на броя двойки и тройки . Логика?Първоначално написано от meriLinka
Love is everything!
Малее хора.. утре имам класна по литература и трябва да правя съчинение разсъждение на "По жицата", обаче съм още на първата подтеза;дд Айде продължавам, сигурно тази вечер няма да спя!..
Just be yourself!
Аз преди малко видях една гадна хлебарка и май няма да мога да заспя в стаята си![]()
![]()
![]()
Мина!Мина!Мина!
ЙЕЗ!Всички матури и изпити..всичко!![]()
Тестовете бяха гадни,особено по физика и химия..ГР
Но дано сме се справили..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Химия и биология бяха елементарниии !!! Физиката бе малко по-трудна , но се справих!
Най-лесно ми беше по Химия. Както казва госпожата ни (най-невероятния учител и човек) "Когато човек си учи, му е лесно".
По Физика също беше лесно, само знам, че съм объркала за Бета-лъчите, но аз така или иначе не зная нищо за тия лъчи ( по Физика нищо не съм учила, но явно ми се отдава ).
По Биология на едно бях оградила вярно за дървесинната проводяща система, ама да ме питат защо го поправих, другата грешка ми е на болестта на Петър, защото бях освободена от училище, когато взимахме този урок, за да мога да се подготвя за олимпиадата, и после госпожата ми го обясни 100 пъти в колата, ама аз така и не го запомних това за пъпкуването
.
Като цяло миналогодишните тестове ми бяха много по лесни. По Физика нямах НИТО ЕДНА грешка, а по Химия и Биология, в училище ги правихме тестовете, а при нашата госпожа няма как да се преписва, така, че оценката ми беше реална, имах САМО ПО ЕДНА.
На мен тези три науки са ми елементарни, затова и за напред съм се ориентирала към природонаучен профил. Днес по Биология госпожата ни каза резултатите от матурите на 12-ти клас. Средната оценка по БЕЛ е около 5.40, а едно момиче е изкарала по Биология 6.00 =D> . Миналата година нашето училище е било на 3-то място по успех в цяла Пловдивска област, което е наистина много за едно общинско СОУ![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
омг...на нас ни казаха отговорите![]()
е аз си ги бях напраила вече и сверявах, оказа се че по био щях да имам 3 грешки, по физика 4, а по химия 1
ама нищо - сега са ми перфектни! Дано само атя по био ми пише 6 за срока и за годината дано дано даноооооо
![]()
БрПървоначално написано от MegiBoOm
.
Мен пък само ме питаха за някакви сууУпер елементарни работи, но вече ми е писнало от това ХИЩНИЧЕСТВО, хора, които нищо не знаят, има, колкото мен! Не, не, не! Този път осъществявах СИМБИОЗА с момчето пред мен, и с никой друг. Като искат да ми се сърдя, на мен ми омръзна![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Бях питала по-назад, но никой не ми отговри. Интересува ме, хората, които учат втори език в седми клас, по какво правят НВО?
Първи език? Втори език? И двете. . или каквото си изберат?
Йейй..на Химията май ще хвана 6 - имам 3 грешки, на Биологията май имам една грешка, а за Физиката не знам... От днес съм напълно свободнаааааааа !! Мисля в неделя да се видя с един приятел ..![]()
![]()
.. утре в нас ще се съберем няколко приятелки да гледаме филм и после малко купончее, щото нашите заминават на романтична екскурзия до Париж
..
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.