.
Отговор в тема
Страница 267 от 293 ПървиПърви ... 167217257263264265266267268269270271277 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 651 до 6 675 от общо 7312
    Цитирай Първоначално написано от TheBee
    По география нямам грешка,но по история имам 2
    Същата работа и тук. Нашите квестори обаче бяха готини и ни пуснаха да си подсказваме.

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    По история нямам грешки.
    По география имам 3 грешки
    Разочарован съм по география,допуснал съм много тъпи грешки.

BTW Не знам,защо целия клас си мисли,че съм зубър по история,вярно няма грешки,но въобще не съм учил,просто запомням всичко,защото ми е интересна историята,но Българската история която учихме миналата година ми беше много по-интересна и знам повече неща за нея.

Град
    Пловдив :)))))
    aаа супер як квестор имахме <3
    видя че си подсказвахме и не каза нищо.ама всички на висок глас и тя чуваше и каза че няма нищо против само да не се чува извън стаята
    ))))

Имам три грешки по География.По История нямам никакви.Много ме е яд,че пак ни питаха за разни течения.Хич не мога да ги запомня.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Преговаряте ли за утре?
    На мен нищо не ми влиза в главата.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Повече от фен
    Град
    Русе
    По история имам 6 грешки, 3 от тях са адски глупави, а по география имам само 2. За какви оценки се очертава ако мога да ви попитам?

и по двете петици ...
    аз правя миналогодишния тест по биология, химия и физика ии преговарях по физика, ама нищо не запомних ;дд

Хора, сигурни ли сте, че 2 грешки е за 5?
    Защото госпожата ни по география каза други и всичките ми съученици твърдят, че е 6 и не знам..

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ
    Ключ с верните отговори
    Всеки верен отговор се оценява с 1 точка.
    ВЪПРОС № ОТГОВОР
    1. Б
    2. В
    3. Г
    4. В
    5. А
    6. В
    7. В
    8. Б
    9. А
    10. Г
    11. В
    12. Б
    13. В
    14. Г
    15. В
    16. А
    17. В
    18. Б

ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА
    Ключ с верните отговори
    Всеки верен отговор се оценява с 1 точка.
    Въпрос

Верен
    отговор
    1. В
    2. Б
    3. Г
    4. В
    5. В
    6. Г
    7. Г
    8. А
    9. Г
    10. Б
    11. Б
    12. В
    13. В
    14. А
    15. А
    16. В
    17. А
    18. А

топлички-топлички от МОН
    Може ли да дадеш линк към сайта на МОН да изтегля това по история,че не помня къде кво писах
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ...еми напиши в гугъл МОН .... 'басии

Аз реших днеска да не уча, както и направих преди миналите НВО-ния, така чее....

По география имам 1 грешка - само въпроса с животното съм объркала.
    По история - 3 грешки. За утре изобщо нямам намерение да уча.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ...еми напиши в гугъл МОН .... 'басии

Аз реших днеска да не уча, както и направих преди миналите НВО-ния, така чее....
    писах,изтеглих някъв материял ама се оказа,че е от миналата година
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    Хора, сигурни ли сте, че 2 грешки е за 5?
    Защото госпожата ни по география каза други и всичките ми съученици твърдят, че е 6 и не знам..
    Скалата е била такава миналата година, сигурна съм. Кажи на госпожата ти да си обнови информацията.

neeDaBosS http://www.minedu.government.bg/open...-2june2011.pdf

Гледайте ве, хора .. за какво ви пускам нещата по 7 пъти при положение, че са под носа ви
    Love is everything!

може тази година е да друга скалата?

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    АЕ-то беше елементарно яд ме е че имам 2 грешки
    ъм днес на географията се затрудних на 16,17 ии онова с теченията иначе всичко беше доста лесно исторята я реших на 1 дъх... и в нашата стая си подсказваха яко ама аз си бях неутрална
    за утре ще си преговоря само тока от физиката ии тва е
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    може тази година е да друга скалата?
    Ами просто й покажи тази скала. Тя е официалната от миналата година. Въпросите са същия брой и с еднаква трудност . Външно оценяване е, значи не се мени скалата както например се мени на изпитите въз основа на броя двойки и тройки . Логика?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на magiie
    Малее хора.. утре имам класна по литература и трябва да правя съчинение разсъждение на "По жицата", обаче съм още на първата подтеза ;дд Айде продължавам, сигурно тази вечер няма да спя!..
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз преди малко видях една гадна хлебарка и май няма да мога да заспя в стаята си

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Мина!Мина!Мина!
    ЙЕЗ!Всички матури и изпити..всичко!

Тестовете бяха гадни,особено по физика и химия..ГР
    Но дано сме се справили..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Химия и биология бяха елементарниии !!! Физиката бе малко по-трудна , но се справих!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Най-лесно ми беше по Химия. Както казва госпожата ни (най-невероятния учител и човек) "Когато човек си учи, му е лесно".
    По Физика също беше лесно, само знам, че съм объркала за Бета-лъчите, но аз така или иначе не зная нищо за тия лъчи ( по Физика нищо не съм учила, но явно ми се отдава ).
    По Биология на едно бях оградила вярно за дървесинната проводяща система, ама да ме питат защо го поправих , другата грешка ми е на болестта на Петър, защото бях освободена от училище, когато взимахме този урок, за да мога да се подготвя за олимпиадата, и после госпожата ми го обясни 100 пъти в колата, ама аз така и не го запомних това за пъпкуването .

Като цяло миналогодишните тестове ми бяха много по лесни. По Физика нямах НИТО ЕДНА грешка, а по Химия и Биология, в училище ги правихме тестовете, а при нашата госпожа няма как да се преписва, така, че оценката ми беше реална, имах САМО ПО ЕДНА.

На мен тези три науки са ми елементарни, затова и за напред съм се ориентирала към природонаучен профил. Днес по Биология госпожата ни каза резултатите от матурите на 12-ти клас. Средната оценка по БЕЛ е около 5.40, а едно момиче е изкарала по Биология 6.00 =D> . Миналата година нашето училище е било на 3-то място по успех в цяла Пловдивска област, което е наистина много за едно общинско СОУ
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    омг...на нас ни казаха отговорите е аз си ги бях напраила вече и сверявах, оказа се че по био щях да имам 3 грешки, по физика 4, а по химия 1 ама нищо - сега са ми перфектни! Дано само атя по био ми пише 6 за срока и за годината дано дано даноооооо

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    омг...на нас ни казаха отговорите е аз си ги бях напраила вече и сверявах, оказа се че по био щях да имам 3 грешки, по физика 4, а по химия 1 ама нищо - сега са ми перфектни! Дано само атя по био ми пише 6 за срока и за годината дано дано даноооооо
    Бр .
    Мен пък само ме питаха за някакви сууУпер елементарни работи, но вече ми е писнало от това ХИЩНИЧЕСТВО, хора, които нищо не знаят, има, колкото мен! Не, не, не! Този път осъществявах СИМБИОЗА с момчето пред мен, и с никой друг. Като искат да ми се сърдя, на мен ми омръзна
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Карлово <33
    Бях питала по-назад, но никой не ми отговри. Интересува ме, хората, които учат втори език в седми клас, по какво правят НВО?
    Първи език? Втори език? И двете. . или каквото си изберат?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Йейй..на Химията май ще хвана 6 - имам 3 грешки, на Биологията май имам една грешка, а за Физиката не знам... От днес съм напълно свободнаааааааа !! Мисля в неделя да се видя с един приятел .. .. утре в нас ще се съберем няколко приятелки да гледаме филм и после малко купончее, щото нашите заминават на романтична екскурзия до Париж ..
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си