- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Кога успяхте да си ги проверите? Излезнали ли са отговорите...![]()
Охх... поне вече всички изпити минаха![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
^^ аз уча немски като първи и руски като втори .. явяваш се на външно само по първия чужд език ... малее хораа ... госпожата по химия ни каза отговорите (след външното, а не по време на него) и имам 5 грешки .. и ни върна контролните имам 5.50и сега съм 6,5,4, което е 15 делено на 3 е точно 5 .. устройва ме .. по биология тази болест на Петър не съм я и чувала ... и двата срока имахме по 2 часа биология, всеки час (с изключение на четири часа, в които сме правили контролни) взимаме по един урок и сега сме съвсем в началото на последния раздел и сме взели само за кръговрата на веществата .. не знам как става това
![]()
А английски не учите ли?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
не .. все пак съм във втора немска, която преди това е била руска ;дд
миналата година за първи път вкараха и английски, смисъл сегашните осмокласници са първите, които учат английски и то той се изучава само в една паралелка, чийто бал миналата година е бил 33.84 ...
малко повечко излишна информация ;дд
Може ли някой да даде отговорите.. ?![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
ето аз само по химия имам :
Б
Б
Б
В
Б
А
Б
В
А
Б
Б
В
В
Г
В
А от къде знаеш, че са тези ?Първоначално написано от vannes
![]()
еми госпожата по химия така каза .. не знам, може да е объркала нещо, защото тя пред нас ги погледна за първи път задачите и така ..
Би трябвало да са верни, защото и аз тези съм писала.
Ето моите отговори:
Физика:
1.а
2.а
3.г
4.а
5.г
6.б
7.в
8.б
9.а
10.б
11.в
12.в
13.б
14.г
15.в
Биология
1.б
2.б
3.б
4.в
5.б
6.а
7.б
8.в
9.а
10.б
11.а
12.в
13.в
14.г
15.в
и по химия ми са същите като показаните по-горе.
Айде бе.. днеска отговорите закъсняват :X:X
по физика ми беше трудно, доста![]()
ее няма такава излагация просто ... и по трите предмета ще имам четворкиохх никога не съм била толкова зле ... не знам просто цяла година се напрягах само за математика и български ии сега като минаха изпитите мозъкът ми отказа .... не, не, не, не мога да повярвам ....
![]()
И аз ще имам 3 шестици - нямам грешки.![]()
По физика - 6 грешки
Химия - 3 грешки
Биология - 4 грешки
Това горе-долу за каква оценка трябва да е?![]()
^ Офф не разбрахте ли, че се оценяват ИНДИВИДУАЛНО, а не като сбор от трите???
физика - 1 грешка
биология - 2 грешки (едното наистина не го знаех, а другото не го бяхме учили)
химия - 3 грешки
Love is everything!
Аз по Химия имам само една грешка.
По физика имам или 2, или 3 грешки.
А по Биология 4 грешни. За какво си поправих 2 верни неща, да ме питат, ама не ме бърка толкова! Просто си умирам от яд, но това е! тя госпожата си знае, че си уча
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Според мене 9ти въпрос по биология беше некоректен. Изобщо не сме го учили това за ехинококоза. Мисля, че го няма и в учебниците. Иначе по биология имам 6, по физика имам 5, а по химия имам 4![]()
една точка имам до 5.
![]()
![]()
. Не съм много доволна.
![]()
Физика - 3 грешки
Химия - без грешка
Биология - 1 грешка
По физика малко ме е яд, но вече съм оформена с 6 така, че няма за какво да се притеснявам. Мисля, че само по БЕЛ, математика и АЕ не съм. По всичко друго имам 6!По мои пресмятания и по тези 3 предмета ще имам 6. Вас започнаха ли да ви оформят вече?
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Физика и Химия - без грешка.
Биология - 4 грешки.
![]()
![]()
Хора 2 грешки нали са за отличен???
И 4 грешки за 5 ли са или за 4?![]()
Много съм доволен от себе си:
Химия-2 грешки
Биология-2 грешки
Физика-4 грешки (но така или иначе се очертавах за 4ка, така че)
Enjoy Life ^_-
^^ виж няколко страници по-назад пуснах скалата ...
офф бате само моя мозък ли отказа ??
П.С. : на мен ми се очертават петици по химия, физика, география и, ако госпожата по биология си промени мнението (беше решила да не смята оценката от външното.. иначе съм за 6), значи че и по биология ще имам 5 ... ама на мен природните науки не ми вървят ... по всичко друго ще имам шестици ..
При мен, ако тази по био реши да ми пише 6, по всичко ще имам 6![]()
Физика - 6 грешки -- мисля че за 4
Химия - 0 грешки![]()
-- 6
Биология - 3 грешки -- 5?
По Био няма да ги пише, а по Физика каза според зависи от резултатите.. Ама май няма да ги пише![]()
Физика-4 грешни![]()
Химия- 1 грешна![]()
Биология-1 грешна![]()
По тъпата физика беше ужасно..дори и математика на класа (който е добър и по физика) го затрудни.![]()
Сега ще имам 5 за годината по физика..I don't careeee.![]()
В понелник ще ходим да ни снимат за албум..Днес си търсих дрехи и обувки,утре или другиден сигурно пак ще отида с майка ми.