- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Първоначално написано от magiie
Тея построителните ги учихме маи преди 4 месеца а ние сега последните дни сме свободни каквото искаме си правим почти, утре ще гледаме филм по време на български език .
А да питам на 10 за да си видиш оценката трябва да си знаеш входящия номер ли?
Po istoriq imam 17 ot 18 i mi ostavi 6 za godinata, a po himiq imam 15 ot 15 i tam sigurno shte mi osatvi 6. May samo po fizika shte imam 5 za godinata zashtoto gospodina kaza che shte ni ostavi ocenkata koqto sme izkarali na vunshnoto.![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Вече съм оформена по БЕЛ, Математика, Музика, СИП БЕЛ, ИИ, ФВС, СИП Математика, История (мисля, че ми я е писала, защото ми каза, че съм за 6), АЕ (не ми е писана в дневника, но имам 6 и за двата срока) Химия и Биология.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не, не са най-важното нещо, но когато си ученик са важно да имаш хубави оценки, /мое мнение/Първоначално написано от kukuchev711
Как така 2 на всички външни, не учиш ли поне малко или не си се явил? Извинявай за въпроса, но доста се изненадах.![]()
нас ни оформиха засега само по немски, руски, биология и география ... само по география имам 5 по другите съм 6 .... очертават ми се 3 петици : физика, химия, география .. еми ПЕРФЕКТНО (: мерси за съветите, реших да съм с роклята (: ние мислим да ходим на Панчареево (басейна в София), ама само 11 човека от 23ма се навиха .. нзз ..
Ама вие само 23-ма човека ли сте в класа?! В моя клас сме 29, бяхме 30, но един се махна.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
вече сме оформени по БЕЛ, математика, история, география, химия, физика, биология ииии по англиийски:
БЕЛ - 6
математика - 6
история - 5
география - 5
химия - 5
физика -5
биология - 5
английски език - 6
на мен най-важни ми бяха българският и математиката, така че...
аз вече спрях да уча тотално.днес имахме класна по БЕЛ-ЗИП на литературни термини, а утре имаме по математика-зип.дано да се справя. xD
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Диииидиииии...някой да ми държи дъфката, скачам в бояяИ причината е едно момченце, дет ми се прави на готиноо-вика ми "Аре да си видим" и после "Ти ми звънни, че може да забравя" ООО !! Копеленцето мръсно
За първа среща щял да ми забравии...
![]()
![]()
Охх..трябваше да си излея яда..ии сори за спама![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Значиии.. ако бях на твое място изобщо не бих се занимавала с някви пичове,гъзари и както там си се определят.Първоначално написано от polssa
Просто ме дразнят!
![]()
Не че ти трябва мнението ми, по-добре го познаваш от мен.![]()
Хахахаххаххха, polssa ти направо ме разби..![]()
![]()
Just be yourself!
Купихте ли си рокли за прощалните/другарските вечери? ^_^ Как ще са ви косите?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз си купих рокля, утре или други ден ще си купя и обувки. Косата мисля да си я накъдря с ретро преса.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Днес се замислих, че нямам нищо за 15ти.Ще заложа на някой свежарска рокличка и сандали сигурно, в събота ще видя какво има по магазините. Косата искам да я накъдря, малко е късичка, но много искам лятото да съм къдрава ^_^.Първоначално написано от awesomesheepy
Здравейте момичета! ... и момчета де![]()
polssa тоя направо го забрави....момчета колкото искаш, не ти трябва някъв отворен пикльо...
awseomesheepy аз на другарската ще съм със сиви къси дънкови панталонки и една много готска тениска (бяла) и такам... За обувки все още се колебая...
Грим ще сложа само черен молив и спирала, ако се прежаля и някъв гланц![]()
![]()
Косата ми сигурно ще бъде права и такам (:
Оправили са бъга в системата и са започнали да въвеждат оценките по електронен път < така ни каза госпожата ни по ФВС.![]()
Аз за другарската съм готова, само тая коса не знам какво да я правя![]()
Just be yourself!
Супер.Първоначално написано от meriLinka
Та кога ще можем да си проверим оценките по интернет? На 10 юни ли?
We'll come back next year!
YNWA
моят клас е толкова смотан че на 15ти само ще ни дадат бележниците и там другите документи :с какви рокли какви токчета....а и ще ни кажат годишните оценки по бел и математика чак в понеделник :@
Аз пък ще си накъдря косата с дебела маша.
Аве хора кажете къде и как са проверяват резултатите от изпитите....?![]()
![]()
Днеска вече двама човека ми казват, че резултатите ще излязат утре.
Ако е така направо ще откача ....
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Е, не ми казвай, че си нямал(а) нито една двойка! (говоря за merilinka).Първоначално написано от l0verch0y
Как може по цял ден да учите — идея си нямам. По-спокойно го раздвайте, дори и с пълен отличен да завършите, и дори да имате 10000 висши (ако искате..................), трябва да имате късмет. Особено в нашата държавица... Нали знаеш — някой не си дават зор - и успяват пак в живота. Така че се веселете и бъдете щастливи. Е, трябва да учим, за да имаме някаква култура, но не мисля, че трябва да се изсилваме..![]()
We'll come back next year!
YNWA