.
Отговор в тема
Страница 276 от 293 ПървиПърви ... 176226266272273274275276277278279280286 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 876 до 6 900 от общо 7312
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Цитирай Първоначално написано от Clotho
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Забелязах, че много хора вече не учат, а само нашето даскало продължава :/ Сутрин, като отивам за училище, и забелязвам как учениците ходят без раници вече. (Живея точно до едно училище и ги забелязах) Но ние продължаваме да учим. По български вече спряхме, но по математика няма милост. Вика, че може точно накрая да стане някой фал (Демек някой да има двойка за годината)
    Ох,това е супер гадно! Не стига,че ни мъчат цяла година.Аз лично най-много се изнервих на другите преподаватели,които само ни повтаряха да се подготвяме за техните предмети.Само се правят на интересни. Постоянно ни заплашваха : "Ще ви намаля оценката за годината,за да нямате хубава диплома.Ще видите вие."
    Ооо не сте единствени ;дд и ние учим по математика.. някви построителни задачи, които ни трябвали за 8 клас Ем, ние вече такъв мързел ни е хванал, тя за задачи ни мисли..

Тея построителните ги учихме маи преди 4 месеца а ние сега последните дни сме свободни каквото искаме си правим почти, утре ще гледаме филм по време на български език .

А да питам на 10 за да си видиш оценката трябва да си знаеш входящия номер ли?
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Po istoriq imam 17 ot 18 i mi ostavi 6 za godinata, a po himiq imam 15 ot 15 i tam sigurno shte mi osatvi 6. May samo po fizika shte imam 5 za godinata zashtoto gospodina kaza che shte ni ostavi ocenkata koqto sme izkarali na vunshnoto.
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Вече съм оформена по БЕЛ, Математика, Музика, СИП БЕЛ, ИИ, ФВС, СИП Математика, История (мисля, че ми я е писала, защото ми каза, че съм за 6), АЕ (не ми е писана в дневника, но имам 6 и за двата срока) Химия и Биология.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от kukuchev711
    Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    На нас ни казаха оценките по всички предмети , на които правихме матури без български и математика
    Ето ги и моите.. :Д

История - 2 по матурата - за годината 4
    Химия - 2 по матурата - на поправка или 3ка ще ми пишат за годината
    Биология - 4 по матурата - 4 за годината
    Физика - 2 на матурата - 3 или 4 за годината
    География - 2 на матурата - 3.40 за годината сега ще сядам да науча малко да ми пише 3.50
    Най-накрая някой да си признае, че има и по слаби оценки...
    Тука ревете, че имате петици — хвалите се, че имате шестици. Някой ден ще разберете, че оценките не са най-важното нещо в този живот.
    Не, не са най-важното нещо, но когато си ученик са важно да имаш хубави оценки, /мое мнение/
    Как така 2 на всички външни, не учиш ли поне малко или не си се явил? Извинявай за въпроса, но доста се изненадах.

нас ни оформиха засега само по немски, руски, биология и география ... само по география имам 5 по другите съм 6 .... очертават ми се 3 петици : физика, химия, география .. еми ПЕРФЕКТНО (: мерси за съветите, реших да съм с роклята (: ние мислим да ходим на Панчареево (басейна в София), ама само 11 човека от 23ма се навиха .. нзз ..

Град
    Карлово <33
    Ама вие само 23-ма човека ли сте в класа?! В моя клас сме 29, бяхме 30, но един се махна .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Ние сме 27. Много ми е добре така като нямам по нищо да уча !

вече сме оформени по БЕЛ, математика, история, география, химия, физика, биология ииии по англиийски:

БЕЛ - 6
    математика - 6
    история - 5
    география - 5
    химия - 5
    физика -5
    биология - 5
    английски език - 6

на мен най-важни ми бяха българският и математиката, така че...

аз вече спрях да уча тотално.днес имахме класна по БЕЛ-ЗИП на литературни термини, а утре имаме по математика-зип.дано да се справя. xD
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Диииидиииии...някой да ми държи дъфката, скачам в бояя И причината е едно момченце, дет ми се прави на готиноо-вика ми "Аре да си видим" и после "Ти ми звънни, че може да забравя" ООО !! Копеленцето мръсно За първа среща щял да ми забравии...
    Охх..трябваше да си излея яда..ии сори за спама
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от polssa
    Диииидиииии...някой да ми държи дъфката, скачам в бояя И причината е едно момченце, дет ми се прави на готиноо-вика ми "Аре да си видим" и после "Ти ми звънни, че може да забравя" ООО !! Копеленцето мръсно За първа среща щял да ми забравии...
    Охх..трябваше да си излея яда..ии сори за спама
    Значиии.. ако бях на твое място изобщо не бих се занимавала с някви пичове,гъзари и както там си се определят. Просто ме дразнят!
    Не че ти трябва мнението ми, по-добре го познаваш от мен.

Супер фен Аватара на magiie
    Хахахаххаххха, polssa ти направо ме разби..
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Купихте ли си рокли за прощалните/другарските вечери? ^_^ Как ще са ви косите?
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Аз си купих рокля, утре или други ден ще си купя и обувки. Косата мисля да си я накъдря с ретро преса.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Купихте ли си рокли за прощалните/другарските вечери? ^_^ Как ще са ви косите?
    Днес се замислих, че нямам нищо за 15ти.Ще заложа на някой свежарска рокличка и сандали сигурно, в събота ще видя какво има по магазините. Косата искам да я накъдря, малко е късичка, но много искам лятото да съм къдрава ^_^.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте момичета! ... и момчета де

polssa тоя направо го забрави....момчета колкото искаш, не ти трябва някъв отворен пикльо...

awseomesheepy аз на другарската ще съм със сиви къси дънкови панталонки и една много готска тениска (бяла) и такам... За обувки все още се колебая...
    Грим ще сложа само черен молив и спирала, ако се прежаля и някъв гланц
    Косата ми сигурно ще бъде права и такам (:

Оправили са бъга в системата и са започнали да въвеждат оценките по електронен път < така ни каза госпожата ни по ФВС.

Супер фен Аватара на magiie
    Аз за другарската съм готова, само тая коса не знам какво да я правя
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    Оправили са бъга в системата и са започнали да въвеждат оценките по електронен път < така ни каза госпожата ни по ФВС.
    Супер.
    Та кога ще можем да си проверим оценките по интернет? На 10 юни ли?
    We'll come back next year!
    YNWA

Супер.
    Та кога ще можем да си проверим оценките по интернет? На 10 юни ли?
    Предполагам да.

Град
    София
    моят клас е толкова смотан че на 15ти само ще ни дадат бележниците и там другите документи :с какви рокли какви токчета....а и ще ни кажат годишните оценки по бел и математика чак в понеделник :@

Град
    Карлово <33
    Аз пък ще си накъдря косата с дебела маша .

Аве хора кажете къде и как са проверяват резултатите от изпитите....?

Днеска вече двама човека ми казват, че резултатите ще излязат утре.
    Ако е така направо ще откача ....
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

На нас ни казаха оценките по всички предмети , на които правихме матури без български и математика

География - 2 на матурата - 3.40 за годината сега ще сядам да науча малко да ми пише 3.50
    Тука ревете, че имате петици — хвалите се, че имате шестици. Някой ден ще разберете, че оценките не са най-важното нещо в този живот.
    Не, не са най-важното нещо, но когато си ученик са важно да имаш хубави оценки, /мое мнение/
    Как така 2 на всички външни, не учиш ли поне малко или не си се явил? Извинявай за въпроса, но доста се изненадах.
    Е то си е за моя сметка нали ?
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Е то си е за моя сметка нали ?
    Е, не ми казвай, че си нямал(а) нито една двойка! (говоря за merilinka).
    Как може по цял ден да учите — идея си нямам. По-спокойно го раздвайте, дори и с пълен отличен да завършите, и дори да имате 10000 висши (ако искате..................), трябва да имате късмет. Особено в нашата държавица... Нали знаеш — някой не си дават зор - и успяват пак в живота. Така че се веселете и бъдете щастливи. Е, трябва да учим, за да имаме някаква култура, но не мисля, че трябва да се изсилваме..
    We'll come back next year!
    YNWA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си