- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ние пък на 15-ти изобщо няма да празнуваме. Дават ни бележниците и си тръгваме.Класната така реши. То и да бяхме сигурно нямаше да ходя, а и другите решиха, че няма да празнуваме. Радвам се
Обаче сме щели да се виждаме преди 15ти септември. Ще си помисля дали да ходя. Вие като гледам бая купон ще пада..
![]()
vannes рокличката е много яка :Д
polssa заеби го тоя... на много важен се прави.. :/
по биология имам 5...а по физика и химия - яка излагация...тая по физика няма да ги смята йей....а дано и тая овца по химия :Д
тааа тея дни ми е много кеф като нямам по кво да уча...някво лежерно :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
По музика сме разделени на групички и всяка група трябва да направи костюм и пиеса за сътветната епоха. Ние сме за ренесанса. Дайте някави идеи за писеата(трябва да е кратка, не повече от 5 минути) и за костюма, който трябва д бъде изработен от подръчни матерали.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
^ ако бях учила в часовете по музика, вместо когато ме изпитва да си чета от листчето зад гърба й, щях да ти помогна.. но УВИ, това няма да се случи ... (не ми обръщайте внимание, хвана ме лигата ;ддд)
на 15ти ще съм с роклята, със черни сандали и мисля да си накъдря косата (искам искам искам искам да ми е къдраваааа....постоянно ;дд)
да, само 23ма сме, аз съм 23ти номер ;дд бяхме 27, ама се махнаха много хора и дойдоха 2ма ...
на 15ти, ако се съберем само 11 човека за басейна аз пак ще искам да отида, защото искам да си прекарам страхотно и да запомня приятелите си подобаващо ...
днес ще ме оформи по история. имам 3 шестици, ама на външното май имам 4 .. стискайте палци да не ми остави 5, моля ви ... ако ми пише 6 това ще е първата ми шестица за срока (и годината) по история от „човекът и обществото“ в 4 клас насам ;дд
една приятелка днеска има рожден ден (може би най-добрата ми приятелка) ии след малко отивам да й купя подарък.. понеже днес няма да можем да се видим след училище, тя ще дойде в голямото ми междучасие и ще й подаря подаръка и ще и купя и розичка .. ще е много гот, нали ?
айде чао от мен, че поста стана километричен ;дд
Ехеее какви преси ,какви маши в 7ми клас![]()
Ние не бяхме толкова филмирани за бала даже
![]()
![]()
Сори за спама ,амаии успех там с оценките ,да ви приемат 'гдето искате
[/quote]
Е, не ми казвай, че си нямал(а) нито една двойка! (говоря за merilinka).
Как може по цял ден да учите — идея си нямам. По-спокойно го раздвайте, дори и с пълен отличен да завършите, и дори да имате 10000 висши (ако искате..................), трябва да имате късмет. Особено в нашата държавица... Нали знаеш — някой не си дават зор - и успяват пак в живота. Така че се веселете и бъдете щастливи. Е, трябва да учим, за да имаме някаква култура, но не мисля, че трябва да се изсилваме..[/quote]
-----------------------
Аз ти казвам ,че нямам нито една двойка.Няма и да имам,защото не си позволявам своеволия и не си позволявам да не уча.Какви са тези смешни изказвания като,, Нали знаеш — някой не си дават зор - и успяват пак в живота,,.Това е напълно невярно,защото не може да не учиш и да искаш да имаш добра робота.Много хора говорят наизуст и се успокояват с това,че имало висшисти,които не можели да си намерят работа.Това са единици и почти ги няма.Трябва всеки човек да е амбициозен и да следва целите си в живота.Оценките ,които получава човек в училище са много показателни за неговата същност.Някои казват,че ако искат,могат да имат шестици.За някои хора е вярно,но за повечето не е така,защото те просто не могат.Програмирани са по различен начин.Едни учат урок по история като мен за 10-15 минути и имам отлични оценки,а други и 1 час да го учат пак не могат да кажат нищо.Преди 1 седмица една учителка ни беше казала,че сина и учи в техникум и ,че нямало значение къде учиш до 12 клас,а имало значение къде ще си вземеш висшето образование.Това не е вярно ,защото сега е много важно къде ще влезем и къде ще получим средното си образование.Например скоро излязоха резултатите на 12 клас.Появи се таблица,която показва резултатите.Факт е ,че най-високите резултати са на учениците от София-Национален учебен комплекс по култура - Горна баня,91 Немска езикова гимназия,Американски колеж и на 4-то място е Първа езикова гимназия - Варна.Тази статистика показва,че има голямо значение къде учиш.![]()
мм след 1 седмица е 15 и завършвам 7 клас![]()
толкова гадно нещо не съм виждал... Графикът ми беше така през 2 смяна
понеделник 9 часа сутринта - урок по немски до 10.30 , след това 7 часа училище и след това в къщи.
Вторник: 6 часа училище...
Сряда: 6 часа училище
Четвъртък: 5 часа училище и после от 6:00 урок по математика до 7:30
Петък: 7 часа училище...
Събота: 8 астрономически часа ШКОЛА ...
Неделя: Учене за понеделник .................
Издържах 2 месеца и теглих майна на всичко![]()
Но пък сега свършвам ОЩЕ ЕДНА СЕДМИЦА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Аз ти казвам ,че нямам нито една двойка.Няма и да имам,защото не си позволявам своеволия и не си позволявам да не уча.Какви са тези смешни изказвания като,, Нали знаеш — някой не си дават зор - и успяват пак в живота,,.Това е напълно невярно,защото не може да не учиш и да искаш да имаш добра робота.Много хора говорят наизуст и се успокояват с това,че имало висшисти,които не можели да си намерят работа.Това са единици и почти ги няма.Трябва всеки човек да е амбициозен и да следва целите си в живота.Оценките ,които получава човек в училище са много показателни за неговата същност.Някои казват,че ако искат,могат да имат шестици.За някои хора е вярно,но за повечето не е така,защото те просто не могат.Програмирани са по различен начин.Едни учат урок по история като мен за 10-15 минути и имам отлични оценки,а други и 1 час да го учат пак не могат да кажат нищо.Преди 1 седмица една учителка ни беше казала,че сина и учи в техникум и ,че нямало значение къде учиш до 12 клас,а имало значение къде ще си вземеш висшето образование.Това не е вярно ,защото сега е много важно къде ще влезем и къде ще получим средното си образование.Например скоро излязоха резултатите на 12 клас.Появи се таблица,която показва резултатите.Факт е ,че най-високите резултати са на учениците от София-Национален учебен комплекс по култура - Горна баня,91 Немска езикова гимназия,Американски колеж и на 4-то място е Първа езикова гимназия - Варна.Тази статистика показва,че има голямо значение къде учиш.
Да, имам една такава приятелка, която само седи и Учи ли учи....
питаме я кво правиш в свободното си време "АМИ НЕ ЗНАМ УЧА"
в лятната ваканция преди 7 клас взимаше материала за 7 клас !!! Това не е учене това е параноя ... Оценката е просто цифра, която не говори нищо за теб ... Например ако ти напишат 2-ка щото тапия учител те мрази това не значи, че ти си тъп. Например не знам как изглежда учебника ми по физика, имам 6 за год е не съм учил и успях, а ако те мрази учител ами просто се доказваш дали с изпит, който не проверява той или направо пред следващия учител, но да рева, да се тръшкам за оценки- НИКОГА! не бих си причинил това защото една цифра фигурира в една книжка...
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Tя сигурно сега почва за матурите,а после и ще специализира докато не дойде време за тях![]()
![]()
ЩЕ ме извините,че пиша тук ама кака ви няма работа![]()
Еми и според мен е глупост тази твоя „живей си живота, а не се затваряй да учиш“ стратегия, защото специално кандидатстването след седми клас е много важно.. наистина има голямо значение в коя гимназия ще влезеш ... не казвам, че трябва да не си показваш носа навън и само да учиш, учиш, учиш по цял ден, но просто са нужни малко повече усилия .. какво пък толкова това е само за една година .. ама ако си се напънал и влезеш в хубаво даскало няма ли да ти е гот ?
Вие с колко ще завършите? Май-май. . в моята диплома ще пише 6,00![]()
. До сега не съм завършвала с по-малко
.
Защо пък да не използваме преса/маша?! Много ми е смешно като някой така се изцепи
. Не мога да си представя какви ще са коментарите, ако отида на училище (не говоря за завършването) с неоправена коса
. Да, да, ще е велико
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
E ,щото седми клас ,а се токате като 12ти.Неопрвена коса,хахахаха-като бяхме 7ми клас една опашка и фиби това е ,Божеее
![]()
kukuchev711, ей заради такова мислене през две седмици по новините споменават за поредния смъртен случай поради лекарска грешка.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
britzy, сама го каза!Смешно е да се разкарваш като разплетена кошница в главатакато БЯХМЕ![]()
Хорицаааааа, ако атя по био ми пише 6 дипломата ми ще бъде 6,00
![]()
![]()
Днеска си купих едни много сладки черни сандалки и такам... ^^
сега взех да се колебая дали на другарската да съмс кецове или с тях![]()
иначе даскалото върви добре, нищо интересно...даже не знам защо все още ни викат![]()
днеска свършихме в 11:40![]()
айде, че много дълго стана![]()
Оформиха ме днес и по География-6ца..
И по физика - 6ца..
^___^
Днес ще спя,ще напиша в уч.тетрадка по английски и ще излизам..=) Времето е чудно.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Чакай малко-хах,не е нужно да си разплетена кошница в главата ако не ползваш преса-lololololol
Оценките не са най-важното, не се вкарвайте във филми.
Сега като ви приемат ще видите в класа ви, че ще има с по-висок бал, ала с нулева обща култура. Учете за себе си, импровизирайте със знанията си, вече не сме по соц. време, където учителите са искали "всестарнно развита личност"![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Висшето образоание си е най-важно.Като сме на интервю за работа никой не гледа къде сме завършили средното си образование ,а къде висшето.
А има и такива ,които като влязат в хубава гимназия и си мислят ,че всичко им е в кърпа вързано и спират да учат.Докато тези,които не са успели учат като побъркани и после изкарват по-високи оценки в 12 клас .. Вярно ,че си е готино като си постигнеш целта да влезеш кадето ти се иска ,но знанията не идват от училището все пак .. Трябва сам да си се трудиш и тва е..![]()
GreenDay
Толкова ли е важно за вас какво пише на дипломата...![]()
Мале като си помисля, че 10 е вдругиден направо ми става лошо ... ;x
Just Siseyy Hater's ...
SHIT! в петък ще правим тест по история![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Абе неска як ден![]()
Утре ще изпитват по географияа в понеделник ще правя тест по МУЗИКА
и на всичкото отгоре "външно"..... абе хора музиката е за пеене и забавление, пък тея външни ще ми правят, то остава и по изобразително да направят
![]()
![]()
Just be yourself!
Да, стремя се към максималнотоПървоначално написано от Strength
! Мисля, че го постигам. Ако не си поставя за цел да имам пълна шестица и само си викам "Е няма нищо, то тая диплома не е важна", предполагам, че няма и да я получа
. Не съм бележкарка, но оценката също ми е доста важна
. Да се похваля. Тази година не съм изкарвала по-малко от петица
![]()
.
Олее..умирамОт половин година не бях стъпвала в залата (гимнастичка бях) и неска отидох на тренировка ии ...БОЛИ
![]()
![]()
Иначее... в петък ще ме изпитат по География, затва сега ще уча по нея(ще ме изпитват за 6) , а ако г-жата по Химия се смили да пише 6, направо банкет давам
![]()
Така дипломата ми ще е 6.00
Не знам за вас, но видях, че по-горе са писали за оценките-според мен е важно да имаш хубави оценки по всичко, защото ако ще кандидатстваш в хубава гимназия, това може да ти помогне-понякога стават дублирания на балове и се взима и оценката от дипломата..
П.С. Pamaa, жесток подписс![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.