- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Малее днес в час по БЕЛ един от моя клас донесе филм и го гледахме на проектора.И то кой филм-Американски Пай-Братството![]()
![]()
![]()
.Повечето моменти от филма звучаха така: ''оооо да бейби, поеми белия кит''
. И госпожата по БЕЛ вика: айде образовайте се! И се смее
![]()
![]()
Хора, какво сте се спекли толкова...най-важното е математиката и българският, защото тях ще взимат под внимание като кандидатствате.Може би на някои ще им е важна и примерно географията, но не на много...Вие се оплаквате от петици?!Как може бе, щом отсега си давате толкова зор вие трябва да откачите докато завършите висшето...визирам специално някои индивиди...Ученето не е най-важното.Ваш проблем ако не го осъзнавате, да, от много голямо значение е, но не си струва от откачиш заради него, нали.Който си учи уроците за 15 минути и после ги знае перфектно явно има късмет, рядко се срещат такива хора.Браво на вас, но не е нужно да се фукате и да тикате в носовете на хората своите "успехи"...
айде релакс беее, кво зехте да пре*бавате темата
![]()
![]()
бтв: понякога, ако има съвпадение се гледа и цялостната диплома \/
Оле дано само тая овца по химия да се е смилила и да ми е писала 6...Ние вече сме оформени и даже дипломите ни се печататEстествено, се надявам на 6.00
Ох...като си представя, че завършваме на 10-ти ми става някво гадно....![]()
![]()
Не знам дали ще има реване, ама не ми се вярва.
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Ъм...хора предлагайте заглавия за следващата тема,че да знам какво да й сложа за заглавие![]()
''Мъчението след седми клас''Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Срочна или през срока ? Нереално е през срока да си нямала 5Първоначално написано от Pamaa
![]()
Нас днес ни по литуратура ни дадоха лист с книги за през ваканцията.![]()
Резултати - точно на 10ти юни
Love is everything!
Хора, нашата госпожа по ФВС е малко зла и май ще ми пише 5. Тя на всички момичета ще им пише МАЙ 5,дава по-малко точки за активно и съзнателно участие и на най така доброто момиче по физическо каза, че ще му пише 0 точки на волейбол и малко точки на баскетбол и даже тя ще има 5, а какво остава за другите.. Миналата година честно и почтено си бях изкарала достатъчно точки за 6, на тази яко съм се отпуснала, тези изпити ми влиаят на физическата форма
, ноооо какво да се направи, физическо, пука ли ти?
Сега лятото ще имам достатъчно време за спорт.
Сега като не знам кога точно ще излязат резултатите, може и всеки момент, направо откачам.
И друго да ви се похваля, в дневника имам 6 по математика за срока /и за годината/ написано с молив.![]()
Защо?Кой го е казал? Оххх така ме е яд...исках по-скоро ама![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
По-добре да не е по скаро, защото иначе ще влият за оценката. Вижте - Резултатите от изпитите след 7 клас са малко по-ниски от миналата година, тъй като решихме да вдигнем критериите. Това заяви днес пред журналисти министърът на образованието Сергей Игнатов. Той допълни, че скалата за оценяване ще бъде вдигана стъпаловидно и потвърди, че резултатите от изпитите след 7 клас ще бъдат оповестени на 10 юни (петък).
Относно въпроса за новия Закон за висшето образование Игнатов каза, че той е почти готов и ще бъде оповестен за обсъждане в края на септември. Министърът допълни, че МВР и МВнР имат задачата, без да нарушават шенгенските ангажименти, да облекчат идването на чужди студенти в България. Стремежът е да бъдат отстранени всички административни пречки, които биха забавяли оформянето на документацията, каза той.
Майко как се уплаших. Седа си изведнъж не виждам бележката с входящия номер където я бях уставила, за да не я загубя. Прерових цялата стая като луда. Накрая се оказа, че е паднала на земята . Доста се стреснах. Особено като си представих, че отивам при строгата ми класна и й казвам, че съм загубила номера , а до сега го пазих.
''малко по-ниски от миналата година, тъй като решихме да вдигнем критериите'' тоест ще имам по-ниска оценка от миналата година с едни и същи точки?!
а какво значи,че скалата ще бъде вдигната сътпаловидно?![]()
тоест,че ако преди примерно за 80 точки имаш 5,20 сега за 80 точки ще имаш 5,10....така ли?![]()
Резултатите от изпитите след 7 клас са малко по-ниски от миналата година, тъй като решихме да вдигнем критериите. Това заяви днес пред журналисти министърът на образованието Сергей Игнатов. Той допълни, че скалата за оценяване ще бъде вдигана стъпаловидно и потвърди, че резултатите от изпитите след 7 клас ще бъдат оповестени на 10 юни (петък).
Не. По-скоро ще се намалят точките, които се получават че да имаш 3. Нагоре едва ли ще я пипат скалата.Първоначално написано от MegiBoOm
Аз нали те гледам в всяка тема в този раздел пишеш имам 5 имам 6 не била бележкарка . Вместо да уча цяла година и да не си мръдна г*за от нас в час каквото запомня и накрая на годината уча за по 10 мин на предмет и изкарвам 4ки за годинатаПървоначално написано от Pamaa
![]()
мии не точно...![]()
ама аз не разбрах в полза на нас ли ще е![]()
Ей, сладур, само едно ще ти кажа: не съм от най-ученолюбивите. По никой разказвателен предмет не уча (само Биология), отдава ми се, редовно си пишех домашните само по Математика, по БЕЛ ги пишех в междучасието и рядко, ако имахме някой преразказ-вкъщи. В класа ми има хора, които се скъсват да учат, амаа пак не са най-добрите. Един пример ще ти дам. Едно голямо междучасие идва при мен госпожата по Физика (по Физика и География не съм барвала учебник, просто учителите ни са такива и никой не учи) и вика, на мен и още няколко човека от класа "Днес след часовете елате на олимпиада". Естествено ние гледаме като телета, но се съгласихме. Без никакво учене/подготвяне минах на втори кръг с 27/30 точки, обаче не отидох, защото тогава беше и областния кръг на олимпиада по Биология.
В час по БЕЛ, Математика, Химия, Биология си работя, по История мълча (ако не мълчиш те изпитва), а по Физика, АЕ и География се лигавя.
Вярно, че решавах тестове, за да се подготвам за изпитите, но отделях не повече от час-час и половина, и то вечер.
Само ми е чудно как не успя да се подготвиш преди външните и поне една тройка да хванеш, като твърдиш, че на тестове и т.н. изкарваш 4-ки.
Anonimen05, имах предвид, че тази година имах само 5, 6, освен една двойка по Музика, но тя не писа оценка на никого
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хора бе..не ме стряскайте такаМен кой знае колко не ме интересува какви ще са критериите, просто се надявам да имам висока оценка и да мога да вляза, където искам..тоест..се тая
![]()
Арее успех на всички... дано имаме достатъчно висока оценка и да влезем в гимназиите на 1 желание![]()
П.С. Предлагам за следващата ни тема нещо като "Темичка на предишните седмокласници"![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
От къде го намериха този министър,да ни ощетява. И защо са вдигнали критериите ? Щом оценките са по-ниски,нека да занижат критериите,за да може да искраме по-високи оценки,голяма дискриминация.